-
ρε 'συ sirgus (χωρις παρεξιγηση) ασ' τον να γραφει οτι να'νε
μην τα ριμαζουμε τα θεματα
θα βαρεθει και θα σταματισει
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ρε 'συ sirgus (χωρις παρεξιγηση) ασ' τον να γραφει οτι να'νεμην τα ριμαζουμε τα θεματα
θα βαρεθει και θα σταματισει
Έχεις δίκιο και παραδέχομαι ότι το παράκανα
Γιατί πολύ απλά αυτό που θέλω να γίνει δεν θα το πετύχουμε με αυτό που κάνω.. δηλαδή να δίνω σημασία...Thanks
-
Σήμερα τό πρωί,τί είδα καί έμεινα 'παξιμάδι';
Opel Calibra,μέ Γερμανικά νούμερα νά κινείται έχωντας στό πίσω παρπρίζ τό αντανακλαστικό γιά τόν ήλιο(αλουμινόπανο)!!!
Α ρέ λαζο-ντοϊτς,Ες-Ες πού σου χρειάζεται!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Opel Calibra,μέ Γερμανικά νούμερα νά κινείται έχωντας στό πίσω παρπρίζ τό αντανακλαστικό γιά τόν ήλιο(αλουμινόπανο)!!!
Α ρέ λαζο-ντοϊτς,Ες-Ες πού σου χρειάζεται!!!Μήπως πήγαινε με όπισθεν και ανάποδα??
-
Στην Μακρυράχη Πηλίου κυκλοφορεί αγροτικό που γράφει πίσω το εξής:
'ΜΗ ΖΓΩΝΕΙΣ ΣΜΑ ΣΛΕΩ'
Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
Στην Μακρυράχη Πηλίου κυκλοφορεί αγροτικό που γράφει πίσω το εξής:'ΜΗ ΖΓΩΝΕΙΣ ΣΜΑ ΣΛΕΩ'
Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Α ρέ λαζο-ντοϊτς,Ες-Ες πού σου χρειάζεται!!!Μήπως πήγαινε με όπισθεν και ανάποδα??
πρέπει να οδηγήσεις στη Γερμανία να δεις φρούτα που κυκλοφοράνε... από γκολφάκι βαμμένο ουράνιο τόξο, μέχρι S-Klasse χαμηλωμένη σαύρα με λάστιχο τόσο χαμηλού προφίλ που δε 'γεμίζει' το θόλο, παρά τις 18άρες...μη μιλήσουμε για αερότομές και μπουριά....άστα να πάνε.
Σπύρος
-
Ωρα 06:40. Τόπος, λίγο μετά τα διόδια του Σχηματαρίου. Κατεύθυνση πρός Αθήνα. Βρίσκομαι με κάπου 120 χιλιόμετρα στην αριστερή λωρίδα. Ξαφνικά αναβοσβήνουν φώτα πίσω μου και βλέπω στον καθρέπτη μου ένα Ibiza. Εντάξι λέω και ανεβαίνω στα 140. Τα φώτα ξαναπαίνουν απο πίσω μου. Αντε λέω να ανέβω και άλλο και πάω στα 160. Το ίδιο σκηνικό και πάλι. Τα φώτα ξαναπαίζουν απο πίσω μου. Πατάω και άλλο και ανεβαίνω στα 190. Κοιτάζω πίσω μου δεν τον βλέπω, αλλά το μάτι μου πέφτει στον δεξιό καθρέπτη και τον παρατηρώ που έχει πιάσει τη μεσαία λωρίδα και το φουκαριάρικο το Ibiza βφάζει φωτιές, αλλά δεν φαίνεται ότι μπορεί να με ακολουθήσει και μένει πίσω. Βέβαια η ευθεία κάπου τελειώνει και τα 190 δεν συνήστανται καθόλου και έτσι μοιραίως κόβω και βέβαια κάπου το Ibiza με προσπερνά απο δεξιά κορνάροντας μου και ο οδηγός του μου έκανε την γνωστή χειρονομία.
