-
Γεια σας παιδια
Γυρισαμε απο διακοπες κ τα κεφαλια μεσα
Ευχαριστουμε για την συμμετοχη
Σε λιγες μερες ξεκιναμε tour στις αντιπροσωπειες.
Πλεον θα ειναι διαθεσιμο κ το fiat bravo (90 αλογα.Με τα 120 σε 3 μηνες δυστηχως) αλλα κ τα hyundai i30 κ nissan tiida 5d που δεν τα ειχαμε βαλει στην δημοσκοπηση. -
πιστευω οτι τα σημαντικοτερα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει ενα αυτοκινητο ειναι 1. ασφαλεια και 2. αξιοπιστια.
ολα τα αλλα επονται.με αυτες τις σκεψεις, εχω καταληξει για τις μελλοντικες μου αγορες οτι κατω απο τα 25.000, μονο τα toyota αξιζουν αφου μονο αυτα ειναι 5αστερα και αξιοπιστα.
απο 25.000 και πανω, lexus, mercedes, bmw, porsche.ακουγεται πολυ απολυτο, αλλα εχει ξεκινησει μια παρατεταμενη περιοδος κρισης της αυτοκινησης κατα τη γνωμη μου και μονο οι εταιρειες που ανεφερα 'επιπλεουν'..
-
Kala poios psifizei ceed 1,4?
-
C4 1,6 - Grande Punto 1,4 T-Jet, 207 1,6
-
[quote='jois21']Kala poios psifizei ceed 1,4?[/quo
Σου χρωσταει κανενας που εχει ceed; Γιατι τοση επιθετικοτητα ρε παιδια; Επειδη δεν αρεσει σε καποιους ειναι αχρηστο και δεν αξιζει ουτε καν να υποθει σαν μελλοντικη αγορα; Και μενα δεν μου αρεσει το C4 αλλα δεν το κατακρινω ουτε 'τα χωνω' σ'αυτους που το αγορασαν.Καλα εκαναν στο κατω κατω αφου πηραν αυτο που γουσταραν.Ειναι ανουσιο να 'μαλωνετε' πιο ειναι πιο καλο η πιο αξιοπιστο.Ας λει ο καθενας την γνωμη του χωρις να θελει να φανει υπερανω απο κανεναν.Αν υποτιμας την αγορα του οποιουδηποτε ειναι σαν να υποτιμας και την νοημοσυνη του.
Παντα φιλικα και χωρις ιχνος προσβολης σε κανεναν. -
Γεια σας κ παλι
Τελειωνουμε το tour με τον ξαδελφο(μας μενουν kia ceed,mazda 3 k suzuki sx4)Mεχρι τωρα εντυπωσεις
Αuris 1.4=Aνετο,με χωρους,ασχημη τιμη,αργος ο 1.4
Peugeot 207 1.6 (110hp)=sport,προβληματα διαθεσιμοτητας,χωροι για το κεφαλι στους πισω
Citroen c4 5d 1.6=Καλοι χωροι,ανεση,καλα εξοπλισμενη βασικη εκδοση,τιμη
Fiat grande punto t-jet 5d=Καλη τιμη,sport επιδοσεις,δεν μας φανηκαν καλα τα πλαστικα κ δεν ειχαμε εικονα καθαρη για τους χωρους λογω υπαρξης στις εκθεσεις μονο 3d μοντελων.
Fiat bravo=Σχεδιαση,σχετικα καλοι χωροι.Δυστηχως η εκδοση με τα 120 αλογα θα αργησει να ερθει.
Ηyundai i30 1.4=χωροι,ανεση.Απο κει κ περα δεν ενθουσιαστηκαμε με κατι αλλο
Nissan tiida 5d 1.6=Xωροι,ανεση,ποιοτητα κατασκευης υλικων,συναρμογη,τιμη.(Προσωπικα δεν ειναι κ τοσο αισχος εξωτερικα οπως νομιζα. Φαιρνει σε mazda 3)Μεχρι στιγμης συμπερασμα απο το ξαδελφο.
1)Nissan tiida 5d 1.6
2)Citroen c4 5d 1.6 -
Τοτε Citroen C4 5d 1.6.. Με την τιμη που εχει ειναι value for money χωρις να υστερει καπου σε σχεση με τα υπολοιπα..
