-
ΑΛΗΤΕΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΧΟ ΧΟ ΧΟ.
-
κατεβαζω μονο νόμιμα πράγματα
λοιπόν, καμιά απάντηση;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Χαρη... πρεπει να ξεκαθαρισεις αν το θελεις να μεταφερεις συχνα τον σκληρο (passport λοιπον) η θα το εχεις κυριως καρφωμενο σε ενα γραφειο (οποτε και παμε γι αλλα)
Η χρήση που το θέλω είναι μάλλον περισσότερο 'καρφιτσώματος' είτε στο πισι, είτε στο λαπτοπ. Δεν έχω δλδ μεγάλη ανάγκη για τόση φορητότητα. Απ' την άλλη δεν ξέρω πόσο σκληρό χρειάζομαι (μια θεωρία λέει πως όσο και να έχεις θα τον γεμίσεις )
Απλά αυτός ο ρημάδης ο passport είναι πολύ ελκυστικός.
Θεραπεία, γιατρέ μου;
H θεωρια ειναι σωστη.... το θεμα ειναι πως αν εχεις το καλο συνηθειο να αδειαζεις που και που τα περιεχομενα σε DVD... θα εισαι καλλυμενος και με τον 160αρι (btw βγηκε και 250 passport) Αν δεν το κανεις... οτι και να παρεις... αργα η γρηγορα θα φισκαρει. Εγω τουλαχιστον με την τακτικη που ακολουθω μου φτανει ο 80αρις.
Αν θες πολυ παντως κατι BIG.... (and pricey though), πανε στον MyBook 1 Terra World Edition (ethernet συνδεση) (ναι ψηνομαι....)
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Χαρη... πρεπει να ξεκαθαρισεις αν το θελεις να μεταφερεις συχνα τον σκληρο (passport λοιπον) η θα το εχεις κυριως καρφωμενο σε ενα γραφειο (οποτε και παμε γι αλλα)
Η χρήση που το θέλω είναι μάλλον περισσότερο 'καρφιτσώματος' είτε στο πισι, είτε στο λαπτοπ. Δεν έχω δλδ μεγάλη ανάγκη για τόση φορητότητα. Απ' την άλλη δεν ξέρω πόσο σκληρό χρειάζομαι (μια θεωρία λέει πως όσο και να έχεις θα τον γεμίσεις )
Απλά αυτός ο ρημάδης ο passport είναι πολύ ελκυστικός.
Θεραπεία, γιατρέ μου;
H θεωρια ειναι σωστη.... το θεμα ειναι πως αν εχεις το καλο συνηθειο να αδειαζεις που και που τα περιεχομενα σε DVD... θα εισαι καλλυμενος και με τον 160αρι (btw βγηκε και 250 passport) Αν δεν το κανεις... οτι και να παρεις... αργα η γρηγορα θα φισκαρει. Εγω τουλαχιστον με την τακτικη που ακολουθω μου φτανει ο 80αρις.
Αν θες πολυ παντως κατι BIG.... (and pricey though), πανε στον MyBook 1 Terra World Edition (ethernet συνδεση) (ναι ψηνομαι....)
Τη μουσική μου απλά δεν γίνεται να την αδειάσω σε dvd, εκτός από λίγα πολύτιμα πράγματα. Και από ταινίες κλπ θέλω να τα έχω και στον σκληρό, γιατί μου τη δίνει να τα ψάχνω σε dvd.
Άρα μάλλον καταλήγω στο the bigger, the better.esata 300gb ή απλός με 500;
-
500 αλλιώς θα βάλω τον koyk να σου κάνει συνέχεια warn
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
500 αλλιώς θα βάλω τον koyk να σου κάνει συνέχεια warn+A3 1.6 8V.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
500 αλλιώς θα βάλω τον koyk να **σε **κάνει συνέχεια warn -
Laptop απο ΗΠΑ μπορουμε να παρουμε χωρις να μας σκισει το τελειωνειο;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Laptop απο ΗΠΑ μπορουμε να παρουμε χωρις να μας σκισει το τελειωνειο;Δοκίμασε να δεις αν μπορούν να γράψουν στο πακέτο ότι είναι sample. Έχω διαβάσει στο νετ ότι μπορεί έτσι να γλιτώσεις το τελωνείο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Laptop απο ΗΠΑ μπορουμε να παρουμε χωρις να μας σκισει το τελειωνειο;
Δοκίμασε να δεις αν μπορούν να γράψουν στο πακέτο ότι είναι sample. Έχω διαβάσει στο νετ ότι μπορεί έτσι να γλιτώσεις το τελωνείο.