Και ερωτώ εσάς. Εκανα κάπου λάθος? Αφού πήγαινα με τέτοια ταχύτητα που δεν εμπόδιζα την γρήγορη κίνηση, ή εξ ορισμού τα Ibiza πρέπει πάντα να προσπερνούν το προρευόμενο αυτοκίνητο? -
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
.....Και ερωτώ εσάς. Εκανα κάπου λάθος? Αφού πήγαινα με τέτοια ταχύτητα που δεν εμπόδιζα την γρήγορη κίνηση, ή εξ ορισμού τα Ibiza πρέπει πάντα να προσπερνούν το προρευόμενο αυτοκίνητο?Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που όταν εμφανίστηκε το Ibiza και άναψε τα φώτα έπρεπε να αλλάξει ο ρυθμός οδήγησης από τα 120 στα 190 km/h.
Φαίνεται μερικοί χρειάζονται σπρώξιμο!!!
Το Seat ήταν σε σαφώς γρηγορότερο ρυθμό όποτε έπρεπε απλά να αφεθεί να προσπεράσει. -
Ο χρήστης servmx έγραψε:
.....Και ερωτώ εσάς. Εκανα κάπου λάθος? Αφού πήγαινα με τέτοια ταχύτητα που δεν εμπόδιζα την γρήγορη κίνηση, ή εξ ορισμού τα Ibiza πρέπει πάντα να προσπερνούν το προρευόμενο αυτοκίνητο?
Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που όταν εμφανίστηκε το Ibiza και άναψε τα φώτα έπρεπε να αλλάξει ο ρυθμός οδήγησης από τα 120 στα 190 km/h.
Το Seat ήταν σε σαφώς γρηγορότερο ρυθμό όποτε έπρεπε απλά να αφεθεί να προσπεράσει.Ακριβώς
Υποβόσκουσα νοοτροπία 'κόντρας'. -
Ο χρήστης servmx έγραψε:
.....Και ερωτώ εσάς. Εκανα κάπου λάθος? Αφού πήγαινα με τέτοια ταχύτητα που δεν εμπόδιζα την γρήγορη κίνηση, ή εξ ορισμού τα Ibiza πρέπει πάντα να προσπερνούν το προρευόμενο αυτοκίνητο?
Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που όταν εμφανίστηκε το Ibiza και άναψε τα φώτα έπρεπε να αλλάξει ο ρυθμός οδήγησης από τα 120 στα 190 km/h.
Το Seat ήταν σε σαφώς γρηγορότερο ρυθμό όποτε έπρεπε απλά να αφεθεί να προσπεράσει.Συμφωνω
-
θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες..... δηλάδή αν το Ibiza ήταν τούμπανο και στα 190 ήταν κολλημένος πίσω , μέχρι που θα φτάνατε ??
τα Ibiza πρέπει πάντα να προσπερνούν το προρευόμενο αυτοκίνητο?
....τα προπορευόμενα αυτοκίνητα δεν πρέπει ποτέ να αφήνουν τα Ibiza να προσπερνάνε ???
-
Δε μπορω να καταλαβω το λογο για τον οποιο πηγες πιο γρηγορα οταν ο αλλος απο πισω σου αναψε τα φωτα!
Προφανως αυτος απλα ηθελε να σου 'πει' να πας δεξια για να περασει και ΟΧΙ για να πας πιο γρηγορα. Το σωστο θα ηταν να πας δεξια (που ετσι και αλλιως εκει θα επερεπε να ησουν, εκτος αν εκεινη τη στιγμη προσπερνουσες) για να περασει.
-
αν ο άλλος είχε ferrari και ήθελε να πάει με 270 και όχι με 170 τι θα έκανες?? Θα τον άφηνες επειδή δεν μπορείς να πας με 270??
