-
ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΑΣΟ.. ΦΙΛΕ ΝΑΣΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΥΡΙΟ.... ΜΕ 'Μ' ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΟ ΡΟΧΑΛΕΣ (ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ)ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ Σ'ΕΚΤΙΜΗΣΗ..
ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 25% ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ javascript:emoticon(':ysterical:').
ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ SUBARU ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΡΚΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ , ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΚΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! -
ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑΞΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
-
Forum για Subaru είναι μόνο το scooby.gr;
_
-
υπαρχει και το subamaniacs
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
υπαρχει και το subamaniacsευχαριστώ...
_
-
Τρεξτε αγαπητοι φιλοι, το wrx 2.5 hatchback κατεφθασε στις ελληνικες αντιπροσωπειες subaru οπως ΕΓΩ ειχα αναφερει πριν λιγο καιροΓια αλλη μια φορα θελω να μου απαντησουν οι ΞΕΡΟΛΕΣγιατι εισηχθηκε το wrx hatch αφου θα ειχε περισσοτερους ρυπους απο το επερχομενο sti...XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
To νεο wrx hatch κοστιζει 39 900Ευρω και ειναι πολυ πολυ καλυτερο απο τις φωτο που βλεπαμε στο νετ..Ειναι τερατακι και αξιζει τα λεφτα του..ροπη κοντα στα 33κιλα 235ιπποι και φυσικα 0-100 σε λιγοτερο απο 5.5 δλ.τελικη 245χλμ/ωρα.
Το ειδα στη subaru παπασταθης πηγαιντε να το δειτε απο κοντα...
-
Random δε χρειάζεται για κάθε άποψή μας να ανοίγουμε και νέο θέμα. Χώρος για τα γραφόμενά σου υπάρχει ήδη για αυτό και η συνέχεια εδώ.
Moderator
-
pavlos23 τσουζει πολυ που ειχα δικιο εεεεεεεεεεεεεε????
-
Τρεξτε αγαπητοι φιλοι, το wrx 2.5 hatchback κατεφθασε στις ελληνικες αντιπροσωπειες subaru οπως ΕΓΩ ειχα αναφερει πριν λιγο καιροΓια αλλη μια φορα θελω να μου απαντησουν οι ΞΕΡΟΛΕΣγιατι εισηχθηκε το wrx hatch αφου θα ειχε περισσοτερους ρυπους απο το επερχομενο sti...XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
To νεο wrx hatch κοστιζει 39 900Ευρω και ειναι πολυ πολυ καλυτερο απο τις φωτο που βλεπαμε στο νετ..Ειναι τερατακι και αξιζει τα λεφτα του..ροπη κοντα στα 33κιλα 235ιπποι και φυσικα 0-100 σε λιγοτερο απο 5.5 δλ.τελικη 245χλμ/ωρα.
Το ειδα στη subaru παπασταθης πηγαιντε να το δειτε απο κοντα...
-
Επέστρεψες δριμύτερος ε;
Δουλεύεις στην σουμπαρου;
-
Τσούζει ποιόν;
Μάλλον εσύ καίγεσαι περισσότερο.
Επι του θέματος συνέχισε σε παρακαλώ αν έχεις κάτι περισσότερο να γράψεις. -
ρε drdino ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΤΟ WRX ΠΕΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ...ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΟΥΜΠΑΡΟΥ ΕΛΕΓΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΔΙΚΟ
-
Ναι, αλλά στον αντίλογο τι θέση έχει;
-
ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤ. ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΜΕ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΟΥΜΠΑΡΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ
-
Δουλεύεις στην σουμπαρού;
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
σιγα ρε αγγελε,ποιος δινει σημασια σ αυτα..
σημασια εχει πως ειναι οτι ναναι το νεο σουμπαρου..καμια σχεση η αγρια ομορφια που ειχε κ ξεχωριζε απο χλμετρα..
