Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!
    • 1
    • 2
    • 158
    • 159
    • 160
    • 161
    • 162
    • 175
    • 176
    • 160 / 176
    Αντίλογος
    159
    3516
    3592
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      gfon last edited by

Ο χρήστης manosk έγραψε:
      Με μια πρώτη ματιά έμειναν έξω:
      Γιαννάκου (δεν ξέρω τι θα γινόταν αν είχε εκλεγεί)
      Πολύδωρας
      Κεφαλογιάννης
      Γιακουμάτος (κι ας πήρε πολλούς σταυρούς)
      Πετραλιά (κάπως περίεργο, δεν είχε δώσει λαβές)

Επισης ..

Καλατζης
      Γιαννοπουλος
      Μπασιακος
      Παπαληγουρας

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • P
        petros last edited by

Ο χρήστης manosk έγραψε:
        Με μια πρώτη ματιά έμειναν έξω:

Πράγματι! Το αντίθετο μάλιστα...
        Μήπως να μας βάλει σε σκέψεις αυτό, η μήπως να μη γκρινιάζουμε συνέχεια;

• G
          greo last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:
          Η Ελενα μπροστα σ' αυτην ειναι ΜΠΑΖΟ
          btw εχεις δει βιογραφικο; Αν την κανουν ποτε υπουργο, θα ειναι η δευτερη τετοια, αποφοιτος ΙΕΚ

Ενω η 'δικια μου' εχει κι ενα πτυχιο Νομικης (με το μ:lipsealed: της.... εεε.... την αξια της ηθελα να πω )

O αλλος αποφοιτος ΙΕΚ δεν εχει κακοπεσει (βεβαιως, βεβαιως )

ΥΓ 40 χρονων ρε πουστη μου!!!

• B
            balo last edited by

Ο χρήστης manosk έγραψε:

Τι δεν έδωσε λαβές το ζώο;Τι λαβές να δώσει;Σε υπουργείο με ΜΗΔΕΝΙΚΗ φθορα ήταν. Στην κυριολεξία ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Δυο σποτακια το χρονο, τουριστική πολιτική ΜΗΔΕΝ (καθοτι εκτος απο ασχετη με τον κλαδο ειναι και .... χαμηλού τελος παντων...) και κατα τα αλλα περιμενεεεεε αφου η συγκυρια την εκανε υπουργο τουρισμου μετα τους ολυμπιακους και οι τουριστικη κινηση ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ αυξηθηκε. Που ηταν στην προεκλογική μαχη;Που μίλησε;Την ειδε ποτε κανεις τα 4 προηγουμενα χρονια σε καποια δημοσια ή κοινοβουλευτική αντιπαραθεση για ζητηματα κυβερνητικής ή τουριστικής πολιτικής. Ενα φυτό ηταν κρυμμενη στο γραφειο της η σε κανα ταξιδακι για - και καλα - προωθηση του τουρισμου.Ας ειναι καλα ο αντρας της για την πολιτικη της επιβιωση η οποια φτανει στο τελος της-ευτυχως για τη χωρα!
            Σορυ για το χωσιμο αλλα ο τουρισμος κατι μου κανει!

• I
              ililias last edited by

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
              Σε πιάνουμε, αλλά είσαι έντονα 'χρωματισμένος'... Αν μαζί με την αύξηση του ψωμιού έγινε και αύξηση μισθών; (υπόθεση κάνω, δεν θυμάμαι...)...

Σε 'πιάνουμε'... ...αλλά πες μας και ποιά ήταν η αύξηση στο ημερομίσθιο!!! Διπλασιασμός?!

Δεν με πιάνετε. Το παντεσπάνι νομίζατε πως το ανέφερα κατά λάθος. Κακώς. Ο ΑΠ κατηγορείται από μένα γιατί έδωσε στον Έλληνα λ7 δίχως δουλειά. Κι αυτό θα το πληρώνουμε για πολλές γενεές ακόμα, η οικονομική κατάσταση των Ελλήνων δύσκολα θα ξαναφτάσει αυτή των τελευταίων χρόνων του παλαιού ΚωΚα.
              Ο οποίος, κατά τη γνώμη μου, ήταν μεγάλο λαμόγιο – αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση.
              Κατά την αύξηση της τιμής του ψωμιού κατά 314 %, από τις 35 στις 110 δρχ ανά κιλό, η αύξηση μισθών / ημερομισθίων ήταν της τάξης του 30%. Αλλά έγιναν χαριστικά δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι, Δημόσιοι Υπάλληλοι, η μίζα πήρε τεράστιες διαστάσεις, η απόδοση των εργαζομένων σταμάτησε να αξιολογείται, για πρώτη φορά υφιστάμενος έγραφε τον προϊστάμενό του εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