-
χωρους,αξιοπιστια αλλα κ επιδοσεις.
Η γνώμη μου είναι ότι στα 15.000 ευρώ με τις παραπάνω απαιτήσεις, Cee'd 1.4 είναι η πιο ολοκληρωμένη επιλογή από άποψη σιγουριάς για αξιοπιστία, χώρων και ικανοποιητικών επιδόσεων αλλά και εξοπλισμού.
Δείτε ακόμα το Honda Jazz και το Mitsubishi Colt 1.3 που έχουν πολύ καλούς χώρους.
Αν τον ενδιαφέρει πολύ η αξιοπιστία καλύτερα να αποφύγει τα turbo. Όχι βέβαια ότι είναι ζημιάρικα, απλά έχουν περισσότερα μηχανικά μέρη από τα ατμοσφαιρικά, άρα πολυπλοκότητα άρα τέλος πάντων γνώμη μου είναι ότι αν κυνηγάς αξιοπιστία σε αυτά τα λεφτά πας για ατμόσφαιρα.Το καινούριο Skoda Fabia δεν βλέπω να το προτείνει κανένας Γιατί έτσι βρε;
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το καινούριο Skoda Fabia δεν βλέπω να το προτείνει κανένας Γιατί έτσι βρε;Παιδιά, ο Neos δεν έχει δει ακόμα πώς είναι απέξω (και από μέσα) το νέο Fabia!!!
-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το καινούριο Skoda Fabia δεν βλέπω να το προτείνει κανένας Γιατί έτσι βρε;
Παιδιά, ο Neos δεν έχει δει ακόμα πώς είναι απέξω (και από μέσα) το νέο Fabia!!!
Ο τυχεράκιας! Θα έχει μια πιο όμορφη εικόνα του κόσμου γύρω του!
-
Citroen c4 5d 1.6=Καλοι χωροι,ανεση,καλα εξοπλισμενη βασικη εκδοση,τιμη
- οτι εχει φανταστική οδήγηση και θα το συγκρινα ακόμα και με μεγαλύτερα μοντέλα.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ανεβάζει το ζάχαρο.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ανεβάζει το ζάχαρο.
-
Ο χρήστης Garfield έγραψε:
πιστευω οτι τα σημαντικοτερα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει ενα αυτοκινητο ειναι 1. ασφαλεια και 2. αξιοπιστια.
ολα τα αλλα επονται.με αυτες τις σκεψεις, εχω καταληξει για τις μελλοντικες μου αγορες οτι κατω απο τα 25.000, μονο τα toyota αξιζουν αφου μονο αυτα ειναι 5αστερα και αξιοπιστα.
απο 25.000 και πανω, lexus, mercedes, bmw, porsche.ακουγεται πολυ απολυτο, αλλα εχει ξεκινησει μια παρατεταμενη περιοδος κρισης της αυτοκινησης κατα τη γνωμη μου και μονο οι εταιρειες που ανεφερα 'επιπλεουν'..
Η lexus ξεκινάει στα 40 k και η porsche στα 70 k (και η δε BMW- Μercedes με 25+λίγα δεν παίρνεις σχεδόν τίποτα )
Άλλαξε όριο της κατηγορίας, τα 25 είναι λίγα -
ενας φιλος μου ψαχνεται για μικρο καινουργιο και ειναι αναμεσα στο IBIZA 1.4 85 PS STA 10990 ΚΑΙ ΣΤΟ CORSA 1.4 90PS SPORT 14400!
to ibiza einai ok η εχει βγαλει προβληματακια με τα ηλεκτρονικα του ?
-
Το πρόβλημα με το ίμπιζα είναι ότι πλέον είναι ξεπερασμένο. Μιλάμε για ένα μοντέλο σχεδόν 6 ετών, 4άστερο κτλ. Φίλος με ίμπιζα είναι ευχαριστημένος αλλά σήμερα πιστεύω πως υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές, μία εξ' αυτών το φρέσκο κόρσα...
Γνωμες για μικρο/μικρομεσαιο μεχρι 15Κ??