-
Μην αρχισεις να κανεις τον 'κινεζο', γιατι ξερω και εγω κινεζικα, οκ???
Αν δε σου αρεσει, πηγαινε να γραψεις στη greenpeace και στο http://www.wwf.org και να μας καταγγειλεις για τα εγληματα κατα της ανθρωποτητας που κανουμε.
Επισης μπορεις να πας και στο alter για να σε δουμε κιολας!
Είναι καλό που ξέρεις κινέζικα,γιατί οι Κινέζοι είναι ανερχόμενη δύναμη και θα έχεις την ευχέρεια να συννενοείσαι στη γλώσσα τους.Το να έχει κάποιος περιβαλλοντικές ανησυχίες,δεν τον καθιστά υποχείριο των περιβαλλοντικών οργανώσεων.Ο οικοπεριβαλλοντισμός είναι τρόπος ζωής για όσους τον ασπαστούν και όχι επειδεικτικές κινήσεις στυλ Greenpeace,που αποσκοπούν στη φιγούρα ή στην τηλεοπτική προβολή.Τέλος,αν δε σου αρέσουν τα γραφόμενα του υποφαινόμενου,απλά προχώρα παρακάτω στις επόμενες δημοσιεύσεις.Να ξέρεις,όμως,πως δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να είναι χειροκροτητές στη ζωή τους ή προσκυνητές ξένων λαών επειδή αυτοί οι λαοί έχουν κάποια τεχνολογική άνεση.
-
Ο χρήστης John_Adamidis έγραψε:
Μην αρχισεις να κανεις τον 'κινεζο', γιατι ξερω και εγω κινεζικα, οκ???
Αν δε σου αρεσει, πηγαινε να γραψεις στη greenpeace και στο http://www.wwf.org και να μας καταγγειλεις για τα εγληματα κατα της ανθρωποτητας που κανουμε.
Επισης μπορεις να πας και στο alter για να σε δουμε κιολας!
Είναι καλό που ξέρεις κινέζικα,γιατί οι Κινέζοι είναι ανερχόμενη δύναμη και θα έχεις την ευχέρεια να συννενοείσαι στη γλώσσα τους.Το να έχει κάποιος περιβαλλοντικές ανησυχίες,δεν τον καθιστά υποχείριο των περιβαλλοντικών οργανώσεων.Ο οικοπεριβαλλοντισμός είναι τρόπος ζωής για όσους τον ασπαστούν και όχι επειδεικτικές κινήσεις στυλ Greenpeace,που αποσκοπούν στη φιγούρα ή στην τηλεοπτική προβολή.Τέλος,αν δε σου αρέσουν τα γραφόμενα του υποφαινόμενου,απλά προχώρα παρακάτω στις επόμενες δημοσιεύσεις.Να ξέρεις,όμως,πως δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να είναι χειροκροτητές στη ζωή τους ή προσκυνητές ξένων λαών επειδή αυτοί οι λαοί έχουν κάποια τεχνολογική άνεση.
Eυτυχως λοιπον που τα ειχα παρακολουθησει στο σχολειο τα κινεζικα, ειδες που θα μου βγει σε καλο?
Εισαι εκτος τοπου και χρονου, αλλα οι χειροκροτητες και οι προσκυνητες θα σε στειλουν συντομα πισω στη δικια σου διασταση. Dont worry at all...
-
Τι να καταλάβω;Η Αθήνα είναι ανυπόφορη,επειδή θέλει ο καθένας το αμαξάκι του,αντί να μετακινείται με λεωφορεία.Καυσαέριο,μποτιλιαρίσματα,ανύπαρκτα πάρκινγκ,ανύπαρκτοι χώροι για πεζούς και ανάπηρους..Έχεις δίκιο σε αυτά, όμως τπ πρόβλημα είναι η κακή ακόμα κατάσταση των Μ.Μ.Μ και όχι τα αυτοκίνητα.
