-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βρε παιδια εδω πανε να καλυψουν μια λακουβα και βαζουν τοση ασφαλτο που καταληγει η λακουβα να γινεται τοιχος.
Μα καλα τοσες σπουδες εχουν κανει ολοι αυτοι, δεν μπορουν να υπολογισουν ποση ασφαλτος χρειαζετε μια λακουβα για να ερθει ισια με τον υπολοιπο δρομο;Δεν έχεις καταλάβει τι παίζεται εδώ πέρα;
Τα αυτοκίνητά μας παίζουν το ρόλο του οδοστρωτήρα. Αντί να πατηθεί η άσφαλτος πριν παραδοθεί σε κυκλοφορία, την αφήνουν υπό μορφή βουναλακίου (κερδίζοντας από το κόστος του οδοστρωτήρα) για να 'πατηθεί' με το χρόνο από τα αυτοκίνητα που κινούνται πάνω από το μπάλωμα. Αποτέλεσμα: το μπάλωμα μετά από λίγο αποκτάει μόνιμη χαρακιά από τα λάστιχα που περνούν, ενώ σπάει στις άκρες από τα νερά που λιμνάζουν... κατά συνέπεια να θέλει πάλι φτιάξιμο (και μάντεψε ποιος κερδίζει από το μισοφτιάξιμο για μία ακόμη φορά)... -
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Για να τελειώνουμε με το θέμα των ατυχημάτων και τις αιτίες τους. Υπάρχουν τρεις κύριες αιτίες για τα ατυχήματα: 1. Ο παράγων άνθρωπος, 2.Το περιβάλλον (κλίσεις, οδόστρωμα κτλ.) και 3. Όχημα.
Σύμφωνα με μελέτη του TRL (Τransport Research Laboratory) το ποσοστό που αναλογεί στον πρώτο παράγοντα είναι περίπου 75%, στον δεύτερο 20% και στον τρίτο 5%. Το συμπέρασμα είναι απλούστατο: Είναι τα θέματα της οδηγικής παιδείας και γενικότερα της συμπεριφοράς στον δρόμο που πρέπει αρχικά να βελτιωθούν και ύστερα όλα τα άλλα.Ακριβώς! έτσι είναι φίλε μου aleng. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και απευθύνομαι σε όλους αυτούς που φωνάζουν για τους δρόμους κλπ. Ναι έχουν δίκιο και καλά κάνουν να φωνάζουν. Για τα καρακγιοζιλίκια μας στο δρόμο όμως ποιός φωνάζει? Και είδα πολλά και ασυγχώρητα πράγματα, όχι στην Αθήνα, αλλά κατά την πρόσφατή μου επίσκεψη στην Σαντορίνη. Ακόμη και τριπλή προσπέραση 2 πούλμαν και ενός φορτηγού με μηδέν ορατότητα στο αντίθετο ρεύμα λόγω στοφής φουρκέτας. Και αυτό στις ανηφόρες του Αθηνιού. Τι άλλο να πεί κανείς !?!?!
-
Συγνωμή που ρωτώ φιλε adis4gr αλλά με πόσα την κατεβαίνεις αυτή την ρημάδα την κατηφόρα και τι αμάξι οδηγείς γιατί εγώ με την Xsara και 120-130 km/h δεν προβληματίζομαι και τόσο πολύ θα έλεγα οτι δεν έχω καταλάβει για ποιες ταλαντώσεις μιλάς. Χάλια είναι ο δρόμος Μουδανιών-Θεσσαλονίκης στο κομμάτι έξω από Θέρμη και Πυλαία με κάτι μπαλώματα σαμαράκια, χάλια ( καλοδιάθετα πάντα ) είναι η Περιφερειακή ( ολόκληρη ) αλλά η κατάσταση στην κατηφόρα της Καρδίας δεν είναι τόσο απογοητευτική άλλωστε τα φορτηγά πάντα κινούνται τέρμα δεξιά σε αυτό το κομμάτι του δρόμου.
-
Με συγχωρειται βρε παιδια, γιατι δεν μπορω να βλεπω αλλα τετοια topics.