... ο aserf , ο ililias και κάποια άλλοι σοβαροί πλην όμως κάπως 'μπλε' συνομιλητές, ...

Κύριε, όσον με αφορά έχετε αχρωματοψία. Για το περί σοβαρότητος, θερμά σας ευχαριστώ.

Ο άξιος κατά τ' άλλα Στέφανος Μάνος,

Που κατάφερε να ρίξει έξω μια τεράστια για τα δεδομένα της εποχής βιομηχανία που κληρονόμησε, την Αλατίνη…

Με απλά λόγια: αν δεν υπήρχαν οι κυβερνήσεις Σημίτη που ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, θα είμασταν τόσο καλά τώρα; Γιατί η άνοδος είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως άρχισε στα μέσα του 90'...

Δεν κατάλαβα; 15 χρόνια πατούσαν τη χώρα προς τα κάτω και επειδή για λίγο φαίνεται να δούλεψαν* θα πρέπει να τους προσκυνάμε; Ο Σημίτης δεν φύτρωσε μετά τον θάνατο του ΑΠ, θυμάσαι; Ήταν σε καίριες Κυβερνητικές θέσεις από πολύ παλιά.

*Για να το θέσω κομψά. Επειδή δεν διαθέτω αποδείξεις, θεωρώ ότι το τελικό κτύπημα στις οικονομίες των Ελλήνων, το τρομακτικών διαστάσεων σκάνδαλο στο χρηματιστήριο, συντελέστηκε λόγω ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ της κυβέρνησης Σημίτη. Γιατί αν υποψιαστώ ότι έγινε με συνεργασία των κομμάτων και βάσει οργανωμένου σχεδίου,

• W
                wagner669 last edited by

Ο χρήστης greo έγραψε:

Η Ελενα μπροστα σ' αυτην ειναι ΜΠΑΖΟ
                btw εχεις δει βιογραφικο; Αν την κανουν ποτε υπουργο, θα ειναι η δευτερη τετοια, αποφοιτος ΙΕΚ

Ενω η 'δικια μου' εχει κι ενα πτυχιο Νομικης (με το μ:lipsealed: της.... εεε.... την αξια της ηθελα να πω )

O αλλος αποφοιτος ΙΕΚ δεν εχει κακοπεσει (βεβαιως, βεβαιως )

ΥΓ 40 χρονων ρε πουστη μου!!!

40 ε???
                Ονοματακι;;;

• R
                  ratanplan last edited by

Απο το ονομα ρε οργιο κρινεις δλδ ?

μια Photo παρακαλω!

• A
                    aserf last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:
                    Δεν ξερω τι συμπερασματα μπορει καποιος να βγαλει απο διηγησεις (σιγουρα οχι αξιοπιστα), αλλα αν νομιζεις οτι μπορεις να βασισεις την πολιτικη ή την οικονομικη σου σκεψη σε hearsay υπεραπλουστευμενα κλισε, απατασαι.

Μα δεν αρκούμαι σε hearsay όπως λες, αλλά σε βασικούς δείκτες της οικονομίας και στο τι βλέπω γύρω μου καθημερινώς. Αύξηση πωλήσεων των εμπορικών καταναλωτικών επιχειρήσεων (έστω και αν το βάρος έχει μετακυλίσει στις αλυσίδες), αύξηση της ιδιοκατοίκησης, αύξηση των εξόδων για διασκέδαση, καφέδες, εστιατόρια, διακοπές, κτλ
                    Δε ξέρω αν το έχετε προσέξει, αλλά κάθε χρόνο σπάνε ρεκόρ στις πτήσεις του Ελ. Βενιζέλος, σπάνε ρεκόρ στα λιμάνια, σπάνε ρεκόρ στους σταθμούς διοδίων. Ο κόσμος κλαίγεται για φτώχεια και με την πρώτη ευκαιρία εξαφανίζεται για διακοπές και μάλιστα πολυέξοδες συνήθως. ΠΟΤΕ είχε ξανά ο κόσμος τη δυνατότητα να το κάνει αυτό με τόση ευκολία;