Anyway απλά ρώτησες αν έκανες κάτι λάθος και νομίζω ότι κατάλαβες ότι έκανες...
-
Νομίζω ότι δεν καταλάβατε τι συνέβη και επαναλαμβάνω. Πηγαίνω με 120 (που είναι και το όριο) Ξαφνικά κάποιος έρχεται με μεγαλύτερη ταχύτητα από πίσω μου. Αντί λοιπόν να τον αφήσω να προσπεράσει ανεβάζω και εγώ ταχύτητα από 120 σε 140 (ε! δεν πήγαινε και παραπάνω) έτσι δεν του κόβω το ρυθμό του. Αυτός επιμένει να θέλει να προσπεράσει. Ανεβάζω και άλλη ταχύτητα στα 160 και τον βλέπω ότι ενώ αρχίζει να τον εγκαταλείπει η ιπποδύναμη της μηχανής του εν τούτοις προσπαθεί με νύχια και με δόντια. Όταν ανέβηκα στα 190 (Corolla Tsport) εκεί ποια μένει πίσω. Και όταν χρειάστηκε να κατεβάσω ταχύτητα λόγω του δρόμου, εκείνος με σκασμένο μοτέρ προσπερνά από την μεσαία και σχεδόν αμέσως πέφτει στα φρένα. Και ερωτώ. Που του έκοψα τον ρυθμό του? Ας πούμε στιγμιαία στα 120, αλλά αμέσως μετά? Αφού στην πραγματικότητα μετά τα 150 δεν μπορούσε να προσπεράσει, και εγώ συνέχιζα με γρηγορότερο ρυθμό από αυτόν. Που να είχε άραγε το πρόβλημα? Στο μυαλό του ίσως! Ένταξη - ένταξη, θα παραδεχτώ ότι και εγώ του έκανα κοντρούλα. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έκοψα τον γρήγορο ρυθμό του. Ήθελε να πάει στην αριστερή με 150, δεν καταλαβαίνω τι τον πείραζε που εγώ θα ήμουν μπροστά του με 170? Και να το θέσω διαφορετικά. Ας πούμε ότι ήταν μπροστά μου με 150, και εγώ τον προσπερνώ από την μεσαία λωρίδα (παρανόμως βέβαια) με 170 και βρίσκομαι στην αριστερή λωρίδα, μπροστά του. Που θα έκοβα το ρυθμό του?
-
Νομίζω απάντησες μόνος σου ...Έκανες κοντρούλα...
Αν δεν υπήρχε ο κύριος υποθέτω ότι εσύ θα πήγαινες κανονικά με 120 και δεν θα έφτανες στα 190 μόνο και μόνο για να του δείξεις ότι δεν μπορεί να σε περάσει (Αυτό σημαίνει κόντρα νομίζω)
Θα σε ρωτούσα γιατί δεν πήγαινες απλούστατα μια λωρίδα δεξιά αλλά όπως είπα απάντησες μόνος σου!
Η χειρονομία τότε του κυρίου έδειχνε ότι δεν είχε καμία όρεξη για κοντρούλες αλλά για ένα ήρεμο ταξίδι!
-
Το σωστό είναι να κάνεις δεξιά (μεσαία λωρίδα) την στιγμή που σου παίζει τα φώτα και κινείται εμφανώς ταχύτερα από σένα. Αν ήθελες να τον ξαναπροσπέράσεις, θα μπορούσες να βγεις κατόπιν στην αριστερή λωρίδα, να τον φτάσεις (κινούμενος εμφανώς ταχύτερα απο κείνον), να του παίξεις τα φώτα, να κάνει αυτός δεξία (μεσαία λωρίδα) και να τον προσπεράσεις.
-
Xωρις να θελω να τσακωθω μαζι σου, εχω μερικα ερωτηματ-παρατηρησεις:
-
Τι εκανες στην αριστερη λωριδα? Δεν ξερεις οτι αυτη ειναι μονο για προσπερασμα?