Εχουμε ανοιξει 39 τετοια θεματα μεσα στισ προηγουμενες 38 ημερες και ακομα δεν βαρεθηκαμε να γραφουμε και να διαβαζουμε? Ποτε δηλαδη θα οργανωθουμε και θα προχωρησουμε σε κινητοποιησεις? Ελεος δηλαδη...
Ποσο κοροϊδα ειμαστε? Οπως ειπε και ο Petros, ανεχομαστε ολοι εμεις τις κακοτεχνιες, ανεχομαστε να ταλαιπωρουμε το αυτοκινητο μας, τον αευτο μας, τη τσεπη μας, για να βγαζουν οι οποιοι εργολαβοι διπλα και τριπλα?
Μεχρι τωρα εστρωναν καινουργια ασφαλτο, και μετα απο ταλαιπωρια που ειχαν υποστει οι οδηγοι μεχρι να τη φτιαξουν, οταν την παραδιδουν ξαναρχιζουν τα εργα, γιατι αποφασιασν οτι πρεπει να περασουν καποιο αγωγο. Και να τα τα μπαλωματα παλι, και να οι καθιζησεις απο αστοχα μπαλωματα κλπ κλπ. Και ειναι φαινομενο συνιθισμενο.
Αλλα δεν εφτανε αυτο. Στρωνουν καινουργια ασφαλτο, και νομιζεις οτι απλα εβαψαν την παλια μαυρη.. Ανωμαλιες, υπερυψωμενοι υπονομοι κλπ κλπ..
Και το χειροτερο ξερεται πιο ειναι ετσι? Οτι αυτοι οι δρομοι θα ξαναστρωθουν με ασφαλτο σε 20 χρονια. Την εριξαν τη καινουργια ασφαλτο και εχουν να το λενε κιολας. Οποτε σε 20 χρονια παλι που θα εχει χαλασει (ασχετα αν στους 6μηνες η Μεσογειων στο υψος της ΕΡΤ στην καθοδο εγινε σαν γυαλι παλι. Κι αυτη κι αλλοι 50 'φρεσκοασφαλτωστρωμενοι' δρομοι).
Αφου μερικες φορες που περναω καπου στην επαρχια απο καλη ασφαλτο που φαινεται να εχει αντεξει στο χρονο, σκεφτομαι 'καλα, αυτοι που εριξαν την ασφαλτο αυτοι, ειναι χαζοι? Δε κοιταξαν να βγαλουν κατι γι'αυτους, και να χρησιμοποιησουν χειροτερης ποιοτητας υλικα?' Μου φαινεται περιεργο οτι καποιοι δεν σκεφτονται ετσι...ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
Μας αξιζουν συγχαρητηρια για τη γαϊδουρινη υπομονη μας. -
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Για να τελειώνουμε με το θέμα των ατυχημάτων και τις αιτίες τους. Υπάρχουν τρεις κύριες αιτίες για τα ατυχήματα: 1. Ο παράγων άνθρωπος, 2.Το περιβάλλον (κλίσεις, οδόστρωμα κτλ.) και 3. Όχημα.
Σύμφωνα με μελέτη του TRL (Τransport Research Laboratory) το ποσοστό που αναλογεί στον πρώτο παράγοντα είναι περίπου 75%, στον δεύτερο 20% και στον τρίτο 5%. Το συμπέρασμα είναι απλούστατο: Είναι τα θέματα της οδηγικής παιδείας και γενικότερα της συμπεριφοράς στον δρόμο που πρέπει αρχικά να βελτιωθούν και ύστερα όλα τα άλλα.Η μελετη που εγινε, εχεις ψαξει με τι στοιχεια εγινε? Απο ποιες χωρες εγινε η ληψη στοιχειων? Γιατι νομιζω οτι αν η μελετη ειχε γινει στην Ελλαδα τα ποσοστα για τους δυο πρωτους παραγοντες θα διαφεραν αρκετα...
