-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πήρα πρόσφατα ένα W810i. Αθάνατη έρικσον, τα μεσαία κινητά της είναι έτη φωτός από τα αντίστοιχα Νόκια κλπ. Βολεύομαι με το symbian, αλλά... Μενού, εργονομία, κατασκευή του 810 για σεμινάριο. Μπαταρία που βγάζει 3-4 μερούλες άνετα, μικρό μέγεθος, πολύ καλό το auto-focus στην κάμερα, καλό ηχείο. Νομίζω ότι στα 199 ευρώ που κοστίζει αυτή τη στιγμή από το Πλαίσιο είναι best value, κι ας έχει παλιώσει λίγο σαν μοντέλο.
το εχω κ εγω αυτο το κινητο.
απιστευτα ευχρηστο, ποιοτητα κατασκευης, καρτα μνημης στο πακετο (512), καλη καμερα για τα λεφτα του..
γενικα το θεωρω φοβερο κινητακι για τα λεφτα του κ το προτεινω ανεπιφυλακτα
μεγαλο πλεονεκτημα η ευκολια προσβασης στη μουσικη του κ στο ραδιοφωνο
τα κανει ολα και συμφερει
εγω εχω αφησει στην ακρη το βαρυ κ δυσχρηστο qtek και χρησιμοποιω αυτο -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Δεν γράφω τίποτα σπουδαίο, την πρεσβυωπία του κούκου τσεκάρω.1,2.....1,2....
1, 2, 6, 7
ΕΤΣΙ, τσεκαρουν την πρεσβυωπία του κούκου, ρεεε.
-
Spike
κι αυτο σωστο -
Καλάαα γιατρέ!!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πήρα πρόσφατα ένα W810i. Αθάνατη έρικσον, τα μεσαία κινητά της είναι έτη φωτός από τα αντίστοιχα Νόκια κλπ. Βολεύομαι με το symbian, αλλά... Μενού, εργονομία, κατασκευή του 810 για σεμινάριο. Μπαταρία που βγάζει 3-4 μερούλες άνετα, μικρό μέγεθος, πολύ καλό το auto-focus στην κάμερα, καλό ηχείο. Νομίζω ότι στα 199 ευρώ που κοστίζει αυτή τη στιγμή από το Πλαίσιο είναι best value, κι ας έχει παλιώσει λίγο σαν μοντέλο.
το εχω κ εγω αυτο το κινητο.
απιστευτα ευχρηστο, ποιοτητα κατασκευης, καρτα μνημης στο πακετο (512), καλη καμερα για τα λεφτα του..
γενικα το θεωρω φοβερο κινητακι για τα λεφτα του κ το προτεινω ανεπιφυλακτα
μεγαλο πλεονεκτημα η ευκολια προσβασης στη μουσικη του κ στο ραδιοφωνο
τα κανει ολα και συμφερει
εγω εχω αφησει στην ακρη το βαρυ κ δυσχρηστο qtek και χρησιμοποιω αυτοΚάνα πακετάκι με themes, ringtones, games έχουμε;
Η λινκ για κατέβασμα; Θενξ -
Κάνα πακετάκι με themes, ringtones, games έχουμε;
Η λινκ για κατέβασμα; Θενξ -
http://www.zedge.net/ ->αυτό έχει απίστευτα πράγματα αλλά θέλει να κάνεις register πρώτα
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
http://www.myw810.lasyk.net/http://www.zedge.net/ ->αυτό έχει απίστευτα πράγματα αλλά θέλει να κάνεις register πρώτα
Τo lasyk μια χαρά είναι, κατέβασα πράμα. Καλά, τα themes βρήκα πώς να τα περάσω στο κιν. Apps και games πώς τα περνάμε; Δεν έχει κάποιο application installer η σουίτα της SE?
edit: άκυρον, απλά στέλνεις το αρχείο και τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους
-
Δεν έχει κάποιο application installer η σουίτα της SE?δεν έχει ανοιχτό λειτουργικό ρε συ
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Δεν έχει κάποιο application installer η σουίτα της SE?
δεν έχει ανοιχτό λειτουργικό ρε συ
Κακομαθημένος από τα symbian
-
Administrator σε σοβαρό φόρουμ σου λέει μετά..
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κατά την γνώμη μου, όχι, όταν στα 500 υπάρχει το P1i. Εγώ θα έβλεπα ή το Κ810 ή ακόμα και το Κ800 για περισσότερη οικονομία (αν το έβρισκα κάπου).jois21, το κινητό δεν είναι λάιβ, κανονικό είναι.
Toτε μπορεις να κανεις κανονικα αναβαθμιση, χωρις να πληρωσεις...
-
Πάει, αλλαξοπίστησε κι admin....
-
Τo lasyk μια χαρά είναι
Νομίζω ότι διορθώνει μόνο μυωπία όμως, όχι πρεσβυωπία.
-
παιδια τι παταμε για να εχουμε αποκρυψη στα κινητα ? #31# ?
και τι για απενεργοποιηση αποκρυψης? ευχαριστω. -
Ο χρήστης otso έγραψε:
και τι για απενεργοποιηση αποκρυψης? ευχαριστω.#31#καιτονουμερο για αποκρυψη στη συγκεκριμενη κληση.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
και τι για απενεργοποιηση αποκρυψης? ευχαριστω.Για να κάνεις χρήση του #31# άρα δεν έχεις απόκρυψη μέσω του δικτύου. Οπότε απλά καλείς και θα εμφανιστεί ο αριθμός σου κανονικά.
Αν έχεις απόκρυψη μέσω δικτύου και θες να εμφανιστεί ο αριθμός σου τότε πληκτρολόγησε πριν τον αριθμό *31#. Αν θες μόνιμη εμφάνιση αριθμού ίσως υπάρχει επιλογή μέσω του μενού του κινητού σου.
-
Τι δίκτυα κινητής έχουν στην Κίνα; Αρκεί ένα quad-band κινητό ή θέλει κάτι άλλο;
-
Μη σου πω ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις...περιστέρια!!!
QB μια χαρά. GSM έχουν... Τυχεράκια!!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]