-
Γιατι οταν αυτος σε πλησιασε εσυ δεν εκανες δεξια για να τον αφησεις να περασει?
-
Πως 'μαντεψες' με ποσα χαω θελει να παει και σκεφτηκες 'α μωρε ενταξει, θα παω με 10-20 χαω παραπανω απο αυτον και δεν θα τον ενοχλησω'???
-
Αν εκανες και σε μενα το ιδιο που εκανες σε αυτον με το Ιμπιζα, θα εισεπρατες την ιδια χειρονομια...
-
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Νομίζω ότι δεν καταλάβατε τι συνέβη και επαναλαμβάνω. Πηγαίνω με 120 (που είναι και το όριο) Ξαφνικά κάποιος έρχεται με μεγαλύτερη ταχύτητα από πίσω μου. Αντί λοιπόν να τον αφήσω να προσπεράσει ανεβάζω και εγώ ταχύτητα από 120 σε 140 (ε! δεν πήγαινε και παραπάνω) έτσι δεν του κόβω το ρυθμό του. Αυτός επιμένει να θέλει να προσπεράσει. Ανεβάζω και άλλη ταχύτητα στα 160 και τον βλέπω ότι ενώ αρχίζει να τον εγκαταλείπει η ιπποδύναμη της μηχανής του εν τούτοις προσπαθεί με νύχια και με δόντια. Όταν ανέβηκα στα 190 (Corolla Tsport) εκεί ποια μένει πίσω. Και όταν χρειάστηκε να κατεβάσω ταχύτητα λόγω του δρόμου, εκείνος με σκασμένο μοτέρ προσπερνά από την μεσαία και σχεδόν αμέσως πέφτει στα φρένα. Και ερωτώ. Που του έκοψα τον ρυθμό του? Ας πούμε στιγμιαία στα 120, αλλά αμέσως μετά? Αφού στην πραγματικότητα μετά τα 150 δεν μπορούσε να προσπεράσει, και εγώ συνέχιζα με γρηγορότερο ρυθμό από αυτόν. Που να είχε άραγε το πρόβλημα? Στο μυαλό του ίσως! Ένταξη - ένταξη, θα παραδεχτώ ότι και εγώ του έκανα κοντρούλα. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έκοψα τον γρήγορο ρυθμό του. Ήθελε να πάει στην αριστερή με 150, δεν καταλαβαίνω τι τον πείραζε που εγώ θα ήμουν μπροστά του με 170? Και να το θέσω διαφορετικά. Ας πούμε ότι ήταν μπροστά μου με 150, και εγώ τον προσπερνώ από την μεσαία λωρίδα (παρανόμως βέβαια) με 170 και βρίσκομαι στην αριστερή λωρίδα, μπροστά του. Που θα έκοβα το ρυθμό του?νομιζω δεν χρειαζεται κανενα σχολιο μετα απο αυτην την παραδοχη του φιλου μας που δειχνει το πως σκεφτονται οι περισσοτεροι οταν καποιος ''τολμησει'' να τους αναψει τα φωτα για να κανουν αυτο που επρεπε να κανουν απο μονοι τους απλα ελεγχοντας με τον καθρεπτη τους εαν στην λωριδα που κινουνται και η οποια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑ καποιος που την συγκεκριμενη στιγμη και με το οποιοδηποτε αυτοκινητο απλα κινειται πιο γρηγορα απο αυτους!!!!!!!!!!!!!!!
-
θα μπορουσε ο αλλος μεσα στο βραδυ να μην αναβει τα φωτα σα μ@@@@@ς και να βγαλει φλασακι που εχουν ολα τα αμαξια... φυσικα δε μπορω να καταλαβω γιατι ανεβασες ρυθμο αντι να πας δεξιοτερα και γιατι ησουν με 120 στην αριστερη?ειχε τοσο κοσμο πιο αργο απο σενα εκεινη την ωρα? ακου κει φωτα...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!