Μην τρελαθουμε κιολας. (Με συγχωρεις για το υφος μου, αλλα δεν μπορω να χωνεψω ποσο κοροϊδα μας πιανουν).Με την ευκαρια.. Καποιος φιλος που σπουδαζει στην Ιταλια, αγορασε εκει ενα Puma 1.7 (αν σας πω δε ποσο το πηρε ...). Διαβασε λοιπον στο manual οτι εχει ABS και traction control (κατω απο τα 25km/hr). Ποτε δεν επιβεβαιωσε κανενα απο τα δυο, μεχρι που βγηκε απο το πλοιο ερχομενος απο Ιταλια και πατησε το αυτοκινητο στην Ελλαδα. Νομιζε οτι κατι επαθε το αυτοκινητο, οτι καποιο ηλεκτρονικο προβλημα παρουσιαστηκε στο ABS . Κανενα προβλημα δεν ειχε το αυτοκινητο.. Μαντεψτε..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
φήμες λενε οτι αυτες οι ραγες χρησιμευουν οταν χιονιζει για να μην κλεισει ο δρομος...
για να πω την αληθεια ο δρομος μεχρι τα Μουδανια μου φαινεται σχετικα καλος σε σχεση με αυτα που περνουσαμε παλια και αν δε κανεις υπερβολες φτανεις σπιτι σου...βεβαια αυτους που κατεβαινουν την Καρδια με πανω απο 160 δε τους καταλαβαινω...πολυ σιγουροι αισθανονται...Μας ταλαιπωρούσαν τόσα χρόνια για να τον κάνουν, δεν μπορούσαν να τον κάνουν καλό? όχι απλά καλύτερο από πρίν...
και το να βρείς ενα κομμάτι καλό δρόμο πρίν από ένα πολύ κακό, είναι χειρότερο γιατί ξεγελιέσαι αν δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Εσύ, εγώ και οσοι κυκλοφορούμαι εκεί συχνά ξέρουμε....το καλοκαίρι όμως έχει παρα πολλούς που δεν ξερουν και το ανακαλύπτουν τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να βλέπεις απότομα φρεναρίσματα σε ευθεία και απότομες αλλαγές λωρίδας. Ισως εκεί να οφείλονται και κάποιες από τι καραμπόλες που βλέπουμε συχνά παρόλο που ο δρόμος είναι καινούργιος.
Ειδικέ δε για τις μοτοσικλέτες ο δρόμος είναι παγίδα θανάτου. Δεν είναι και ότι ευκολότερο σε ανοιχτό S να φτάσεις με 100-120 πλαγιασμένος, να μπεις σε ράγες και να πρέπει να αλλάξεις πορεία για να αποφύγεις το αμάξι που κάνει το ίδιο. Και μην πει κανείς πήγαινε με 60. Μονόδρομος με τρει λωρίδες είναι....
Αν έτσι γίνονται οι καινούργιοι δρόμοι μέσα σε ενα χρόνο (που δεν έχουν μεγάλο φόρτο από διευλεύσεις φορτηγών) τότε είμαστε άξιοι της μοιρας μας. -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Η μελετη που εγινε, εχεις ψαξει με τι στοιχεια εγινε? Απο ποιες χωρες εγινε η ληψη στοιχειων? Γιατι νομιζω οτι αν η μελετη ειχε γινει στην Ελλαδα τα ποσοστα για τους δυο πρωτους παραγοντες θα διαφεραν αρκετα...
Μην τρελαθουμε κιολας. (Με συγχωρεις για το υφος μου, αλλα δεν μπορω να χωνεψω ποσο κοροϊδα μας πιανουν).Στη διάθεσή σου όλη η σχετική βιβλιογραφία η οποία έχει αποκτηθεί με πολύ κόπο και ψάξιμο. Όσο δεν συνειδητοποιούμε αυτό που τόνισα τόσο περισσότερα ατυχήματα θα γίνονται.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Συγνωμή που ρωτώ φιλε adis4gr αλλά με πόσα την κατεβαίνεις αυτή την ρημάδα την κατηφόρα και τι αμάξι οδηγείςΠαίζει πολύ μεγάλο ρόλο το αυτοκίνητο. Στην ευθεία πριν την Υλική στο ρεύμα προς την Αθήνα με την BMW συντονίζεται η ανάρτηση σε ταχύτητες 90-130 km/h και στο αυτοκίνητο έρχεται σου ναυτία. Ή πρέπει να πηγαίνω με 80 ή με 140. Φαντάσου τι από τα δύο προτιμώ; Με το Citroen δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα γιατί η ανάρτηση καταπίνει τα κύματα και μόνο ακούω τον θόρυβο.
