-
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
αν της πάρεις άλλο αμάξι θα σου βγει ξυνό.
-θα χαλάει ενώ η Α δεν θα χαλούσε
-θα είναι μεγάλο εκέι που η Α θα ήταν μικρή
-θα είναι μικρό εκεί που η Α θα ήταν μεγάλη
-θα θέλει αλλαγή νωρίτερα
-η γυναίκα σου θα μπορεί να πάει σε όποια κοινωνική εκδήλωση θέλει και δεν θα μένει σπίτι να πλείνει τα χαλιά/ντουλάπια βγάλει τα καλοκαιρινά/χειμωνιάτικα
-θα πηγαίνετε με το δικό της και θα οδηγεί κα αυτή και θα το παρκάρει και αυτή
-θα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ αυτοκίνητο και ΒΛΑΚΕΙΑ που δεν το πήραμε (ουυυφφφ γυρνάει πλευρό)ο μουσικός θα γυρίσει εκπαιδευμένο κομμάντο και θα γίνει ΧΑΜΟΣ
αυτος εισαι μεγαλε θα σε κανω σημαια
-
Μη γελάς, σου λέω ο άλλος σώθηκε - πηγαίνει παίρνει τα παιδιά από πάρτι ΜΟΝΗ της, χωρίς να λέει ΠΗΓΑΙΝΕ να τα φέρεις.
-
Tο Α150 το πηρε η κοπέλλα μου τον περασμένο μάρτιο , του έχουμε κάνει 12000 χιλιόμετρα. Είναι καταπληκτικό. Εγώ έχω το Ε200 του 98' και το Α class είναι πιο αθόρυβο στο δρόμο, πιο ομαλή αλλαγή ταχυτήτων (και τα δύο αυτόματα) και κυρίως πολύ οικονομικό. Παιδιά όποιος σκέφτεται για Α class να το πάρει με κλειστά μάτια και σίγουρα αυτόματο, αυτό το 7άρι κιβώτιο ταχυτήτων είναι όλα τα λεφτα. Ταξιδέυεις με 120Κm/h και η μηχανή μόλις που ξεπερνάει τις 2000 χιλιάδες στροφές.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ρε παιδιά,κάντε κάνα σχόλιο για την Α140(2003 και μετά).Αξίζει καθόλου για μεταχειρισμένο,κοντά στα 10000 απο Γερμανία πάντα.Η τιμή είναι αυτή που λέω,το αμάξι όμως πως στέκεται?Σχεδόν μόνο για πόλη θα είναι.
Νομίζω πως 3 άτομα είπαμε στην προηγούμενη σελίδα πόσο χάλι είναι
Ακόμα και μέσα στην πόλη σέρνεται, χειρότερη δύναμη χαμηλά ακόμα και απο twin sparkΟι επιδόσεις έρχονται μετά απο : αξιοπιστία,ποιότητα,ευκολία,κατανάλωση.
Twin Spark δεν έχω οδηγήσει (πλάκα κάνεις οτι ο 1.6 120 σέρνεται έτσι??)
αλλά σε σύγκριση με το προηγούμενο Yaris 1.3???Απο αυτό θα γίνει η εν λόγω μετάβαση.
Τι διάολο?13 δ έλεγαν οι 4 τροχοί για το 0-100.... -
Η δικιά μου εμπειρία από pre facelift Α class προηγούμενης γενιάς λέει τα εξής απλά. Είναι σχετικά αργή, το μοτέρ δεν είναι πολύ ροπάτο με αρκετά τραχιά λειτουργιά και είναι άθλια απο άποψη άνεσης ανάρτησης στην πόλη. Κιβώτιο αδιάφορο, τιμόνι αδιάφορο, ποιότητα εσωτερικού ( υλικών, συναρμογής ) μέτρια ( αλλά για την τιμή που ζητούσε η Merc απαράδεκτη ) χώροι πολλοί καλοί για το μέγεθος της αλλά όχι κορυφαίοι κυριώς στο θέμα πλάτος. Ένα ακόμα σύν της το αστέρι στο καπώ.
Προσωπικά δεν θα την αγοράζα με τπτ. -
Ο χρήστης citroenbx έγραψε:
Παιδιά όποιος σκέφτεται για Α class να το πάρει με κλειστά μάτια και σίγουρα αυτόματο, αυτό το 7άρι κιβώτιο ταχυτήτων είναι όλα τα λεφτα. Ταξιδέυεις με 120Κm/h και η μηχανή μόλις που ξεπερνάει τις 2000 χιλιάδες στροφές.Δε νομιζω η Α 150 να εχει το 7G...Μαλλον πενταρι εχει.