Όταν τα ΜΜΜ βελτιστοποιηθούν (τραμ, πολλές γραμμές μετρό, αξιόπιστα και συχνά δρομολόγια λεωφορείων, λεωφορειόδρομοι κλπ) και τελικά συμφέρει χρονικά να παίρνεις αυτά αντι για το αυτοκίνητό σου τότε το σύνολο θα τα προτιμήσει.Τέτοια πόλη θέλετε για εσάς και τα παιδιά σας;Έχουν συνείδηση περιβαλλοντική αυτοί που βάζουν 'μπουριά'-εξατμίσεις και θορυβούν .
Είναι μια πολύ μικρή μερίδα αυτοκινητιστών.
Και τέλος,πόσο καίνε τα αμαξάκια;Ειδικά τα σπορ..Το πετρέλαιο θα τελειώσει,μετά που θα έρθουν τα αθόρυβα ηλεκτρικά,τι θα βρίσκουν οι γκαζάκηδες για να βγάζουν τα απωθημένα τους;Ίσως θα μουγκρίζουν οι ίδιοι.
Fuel-Cells , χωρίς πετρέλαιο-βενζίνες, με πολύ καλύτερο βαθμό απόδοσης και πιστεύω πως θα βγούνε φοβερά καθαρά και αρκετά γρήγορα αυτοκίνητα με αυτή την τεχνολογία.
-
άλλο το 'επιτρέπεται' και άλλο το 'επιτρέπετε' σωστά το έχω γράψει και δεν αναφέρομαι στο εάν οι moderators επιτρέπυν την υπαρξή σου αγαπητέ μου αδαμίδη αλλά εάν απο τους κανόνες του φόρουμ επιτρέπετΑΙ η παραμονή σε αυτό ενοχλητικών και επιζήμιων θαμόνων.
Δεν είμαι φιλόλογος και καμιά φορά κάνω και κανένα ορθογραφικό λάθος, αν είναι πάντως να απαλαγούμε απο ανούσια τόπικ και ηλίθια πόστ χαράμου να ασχολείσαι με τα ορθογραφικά μου λάθη
-
...Επίσης,αναφερόμενος στις σχέσεις των περιοδικών με τις εταιρείες εισαγωγών,είπα το αυτονόητο.Όταν σου δίνει λεφτά ο άλλος για να βάλεις τη διαφήμισή του στο περιοδικό σου,δεν πρόκειται να ανεχτεί να του θάψεις το αμαξάκι του στη δοκιμή που κάνεις,γιατί θα παγώσουν οι σχέσεις και,αν αυτό γενικευτεί,τα φράγκα των αντιπροσωπειών θα πάψουν να εισρέουν στα ταμεία του περιοδικού.Τέλος,δεν είπα ότι τα αυτοκίνητα είναι του διαβόλου.Η τεχνολογία υποτίθεται πως δημιουργείται για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της κοινωνίας και του καθενός ατομικά,αλλά και των υπόλοιπων όντων και του περιβάλλοντος χώρου.Το αν θα είναι καλή ή κακή η τεχνολογία,έγκειται αποκλειστικά στη χρήση της.Η πυρηνική τεχνολογία μπορεί να προσφέρει ηλεκτρισμό ή εφαρμογές στη θεραπεία του καρκίνου.Μπορεί,όμως,να αποτελέσει μέσο εξόντωσης σε πολεμικές-επιθετικές επιχειρήσεις.Έτσι και με τα αυτοκίνητα.Δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες μετακίνησης,αλλά οι μεγαλουπόλεις,όπως δομήθηκαν,δεν ενδείκνυνται για να χρησιμοποιεί ο καθένας ένα αμαξάκι αλόγιστα.Τι είναι το αυτοκίνητο;Επίδειξη πλούτου;Μόδα;Ή απλά ένα χρήσιμο εργαλείο εξυπηρέτησης αναγκών;Επειδή οι συνθήκες το ευνοούν,θα κάνω μια αναφορά σε μένα.Ήμουν από αυτούς που λέμε 'πορωμένους' με τα αυτοκίνητα,επί χρόνια.Συγγενείς μου έλεγαν πως θα έπρεπε να σπουδάσω αντικείμενο σχετικό με αυτά,μηχανολόγος μηχανικός πιθανότατα.Δεν ήμουν,όμως,από αυτούς που έχουν άνεση με τα κατσαβίδια ή τις μυρωδιές των συνεργείων.
