-
το τσουβάλιασμα όλων των alfisti είναι λάθος.
άλλο ιδιοκτήτης alfa romeo, άλλο φίλος της alfa romeo και άλλο οπαδός της alfa romeo. Ο τελευταίος στερείται αντικειμενικότητας όπως όλοι οι οπαδοί. Οι άλλες δυο κατηγορίες όμως είναι εξιοπρεπείς και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να κολλάει όποια ταμπέλα θέλει σε όσους θελει.
-
Ο χρήστης eliasgk74 έγραψε:
KK265
άσε τις αναφορές στις γνώσεις των άλλων (δεν σε αφορούν) και ασχολήσου με τις θέσεις τους.Προσβάλεις, υποτιμάς και θίγεις. Κι αυτο δεν είναι ανεκτό.
Εδώ θεωρούμε ότι ο καθένας μας κρίνεται από αυτά που γράφει.
Από την μέχρι τώρα παρουσία σου προκύπτει κάποιο ζόρι με κάποια θέματα.
Δικαίωμά σου.ΔΕΜ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ.
Θεώρησε ότι προειδοποιήθηκες.
Αγαπητέ μου δεν σε είδα να ευαισθητοποιήσε ανάλογα όταν ο drdino με αποκάλεσε καραγκιόζη.
Το ανακάλεσε βέβαια αμέσως,γιατί δεν έχει τα ''εργαλεία του παπά''.
Μία σύσταση θα μπορούσες να κάνεις,γιατί τα παιδάκια δεν ξέρουν από διάλογο,παρά μόνο από ύβρεις.Ας είχαν όλοι τα @@ να ανακαλέσουν, αναγνωρίζοντας το λάθος τους...
Όσον αφορά στις ευαισθησιες μου. Δεν σε αφορούν!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
το τσουβάλιασμα όλων των alfisti είναι λάθος.άλλο ιδιοκτήτης alfa romeo, άλλο φίλος της alfa romeo και άλλο οπαδός της alfa romeo. Ο τελευταίος στερείται αντικειμενικότητας όπως όλοι οι οπαδοί. Οι άλλες δυο κατηγορίες όμως είναι εξιοπρεπείς και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να κολλάει όποια ταμπέλα θέλει σε όσους θελει.
Σε αυτο θα συμφωνησω.Το τσουβαλιασμα ειναι λαθος απ'όποια πλευρα κι'άν το δει κανεις.Εστω και ενας να διαφερει σε ενα ομοιογεννες συνολο,θα ειναι άδικο να τον παίρνει η μπάλλα
-
ρε συ, κουκε, ο ανθρωπος εχει αναγκη την επιβεβαιωση και την μειωση των αλλων, για να πιστευει οτι ειναι κατι!
το μονο κακο ειναι οτι δεν το εχει συζητησει με τον ψυχολογο του ακομα ή ο ψυχιατρος του, δεν του δινει την σωστη αγωγη!
κατα τα αλλα απο μενα εχει το ακαταλογιστο! -
Μία σύσταση θα μπορούσες να κάνεις,γιατί τα παιδάκια δεν ξέρουν από διάλογο,παρά μόνο από ύβρεις.Ενώ εσύ έχεις να αντιπαραθέσεις ΣΟΒΑΡΑ επιχειρήματα.
Αλλά άσε τους ιδιοκτήτες Alfa Romeo να ξέρουν κάτι παραπάνω περί αισθητικής από τους ιδιοκτήτες Peugeot.
-
Δεν βλέπω κάποιο νόημα σ΄αυτό το τόπικ και στην κουβέντα όπως εξελίσσεται...
Οι οπαδοί ας πάνε στο γήπεδό τους να παίξουν...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ρε συ, κουκε, ο ανθρωπος εχει αναγκη την επιβεβαιωση και την μειωση των αλλων, για να πιστευει οτι ειναι κατι!
το μονο κακο ειναι οτι δεν το εχει συζητησει με τον ψυχολογο του ακομα ή ο ψυχιατρος του, δεν του δινει την σωστη αγωγη!
κατα τα αλλα απο μενα εχει το ακαταλογιστο!Φίλε μου προσπάθησε να συνεισφέρεις στη συζήτηση και μην εισβάλεις συνέχεια κάνοντας αβάντα σε φιλαράκια.
Όσο αφορά τον ψυχίατρο καλώ τον Κouk δείξει την ευαισθησία του στο φιλαράκι του tm.
Aναμένω...
-
νομιζω οτι αυτο το 5χ5 γι αυτον τον λογο εγινε!
-
Όσο αφορά τον ψυχίατρο καλώ τον Κouk δείξει την ευαισθησία του στο φιλαράκι του tm.
Aναμένω...
παρε το 0 μπροστα για εξωτερικη γραμμη!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγώ στη θέση σου θα ξεκινούσα νυχτερινό σχολείο.Δεν είμαι καρακάξα για να κράζω.Το τίνος είναι γενική; Του ;Αυτό δεν λέγεται ανορθογραφία φίλε μου.Λέγεται αγραμματοσύνη..Είναι βαθύτερο το πρόβλημα και υποδηλώνει άνθρωπο που ουδεμία σχέση έχει με ανώτερα συγγράμματα (αναφαίρετο δικαίωμά σου ασφαλώς) και το τι νομίζω και το τι μου αρκεί, άσε να το λέω μόνος μου και μη με ερμηνεύεις.
