-
Αλλος ενας στην παρεα με X-MAX!
Περιμενα 1 χρονο αυτη την ημερα καθως μολις πουλησα περσι το elyseo μου μου ηρθαν παντρολογηματα και ετσι παγωσε το θεμα.
Ομως ο θεος ειναι μεγαλος και ανταμειβει τους καλους ανθρωπους.
Καταρχην δεν ηθελα να δωσω κοντα 5000 συνολικα για σκουτερ και διαλεξα τη λυση του μεταχειρισμενου. Ψαχνοντας αρκετους μηνες τελικα μολις προχθες βρηκα απο το φορουμ του scooterclub ενα κοματι στην Εδεσσα 2/07 με 1700χλμ σε ανθρακι χρωμα. Στις φωτογραφιες φαινοταν αψογο και η αληθεια ειναι οτι μου μπηκαν υποψιες γιατι πουλιεται ενα τοσο καινουργιο μηχανακι καποιο λακο εχει η φαβα.
Τελικα ο ιδιοκτητης αγορασε μολις πριν 10 μερες Τ-ΜΑΧ500 και ετσι το ειχε στην πουληση.
Το μηχανακι επανω ειχε καμια 800 -
Μεγεια στέλιο, καλά χιλιόμετρα και προσεκτικά.
-
Με γειά! Καλορίζικο και καλές διαδρομές! Η κίνηση πλέον στην πόλη θα είναι κατά πολύ μικρότερη
-
Ευχαριστω παιδια. Αν σας πω οτι το βλεπω ετσι τοσο καινουργιο και φοβαμαι να το κυκλοφορησω; Θα μου περασει που θα παει.
-
παλικάρια για το service των 10.000 χλμ πόσο πληρώσατε για το X-max;
-
και κάτι ακόμα πως ασφαλίζετε το X-MAΧ σας;
-
Αν εννοεις για ασφαλιστηριο συμβολαιο εγω εκανα χθες ενα τυπικο με 90
-
Θα ευχηθώ πολλά και διασκεδαστικά χιλιόμετρα. Φαίνεται πως «έπεσες» σε εξαιρετική περίπτωση και καλά έκανες και το αγόρασες. Τελικά με την αλλαγή των αναρτήσεων αν αποδειχθεί και με το έτερο κάτοχο που σκοπεύει να την κάνει μας βλέπω και εμάς να κολλάμε….
Χαίρομαι που έχουμε την ίδια αίσθηση για την σταθερότητα του.
Ομολογώ πως δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό, για το service, αλλά αν βρεις χρόνο να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες το έχω γράψει, όταν έγινε.
Φαντάζομαι πως «ασφάλεια» δεν εννοείς την εταιρία ασφάλισης αλλά το κλείδωμα του. Στο σπίτι «κοιμάται» και κοιμάμαι ήσυχα σε κλειστό χώρο. Για τις ώρες που βρίσκεται εκτός, έχω μια κλειδαριά για το δισκόφρενο και ένα «πέταλο» κλειδαριά που βάζω ανάμεσα στα «καλάμια». Μια καλή ιδέα θα ήταν να το κλειδώνεις με κάποια προστατευμένη αλυσίδα, να το δένεις σε σταθερό σημείο και στον ειδικό κρίκο που έχει πάνω στον σκελετό στην δεξιά πλευρά του.
Και πάλι καλοτάξιδο
-
Στο scooter club αναφερθηκε κατι για ανακληση για ενισχυση του υποπλαισιου που κραταει την σελα του συνεπιβατη, γιατι μετα απο μακρα χρηση με συνεπιβατη στραβωνει. Η ενισχυση ειναι δυο λαμακια που βιδωνονται ΚΑΙ κολλουνται στις πανω βασεις των αμορτισερ. Γνωριζει κανεις τιποτα?
-
Καλησπερα!Πραγματι η ανακληση πλαισιου ισχυει.Ειναι 2 λαμακια στο πισω μερος του scooter.Καλυτερα να το πας στα κεντρικα της Yamaha για να γινει η αλλαγη αυτη.Γιατι δεν τo αναλαμβανουν ολα τα εξουσιοδοτημενα service.
