-
Καλημέρα και καλώς επιστρέψαμε (οσοι επιστρέψαμε) από διακοπές. Αντε και του χρόνου (ή συντομότερα)!!!
Λογω νέων αναγκών (οικογένεια, παιδιά, σκυλιά κ.λ.π) σκοπεύουμε να αλλάξουμε το Ibizaki με ενα οικογενειακό αυτοκίνητο που να καλυπτει καλύτερα τις παραπάνω αναγκες. Οι απαραίτητες προυποθέσεις ειναι
- Ανετοι Χώροι (δηλαδή ανετο sedan ή και πολυμορφικό π.χ Opel Zafira)
- Kινητήρας 1800 κυβ (τουλάχιστον)
- Αξιοπιστία.
Θα σας ημουν ευγνώμων εαν μπορουσα να ακούσω (διαβάσω ) καποιες απόψεις - προτάσεις γιατί ομολογώ οτι ειμαι αρκετά μπερδεμένος αφού σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν αρκετά μοντέλα που φαίνονται καλά αλλά επι της ουσίας τι γίνεται???
-
Καλημέρα και καλώς επιστρέψαμε (οσοι επιστρέψαμε) από διακοπές. Αντε και του χρόνου (ή συντομότερα)!!!
Λογω νέων αναγκών (οικογένεια, παιδιά, σκυλιά κ.λ.π) σκοπεύουμε να αλλάξουμε το Ibizaki με ενα οικογενειακό αυτοκίνητο που να καλυπτει καλύτερα τις παραπάνω αναγκες. Οι απαραίτητες προυποθέσεις ειναι
- Αξιοπιστία.
Θα σας ημουν ευγνώμων εαν μπορουσα να ακούσω (διαβάσω ) καποιες απόψεις - προτάσεις γιατί ομολογώ οτι ειμαι αρκετά μπερδεμένος αφού σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν αρκετά μοντέλα που φαίνονται καλά αλλά επι της ουσίας τι γίνεται???
-
- Αξιοπιστία.
-
OPel Vectra 1.8 Elagance !!
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
OPel Vectra 1.8 Elagance !!Ευχαριστώ για την απάντηση!! Ομολογώ οτι ειναι στις πρώτες μου επιλογές μέχρι στιγμής.
-
Ti eyxaristeis vre ? De kanei tipota!
Gia mena einai h kalyterh epilogh !!
Aaaaa opos kai to mazda 6 !! Gamo ta aytokinita!
-
ford mondeo 2.0...
απλα κορυφη! -
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Καλημέρα και καλώς επιστρέψαμε (οσοι επιστρέψαμε) από διακοπές. Αντε και του χρόνου (ή συντομότερα)!!!Λογω νέων αναγκών (οικογένεια, παιδιά, σκυλιά κ.λ.π) σκοπεύουμε να αλλάξουμε το Ibizaki με ενα οικογενειακό αυτοκίνητο που να καλυπτει καλύτερα τις παραπάνω αναγκες. Οι απαραίτητες προυποθέσεις ειναι
- Αξιοπιστία.
To Mondeo σε 1800. Aλλά περιμένουμε μέχρι το τέλος του χρόνου να έρθει το καινούργιο (6τάχυτο, 130hp, ESP αν και δε με βοηθάνε τα γερμανικά μου αυτά καταλαβαίνω από το http://www.ford.de που ήδη το δίνουν) και να υπάρχει και άτοκη προσφορά.
-
Οδήγησα το Vectra 1,8 και δεν μου άρεσε ο κινητήρας του με τις αργές ρερπρίζ.Οσον αφορά τους το design κλπ δεν έχω να σχολιάσω κάτι μιας και είναι υποκειμενικό θέμα,ενώ η ποιότητα κατασκευής είναι καλή.
Οι χώροι είναι καλοί αν και ο χώρος αποσκευών έχει απελπιστικά μικρό άνοιγμα για το μέγεθός του.
Η άνεση της ανάρτησης είναι καλή,ενώ στις υψηλές ταχύτητες είναι κάπως χαλαρό!
Αν το συστήνω;Προσπαθώντας να είμαι αντικειμενικός δεν θα έλεγα όχι,αν και για μένα δείχνει συντηρητικό αυτοκίνητο παρ'όλο που έχω τις ίδιες ανάγκες (2 παιδιά,ταξίδια συχνά πυκνά...κλπ).
Ημουν κάτοχος μέχρι τώρα της Laguna 1,8 Dynamique και την άλλαξα για μια 2.0 turbo!
Είναι προφανές οτι τη συστήνω ανεπιφύλακτα,αλλά το βασικό για το φίλο μας 'prometheas' είναι να οδηγήσει πρώτα οτιδήποτε αποφασίσει να αγοράσει! -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
OPel Vectra 1.8 Elagance !!ÌåôÜ ôïí dartman1980 áêüìá åíáò ðïõ ôï ðñïôåßíåé
-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Οδήγησα το Vectra 1,8 και δεν μου άρεσε ο κινητήρας του με τις αργές ρερπρίζ.Οσον αφορά τους το design κλπ δεν έχω να σχολιάσω κάτι μιας και είναι υποκειμενικό θέμα,ενώ η ποιότητα κατασκευής είναι καλή.
Οι χώροι είναι καλοί αν και ο χώρος αποσκευών έχει απελπιστικά μικρό άνοιγμα για το μέγεθός του.