Συμφωνω με μερικα απ'οσα γραφεις σας ιδεα. Οντως οι σχεσεις περιοδικων-αντιπροσωπειων ειναι συνδεδεμενες με εναν περιεργο τροπο.
Απο εκει και περα δεν μπορουμε να ξερουμε σε ποιο βαθμο ισχυουν τα παραπανω, και δεν νομιζω οτι μπορεις να εισαι απολυτος.Οσο για το οτι τα αυτοκινητα ρυπαινουν το περιβαλλον... Και αυτα, οπως και εκατονταδες αλλες πηγες ρυπανσης επιβαρυνουν το περιβαλλον και την υγεια του. Αν ειναι ομως να καταληξουμε σε επαρξιακα ζητηματα με αυτο τον τροπο, τοτε δε θα βγαλουμε ακρη.
Αλλα για να μην αναφερομαι στους αλλους παραγοντες ρυπανσης, ας αναφερθω στο θεμα που εθιξες.Σιγουρα μια πιο λογικη χρηση των αυτοκινητων μας θα συνεβαλλε στην μειωση της ρυπανσης του περιβαλλοντος.
Αλλα οταν καποτε εκανα ενα project για το θεμα αυτο και το παρουσιασα σε ακροατες που δεν ειχαν σχεση με το αυτοκινητο, οι οποιοι αρχικα ηταν απολυτοι σαν εσενα σε οτι αφορα τη ρυπανση που προκαλουν τα αυτοκινητα, φαινεται να το ξανασκεφτηκαν το θεμα. Η ρυπανση που προκαλουν τα σημερινα αυτοκινητα αλλα και αυτη που θα προκαλουν τα αυτοκινητα του μελλοντος ειναι πολυ περιορισμενη σε σχεση με οτι ξεραμε και οτι φανταζομαστε. Ναι μεν υπαρχουν στοιχεια απο προηγουμενα ετη που οποιος τα δει δεν θελει να ξαναοδηγησει, αλλα τα σημερινα στοιχεια που προκυπτουν, δειχνουν οτι η συγχρονη τεχνολογια ειναι στο πλευρο του περιβαλλοντος. (Και δεν αναφερομαι σε 'κινητηρες' ή σε αυτοκινητα τελοσπαντων που θα παραγουν εργο χρησιμοποιωντας σαν καυσιμο νερο ή υδρογονο).
Οσο για αυτους που βαζουν 'μπουρια' στα αυτοκινητα τους.. Αν νομιζεις οτι αυτοι ειναι υπολογισιμη πηγη του κακου, και οτι μπορουμε να ισχυριστουμε οτι φερουν σημαντικο μεριδιο ευθυνης για την κατασταση του περιβαλολοντος, τοτε καλως ισχυριζεσαι οσα ισχυριζεσαι.
Αν και θα διαφωνησω μαζι σου.Τελος, πολυ ωραιο ειναι να λεμε 'ας παρουμε λεωφορειο και οχι το αυτοκινητο', αλλα απο το να το λεμε στη θεωρια μεχρι την πραξη μεσολλαβουν πολλοι ανασταλτικοι παραγοντες. Νομιζεις οτι οπως εχει η κατασταση τωρα με τα ΜΜΜ, μπορουμε ετσι απλα να αφησουμε το αυτοκινητο μας? Προσωπικα για 5 μηνες χρησιμοποιουσα καθε μερα λεωφωρειο, και σε μια γραμμη πολυ βασικη, που δεν χαρακτηριζεται προβληματικη. Δεν ηταν και η καλυτερη δυνατη κατασταση... (αντιθετως. φανταζομαι δε θελεις να αναλυσω τι δεν μου αρεσε..).
Υστερα απ'οσα διαβασα απο εσενα, πρεπει να θεωρω φυσικο οτι δεν χρησιμοποιεις αυτοκινητο ετσι (και βασικα θα ελεγα εχεις επιλεξει να μην εχεις στη διαθεση σου)?
