-
Telika ti isxiei me ta tekmiria???
Elegan oti apo 1/1/2003 tha katargithoune mexri 2000cc alla akousa oti den psifistei akoma to en logo nomosxedio.....
Xerei kaneis ti isxiei telika? -
Elegan oti apo 1/1/2003 tha katargithoune mexri 2000cc alla akousa oti den psifistei akoma to en logo nomosxedio.....
kaneis???????
-
Αν ήμουν λίγο πιο καχύποπτη θα έλεγα ότι μας άφησαν να πιστέψουμε από νωρίς στην κατάργηση των τεκμηρίων στους κινητήρες με χωρητικότητα μέχρι 2 λίτρα για να πάρουμε αυτοκίνητα 2000cc, να μας την πέσουν και να μας τσακίσουν στη φορολογία... Αφού πρώτα θα έχουν γεμίσει τα ταμεία τους από τα αυξημένα τέλη ταξινόμησης κλπ των 'μεγάλων' μας αυτοκινήτων!
Να πω την αλήθεια, ούτε κι εγώ έχω ιδέα αν και πότε...
-
Μη νομίζεις ότι σε αγνοούμε, απλά κανείς μας δεν ξέρει ξεκάθαρα τι γίνεται. νομίζω ότι μπορείς να έχεις χωρίς τεκμήριο ένα 2 λίτρο ανά οικογένεια
-
2 διλιτρα ανα οικογένεια (1 ανα συζ.) το τριτο αυτοκίνητο που θα αποκτηθεί οδηγεί σε φοπρολογιση αυτού με το μεγαλύτερο κυβισμό κ.λ.π.
-
Ο χρήστης sfrag έγραψε:
2 διλιτρα ανα οικογένεια (1 ανα συζ.) το τριτο αυτοκίνητο που θα αποκτηθεί οδηγεί σε φοπρολογιση αυτού με το μεγαλύτερο κυβισμό κ.λ.π.Αυτή ήταν η αρχική πρόταση - σκέψη - σχέδιο. Δεν έχει ψηφιστεί τίποτα, ως εκ τούτου ισχύει το γνωστό καθεστώς φορολογίας. Μάλλον το κρατάνε για το 2004, ένεκα εκλογών...
-
Σωστος εισαι.Θα γινει σιγουρα.Λιγη υπομονη χρειαζεται.
Bimmer -
Ο χρήστης leonidas έγραψε:
2 διλιτρα ανα οικογένεια (1 ανα συζ.) το τριτο αυτοκίνητο που θα αποκτηθεί οδηγεί σε φοπρολογιση αυτού με το μεγαλύτερο κυβισμό κ.λ.π.
Αυτή ήταν η αρχική πρόταση - σκέψη - σχέδιο. Δεν έχει ψηφιστεί τίποτα, ως εκ τούτου ισχύει το γνωστό καθεστώς φορολογίας. Μάλλον το κρατάνε για το 2004, ένεκα εκλογών...
Ψηφιστικε 3-1-2003....
και και και... δικαιουται μια οικογενεια 2 διλιτρα και σε περιπτωση τριτου αμαξιου, τοτε μπαινει τεκμηριο για το αυτοκινητο με τον μικροτερο κυβισμο. Ανατρεξτε σε παλιοτερες ειδησεις στο site των 4Τ και θα βρειτε την ειδηση.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
και και και... δικαιουται μια οικογενεια 2 διλιτρα και σε περιπτωση τριτου αμαξιου, τοτε μπαινει τεκμηριο για το αυτοκινητο με τον μικροτερο κυβισμο. Ανατρεξτε σε παλιοτερες ειδησεις στο site των 4Τ και θα βρειτε την ειδηση.
mipos xereis to akrivi url giati epsaxa k vrika tpt
Peri tekmiriwn