κ βεβαιως βεβαιως αντι για το wrx θα χτυπουσα το S3 χαλαροτατα..εγω δινω ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΡΑΖΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΤΟ WRX ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΡΥΠΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ STI πΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ...
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ STI ΜΕ 320 ΙΠΠΟΥΣ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΛΟ 2.5ΑΡΙ WRX TΩΝ 230hP....
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΤΟ WRX ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ..ΤΟ ΝΕΟ WRX αΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ..ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΛΑΤΥ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ STI ΘΑ ΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ
-
Ε βαλε καμια φωτο!!!
-
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ IMPREZA WRX 2.5 HATCH ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ
JIM THEO O ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ
Στο επισημο site της Σουμπαρου Αγγλιας και παροτι μαλιστα οι Αγγλοι επιμενουν να εισαχθει το WRX γραφει οτι ΔΕΝ θα εισαχθει και προσφατα δημιουργηθηκε επισοδειο οτνα dealer εγραφε στο site του πως θα εχει διαθεσιμο το WRX.
Δεν ξερω τι στοιχεια θες για το συγκεκριμενο θεμα αλλα συμφωνα με τις τελευταιες πληροφοριες απο Subaru Hellas και συμφωνα με τα περισσοτερα internet magazines (autoexxpress, EVO κλπ) δεν θα εισαχθει, γιατι δεν μας λες εσυ που βασιζεσαι και λες πως θα ερθει κανονικα, μηπως στο Drive;
Γιατι αυτοι ακομη δεν ξερουμε πως θα ειναι τελικα το STI και οχι μονο δωσαν στη δημοσιοτητα φωτογραφιες σαν τελικη μορφη αλλα μιλησαν και για ιπποδυναμεις, εισαγωγη του WRX κλπ ενω γραφουν οτι θα ερθει λεει μαλλον με διλιτρο μοτερ οπως το Ιαπωνικο (που ξαναλεω πλεον δεν λεγεται WRX αλλα S-GT).PAI MEI NO COMMENTS
H EE ασκεί πάρα πολύ έντονες πιέσεις στους κατασκευαστές να ρίξουν το μέσο όρο των εκπεμπομένων ρύπων. Και η νομοθεσία γίνεται συνεχώς αυστηρότερη, καθώς ο προβλεπόμενος στόχος των 140gr/Km CO2 μέχρι το 2008 δεν φαίνεται να επετεύχθη από τις εταιρείες.
Η Subaru θέλοντας και μη, έκοψε το WRX για να ρίξει το μέσο όρο της στην ΕΕ.
Το μερίδιο αγοράς του STi θα είναι μικρότερο από των απλών εκδόσεων, συνεπώς δεν θα υπάρχει θέμα.Κατά τη γνώμη μου, βέβαια, προέχει να ελεχθούν άλλες πηγές μόλυνσης του περιβάλλοντος, δυσανάλογα επιβαρυντικές συγκριτικά με το αυτοκίνητο...
KOSTIS 20 ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ ΑΓΛΛΙΚΟ ΕΒΟ
Ακριβως ετσι ειναι .Δεν ειναι εικασιες το επιβεβαιωνει το αγγλικο EVO στο τελευταιο τευχος ,οπου και το οδηγανε.Εχουν πολυ καλες εντυπωσεις ειδικα απο τη νεα πισω αναρτηση.
Υπαρχει η περιπτωση το sti να ονομαζεται WRX sti.
Το WRX 2,0 lt ,248bhp επισημως θα πωλειται μονο σε Αμερικη ,Αυστραλια και Ιαπωνια.
Μην ξεχναμε οτι ερχεται και ο πρωτος boxer -diesel,οποτε το CO2 λογικα θα πεσει και αλλο.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ..ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.....
-
Για μία ακόμη φορά είχες δίκιο.
ΡΙΣΠΕΚ ΑΣΩΤΟ.
-
Ενα μεγαλο μπραβο στον ενημερωμενο ραντομ απο μενα.
(πριν πέσει το λουκετο )
SUBARU Forum