-
Åßðá ðùò ÊÁÐÏÉÏÉ åäþ ìÝóá ðáðáãáëßæïõí ôéò áðüøåéò ðïõ äéáâÜæïõí óôéò óåëßäåò ôïõ êýñéïõ ÊáââáèÜ,äåí åßðá ðùò ÏËÏÉ ðáðáãáëßæïõí ü,ôé äéáâÜóïõí óôïõò 4Ô.Ï üñïò 'ðáðáãáëßæïõí' ÷ñçóéìïðïéÞèçêå åðåéäÞ ïé áðüøåéò ìåôáöÝñèçêáí áõôïýóéåò.ÐÜìå ðáñáêÜôù:ÊÜðïéïò ìïõ åßðå ðùò ðñÝðåé ìÜëëïí íá Ý÷ù ôç óõíÞèåéá íá ìáæåýù ðëçñïöïñßåò (ïíüìáôá,äéåõèýíóåéò êáé ëïéðÜ),õðïííïþíôáò ðùò åßìáé êÜðïéïò ôýðïò ÷áöéÝ.ÁðÜíôçóá ðùò ïé 4Ô éäñýèçêáí åðß ÷ïýíôáò,óå ïìé÷ëþäåò ðåñéâÜëëïí,åííïþíôáò ðùò èá ìðïñïýóå ðéï åýêïëá íá ðåé ðùò ïé 4Ô Ý÷ïõí ÷áöéåäßóôéêç íïïôñïðßá,ðáñÜ åãþ,ðïõ Þìïõí Üãíùóôïò ãéá áõôüí ðïõ ôï Ýãñáøå.Åðßóçò,áíáöåñüìåíïò óôéò ó÷Ýóåéò ôùí ðåñéïäéêþí ìå ôéò åôáéñåßåò åéóáãùãþí,åßðá ôï áõôïíüçôï.¼ôáí óïõ äßíåé ëåöôÜ ï Üëëïò ãéá íá âÜëåéò ôç äéáöÞìéóÞ ôïõ óôï ðåñéïäéêü óïõ,äåí ðñüêåéôáé íá áíå÷ôåß íá ôïõ èÜøåéò ôï áìáîÜêé ôïõ óôç äïêéìÞ ðïõ êÜíåéò,ãéáôß èá ðáãþóïõí ïé ó÷Ýóåéò êáé,áí áõôü ãåíéêåõôåß,ôá öñÜãêá ôùí áíôéðñïóùðåéþí èá ðÜøïõí íá åéóñÝïõí óôá ôáìåßá ôïõ ðåñéïäéêïý.ÔÝëïò,äåí åßðá üôé ôá áõôïêßíçôá åßíáé ôïõ äéáâüëïõ.Ç ôå÷íïëïãßá õðïôßèåôáé ðùò äçìéïõñãåßôáé ãéá íá åîõðçñåôÞóåé ôéò áíÜãêåò ôçò êïéíùíßáò êáé ôïõ êáèåíüò áôïìéêÜ,áëëÜ êáé ôùí õðüëïéðùí üíôùí êáé ôïõ ðåñéâÜëëïíôïò ÷þñïõ.Ôï áí èá åßíáé êáëÞ Þ êáêÞ ç ôå÷íïëïãßá,Ýãêåéôáé áðïêëåéóôéêÜ óôç ÷ñÞóç ôçò.Ç ðõñçíéêÞ ôå÷íïëïãßá ìðïñåß íá ðñïóöÝñåé çëåêôñéóìü Þ åöáñìïãÝò óôç èåñáðåßá ôïõ êáñêßíïõ.Ìðïñåß,üìùò,íá áðïôåëÝóåé ìÝóï åîüíôùóçò óå ðïëåìéêÝò-åðéèåôéêÝò åðé÷åéñÞóåéò.¸ôóé êáé ìå ôá áõôïêßíçôá.