Εξαλλου, η συγκριση μεταξυ των γενεων δεν ηταν το ζητουμενο. Το θεμα ειναι οτι σημερα, το αυριο διαγραφεται πιο δυσκολο απο ποτε κι αυτο γινεται πιο εξοργιστικο αν βαλεις στην εξισωση το πολιτικο και διεθνες κλιμα, που τα τελευταια 30 χρονια ειναι καλυτερο απο ποτε.

Και πάλι διαφωνώ. Απ' τη στιγμή που η ανάπτυξη της οικονομίας είναι πραγματική και όχι εικονική το μέλλον της οικονομίας αργά αλλά σταθερά διαγράφεται ευοίωνο. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι το κράτος απ' τη μια μέρα στην άλλη θα αυξήσει 20% μισθούς και συντάξεις, η ισχυροποίηση όμως της οικονομίας δίνει ελπίδες για σταδιακή δυνατότητα του κρατικού μηχανισμού να υποστηρίξει πραγματικές αυξήσεις, να στηρίξει κοινωνική πολιτική. Πραγματικά ΧΕΣΤΗΚΑ αν αυτό θα το κάνει η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ!

Ο πληθωρισμός μπορεί να μείνει χαμηλά με υψηλές τιμές για τα αγαθά , αρκεί ( εντάξει , δεν αρκεί μόνο αυτό ) και οι μισθοί να αυξάνονται με ποσοστό που είναι κάτω από το ποσοστό του πληθωρισμού.

Οι αυξήσεις που δίνονται χρόνια τώρα είναι έστω και οριακά πάνω από τον πληθωρισμό.

Όσο για τις νέες εταιρείες. Νομίζω ότι για κάθε μία που ανοίγει κλείνουν δύο ή τρεις. Και μιλάμε για εταιρείες παροχής υπηρεσιών και όχι παραγωγής αγαθών.

Αυτό συνέβαινε επί Πασόκ. Την τελευταία τριετία λόγω της μείωσης των φορολογικών συντελεστών, αλλά κυρίως λόγω της σημαντικής συγχρηματοδότησης για επενδύσεις από τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είναι πολύ λιγότερες αυτές που κλείνουν από αυτές που ανοίγουν.
                    Για να μιλήσω προσωπικώς, στην εταιρία που εργάζεται ο πατέρας μου την τελευταία τριετία παρουσιάζει μέση αύξηση εσόδων της τάξεως του 25% ανά έτος. Αυτό σε συνδυασμό με συγχρηματοδοτήσεις από το Γ(?) Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, που οδήγησαν σε κατασκευή νέων γραφείων και αποθηκών οδήγησε σε πρόσληψη μεγάλου αριθμού νέου προσωπικού για να καλύψει τις νέες ανάγκες. Αυτό σημαίνει μείωση της ανεργίας και μιλάω για Μηχανικούς, αποθηκάριους, πωλητές, κτλ, άτομα δηλαδή όλων των εισοδημάτων και προπαντός ΟΧΙ μερικής απασχόλησης.

Ποιο πήραν 3% αύξηση ;

Μα το 3% είναι υποχρεωτική αύξηση...

Οι τιμές αυξήθηκαν τότε με την αλλαγή ανεξέλεγκτα ( δεν υπήρχε άραγε τρόπος ελέγχου ) αλλά από τότε συνεχώς αυξάνονται. Να θυμηθούμε τα καύσιμα ; Μόνο οι εφημερίδες έχουν σταθερή τιμή από τότε.

Τα καύσιμα είναι ειδική περίπτωση γιατί πρόκειται για παγκόσμια αύξηση. Η αύξηση αυτών όμως σταθμισμένα προσμετράται στο δείκτη του πληθωρισμού, ο οποίος παραμένει στο 3%.
                    Από κει και πέρα πες μου, εμένα είναι χαζή η μητέρα μου που ψωνίζει γάλα από το DIA με 0,8

• H
                      highfidelity last edited by

Ο χρήστης ililias έγραψε:

Σε πιάνουμε, αλλά είσαι έντονα 'χρωματισμένος'... Αν μαζί με την αύξηση του ψωμιού έγινε και αύξηση μισθών; (υπόθεση κάνω, δεν θυμάμαι...)...

