-
Βλέπουμε στο δρόμο έναν φαλακρό και μου λέει η μία μου κόρη:
- Μπαμπά αυτός ο κύριος είναι ξεροκέφαλος!!!!!
-
-
σήμερα θα σημειώνουν σε pda
-
καλο ειναι να εχεις το βιβλιο στο σχολειο, αν γινεται σωστα το μαθημα και θες να σημειωσεις κατι πανω..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εδώ ζηλεύω το σχολείο μου στην αμερική... ντουλαπάκια και λύθηκε το πρόβλημα.Στο ντουλαπάκι αφήνεις φόρμα, τσιγάρα, τέτοια πράγματα. Αν αφήσεις τα βιβλία στο σχολείο πως θα μελετήσεις το βράδυ;
-
Όταν είσαι στο σχολείο εννοώ, για να μην τα κουβαλάς όλα στις μετακινήσεις.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όταν είσαι στο σχολείο εννοώ, για να μην τα κουβαλάς όλα στις μετακινήσεις.σιγα ολοι
παραπονιεστε οτι δεν γινεται Γυμναστικη Αγωγη στο σχολειο και οταν σας λενε να μετακινησετε 7-8 κιλα στην πλατη ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ αμεσως ζητατε ντουλαπακια, κλειδαριτσες και αλλα τετοια -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
φανταζομαι εχετε δει αρκετοι το βιβλιο των μαθηματικων της β δημοτικου...
ειναι υπερβολη αν πω οτι την πρωτη φορα που το κοιταξα, στην αρχη τουλαχιστον, το βρηκα καπως....
μικρα γραμματακια και νουμερακια, κολλημενα μεταξυ τους
αν το πιασετε στα χερια σας για πρωτη φορα ελατε στη θεση ενος 8χρονου...Τα χάλια τουτα μαύρα. Αλλά αυτό το 'Index' αντί για 'Περιεχόμενα' είναι η κορυφαία στιγμή της μ@λ@κί@ς που δέρνει τους 'επιστήμονες' του παιδαγωγικού.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μλκιες ειναι αυτα με τους αριστεροχειρες βασικα
κατα καιρους κυκλοφορουν πολλα τετοια (πχ οτι μπορουν να ζωγραφισουν καλυτερα απ'τους δεξιοχειρες - @@, ουτε σπιτακι δεν μπορω να ζωγραφισω )
η φαση ειναι να μου το λεει τυπας αυτο κ να επιμενει οτι... κανω λαθος και οτι μπορω να ζωγραφισω
δεν ειναι ουτε πιο εξυπνοι ουτε πιο χαζοι
απλα αριστεροχειρες ειναι το 10% στον κοσμο, οποτε ειναι λογικο καποιοι απο αυτους να εχουν διαπρεψει σε κατι οπως θα διεπρεπαν αν ηταν δεξιοχειρες
το να λες οτι ολοι οι αριστεροχειρες ειναι εξυπνοι -δυνατοι- καλοι ζωγραφοι κλπ ειναι σα να λες οτι οσοι εχουν μπλε ματια ειναι εξυπνοι ή πως οσους λενε πασχαλη ειναι καγκουρεςτωρα συγκεκριμενα πλεονεκτηματα σιγουρα υπαρχουν σε καποιες περιπτωσεις, οπως και μειονεκτηματα, αλλα αυτο δεν κανει τους αριστεροχειρες πιο εξυπνους
Πάντως εγώ γράφω και γενικά χρησιμοποι΄΄ω και τα δύο χέρια.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
κατα καιρους κυκλοφορουν πολλα τετοια (πχ οτι μπορουν να ζωγραφισουν καλυτερα απ'τους δεξιοχειρες - @@, ουτε σπιτακι δεν μπορω να ζωγραφισω )
η φαση ειναι να μου το λεει τυπας αυτο κ να επιμενει οτι... κανω λαθος και οτι μπορω να ζωγραφισω
απλα αριστεροχειρες ειναι το 10% στον κοσμο, οποτε ειναι λογικο καποιοι απο αυτους να εχουν διαπρεψει σε κατι οπως θα διεπρεπαν αν ηταν δεξιοχειρες
το να λες οτι ολοι οι αριστεροχειρες ειναι εξυπνοι -δυνατοι- καλοι ζωγραφοι κλπ ειναι σα να λες οτι οσοι εχουν μπλε ματια ειναι εξυπνοι ή πως οσους λενε πασχαλη ειναι καγκουρεςτωρα συγκεκριμενα πλεονεκτηματα σιγουρα υπαρχουν σε καποιες περιπτωσεις, οπως και μειονεκτηματα, αλλα αυτο δεν κανει τους αριστεροχειρες πιο εξυπνους
ΕΛ lineage
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ΕΛ lineage
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
αποκλιετια
αρεκτο
και να με βρισει μεσα της το σκεφτει
στ οδιευθυντη
εχω μια φιλη που σπουδασε στην Αγγλια παιδαγωγικη-δασκαλα κλπ, μαστερ σε ψυχολογια-συμβουλευτικη και δευτερο μαστερ σε δυσλεξια
Δεν πας να της κανεις μια επισκεψη;
απλα φευγει το μυαλο μου αλλου
Υπερβολες
ΥΓ. που να μην ειχα και αυτο το προβλημα συγκεντρωσεις ρε γμτ.....ποσο εξυπνος θα ειμουνα πια....
Ειναι θεϊκη επεμβαση, για να μη ζηλευουμε οι υπολοιποι
Μα εχω πει πιο πανω οτι εχω προβλημα!
Ναι το κιντ δεν διαβαζε καθολου, ηταν μορτης απο μικρος...ισα μωρη αρσακειαδα!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εδώ ζηλεύω το σχολείο μου στην αμερική... ντουλαπάκια και λύθηκε το πρόβλημα.
Στο ντουλαπάκι αφήνεις φόρμα, τσιγάρα, τέτοια πράγματα. Αν αφήσεις τα βιβλία στο σχολείο πως θα μελετήσεις το βράδυ;
αστό αυτό είναι ξενόφερτο, στην αμερική κάνεις 7 μαθήματα όλα και όλα, οπότε παίρνεις στο σπίτι τα μαθήματα που έχεις να διαβάσεις και τα υπόλοιπα στο locker. έτσι και αλλιώς δεν έχεις homeworks σε κάθε μάθημα κάθε μέρα είναι όπως στα ΤΕΙ εδώ στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ρε ρεμάλια, α παένετε στο σουβλατζίδικο ρε.
Εδώ είναι για γονείς και κηδεμόνες. Άντε, μη βγάλω την παντόφλα.
εδιτ
10 λεπτά και δεν απάντησαν. Λέτε να τους τρόμαξα;Ευτυχώς που δεν υπάρχει size=-1 γιατί θα πέθαινα από μυωπία!
καλά μπόρεσες και το διάβασες?
υπάρχει άλλος τρόπος αντί του copy-paste σε αρχείο word ή .txt. για να είναι readable
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
υπάρχει άλλος τρόπος αντί του copy-paste σε αρχείο word ή .txt. για να είναι readablequote
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
υπάρχει άλλος τρόπος αντί του copy-paste σε αρχείο word ή .txt. για να είναι readable
merci
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Βλέπουμε στο δρόμο έναν φαλακρό και μου λέει η μία μου κόρη:- Μπαμπά αυτός ο κύριος είναι ξεροκέφαλος!!!!!
Μηπως τον ηξερε το παιδι και δεν ηταν λαθος;
-
Το καινούριο της κόρης Νο 2:
Αγιοβασίλεμα!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Το καινούριο της κόρης Νο 2:Αγιοβασίλεμα!!!!
Απορώ τι σε μπέρδεψε ?
Είναι προφανώς, η δύση του ηλίου την παραμονή της πρωτοχρονιάς .... -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Το καινούριο της κόρης Νο 2:
Αγιοβασίλεμα!!!!
Απορώ τι σε μπέρδεψε ?
Είναι προφανώς, η δύση του ηλίου την παραμονή της πρωτοχρονιάς ....
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...