-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αλήθεια, έχουμε κανένα site για ελαστικά ποδηλάτων?kenda, maxxis, continental,shcwalbe, panaracer ειναι μερικές απο τις εταιρειες που εχουν ελαστικα ποδηλατων.
Για ελαστικα ποδηλάτου αλλά και άλλα δείτε:
http://www.actionsports.de/
http://www.chainreactioncycles.com/
http://www3.hibike.de/ -
Τα energy μια χαρά είναι και για την Ελλάδα αρκεί να τα χρησιμοποιείς για οικογενειακές βόλτες.
Στην ευρώπη έχω πάθει πλάκα. Φρενάρω απίστευτα και με τα energy. Και το ABS σχεδόν αχρηστο ακόμα και με βροχή... Αν θα μείνω το χειμώνα εδώ πρεπει όμως να φορέσω χειμωνιάτικα.
-
Πήγα σήμερα να κάνω μπρος-πίσω τα λάστιχα. ΕξαλτοΙΙ με 17Κ χλμ. Ο λαστιχάς, βλέποντας την κατάσταση των εμπρός, έφερε έντονες αντιρήσεις και έτσι τα άφησα όπως είναι. Έμεινε με την απορία ΠΩΣ κατάφερα να τα κάνω έτσι.
Έχει παρατηρήσει κι αυτός τη μειωμένη φθορά των εξάλτοΙΙ στο σκίσιμο.
Κάνω μια σκέψη να αλλάξω μόνο τα μπροστά κατά τα Χριστούγεννα. Τα πίσω βρίσκονται σε καλή κατάσταση.
Τον ρώτησα αν έχει κάτι να μου προτείνει με αντοχή και μου είπε για τα pirell P6. Τα χει δοκιμάσει κανείς; Τα Yoko δεν τα δουλεύει.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πήγα σήμερα να κάνω μπρος-πίσω τα λάστιχα. ΕξαλτοΙΙ με 17Κ χλμ. Ο λαστιχάς, βλέποντας την κατάσταση των εμπρός, έφερε έντονες αντιρήσεις και έτσι τα άφησα όπως είναι. Έμεινε με την απορία ΠΩΣ κατάφερα να τα κάνω έτσι.Έχει παρατηρήσει κι αυτός τη μειωμένη φθορά των εξάλτοΙΙ στο σκίσιμο.
Πώς τα έκανες δηλαδή; Σαν καινούρια;
Να σου στείλω και τα δικά μου για αναγόμωση!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πήγα σήμερα να κάνω μπρος-πίσω τα λάστιχα. ΕξαλτοΙΙ με 17Κ χλμ. Ο λαστιχάς, βλέποντας την κατάσταση των εμπρός, έφερε έντονες αντιρήσεις και έτσι τα άφησα όπως είναι. Έμεινε με την απορία ΠΩΣ κατάφερα να τα κάνω έτσι.Έχει παρατηρήσει κι αυτός τη μειωμένη φθορά των εξάλτοΙΙ στο σκίσιμο.
Κάνω μια σκέψη να αλλάξω μόνο τα μπροστά κατά τα Χριστούγεννα. Τα πίσω βρίσκονται σε καλή κατάσταση.
Τον ρώτησα αν έχει κάτι να μου προτείνει με αντοχή και μου είπε για τα pirell P6. Τα χει δοκιμάσει κανείς; Τα Yoko δεν τα δουλεύει.
Tα P6 δεν είναι λάστιχο υψηλών επιδόσεων να το έχεις υποψη σου.
Comfort oriented tyre for the latest generation of saloons, estate cars and mpvs
Symmetrical tread pattern design
Extra low rolling resistance (elrr): flexibility, smoothness and fuel saving
Low sound emission for quiet and relaxed driving
Mileage and longevity
O.E. homologation.
Από το site της Pirelli -
Χαρη,αν εχω μαθει ενα πραγμα καλα εως τωρα,αυτο ειναι να μη ζηταω απο το λαστιχα να μου προτεινει λάστιχα.Ο λαστιχας θα σου προτεινει αυτο που αρεσει σε εκεινον,και αυτο που του αρεσει ειναι να κανει σωστα το επάγγελμά του.
Στο λαστιχα θα πηγαινει πάντα αποφασισμενος,τελεια και παύλα.Μαστορα ΘΕΛΩ ΑΥΤΑ!!!Αν δεν τα'χει,πηγαίνεις αλλού. -
Παιδιά σε 195/45/15 όπως έγραψα και πιο πάνω τα P nero που πρότεινε φίλος δεν βγαίνουν. Το yokohama s drive το έχει δοκιμάσει κανένας σαν εναλλακτική ή πάω πάλι σε sportcontact? Το P7 δεν ξέρω αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Χαρη,αν εχω μαθει ενα πραγμα καλα εως τωρα,αυτο ειναι να μη ζηταω απο το λαστιχα να μου προτεινει λάστιχα.Ο λαστιχας θα σου προτεινει αυτο που αρεσει σε εκεινον,και αυτο που του αρεσει ειναι να κανει σωστα το επάγγελμά του.