Σε 'πιάνουμε'... ...αλλά πες μας και ποιά ήταν η αύξηση στο ημερομίσθιο!!! Διπλασιασμός?!

Δεν με πιάνετε. Το παντεσπάνι νομίζατε πως το ανέφερα κατά λάθος. Κακώς. Ο ΑΠ κατηγορείται από μένα γιατί έδωσε στον Έλληνα λ7 δίχως δουλειά. Κι αυτό θα το πληρώνουμε για πολλές γενεές ακόμα, η οικονομική κατάσταση των Ελλήνων δύσκολα θα ξαναφτάσει αυτή των τελευταίων χρόνων του παλαιού ΚωΚα.
                      Ο οποίος, κατά τη γνώμη μου, ήταν μεγάλο λαμόγιο – αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση.
                      Κατά την αύξηση της τιμής του ψωμιού κατά 314 %, από τις 35 στις 110 δρχ ανά κιλό, η αύξηση μισθών / ημερομισθίων ήταν της τάξης του 30%. Αλλά έγιναν χαριστικά δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι, Δημόσιοι Υπάλληλοι, η μίζα πήρε τεράστιες διαστάσεις, η απόδοση των εργαζομένων σταμάτησε να αξιολογείται, για πρώτη φορά υφιστάμενος έγραφε τον προϊστάμενό του εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Ε μεν πρώτος έδωσε λεφτά χωρίς δουλειά ενώ ο δεύτερος δεν έδινε ούτε όταν...δούλευαν!
                      (αστειάκι...)
                      Συμφωνώ για την ασυδοσία στο δημόσιο τομέα που λες, αυτή την έφερε το ΠΑΣΟΚ του '81 και έμεινε μέχρι τις μέρες μας. Πλέον όμως, ο δημόσιος τομέας θα κατοικείται κυρίως από Stageάδες των 400

• S
                        skye last edited by

εγω στο χρηματιστηριο εβγαλα παντως πολυ χρημα
                        ειχα τα κονε κλασσικα (η τακτικη που ακολουθουσαμε ηταν μαλλον η μοναδικη αλανθαστη -αξιοπιστη αλλα φυσικα μην περιμενετε να τη γραψω εδω )
                        παιζανε τοτε κατι κορυφαιες βομβο-φουσκες
                        κ οι μετοχες εμπαιναν στο ονομα μου για ξεκαρφωμα
                        skye = κομπινες στο χρηματιστηριο, χαβιαρι, χλιδη και πλουσια ζωη..

τεσπα οι μαγκες οπως εγω ουτε κομματα υπολογιζουμε ουτε τιποτα
                        αυτοι που φανατιζονται με πασοκ/νδ ειναι οι κακομοιρηδες οι φανατικοι και αυτοι που εχουν αναγκη καποιον απ'τους 2
                        οι tru g οπως εγω κ ο σωκρατης ο κοκκαλης ειναι διακομματικοι

• I
                          ililias last edited by

Πιθανόν, παρεξήγησα προφανώς... Ας το θέσω διαφορετικά: οι δικές σου απόψεις δεν έχουν καθόλου πράσινο...

Ε (γιατί να το κρύψω άλλωστε;) ομολογώ ότι πλέον δεν μου έμεινε καθόλου.
                          Ούτε καν του Παναθηναϊκού.

• A
                            aserf last edited by

Ο σκληρός πυρήνας του, μοιάζει πιο...μαλακός πλέον, αφού και η αύξηση των επιτοκίων βοηθάει στην αποκλιμάκωση (aserf, θυμίσου πως τα τελευταία χρόνια τα επιτόκια αυξάνονται, και αυτό παίζει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ρόλο στον πληθωρισμό...).