-
Η Α Class διατίθεται με 7τάχυτο CVT
-
A !Το Autotronic.Δε σκεφτηκα το cvt,μολις ακουω 7αρι,το μυαλο μου παει αμεσως στο 7G.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Ρε παιδιά,κάντε κάνα σχόλιο για την Α140(2003 και μετά).Αξίζει καθόλου για μεταχειρισμένο,κοντά στα 10000 απο Γερμανία πάντα.Η τιμή είναι αυτή που λέω,το αμάξι όμως πως στέκεται?Σχεδόν μόνο για πόλη θα είναι.
Ακόμα και μέσα στην πόλη σέρνεται, χειρότερη δύναμη χαμηλά ακόμα και απο twin sparkΟι επιδόσεις έρχονται μετά απο : αξιοπιστία,ποιότητα,ευκολία,κατανάλωση.
αλλά σε σύγκριση με το προηγούμενο Yaris 1.3???Απο αυτό θα γίνει η εν λόγω μετάβαση.
Τι διάολο?13 δ έλεγαν οι 4 τροχοί για το 0-100....Για τον twin spark είπα ότι είναι ψόφιος χαμηλά. Ψηλά ξυρίζει.
Αν έχεις yaris 1.3 γνώμη μου είναι ότι το να πας σε προηγούμενη a class δεν έχει νόημα. Από ενα καλό αυτόκινητο που έχεις, να πας σε ένα κακό με όλη τη σημασία της λέξης. Για γκάζι δε το συζητάω καν.
Αν μιλάμε για τη νεα a class τότε αλλάζει το πράμα -
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Τι διάολο?13 δ έλεγαν οι 4 τροχοί για το 0-100....Για τον twin spark είπα ότι είναι ψόφιος χαμηλά. Ψηλά ξυρίζει.
Αν έχεις yaris 1.3 γνώμη μου είναι ότι το να πας σε προηγούμενη a class δεν έχει νόημα. Από ενα καλό αυτόκινητο που έχεις, να πας σε ένα κακό με όλη τη σημασία της λέξης. Για γκάζι δε το συζητάω καν.
Αν μιλάμε για τη νεα a class τότε αλλάζει το πράμαΙσως να μην έγινα κατανοητός.Δεν εννοώ οτι θα διώξω το Yaris,εννοώ οτι θα προστεθεί και η A Class,εφόσον αξίζει.Απλά θέλω να ξέρω τι χρειάζεται προσοχή,για αυτό και ζητώ γνώμες.
Η καινούργια μου αρέσει πολύ αλλά είναι ακριβή ρε γμτο.(12000 η φθηνότερη στο mobile.de.....13500 η φθηνότερη στην Ελλάδα). -
εχεις βρει A νεα σειρα με 13000ε?
γιατι την πιο φθηνη που εχω δει εγω ειναι 17000 και βαλε -
Mercedes-Benz C 63 AMG Wallpapers
Audi vs BMW & BMW vs Auidi
Mercedes C Sport Coupe Spied
-
-
Ελα μ ντε....
Βασισμενο στην SL...
Ποιο φουσκομενο και λενε οτι θα το βγαλουν 'SLC' ....Αρα Coupe
....Εμενα ποιο πολυ για καποια νεα εκδωση της SL μοιαζει... Λ.Χ. 'Black Edition'
Πλακα θα χει ομως -
η φωτογραφια με την BMW στου χαντακ' και το Audi να στριβει ειναι φωτοσοπια
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
η φωτογραφια με την BMW στου χαντακ' και το Audi να στριβει ειναι φωτοσοπιαΤρελη...
Αλλα εχει πλακα
Το R8.... Ομως δεν ειναι....
Το Μ3 οντως σε χαντακι ηταν -
την SL ωραια την φούσκωσαν
ελπίζω να μην αλλάξουν πολύ την μούρη σε σχέση με το τωρινό μοντέλο
το πίσω μέρος μαματοοοο -
H slr πρέπει να βάλει τα κλάμματα.
Απίστευτο θηρίο το εικοινιζόμενο!
MERCEDES-BENZ FORUM