-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Υπονοείς ότι δε σε κάλυψα;Όχι ρε συ, μια χαρά τα είπες! Απλά θέλω να μάθω και άλλα πράγματα για τις διάφορες γενιές, για αυτό ζητάω κάνα αξιόπιστο site!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
μπλά μπλα μπλα
Ευχαριστώ! Αν έχετε τίποτα επεξηγηματικά και έγκυρα λινκ για γενιές κλπ., θα με ενδιέφεραν πολύ.
-
-
Και αρκετές λεπτομέρειες επίσης εδώ.
-
-
Πού είναι το λάστιχο?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πού είναι το λάστιχο?Ποιο λάστιχο, τι ζάντα έχει βάψει εσωτερικά μαύρη!!!
-
35άρι προφίλ παρακαλώ!
-
ειναι ωραίο
-
-
Το ΔΣ του **Miata Club Of Greece **ανακοινώνει τη διεξαγωγή της **7ης Πανελλήνιας **συνάντησης φίλων ΜΧ5 την **Κυριακή 7 Οκτωβρίου **και ώρα 9:30 το πρωί. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Kartodromo στα διόδια των Αφιδνών και θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης της πίστας για όσους το επιθυμούν.
Σας περιμένουμε όλους εκει !
-
Perfect! Mέχρι ποια ώρα θα διαρκέσει η εκδήλωση?
-
To αρχικό πρόγραμμα είναι να διαρκέσει μέχρι τις 14:30 αλλά ανάλογα με τη συμμετοχή και τη διάθεση για χρήση της πίστας μπορεί να επεκταθεί!
-
Ισχύει ότι θα έχουμε και εκπλήξεις με τη συμμετοχή της ΕΛΜΑ και κάποιων ιδρυμάτων?
-
Iσχύει ότι θα έχουμε μια μικρή υποστήριξη από την ΕΛΜΑ , όπως και ότι θα μας επισκεφτούν παιδιά από το παιδικό χωριό SOS της Βάρης ! Σας περιμένουμε όλους να γνωριστούμε από κοντά και να 'παίξουμε' με τα μωρά μας στο ασφαλές περιβάλλον μιας πίστας !
-
Μήπως ξέρουμε κατανάλωση εντός, εκτός και μικτή για MX5 πρώτης γενιάς 1600;
-
Στον λίγο καιρό που έχω το 1.6 με τα 90 άλογα, παίζω στα 12. Κυρίως πήγαινε έλα στην δουλειά μου που είναι 4-5 χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μήπως ξέρουμε κατανάλωση εντός, εκτός και μικτή για MX5 πρώτης γενιάς 1600;To νουμεράκι παίζει από 10 έως 12 λίτρα στην πόλη. Υπάρχουν βέβαια και αρκετά παραδείγματα με κατώτερες τιμές, αλλά στερείσαι τη χαρά του παιχνιδιου. (Είναι αυτή η αίσθηση του πατάω λιγο πιο βαθια το γκάζι για να παίξει ο...... πωπός του miata )
Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ http://www.mx5.gr/forum/index.php -
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μήπως ξέρουμε κατανάλωση εντός, εκτός και μικτή για MX5 πρώτης γενιάς 1600;Eγώ στην πόλη είμαι περίπου στα 10-11lt/100km και εθνική οδό γύρω στα 8-9lt/100km.
Mazda MX-5