Η αύξηση των επιτοκίων μπορεί όντως να συγκρατεί τον πληθωρισμό, αύξηση των επιτοκίων όμως δε γίνεται μόνο στα δάνεια, αλλά και στις καταθέσεις. Μετά από χρόνια ο κοσμάκης με χ αποταμιεύσεις αντί να πληρώνει 'ενοίκιο' (τόκοςΤέλος, τα περί πλαστών στοιχείων του Σημίτη στην ΕΕ και...'πραγματικών' του κ. Αλογοσκούφη υπό Καραμανλή jr, είναι λίγο για γέλια: τα στοιχεία είναι πάντα πλαστά και επίπλαστα και αυτό ισχύει για τις περισσότερες χώρες... Απλά ΟΛΟΙ πετάνε τα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι κι όλοι κάνουν πως δεν τα βλέπουν! Θα μπορούσε να μην υπάρχει απογραφή, και απλά θα μπαίναμε στην διαδικασία υπερβολικού ελλείματος...Την επόμενη, άντε το πολύ μεθεπόμενη χρονιά θα βγαίναμε...

Με συγχωρείς αλλά η λύση του να κοροϊδεύουμε την ΕΕ δεν αποτελεί για μένα μόνιμη λύση. Ίσως είμαι πολύ ρομαντικός, αλλά δε μπορώ να κατηγορήσω κάποιον που απλά ξεσκέπασε ένα σκάνδαλο.

Προσπαθώ να εξηγήσω κάποια πράγματα, για το πως γίνεται η οικονομική πολιτική στην χώρα... Διαφορές μικρές υπάρχουν για τα δύο κόμματα και οικονομικό θαύμα δεν συνετελλέσθη, ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Για ποια μεγάλη μεταρρύθμιση μιλάνε οι μπλε φίλοι μας; Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά ιδιωτικοποιήσεις ΔΕΝ είδαμε, κάτι μικροαλλαγές απλώς στην φορολογία...

Αυτές οι μικροαλλαγές στη φορολογία αποτέλεσαν όμως αφορμή για νέες επενδύσεις, άρα έπιασαν τόπο. Οι επιχειρήσεις αναπτύσσονται με πολύ ταχύτερο ρυθμό απ' ότι στο παρελθόν, η ναυτιλία επίσης. Μη βλέπετε πάντα τις επιχειρήσεις ως τον 'κακό λύκο'. Ναι μεν μέσω μιας επιχείρησης πλουτίζουν κυρίως ένας ή περισσότεροι επιχειρηματίες και τα στελέχη της, η ανάπτυξη της επιχείρησησς όμως σημαίνει περισσότερες δουλειές, περισσότερες οικογένειες με σταθερό μισθό.

Πολλά έγραψα, κι έχω ακόμη περισσότερα να πω, γιατί δεν αντέχω να βλέπω μπλέ ή πράσινους θριαμβολογούνται ή κλαίοντες... Για μένα , είμαστε πολύ καλά πλέον, όχι λόγω του Κωστάκη ή του Σημίτη... Απλά γιατί εδώ και κάποια χρόνια, η χώρα τα πάει καλύτερα από το παρελθόν, μάλλον λόγω ΕΕ περισσότερο...

Όντως, στην ΕΕ το οφείλουμε κυρίως και όχι στις κυβερνήσεις Σημίτη ή Καραμανλή. Αλλά όπως λες η ΧΩΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Αυτό είναι το μήνυμα που προσπαθώ να περάσω μέρες τώρα.
                            Σκατά τα έκανε η κυβέρνηση με τα ομόλογα, μακάρι να κοπούν κεφάλια, σκατά τα είχε κάνει και το ΠΑΣΟΚ με το χρηματιστήριο, δυστυχώς δεν κόπηκαν κεφάλια. Το ότι και οι δύο κυβερνήσεις έκαναν λάθη (εν γνώσει τους ή όχι) είναι γεγονός, έκαναν όμως πολλά καλά και οι δύο και η Ελλάδα όντως αλλάζει. Αργά αλλά σταθερά βελτιώνεται. Αν μη τι άλλο σαν χώρα παρουσιάζουμε μεγαλύτερη ανάπτυξη απ' ότι ο μέσος όρος της ΕΕ.

• W
                              wagner669 last edited by

Ο χρήστης ratanplan έγραψε:

μια Photo παρακαλω!