Στο λαστιχα θα πηγαινει πάντα αποφασισμενος,τελεια και παύλα.Μαστορα ΘΕΛΩ ΑΥΤΑ!!!Αν δεν τα'χει,πηγαίνεις αλλού.Πολύ σωστά
Ο κάθε λαστιχάς προτείνει αυτά που θέλει και έχει τον τρόπο να σε 'κατευθύνει' εκεί που θέλει -
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
γιατι, και πιο ειναι στη τελικη??Μακρυά από Turanza
Κοίταξε με σειρά προτεραιότητας για :
Michelin Pilot Exalto II
Continental PremiumContact2 /Sportcontact2 /3
Dunlop Sport Maxx
Fulda Carat (progresso & Exelero) -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Στο λαστιχα θα πηγαινει πάντα αποφασισμενος,τελεια και παύλα.Μαστορα ΘΕΛΩ ΑΥΤΑ!!!Αν δεν τα'χει,πηγαίνεις αλλού.Aυτό εννοείται! Και ΔΕΝ πήγα για να αλλάξω λάστιχα! Απλά μιας και βρέθηκα τον ρώτησα και γι αυτό ρωτάω εσάς.
Ούτε και σκοπεύω να αλλάξω λάστιχα (4άδα) άμεσα. -
Γειά σας
Σήμερα πήγα να κοιτάξα για λάστιχα για το ibιza μου και κατέληξα μεταξύ των
uniroyal 550 (που είναι βρόχινο) και έχει 3 χρόνια εγγύηση και στα
Continental Premium Contact
Και τα δύο είναι στην ίδια τιμή
Ποιά να προτιμήσω;
Το αμάξι κάνει κυρίως km στην αθήνα και λίγα ταξίδια -
ειναι βροχινο επειδη λεει 'the raintyre'?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ειναι βροχινο επειδη λεει 'the raintyre'?Μαιμου ειναι!!!
Για οποιον θυμαται τις παλιες διαφημίσεις
-
Τα rallye 550 τα έχω εγώ σε 195/65/15 και είναι απαράδεκτο. Μέσα στην πόλη δεν θα έχει πρόβλημα βέβαια. Είναι βροχολάστιχο από την άποψη ότι φρενάρει καλά στη βροχή αλλά για να κινηθείς σε λίγο πιο γρήγορους ρυθμούς είναι απαράδεκτο και στο στεγνό και στο βρεγμένο. Τα πλαινά του επίσης είναι πολύ μαλακά και μαγουλιάζουν!
Ένα επίπεδο πιο πάνω έχω το Hydragrip και μετά το PremiumContact2. Ένα από αυτά να διαλέξειςΞαναδιατυπώνω την ερώτηση μήπως τη δεί κανένας: Έχει δοκιμάσει κανείς τα yokohama s drive?
-
Ο χρήστης mikros1988 έγραψε:
Γειά σας
Ποιά να προτιμήσω;
Το αμάξι κάνει κυρίως km στην αθήνα και λίγα ταξίδιαΕιχα το ιδιο διλλημα και τελικα κατεληξα στα continental...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Γειά σας
Ποιά να προτιμήσω;
Το αμάξι κάνει κυρίως km στην αθήνα και λίγα ταξίδιαΕιχα το ιδιο διλλημα και τελικα κατεληξα στα continental...
Και καλά έκανες...τρελό μαγούλιασμα τα 550 και γενικά τπτ το φοβερό σε στεγνό. Τα είχα στο αμάξι μου παλίοτερα
-
Καλημερα παιδια εχω ενα C4 και ηρθε η ωρα να αλλαξω λαστιχα απο μαμα φοραει energy αλλα σκεφτομαι να παω σε Ρ7 η διασταση μου ειναι 205/55/16. Οποιαδηποτε αποψη θα μου φανει χρησιμη αφου ειμαι ασχετος!
-
mirage
...μεχρι στιγμης μαλλον φαινεται οτι εκανα καλη επιλογη. Αν και ακομα τα προσεχω μεχρι να κανω μερικα χλμ, παρ'ολα αυτα παρατηρησα οτι σε αποτομη αλλαγη κατευθυνσης (αλλαγη λωριδας πχ) δινουν μια περιεργη αισθηση...
-
Εαν η απόκριση στο τιμόνι ειναι γρηγοροτερη στην αλλαγη λωριδας,σημαινει οτι ο σκελετος τους ειναι σκληρωτερος απο αυτα που ειχες μεχρι τωρα.
Αν ειναι αργοτερη,τοτε ειναι μαλακωτερος -
Η αποκριση ειναι πολυ καλη. Ομως, αν και τα λαστιχα ηταν σχετικα ζεστα, ενιωσα μια υπονοια ελαφρου γλυστριματος... Η 'δοκιμη' εγινε με περιπου 120-130 χλμ (προσομοιωση αποφυγης σκυλου) σε σχετικα καλη ασφαλτο και τα λαστιχα να εχουν διανυσει περιπου 100χλμ απο τη στιγμη που τοποθετηθηκαν...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....