Όσο για το τι φταίει; Απλά, δεν φτιάχνουν καλά το υπόστρωμα και η άσφαλτος φεύγει.
Τώρα για τη διαφορά οδοστρώματος από την Ελλάδα στην Ιταλία, Γερμανία, κλπ.:
- το ASP της BMW μπαίνει μπροστά σχεδόν σε κάθε φανάρι.
- φίλος που διαμαρτηρήθηκε στο εργοστάσιο για τα στραβωμένα ψαλίδια στο Golf του (έχει αλλάξει 3-4) του απάντησαν ότι αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο στην Ελλάδα και καλύτερα να δει γιατί δεν φτιάχνουμε δρόμους της προκοπής.
-
Παιδιά,πρόσφατα ταξίδεψα στην Ιταλία (για πρώτη φορά) και έκανα 1500 χιλιόμετρα με ενοικιασμένο αυτοκίνητο...
Ε λοιπόν εκεί υπάρχουν δρόμοι όπως θα τους θέλαμε να είναι κι εδώ στην Ελλάδα...!
Οποιος δεν έχει δεί τι έφτιαξαν οι Ιταλοί σε έργα οδοποιίας (εδώ και 40 χρόνια ) δεν έχει δεί τίποτε!
Εμείς εδώ,απλά δεν έχουμε δρόμους γιατί απλά παραμένουμε (εδω και χρόνια) τριτοκοσμικοί σε όλα σχεδόν,όπως ΚΑΙ στα έργα οδοποιίας.Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι λέει ο λαός,αλλά (με το συμπάθειο) ο λαός είναι και λίγο χαζός αφού δεν αλλάζει κεφάλι τόσα χρόνια...! -
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Εμείς εδώ,απλά δεν έχουμε δρόμους γιατί απλά παραμένουμε (εδω και χρόνια) τριτοκοσμικοί σε όλα σχεδόν,όπως ΚΑΙ στα έργα οδοποιίας.Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι λέει ο λαός,αλλά (με το συμπάθειο) ο λαός είναι και λίγο χαζός αφού δεν αλλάζει κεφάλι τόσα χρόνια...!
Το τέρας είναι δικέφαλο, καθώς και το έταιρο 'κεφάλι' το ίδιο θλιβερό μητρώο διαθέτει...
Τώρα για το λαό, ξαναπές το. Επιμένω ότι η χώρα θα πάει μπροστά όταν ο καθένας από εμάς αποκτήσει συνείδηση ΠΟΛΙΤΗ και όλοι μας γίνουμε όντα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ! Οι εκλογικές αναμετρήσεις από την μεταπολίτευση έως σήμερα δε με κάνουν ιδιαίτερα αισιόδοξο (Κυριακή όμως κοντή γιορτή ) -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
scullone ραγες σε εκεινο το σημειο απο φορτηγα πολυ δυσκολο το κοβω...δε ξερω αμα εχεις κανει τη διαδρομη...ειναι στην αριστερη λωριδα μετα απο ενα μεγαλο s με ταλαντωσεις κτλ κτλ.Την είχα κάνει προ διετίας και δεν είχα αντιμετωπίσει τότε πρόβλημα. Έτσι όπως μου το περιγράφεις, τότε το πιο πιθανό είναι να έχουμε να κάνουμε με σοβαρότατη κακοτεχνία. Μακάρι να είχαμε καμιά φωτογραφία του σημείου αυτού. Ένας καθηγητής μου είναι πολιτικός μηχανικός και ίσως θα μπορούσε να μας διαφωτίσει για το πώς είναι δυνατόν να έχει γίνει.
-
Οι ράγες δείχνουν σαν να έχουν γίνει με σκαπτικό μηχάνημα. Δεν ξέρω αν είναι για το χιόνι (τετοιες φημες ακουσα και γω). Σιγουρα πάντως δεν έχουν γίνει εξ αιτίας των φορτηγών.
Αν έχουν γίνει για το χιόνι δεν ξέρω κατά ποσο και πως βοηθούν...
και τι είναι πιο σημαντικό σε τελευταία ανάλυση, να σκοτώσεις καποιον εγκλωβιζοντάς τον και να του πεις δεν πρόσεχες? ανθρώπινος παράγοντας θα είναι πάλι?