-
Ο χρήστης xkord έγραψε:
Καλησπερα!Πραγματι η ανακληση πλαισιου ισχυει.Ειναι 2 λαμακια στο πισω μερος του scooter.Καλυτερα να το πας στα κεντρικα της Yamaha για να γινει η αλλαγη αυτη.Γιατι δεν τo αναλαμβανουν ολα τα εξουσιοδοτημενα service.Τα συνεργεία που είναι εξουσιοδοτημένα ξέρουν τι και που θα βάλουν. Απλά επειδή δεν είναι ανταλλακτικό που το έχουν θα πρέπει να το προπαραγγέιλουν. Όμως από ότι είδα λύνουν μεγάλο μέρος από το μηχανάκι για να τα βάλουν…..
Για την ώρα και επειδή δεν θέλω να μου «σφάξουν» το μηχανάκι, δεν θα τα βάλω. Απότι μαθαίνω το πρόβλημα παρουσιάσθηκε σε μηχανάκια που έκαναν motocross……Θα περιμένω να δω την συνέχεια και μιας και κινούμαστε σε πολύ επίπεδο δρόμο κατά 99 %.
-
Μετά απο 18000 χιλιόμετρα ζήταγε λαδάκια, και τίποτε αλλο ....
13
-
Μεθαυριο ερχομαι Αθηνα.
Κανενα καταστημα και καμια μαρκα για λαδι διαφορικου να προτεινει κανεις? -
Πιαδια ψηνομαι για x-max και εγω.Θελω να ρωτησω τι λαστιχα εχει πανω και πια θεωρητε καλυτερα γιατι πολυ λογος γινεται για αυτα οπως και για τις αναρτησεις.Μενω Αθηνα και κυκλοφορο κεντρο και μικρες αποδρασεις.Τι λετε.
-
Μακρια απο το χ μαχ.
Πηγενε δοκιμασε το geopolis,
θα παθεις την πλακα σου. -
Ο χρήστης axibde έγραψε:
Μακρια απο το χ μαχ.
θα παθεις την πλακα σου.Το εχεις οδηγηση και το λες?
Εγω πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα 250αρια σκουτερ!
Σταθερο και αρκετα δυνατο!!! -
Στο geopolis καθισα πανω του στην εκθεση και δεν μου αρεσε καθολου η σελα του.Την βρηκα πολυ αβολη.Ακομα και αν μου αρεσε περισσοτερο απο το x-max δεν θα το επαιρνα μονο και μονο απο αυτο.Πρωσοπικο γουστο παντα.
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Μακρια απο το χ μαχ.
Σταθερο και αρκετα δυνατο!!!Δεν το εχω οδηγησει μονο,
με ταλαιπωρει εδω και τρεις μηνες που το εχω. -
Ο χρήστης Ferraristas Στάθης έγραψε:
Στο geopolis καθισα πανω του στην εκθεση και δεν μου αρεσε καθολου η σελα του.Την βρηκα πολυ αβολη.Ακομα και αν μου αρεσε περισσοτερο απο το x-max δεν θα το επαιρνα μονο και μονο απο αυτο.Πρωσοπικο γουστο παντα.Δεν ενοουσα οτι ειναι ομορφοτερο.
Πηγαινε κανε test drive και στα δυο και θα καταλαβεις για τι διαφορα ποιοτητας στην οδηγηση, μιλαω. -
Ο χρήστης axibde έγραψε:
Μακρια απο το χ μαχ.
Σταθερο και αρκετα δυνατο!!!Δεν το εχω οδηγησει μονο,
με ταλαιπωρει εδω και τρεις μηνες που το εχω.Μτχ το πηρες?
Εμεις το εχουμε 1 χρονο και εχει κανει πανω απο 21.000χλμ.... η συμπεριφορα του ειναι τελεια!!!
Το μονο προβλημα ειναι μια τρομπα νερου που αλλαχτικε απο την γιαμαχα και ο συντονισμος του πισω φτερου!!!
Γιατο αλλο που λες δεν το ξερω, αλλα σε σχεση με ιταλικα που δοκιμασα και το SH200, το X-Max ηταν πολυ καλυτερο!!!
250 Χ-ΜΑΧ....ικές...............ιστορίες... :-))))