Πάντως ένα φρεσκάρισμα χρειάζεσαι. Μετά τις τελείες και τα άλλα σημεία στίξης δεν αφήνεις κενά, δεν γράφεις πουθενά;
Τώρα πρόσεξα ότι και ο eliasgk74 δεν αφήνει κενά μετά τα σημεία στίξης.
Μήπως είναι ο ίδιος χρήστης;
-
@Pai Mei
+1Η 156 ήταν/είναι όντως η πιο ωραία Alfa Romeo τουλάχιστον των τελευταίων ετών.
Αλλά ξέχασα... δεν έχω δικαίωμα να πω την άποψή μου γιατί δεν έχω Alfa Romeo, αλλά Fiat. Είχαμε όμως μέχρι πριν 2 χρόνια Alfa Romeo, οπότε διατηρώ το δικαίωμά μου από τότε
-
@aserf..
πας γυρευοντας!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
@aserf..πας γυρευοντας!
Είμαι μαζόχα
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγώ στη θέση σου θα ξεκινούσα νυχτερινό σχολείο.Δεν είμαι καρακάξα για να κράζω.Το τίνος είναι γενική; Του ;Αυτό δεν λέγεται ανορθογραφία φίλε μου.Λέγεται αγραμματοσύνη..Είναι βαθύτερο το πρόβλημα και υποδηλώνει άνθρωπο που ουδεμία σχέση έχει με ανώτερα συγγράμματα (αναφαίρετο δικαίωμά σου ασφαλώς) και το τι νομίζω και το τι μου αρκεί, άσε να το λέω μόνος μου και μη με ερμηνεύεις.
Πάντως ένα φρεσκάρισμα χρειάζεσαι. Μετά τις τελείες και τα άλλα σημεία στίξης δεν αφήνεις κενά, δεν γράφεις πουθενά;
Τώρα πρόσεξα ότι και ο eliasgk74 δεν αφήνει κενά μετά τα σημεία στίξης.
Μήπως είναι ο ίδιος χρήστης;
Λές? Μπάαααα τυχαία είναι η εγγραφή του την επόμενη μέρα...
-
eliasgk74, πρόσεξε να δεις. Δεν είναι θέμα @@ αν ανακάλεσα τον ισχυρισμό μου.
Το ξαναείπα και το ξαναλέω:
Ανακάλεσα γιατί δεν ήθελα να αποτελέσω λόγο να φορτώσω τους συνφορουμίστες με ανούσιους διαπληκτισμούς.
Αλλά είναι μέγιστο καραγκιοζιλίκι να θεωρείς ότι επειδή έχεις άλφα ρομέο και εγώ πεζό έχεις καλύτερο αισθητικό κριτήριο για την ομορφιά. Και ναι, όποιος το πιστεύει αυτό είναι καραγκιόζης.-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
@Pai Mei
+1Η 156 ήταν/είναι όντως η πιο ωραία Alfa Romeo τουλάχιστον των τελευταίων ετών.
Αλλά ξέχασα... δεν έχω δικαίωμα να πω την άποψή μου γιατί δεν έχω Alfa Romeo, αλλά Fiat. Είχαμε όμως μέχρι πριν 2 χρόνια Alfa Romeo, οπότε διατηρώ το δικαίωμά μου από τότε
Εμείς με τα Fiat έχουμε δικαίωμα άποψης γιατί ανήκουμε στο ίδιο γκρουπ.
Βέβαια η άποψή μας δεν έχει την ίδια σημασία με αυτή ενός κατόχου Alfa Romeo αλλά τουλάχιστον είμαστε ανώτεροι από τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων άλλων εταιρειών.... -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μία σύσταση θα μπορούσες να κάνεις,γιατί τα παιδάκια δεν ξέρουν από διάλογο,παρά μόνο από ύβρεις.
Ενώ εσύ έχεις να αντιπαραθέσεις ΣΟΒΑΡΑ επιχειρήματα.
Αλλά άσε τους ιδιοκτήτες Alfa Romeo να ξέρουν κάτι παραπάνω περί αισθητικής από τους ιδιοκτήτες Peugeot.
Αφού ήρθες κι εσύ για ενίσχυση να σου απαντήσω κι εσένα...
Δεν εξύβρισα κανένα και δέχτηκα ύβρεις. Πάρε τον ας πούμε διάλογο από την αρχή και θα το διαπιστώσεις.
Οι επιλογές σου στη ζωή, έστω και του αυτοκινήτου, έχουν την προσωπική σου σφραγίδα (φιλοσοφία,αισθητική,κ.λ.π.) ναι ή όχι;
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
eliasgk74, πρόσεξε να δεις. Δεν είναι θέμα @@ αν ανακάλεσα τον ισχυρισμό μου.Το ξαναείπα και το ξαναλέω:
Ανακάλεσα γιατί δεν ήθελα να αποτελέσω λόγο να φορτώσω τους συνφορουμίστες με ανούσιους διαπληκτισμούς.
Αλλά είναι μέγιστο καραγκιοζιλίκι να θεωρείς ότι επειδή έχεις άλφα ρομέο και εγώ πεζό έχεις καλύτερο αισθητικό κριτήριο για την ομορφιά. Και ναι, όποιος το πιστεύει αυτό είναι καραγκιόζης.-
One of the best posts ever! Πόσο συμφωνώ δεν γράφεται...
-
λοιπον, εχει δικιο ο elias.
ειναι ενας εναντιων πολλων!
ας παει καποιος με το μερος του, γιατι αλλιως παιχνιδι δε γινεται!
Περί κολλημάτων...πάλι!!! [Διάσπαση]