Αλλα δε νομίζω να είναι για κάτι τετοιο γιατί στην κατηφόρα της καρδίας πηγανε να καλύψουνε το οδοστρωμα από πάνω με ασφαλτο, η οποία έχει ξεφλουδίσει και εχει γίνει κω@*%ς.
Εκτος βεβαια αν θελουν να κανουν τα αυτοκινητα να κρατανε σαν τραινα... -
φιλε mirage και με κλιο ΙΙ 1.4 και με λεον 1.8Τ τα πραγματα ειναι τα ιδια...ειδικα το λεον με τις μεγαλες ζαντες και το χαμηλο προφιλ διαβαζει το δρομο...μιλαμε για το τελευταιο κομματι της κατηφορας που σε βγαζει στην ευθεια...ειδικα στην αρχη του s μολις κανεις δεξια, ακολουθει μια πολυ ωραια εγκαρσια τρυπα που καλυπτει το δρομο σε ολο του το μηκος.
το αμαξι μπαινει στο χαμηλοτερο σημειο ενω ακομα στριβεις δεξια (δεν εισαι στην ευθεια), οι επιβατες πανε πανω κατω οπως το κενο αερος στα αεροπλανα. σιγουρα καταλαβαινεις τι εννοω αλλα τοσες φορες που το κανουμε το χουμε συνηθισει...με 120-130 κατεβαινω και γω,καμια φορα μπορει και γρηγοροτερα, αλλα υπαρχουν αλλοι που κατεβαινουν με 160++...απορω με τη σιγουρια τους...καλα στιςς ραγες που ακολουθουν το αυτοκινητο κανει σαν αεροπλανο που φρεναρει... -
Καταλάβα σε ποιο κομμάτι αναφέρεσαι όπως κατάλαβα και για τις ράγες που μιλάς απλά δεν έχω τόσο σοβαρό πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο αν και εγώ αναρωτιέμαι πως κάποιοι ( το Σάββατο ήταν ένα Seicento !!!!! ) κατεβαίνουν με 160 και βάλε αυτήν την απότομη κατηφόρα στο τέλος της οποίας υπάρχει και μια είσοδος στον αυτοκινητόδρομο. Εγώ πάντως έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα στην ανηφόρα της Καρδιάς με βροχή όταν το μπροστά αυτοκίνητο πέταξε τόσα πολλά νερά στο παρμπρίζ μου ( και εγώ στον πίσω μου και ουτω καθ' εξής ) ωστέ για κάποια δευτερόλεπτα 2-3 εμένα μου φάνηκαν περισσότερα και στην μάνα μου που ήταν συνεπιβάτις αιώνας δεν έβλεπα μπροστά μου. Θα μου πείς που ήταν τόσα νερά? Μα σε μια κυματοειδή ανωμαλία της αριστερής λωρίδας και όλα αυτά με 110 km/h... Τρομακτικό έτσι?
-
να οδηγησετε το rallye μου στο καινουριο κομματι στην μαλακασα να κανετε ενα στομαχι shaker και οτι φατε φραπε.....οι φλεβες των χεριων σας θα εχουν πεταχτει εξω ( καταραμενη ψαλιδομπαρα)
επισης οπως κατεβαινετε προς αθηνα στην δεξια στροφη μετα τον αγιο στεφανο κανει ενα βυθισμα ο δρομος (που οσο παει βαθαινει και αλλο)
και οποτε περναω απο κει κανω ταμα να μην βρει η μπαρα και με στειλει αδιαβαστο μεσα στα mcdonalds να παρω κανα cheeseburger -
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
να οδηγησετε το rallye μου στο καινουριο κομματι στην μαλακασα να κανετε ενα στομαχι shaker και οτι φατε φραπε.....οι φλεβες των χεριων σας θα εχουν πεταχτει εξω ( καταραμενη ψαλιδομπαρα)
επισης οπως κατεβαινετε προς αθηνα στην δεξια στροφη μετα τον αγιο στεφανο κανει ενα βυθισμα ο δρομος (που οσο παει βαθαινει και αλλο)
και οποτε περναω απο κει κανω ταμα να μην βρει η μπαρα και με στειλει αδιαβαστο μεσα στα mcdonalds να παρω κανα cheeseburgerγιατί το σαμαράκι έξω περίπου από τη Renault προς Aθήνα είναι καλύτερο στην αριστερή; αδιάβαστο σε στέλνει (ναι ξέρω στην αριστερή της 'εθνικής' απαγορεύονται τα 120)
Στο σημείο που αναφέρεις πάντως χάνεται το έδαφος
-
εμενα με περασε πριν κανα δυο βδομαδες 3 η ωρα το βραδυ, μια κορολα στο σημειο που λεω με καμια 170αρια, αλλα φανταζομαι οτι θα ταν τελειως λιωμα ο τυπος...ξερετε ο δρομος φωτιζεται κιολας(...)
