Ο χρήστης corsair έγραψε:
Χαρη... πρεπει να ξεκαθαρισεις αν το θελεις να μεταφερεις συχνα τον σκληρο (passport λοιπον) η θα το εχεις κυριως καρφωμενο σε ενα γραφειο (οποτε και παμε γι αλλα)
Η χρήση που το θέλω είναι μάλλον περισσότερο 'καρφιτσώματος' είτε στο πισι, είτε στο λαπτοπ. Δεν έχω δλδ μεγάλη ανάγκη για τόση φορητότητα. Απ' την άλλη δεν ξέρω πόσο σκληρό χρειάζομαι (μια θεωρία λέει πως όσο και να έχεις θα τον γεμίσεις )
Απλά αυτός ο ρημάδης ο passport είναι πολύ ελκυστικός.
Θεραπεία, γιατρέ μου;
H θεωρια ειναι σωστη.... το θεμα ειναι πως αν εχεις το καλο συνηθειο να αδειαζεις που και που τα περιεχομενα σε DVD... θα εισαι καλλυμενος και με τον 160αρι (btw βγηκε και 250 passport) Αν δεν το κανεις... οτι και να παρεις... αργα η γρηγορα θα φισκαρει. Εγω τουλαχιστον με την τακτικη που ακολουθω μου φτανει ο 80αρις.
Αν θες πολυ παντως κατι BIG.... (and pricey though), πανε στον MyBook 1 Terra World Edition (ethernet συνδεση) (ναι ψηνομαι....)
Τη μουσική μου απλά δεν γίνεται να την αδειάσω σε dvd, εκτός από λίγα πολύτιμα πράγματα. Και από ταινίες κλπ θέλω να τα έχω και στον σκληρό, γιατί μου τη δίνει να τα ψάχνω σε dvd.
Άρα μάλλον καταλήγω στο the bigger, the better.
esata 300gb ή απλός με 500;