- 

Με βαση μια συζητηση με φιλους θελουμε να δουμε ποσοι απο εσας οδηγειτε 4κυλινδρο η 6 κυλινδρο η 8κυλινδρο μοντελο... 
- 

Με βαση μια συζητηση με φιλους θελουμε να δουμε ποσοι απο εσας οδηγειτε 4κυλινδρο η 6 κυλινδρο η 8κυλινδρο μοντελο... 
- 

- 

Βάλε κι ενα 10άρι και 12άρι, υπάρχουν σε μέλη του φόρουμ....Όπως και 3κίλινδρα, 5κίλινδρα. 
- 

6κύλινδρο το μωρό μου... 
- 

Ο χρήστης nasos έγραψε: 
 6κύλινδρο το μωρό μου...5κύλινδρο, 4βαλβιδο δεν είναι το Leon 20V; (αν αυτό είναι το αμάξι σου) 
- 

Ξέχασες τα 2- και 3-κύλινδρα 
- 

Και 16κύλινδρα. Μπορεί να βρεθεί κάποιος με Veyron. 
- 

4 
- 

Ο χρήστης aserf έγραψε: 6κύλινδρο το μωρό μου... 5κύλινδρο, 4βαλβιδο δεν είναι το Leon 20V; (αν αυτό είναι το αμάξι σου) Μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει... 
 4κύλινδρο, 5βάλβιδο θέλεις μάλλον να πεις...
- 

Ο χρήστης bavaria-munchen έγραψε: 6κύλινδρο το μωρό μου... 5κύλινδρο, 4βαλβιδο δεν είναι το Leon 20V; (αν αυτό είναι το αμάξι σου) Μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει... 
 4κύλινδρο, 5βάλβιδο θέλεις μάλλον να πεις...Το συγκεκριμένο είναι όντως 6 κύλινδρο! 
 Και ναι, 4κ-5β είναι το γνωστό μοτέρ.Εγώ έχω τέσσερεις, μόνο. 
- 

4x4=16 
- 

4 και δεν πανε πανω κατω 
- 

Ο χρήστης charmak66 έγραψε: 6κύλινδρο το μωρό μου... 5κύλινδρο, 4βαλβιδο δεν είναι το Leon 20V; (αν αυτό είναι το αμάξι σου) Μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει... 
 4κύλινδρο, 5βάλβιδο θέλεις μάλλον να πεις...Το συγκεκριμένο είναι όντως 6 κύλινδρο! 
 Και ναι, 4κ-5β είναι το γνωστό μοτέρ.Σόρρυ... 
- 

6 κύλινδροι In line...Stright six.... 
- 

Έξι, σε γωνία. 
- 

4 διάσπαρτους 
 Ένας απο εδώ, ένας απο εκεί... να προχθές βρίκα έναν στην ντουλάπα
- 

Υπαρχουν και αλλοι που το μοτερ τους δεν εχει καθολου κυλινδρους 
- 

Kαι τα 3 απο 4.....το ενα με turbo. 
- 

Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε: 
 Υπαρχουν και αλλοι που το μοτερ τους δεν εχει καθολου κυλινδρουςκαι δηλαδη τι να εχει?...ροτορες?? 

I4,V6 or V8