Η άνεση της ανάρτησης είναι καλή,ενώ στις υψηλές ταχύτητες είναι κάπως χαλαρό!
Αν το συστήνω;Προσπαθώντας να είμαι αντικειμενικός δεν θα έλεγα όχι,αν και για μένα δείχνει συντηρητικό αυτοκίνητο παρ'όλο που έχω τις ίδιες ανάγκες (2 παιδιά,ταξίδια συχνά πυκνά...κλπ).
Ημουν κάτοχος μέχρι τώρα της Laguna 1,8 Dynamique και την άλλαξα για μια 2.0 turbo!
Είναι προφανές οτι τη συστήνω ανεπιφύλακτα,αλλά το βασικό για το φίλο μας 'prometheas' είναι να οδηγήσει πρώτα οτιδήποτε αποφασίσει να αγοράσει!H Laguna 1.8 Dynamique φαινεται αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή. Δυστυχώς δεν μπορώ να ανέβω οικονομικά στην δίλιτρη
-
renault laguna 1.8 και ford mondeo...
-
Mazda 6 2.0 , Ford Mondeo 2.0 , Skoda Octavia RS η Skoda Octavia 1.8T 4x4 150ps.Εγω ενα απο αυτα θα επαιρνα καθως πρωτη μου προτεραιοτητα ειναι η ενεργητικη ασφαλεια.
-
H Laguna 1.8 Dynamique φαινεται αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή. Δυστυχώς δεν μπορώ να ανέβω οικονομικά στην δίλιτρη
Μα για την 1.8 Dynamique μιλάω κι εγώ,ενώ υπάρχει και το επίπεδο εξοπλισμού 'privilege' με κάποια στοιχεία παραπάνω.Αν τελικά ενδιαφερθείς μπορώ να σου πώ (με p.m.) απο που σου συστήνω να την αγοράσεις και...ετοιμοπαράδοτη κιόλας
-
Skoda Octavia 1.8t 4x4 h RS.
Mazda 6 1.8 h 2.0.
-
ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα περιοδικα δινουν σαν καλυτερη επιλογη στην κατηγορια αυτη το Mondeo 1800, νομιζω οτι κατι παραπανω ξερουν απο ολους εμας!
Εγω θα εβαζα στη λιστα μου και το Laguna 1800, Mazda 6 1800 (το ομορφοτερο κατα τη γνωμη μου).
-
Καλημέρα και καλώς επιστρέψαμε (οσοι επιστρέψαμε) από διακοπές. Αντε και του χρόνου (ή συντομότερα)!!!Λογω νέων αναγκών (οικογένεια, παιδιά, σκυλιά κ.λ.π) σκοπεύουμε να αλλάξουμε το Ibizaki με ενα οικογενειακό αυτοκίνητο που να καλυπτει καλύτερα τις παραπάνω αναγκες. Οι απαραίτητες προυποθέσεις ειναι
- Αξιοπιστία.
Νομίζω ότι σαν οικογενειάρχης με παιδια σκυλια κτλ θα σου ταίριαζε ένα πολυμορφικό με καλους χώρους και ευκολίες...
Νομίζω το renault scenic είναι πολύ καλή πρόταση και στα 1.6 και στα 2.0
Πολύ καλό περπάτημα χώροι και αξιοπιστία λόγω του ότι βγαίνει αρκετά χρόνια
Μείον αλλάζει το μοντέλο του τον Οκτωμβριο -
Εγώ θα σου πρότεινα το Opel Zafira στα 1800. Καλοφτιαγμένο, αξιόπιστο, αρκούντως σβέλτο και αχανές. Πάντως όπου και να καταλήξεις να το οδηγήσεις πριν το πάρεις. Συχνά όλα αλλάζουν όταν κάτσεις στη θέση του οδηγού και του κάνεις μια βόλτα.
-
Ο χρήστης ThanosM έγραψε:
- Αξιοπιστία.
Νομίζω ότι σαν οικογενειάρχης με παιδια σκυλια κτλ θα σου ταίριαζε ένα πολυμορφικό με καλους χώρους και ευκολίες...
Νομίζω το renault scenic είναι πολύ καλή πρόταση και στα 1.6 και στα 2.0
Πολύ καλό περπάτημα χώροι και αξιοπιστία λόγω του ότι βγαίνει αρκετά χρόνια
Μείον αλλάζει το μοντέλο του τον ΟκτωμβριοΕαν καταλήξω σε πολυμορφικό μαλλον θα πάω στο Opel Zafira 1.8. Το Scenic ειναι οντως πολύ καλό αλλά εφόσον αλλάζει μοντέλο σύντομα .....
-
Κατι που μου κάνει εντύπωση ειναι οτι κανείς δεν ανάφερε το καινούργιο Avensis. (Εαν δεν μου ξέφυγε καποια απάντηση) . Ειναι τυχαίο ή θεωρούμε πως δεν αξίζει τελικά τα λεφτά του ?? Προσωπικά δεν με ξετρελλαίνει (μέτριοι χώροι) αλλά ομολογώ οτι με βάζουν στην πρίζα τα 6 χρονια εγγύησης και η καλή φήμη της Toyota τοσο σε θεματα αξιοπιστίας οσο και σε After Sales Support. ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ??
Please help : Τι αγοράζουμε (Μεχρι 25000 Ευρώ...)