ÄçìéïõñãÞèçêáí ãéá ôéò áíÜãêåò ìåôáêßíçóçò,áëëÜ ïé ìåãáëïõðüëåéò,üðùò äïìÞèçêáí,äåí åíäåßêíõíôáé ãéá íá ÷ñçóéìïðïéåß ï êáèÝíáò Ýíá áìáîÜêé áëüãéóôá.Ôé åßíáé ôï áõôïêßíçôï;Åðßäåéîç ðëïýôïõ;Ìüäá;¹ áðëÜ Ýíá ÷ñÞóéìï åñãáëåßï åîõðçñÝôçóçò áíáãêþí;ÅðåéäÞ ïé óõíèÞêåò ôï åõíïïýí,èá êÜíù ìéá áíáöïñÜ óå ìÝíá.¹ìïõí áðü áõôïýò ðïõ ëÝìå 'ðïñùìÝíïõò' ìå ôá áõôïêßíçôá,åðß ÷ñüíéá.Óõããåíåßò ìïõ Ýëåãáí ðùò èá Ýðñåðå íá óðïõäÜóù áíôéêåßìåíï ó÷åôéêü ìå áõôÜ,ìç÷áíïëüãïò ìç÷áíéêüò ðéèáíüôáôá.Äåí Þìïõí,üìùò,áðü áõôïýò ðïõ Ý÷ïõí Üíåóç ìå ôá êáôóáâßäéá Þ ôéò ìõñùäéÝò ôùí óõíåñãåßùí.Ôþñá,óå ü,ôé Ý÷åé íá êÜíåé ìå ôçí ðñïóùðéêÞ åðßèåóç êáé ôéò ýâñåéò ðïõ åîáðïëýåéò åóý Þ Üëëïé ìÝóá áðü ôï ÷þñï ôïõ forum,íá Ý÷åéò õðüøç óïõ ðùò ïé ÷áñáêôçñéóìïß åßíáé åíäåéêôéêïß áõôþí ðïõ ôïõò êÜíïõí.Tþñá ìáò êÜíåéò ðëÜêá óßãïõñá !!!!!
Áí üôé óå âñßæïõí äåí åßíáé ëüãù åðéðÝäïõ áëëÜ
**ìå áõôÜ ðïõ äéáâÜæïõìå áðï ôá ãñáöïìåíÜ óïõ ôá ïðïßá áðï ôçí ðñþôç óôéãìÞ Þôáí åðéèåôéêÜ, õðïôéìéôéêÜ ðñïóâëçôéêá ãéá ôï óýíïëï ôùí áíèñþðùí -ðïõ óå ðåñßðôùóç ðïõ äåí ôï êáôÜëáâåò -ãñÜöïõí åäù ìÝóá ìå êïéíÜ åíäéáöÝñïíôá ôçí áõôïêßíçóç êáé ôá áõôïêßíçôá .Ôï ôé êáêü êáé ôé êáëü êÜíïõí áõôïêßíçôá ðõñçíéêÜ êáé Üëëá ìçí áíõóç÷åéò ôï îÝñïõí üëïé äåí ðåñéìÝíáìå ôïí öùóôÞñá!!!
Êáé ôï îÝñïõìå üôé êáé ïé ìðñéæüëåò Ý÷ïõí ëßðïò ðïõ äçìéïõñãåß ÷ïëçóôåñßíç áëëÜ êáíÝíáò äåí åßðå ü÷é óå ìéá êáëïøçìÝíç ìðñéæüëá ,êáé êáíÝíáò äåí Ýðáèå ÷ïëçóôåñéíÞ üôáí äåí Ýêáíå êáôÜ÷ñçóç .Áõôü ðïõ åìåßò ðïõ èÝëïõìå íá ðïõìå óôïí ößëï ìáò åßíáé ðùò ìðïñåß íá ìÜèåé ãéá ôçí áõôïêßíçóç Ýôóé þóôå íáôçí áãáðÞóåé êáé íá ôçò öåñèåß áíÜëïãá.