-
έβλεπα περισυ τέτοια εποχή κάποιον υψηλόβαθμο (ο διοικητής νομίζω) της τροχαίας να λέει για το κομμάτι της εθνικής στις 3γέφυρες προς λαμία όπου δεν υπάρχουν μπαριέρες(υπάρχουν μόνο για να μην τυφλώνονται οι απέναντι κατι 'πλεγματα') να λέει πως έχει ειδοποιήσει 6 μήνες να βάλουν μπαριέρες και δεν βάζουν και ρώταγε..'Τί να κάνω, το καθήκον μου το έκανα!' σαν ηλίθιος!!Εγώ του φώναζα τί να κάνει και που να πάει αλλά προφανώς δεν υπαρχει η αμφίδρομη TV . Λίγες μέρες πριν είχε γίνει άλλο ένα θανατηφόρο εκεί και παραλίγο να τρακάρουμε και εμείς με ενα φίλο που περνάγαμε δευτερολεπτα μετά, αφού οι πιο μπροστα μας πέσαν στα φρένα!!Οπότε ας αφήσουμε την καραμέλα του ανθρώπινου παράγοντα και ας συνειδητοποιήσουμε πως η χώρα μας δεν εχει την άσφαλτο που πρέπει(μπείτε να δείτε την άσφαλτο των γερμανών στην αττική οδό και τα ξαναλέμε!!), οι αρμόδιοι είναι καραγκιόζηδες διαπλεκόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι και πως απλά δεν έχουμε τις ενώσσεις καταναλωτών που απαιτούνται για να τους ταρακουνησουμε
Υ.Γ στο σημείο ακομα δεν έχει μπει μπαριέρα, τα πλεγματα είναι όλα κάτω από τα ιπτάμενα αμάξια, και ειλικρινά ρε γαμώτο, ελπίζω ο εν λόγω κύριος να έχει γιο, να κάνει ο γιος κανά άλμα στο απέναντι ρεύμα(ή να του έρθει κανά αμάξι από το άλλο ρεύμα), μήπως και τελικά βρει τί πρέπει να κάνει -
Άλλο περίεργο της Ε0 Θεσ/νικης - Μουδανιών. Λίγο μετά την γέφυρα της Θέρμης, Περαιάς, αεροδρομίου εκεί που γίνονται τώρα οι αλλαγές έχουν βγάλει ένα κομμάτι από το τισμεντένιο στηθαίο ( αυτό πριν την σύνοδο ) και ακόμα δεν έχει επισκευαστεί στη θέση του έχουν βάλει κατι πλαστικα πλέγματα και κάτι κολόωνες που κάποτε είχαν και κίτρινα φωτάκια τώρα δεν ξέρω δεν έχω προσέξει. Και ρωτώ πότε θα το αντικαταστήσουν? Του αγίου Ποτέ μήπως. Ποιος ανεγκέφαλος εργολάβος το ξύλωσε και δεν το έφτιαξε μετα? Επίσης στο συγκεκριμένο κομμάτι ( λίγο πριν και λίγο μετά την γέφυρα ) έχω δεί απίστευτα ατυχήματα από καραμπόλες στην δεξιά λωριδα ( λόγω μποτιλιαρίσματος στην γέφυρα ) μέχρι τουμπαρίσματα. Και ο δρόμος είναι ευθεία με τα μικροπροβληματάκια του αλλά ευθεία. Και λέω φταίει μόνο δρόμος ή και εμείς?
-
ΔΡΟΜΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΚΥΜΑΤΑ, ΔΡΟΜΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΡΑΓΕΣ...