Ο χρήστης ioannitis έγραψε:
Φίλε άσε τα posts εδώ μέσα, πάνε οδήγησε σε test drive το GTI με το αυτόματο κιβώτιο DSG και δεν θα θες να ξαναπατήσεις συμπλέκτη στην ζωή σου
Μια που το αναφέρεις (χωρίς να μειώνω καθόλου την αξία του DSG, αν και δεν είμαι οπαδός των αυτόματων) το θέμα κιβώτιο, να αναφέρω άλλη μια γελοία τιμολόγηση απο το Γκρουπ. Για να πάρεις το dsg στο νέο Λεόν ΤΣΙ πρέπει να δώσεις 1000 ευρώ παραπάνω ενώ για να πάρεις το ίδιο κιβώτιο στο GTI πρέπει να δώσεις 2200 ευρώ. Ακόμη και να υπολογίσεις τη διαφορά στη φορολόγηση λόγω των 200 παραπάνω κυβικών η συνολική διαφορά αγγίζει τα όρια της κλοπής και του γελοίου...
Οπως προείπα δεν είμαι φίλος των αυτόματων κιβωτίων. Μάλλον θα τα ψάξω μετά τα 45-50 μου (αν ζήσω μέχρι τότε) . Προς το παρόν ακόμη και αν κουράζομαι λίγο παραπάνω στην κίνηση μου αρέσει ακόμη αυτό το παιχνίδι αριστερού ποδιού-δεξιού χεριού. Ασε που και σε μια περίπτωση ανάγκης μπορεί να οδηγήσει το αυτοκίνητο και ένας τρίτος (ακούγεται υπερβολικο αλλά όταν είχα λιποθυμήσει κάποτε από οξεία δηλητηρίαση με πήγε στο νοσοκομείο η τότε κοπελιά μου. Φαντάσου δηλαδή το άγχος που τράβηξα μέσα στη λιποθυμία μου , πόσο μάλλον δε να οδηγούσε και με αυτόματο!!! )
Και εγώ έτσι έλεγα πέρσι που είχα το GTi με manual κιβώτιο, αλλά τώρα που έχω το DSG δεν το αλλάζω! Καμία σχέση με το κόλλημα που είχα και πως το φανταζόμουν. Είναι κορυφαίο κιβώτιο και πραγματικά μόνο απολαμβάνεις οδήγηση. Είτε είσαι σε κίνηση είτε σε γρήγορη διαδρομή δεν έχεις κανένα άγχος. Ούτε το SMG της Bmw M6 που έχω οδηγήσει αρκετές φορές, δεν με εξέπληξε έτσι ευχάριστα όπως το DSG.
Και στο άλλο που λες σε περίπτωση ανάγκης, ίσα ίσα που το αυτόματο είναι σίγουρα καλύτερη περίπτωση να το οδηγήσει κάποιος τρίτος. Είναι μόνο γκάζι φρένο. Δεν μπορεί να σου χαλάσει κάτι ούτε να σου επιβαρύνει δίσκο-πλατώ-κιβώτιο. Στο χειροκίνητο λίγο να μην πετύχει την αλλαγή και να μην πατήσει (ή να αφήσει) σωστά τον συμπλέκτη θα ακουστεί το γκρουνγκ που θα χτυπήσει η ταχύτητα. Άσε που συνήθως οι κοπελιές το παρακάνουν με το πάτημα του συμπλέκτη...