Αν εχω ονομα θα βρω φωτο.... Και θα κρινω!
                              Στοκεμον

• K
                                kid last edited by

Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
                                Στοκεμον

+1.

• I
                                  ililias last edited by

Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:

μια Photo παρακαλω!

Στοκεμον

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΡΑΤΣΑΡΗ-ΒΑΛΗΝΑΚΗ

Στο άρθρο που παρέθεσε ο greo έχει όχι μόνο το όνομά της, αλλά κι από που κρατάει η σκούφια της, πότε γνώρισε τον άντρα της, πότε γέννησε, πως λένε την κόρη της, ...

• H
                                    highfidelity last edited by

Ο χρήστης aserf έγραψε:

Τέλος, τα περί πλαστών στοιχείων του Σημίτη στην ΕΕ και...'πραγματικών' του κ. Αλογοσκούφη υπό Καραμανλή jr, είναι λίγο για γέλια: τα στοιχεία είναι πάντα πλαστά και επίπλαστα και αυτό ισχύει για τις περισσότερες χώρες... Απλά ΟΛΟΙ πετάνε τα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι κι όλοι κάνουν πως δεν τα βλέπουν! Θα μπορούσε να μην υπάρχει απογραφή, και απλά θα μπαίναμε στην διαδικασία υπερβολικού ελλείματος...Την επόμενη, άντε το πολύ μεθεπόμενη χρονιά θα βγαίναμε...

Με συγχωρείς αλλά η λύση του να κοροϊδεύουμε την ΕΕ δεν αποτελεί για μένα μόνιμη λύση. Ίσως είμαι πολύ ρομαντικός, αλλά δε μπορώ να κατηγορήσω κάποιον που απλά ξεσκέπασε ένα σκάνδαλο.

Και ήταν ανάγκη να πάμε συννάμενοι κουνάμενοι να τους το τρίψουμε στην μούρη; ΠΡΟΦΑΝΩΣ η απογραφή έγινε για να φορτωθούν στις προηγούμενες κυβερνήσεις όλα τα κακά της μοίρας μας και όχι γιατί...έπρεπε! Τι πέτυχε; Να μειώσει την πιστοληπτική μας ικανότητα; Να μας κοιτάζουν με μισό μάτι; Ή μήπως...αποκατέστησε το κούτελο και την τιμιότητά μας; Μωρέ, ούτε οι 7 θάλασσες δεν μας ξεπλένουν στην ΕΕ, τόσα που τους έχουμε κάνει!
                                    Ηταν μια ΠΑΤΑΤΑ ΟΛΚΗΣ (για την χώρα, η ΝΔ ήξερε τι έκανε...), που έκανε τους πάντες να γελάνε! Τίμιοι, προφανώς δεν ήμασταν, ΟΥΤΕ είμαστε ασφαλώς, αλλά τότε υπήρξαμε και ΜΑΛΑΚΕΣ!
                                    Σκάνδαλο; Ποιο σκάνδαλο; Τότε κάθε ελληνικός προϋπολογισμός είναι ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ! Δράκους έχει μέσα, όχι σκάνδαλα απλώς! Ευτυχώς που η ΕΕ κάνει τα στραβά μάτια (έχει λερωμένη τη φωλιά της ούτως ή άλλως, γιατί τα ίδια κάνουν και οι μεγάλοι...).

Μια άλλη φορά θα γράψω κάποια πράγματα για την αύξηση του ΑΕΠ κατά 25% και πως θα πλασσαριστεί από τα κυβερνητικά παπαγαλάκια σαν απαραίτητη και σωστή και πόσο 'κερδισμένοι' θα βγούμε... Να ξέρεις πως επηρεάζει τα ελλείματα και το δημόσιο χρέος και ουσιαστικά βάζει την Ελλάδα στους πλούσιους της ΕΕ (den exw epidothsh kardia mou... ).

• W
                                      wagner669 last edited by

Ο χρήστης ililias έγραψε:

μια Photo παρακαλω!

Στοκεμον

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΡΑΤΣΑΡΗ-ΒΑΛΗΝΑΚΗ

Στο άρθρο που παρέθεσε ο greo έχει όχι μόνο το όνομά της, αλλά κι από που κρατάει η σκούφια της, πότε γνώρισε τον άντρα της, πότε γέννησε, πως λένε την κόρη της, ...