ÙÓ ÃÍÙÓÔÏÍ ÏÔÉ ÁÃÁÐÁÓ ÄÅÍ ÔÏ Ã@@@@@ÁÓ ÁÃÁÐÇÔÅ ÅÊÔÏÓ ÊÁÉ ÁÍ ÅÉÓÁÉ ÖÉËÁÑÅÓÊÏÓ ÊÁÉ ÊÁÊÏÌÁÈÇÌÅÍÏÓ ÐÏÕ ÄÅÍ ¸ÌÁÈÅ ÐÏÔÅ ÍÁ ÌÏÉÑÁÆÅÔÁÉ.Êáé üóï ãéá ôïí ÷áñáêôçñéóìü óïõ ðñïò åìÝíá êáé ôïõò Üëëïõò ðïõ óå Ýêñáîáí ãéáôß åßðåò áõôÜ ðïõ åßðåò
..........åëðßæù áõôü íá óïõ êÜíåé**
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Είπα πως ΚΑΠΟΙΟΙ εδώ μέσα παπαγαλίζουν τις απόψεις που διαβάζουν στις σελίδες του κύριου Καββαθά,δεν είπα πως ΟΛΟΙ παπαγαλίζουν ό,τι διαβάσουν στους 4Τ........
......... πως οι χαρακτηρισμοί είναι ενδεικτικοί αυτών που τους κάνουν.Tώρα μας κάνεις πλάκα σίγουρα !!!!!
.......Και το ξέρουμε ότι και οι μπριζόλες έχουν λίπος που δημιουργεί χοληστερίνη αλλά κανένας δεν είπε όχι σε μια καλοψημένη μπριζόλα [/b]Ε, λοιπόν, όχι. Εγώ τη μπριζόλα μου τη θέλω μισοάψητη.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Åßðá ðùò ÊÁÐÏÉÏÉ åäþ ìÝóá ðáðáãáëßæïõí ôéò áðüøåéò ðïõ äéáâÜæïõí óôéò óåëßäåò ôïõ êýñéïõ ÊáââáèÜ,äåí åßðá ðùò ÏËÏÉ ðáðáãáëßæïõí ü,ôé äéáâÜóïõí óôïõò 4Ô........
......... ðùò ïé ÷áñáêôçñéóìïß åßíáé åíäåéêôéêïß áõôþí ðïõ ôïõò êÜíïõí.Tþñá ìáò êÜíåéò ðëÜêá óßãïõñá !!!!!
.......Êáé ôï îÝñïõìå üôé êáé ïé ìðñéæüëåò Ý÷ïõí ëßðïò ðïõ äçìéïõñãåß ÷ïëçóôåñßíç áëëÜ êáíÝíáò äåí åßðå ü÷é óå ìéá êáëïøçìÝíç ìðñéæüëá [/b]Å, ëïéðüí, ü÷é. Åãþ ôç ìðñéæüëá ìïõ ôç èÝëù ìéóïÜøçôç.
Káé áí åßíáé ìéóïøçìÝíç
Ðáëé óôï öáß ôï ðÜìååå -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Είπα πως ΚΑΠΟΙΟΙ εδώ μέσα παπαγαλίζουν τις απόψεις που διαβάζουν στις σελίδες του κύριου Καββαθά,δεν είπα πως ΟΛΟΙ παπαγαλίζουν ό,τι διαβάσουν στους 4Τ........
......... πως οι χαρακτηρισμοί είναι ενδεικτικοί αυτών που τους κάνουν.Tώρα μας κάνεις πλάκα σίγουρα !!!!!
.......Και το ξέρουμε ότι και οι μπριζόλες έχουν λίπος που δημιουργεί χοληστερίνη αλλά κανένας δεν είπε όχι σε μια καλοψημένη μπριζόλα [/b]Ε, λοιπόν, όχι. Εγώ τη μπριζόλα μου τη θέλω μισοάψητη.
Kαι αν είναι μισοψημένη
Παλι στο φαί το πάμεεεΕίναι προφανές !!!!