Λογικά θα χάνεις την ασφάλεια έτσι, όπως και αν δηλωθεί για χαμηλότερη τιμή (αν βρεις αμερικανο να δεχτεί να διαπράξει τέτοιο έγκλημα).
Μάλλον ο καλύτερος τρόπος είναι να στο στείλουν με ems. Με dhl κλπ θα σε χαρατσώσει η εταιρία στον εκτελωνισμό (κάνα 200άρι )
-
Φοροδιαφεύγουμε, φοροδιαφεύγουμε;;;
-
Yπάρχει η δυνατότητα να αφαιρεθεί watermark σε φωτό;
-
Ερώτηση άσχετου, πρός τους αγαπητούς συνφορουμίστες:
Το παλιό μου laptop, είναι μόνιμα συνδεδεμένο στο δίκτυο (adsl) με απλό modem usb. Υπάρχει δυνατότητα να μοιραστεί την σύνδεση με το νέο laptop, με την χρήση wifi που διαθέτουν και τα δύο, χωρίς προσθήκη άλλου περιφεριακού ?
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων... -
Ο χρήστης ast έγραψε:
κατεβαζω μονο νόμιμα πράγματα
λοιπόν, καμιά απάντηση;Δεν μπορώ να βοηθήσω πέρα απο το να σου πώ ότι έχω ακόμα το ίδιο ( ) πρόβλημα...συνδέομαι με μερικούς servers με ενδιαφέροντα ονόματα ('sexytivi.com'...) αλλά με καθόλου ενδιαφέρον περιεχόμενο .
Περίεργο...
-
To μουλάρι πάντως το επισκέφτηκε η αστυνομία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To μουλάρι πάντως το επισκέφτηκε η αστυνομία.Αχά!!!!
μα τι κάνει αυτό το περιπολικό έξω απο το σπίτι μου?
Σίγουρα δεν έρχεται σε μεν
-
θέλω να βάλω ένα Plotter GPS στο ταχύπλοο που έχω.
Αγόρασα το Raymarine RC435i με ενσωματωμένο gps.Αυτό μου έχει ένα καλώδιο με βύσμα για πίσω από την συσκευή.
Γράφει POWER/NMEA. To μαγαζί μου είπε να κολλήσω το κόκκινο καλωδιάκι στο + το μαύρο στο - το καφέ στο ΝΜΕΑ output - και το
κίτρινο στο NMEA output +.Aυτό μου είπαν να τα συνδέσω με το καλώδιο τροφοδοσίας. (γίνεται; )
Αυτό το ΝΜΕΑ τι είναι;
-
http://en.wikipedia.org/wiki/NMEA
Στο δικό μου έχω το garmin 182. Διάβασα όλο το manual και έβαλα το κόκκινο στο + το μαύρο στο - (απλά πράγματα ) και εδώ και 6 χρόνια με πηγαίνει μια χαρά! -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
http://en.wikipedia.org/wiki/NMEA
Στο δικό μου έχω το garmin 182. Διάβασα όλο το manual και έβαλα το κόκκινο στο + το μαύρο στο - (απλά πράγματα ) και εδώ και 6 χρόνια με πηγαίνει μια χαρά!και τα ΝΜΕΑ που μου είπε να συνδέσω ο μαγαζάτορας;
-
Περίμενε. Το gps/plotter έχει από πίσω δύο υποδοχές. Μια η κεραία gps και μια για την τροφοδοσία που είναι ένα περιστρεφόμενο βύσμα συνήθως σωστά? Το περιστρεφόμενο αυτό βύσμα ουσιαστικά είναι μια πλεξούδα που καταλήγει στην άλλη άκρη σε γυμνά καλώδια σωστά?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]