Oops...

• A
                                        asimov last edited by

Μην πιανετε επι ματαιω στο στομα σας το ονομα της μελλουσας γκόμενάς μου
                                        edit: Δε με πειραζει που ειναι βουτηγμενη στη διαφθορα, να με διαφθειρει θελω κι εγω

aserf
                                        Κι ομως, ουτε τους επισημους (γιατι οπως σου εξηγησαν κι αλλοι πιο πριν, αυτο που ανακοινωνεται απ' αυτο που συμβαινει μπορει να εχει τεραστια διαφορα) δεικτες γνωριζεις καλα
                                        π.χ.

Ο χρήστης aserf έγραψε:
                                        Οι αυξήσεις που δίνονται χρόνια τώρα είναι έστω και οριακά πάνω από τον πληθωρισμό.

Αυτο, οπως εγραψα και πριν ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ουτε επισημως (το γιατι διαφημιζεται ειλικρινα μου διαφευγει). Αφορα ενα μικρο κομματι μισθωτων στον ιδιωτικο τομεα και ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ δεν αφορα τους εργαζομενους στο Δημοσιο (οι αυξησεις την τελευταια τριετια κυμαινονται σταθερα στο 1-1,5%, ο πληθωρισμος κυμαινεται στο 3-4%, ενω η ενσωματωση των επιδοματων στο μισθο παραμενει υπεσχημενο και εγγεγραμενο εκει που δεν πιανει μελανι), δεν αφορα το μεγαλυτερο κομματι των εργαζομενων στον ιδιωτικο (οσους ειναι λιγο πανω απο τον βασικο) και φυσικα δεν αφορα τους ομηρους με 'μπλοκακι', τους ημιαπασχολουμενους (ο ορος ελαστικη εργασια σου λεει κατι; ) που διπλασιαζονται καθε χρονο και τους ανασφαλιστους του ΟΑΕΔ.
                                        Ελλιπη γνωση εχεις και για τις αυξησεις στα καυσιμα. Συγκεκριμενα ΠΕΡΑ απο τις διεθνεις αναπροσαρμογες, εγιναν ΔΥΟ αυξησεις στη φορολογια περσι (Ιουλιο και Γεναρη) και εχουν ΗΔΗ εξαγγελθει ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ για την 1/1/2008 και την 1/1/2009 (συνολικα ειναι πανω απο 20%). Αυξησεις που μαλιστα δεν ειναι συγκεκριμενο ποσο, αλλα ειναι ποσοστο, δλδ. οσο μεγαλυτερη η τιμη προ φορων, τοσο μεγαλυτερη η αυξηση

Ενδεικτικα αυτα, γιατι παραδειγματα εχω χιλιαδες....

• I
                                          ililias last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:
                                          Μην πιανετε επι ματαιω στο στομα σας το ονομα της μελλουσας γκόμενάς μου

Δεν ήθελα. Το είδες. Αλλά επέμενε, τι να έκανα;...

Αλήθεια ρε συ, εμένα πολύ ψηλή μου φαίνεται αυτή. Είναι μέσα στις προδιαγραφές σου, λες;

• A
                                            aserf last edited by

Παρακαλώ πολύ τους δημοσίους υπαλλήλους του forum να μου πουν ειλικρινά τι αυξήσεις παίρνουν τα τελευταία χρόνια. 1, 1,5 ,2 ,2,5 ,3%; Πόσο;

Όχι τίποτα άλλο αλλά ακόμα και οι δημοσιογράφοι που όλο βρίζουν την κυβέρνηση όταν ανακοινώνονται οι αυξήσεις στο δημόσιο, αναφέρουν αυξήσεις 3 και 3,5 %, χωρίς να λένε ότι αυτές είναι ψεύτικες. Απλά τονίζουν ότι λόγω πληθωρισμού πρακτικά δεν υφίσταται αύξηση, δεν μιλάνε όμως και για μείωση εισοδήματος.

Για μείωση μιλάνε όταν αρχίζουν τα περί έμμεσων φόρων, κτλ, αυτό όμως είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 158
                                            • 159
                                            • 160
                                            • 161
                                            • 162
                                            • 175
                                            • 176