Και κυριολεκτικά , μπριζόλες , χοληστερίνες κλπ,
Καί μεταφορικά , τον φάγαμε τον άνθρωπο,
Και είναι κουρασμένος απο την ... σπορά , και έχει και να θερίσει
Άσε που ασχολούμενος με 3900+ σταγονία , κάνει και hazardous job,
βλέπε SARS και τα ρέστα -
Σιγά σιγά έχει αρχήσει να μου μπαίνει το μικρόβιο του αυτοκινήτου, έλα όμως που δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτοκίνητα. Δεν ξέρω πως λειτουργεί (μηχανικά) κλπ κλπ. Μπορεί κάποιος να μου μάθει τα βασικά? Ας στείλει mail
Πριν αρχίσεις να αγαπάς πολύ τα αυτοκίνητα,ας αναλογιστείς τη ζημιά που κάνουν στο περιβάλλον.Επίσης,όσοι είναι συνέχεια μέσα σε αμάξια,παραμελούν τον εαυτό τους,αφού δε γυμνάζονται.
Σκέφτεσαι σε πολλούς τομείς της ζωής σου έτσι?
Σε κόβω για κανένα τέρας που είσαι 23 ώρες το 24ωρο στο γυμναστήριο!
-
Δεν έχω ιδέα από εγωπαθείς μικρόνους,
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.
Ουφ ποια. -
Για το θέμα μας πάντως στο Internet μπορείς να αγοράσεις φανταστικά βιβλία για τα αυτοκίνητα, σε περίπτωση που δεν τα βρεις στα ελληνικά βιβλιοπωλεία...
-
Το έχω ξαναγράψει σε παρόμοιο θέμα αλλά θα το αναφέρω και εδώ. Εκτός από βιβλία που μπορούν να σου δώσουν γνώσεις γύρο από το αυτοκίνητο καλό είναι να βρεις κάποιο βιβλίο που να ασχολείται με το «τι να προσέξω κατά την αγορά μεταχειρισμένου». Αναφέροντας δυσλειτουργίες, τρόπους εντοπισμού και πιθανές λύσεις αποκατάστασης, είναι ένας θαυμάσιος οδηγός βλαβών που θα σου μάθει πολλά πράγματα καθώς και τι μπορεί να φταίει αν αντιμετωπίσεις κάτι παρόμοιο και εσύ καθώς και πώς να αντιδράσεις για να μείωσης τις πιθανότητες να μείνεις στη μέση της διαδρομής. Έχω εδώ και χρόνια το «ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ» από τις εκδόσεις ΓΑΛΑΙΟΣ το οποίο με βοήθησε πάρα πολύ κι ας μην αναφέρεται σε σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα.
-
Τζον, θα'ρθεις μας δείξεις τις γραμμές στις Σέρρες σε παρακαλώ; Γιατί το 1':14' που έκανες με το Ιμπίθα ούτε καν το πλησιάσαμε με τον Βασίλη και τον HUNTER...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τζον, θα'ρθεις μας δείξεις τις γραμμές στις Σέρρες σε παρακαλώ; Γιατί το 1':14' που έκανες με το Ιμπίθα ούτε καν το πλησιάσαμε με τον Βασίλη και τον HUNTER...Αυτό το 1':14' τώρα γιατί το αναφέρεις , 'παρέα' με το αυτοκίνητο πού
νίκησε το TGV ????
Αυτά έχουν γράψει ... ιστορία , μιλάμε για καταγραφή στο Guiness Book
of Records .
From an other point of view , DID john do 1':14' ????
Lord Jesus , it's amiracle , -
Μήπως αναφέρεται σε κάποιο φορτηγάκι από αυτά με τους τεράστιους τροχούς.
Πιθανόν ο χρόνος αυτός να αφορά κάθετη διέλευση της πίστας. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μήπως αναφέρεται σε κάποιο φορτηγάκι από αυτά με τους τεράστιους τροχούς.
Πιθανόν ο χρόνος αυτός να αφορά κάθετη διέλευση της πίστας.ΝΑΙ , αυτό πού όργωνε την άκρη της πίστας για να βγεί γρασίδι , και ο
οδηγός του την είχε δεί sumi
Δεν έχω ιδέα από αμάξια! Θέλω όμως να αποκτήσω!