-
Απλα τα βιντεακια που εβαλε ο ΚΟΥΚ δεν εχουν καμια αξια αν εχεις live τον αγωνα, δεν μπορεις να κατλααβεις πως ειναι οταν το βλεπεις με ανχος....και πως οταν τα βλεπεις χαλαρος ξερωντας οτι ΚΑΠΩΣ εχεις κερδισει, απλα περιμενεις να δεις το πως.
Δεν με νοιζει αν θα χασουμε με 1 ή με 101 ποντους.....το ιδιο μου κανει, θελω απλα να κερδισουμε, γενικα δεν μου αρεσει να χανω.
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Απλα τα βιντεακια που εβαλε ο ΚΟΥΚ δεν εχουν καμια αξια αν εχεις live τον αγωνα, δεν μπορεις να κατλααβεις πως ειναι οταν το βλεπεις με ανχος....και πως οταν τα βλεπεις χαλαρος ξερωντας οτι ΚΑΠΩΣ εχεις κερδισει, απλα περιμενεις να δεις το πως.Δεν με νοιζει αν θα χασουμε με 1 ή με 101 ποντους.....το ιδιο μου κανει, θελω απλα να κερδισουμε, γενικα δεν μου αρεσει να χανω.
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Αρχιζει το ματς...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑ....... -
Το παλευει...
Παιζει καλα μεχρι στιγμης..... -
τι θα γινει θα χασουν κανα τριποντο αυτοι?
-
Πολύ καλή η Ισπανία..........
-
ρε παιδια ειχα ακουσει οτι οι σχολιαστες ειναι στοκοι αλλα οχι και ετσι..
παντως που ειδα χ8ες τον αγωνα και σημερα ο παπαδοπουλους μου φαινεται κανει πολλα λαθη και επιπολαιες κινησεις..
-
τουλαχιστον 5 αναποδα σφυριγματα
-
Αφήστε τους διαιτητές...η ομάδα γύρισε το ματς...ισοπαλία στο ημίχρονο! Η ψυχολογία μαζί μας! ΠΑΜΕΕΕΕ!!!!
-
Γερά γερά ελληνικά
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αφήστε τους διαιτητές...η ομάδα γύρισε το ματς...ισοπαλία στο ημίχρονο! Η ψυχολογία μαζί μας! ΠΑΜΕΕΕΕ!!!!Η Ελλάδα το γύρισε, αλλά οι διαιτητές παίζουνε έδρα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αφήστε τους διαιτητές...η ομάδα γύρισε το ματς...ισοπαλία στο ημίχρονο! Η ψυχολογία μαζί μας! ΠΑΜΕΕΕΕ!!!!
Η Ελλάδα το γύρισε, αλλά οι διαιτητές παίζουνε έδρα.
..μου είναι παγερά αδιάφορο, εφόσον παίζουμε καλά!
-
Οι εκφωνητές έχουν βραχνιάσει
-
Όπως συνήθως.
Είναι το καλύτερο παιχνίδι της Εθνικής από την αρχή του ευρωμπάσκετ.
Αν πάμε έτσι και στο β', το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Οι εκφωνητές έχουν βραχνιάσειΜη μου θυμίζεις τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ τον Σκουντή τι ηλιθιότητες λέει... Πετάει τις ατάκες-σχόλια και νομίζει πως οι τηλεθεατές είναι υποχρεωμένοι και αρέσκονται να ακούνε τις αρλούμπες του...
Πάντως σήμερα όντως η Εθνική κάνει τον καλύτερο της αγώνα μέχρι στιγμής. Υψηλή απόδοση από όλους.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Οι εκφωνητές έχουν βραχνιάσει50 % αυτών που λένε είναι μ@λ@κίες
-
50-53.....
Κουραγιο παιδια.....
Παμε καλα...... -
kill bill VS γκασολ
-
παίζουν το παιχνίδι που μας χρωστάγανε...το καλό!
-
Οι ατάκες των σχολιαστών
-
@@@
EUROBASKET Ισπανία 2007!