-
Όταν δίνουν επεκτάσεις της εργοστασιακής δεν σου λένε ότι αν σου βγάλει πρόβλημα η επέκταση δεν ισχύει. Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
-
το ξαναλέω
τα χρονια της εγγυησης είναι 3+2.....και όχι απ'ευθειας 5
δηλαδή τα βασικά είναι 3 και αν το αμάξι δέν βγάλει πρόβλημα μέσα στην 3ετία σου κάνει το δωράκι των έξτρα 2 χρόνων.
την επέκταση την περνεις μετά τα 3 χρονια ...... δέν σου την δίνει απο την αρχή -
Εγώ δεν το ήξερα αυτό. Ότι δλδ πρέπει να είναι απροβλημάτιστο το αμάξι.
-
όσες εταιρείες έχουν το + στις εγγυησεις έχουν και ψιλά γράμματα
είναι πονηροί....τι να κάνουμε.....ξέρετε κανέναν να χαρίζει κάστανα? -
το ceed πάντως νομίζω οτι είναι 7...... μπάμ και κάτω
ούτε + ούτε - ........νομίζω δηλαδήςςς -
Ο χρήστης andykar έγραψε:
όσες εταιρείες έχουν το + στις εγγυησεις έχουν και ψιλά γράμματα
είναι πονηροί....τι να κάνουμε.....ξέρετε κανέναν να χαρίζει κάστανα?Σωστοτατος ο φιλος.......
-
αλήθεια.......έχετε ακούσει κάτι?
δηλαδη.......αν τα 7......είναι 7......και όχι.....4+5-3+8/2=7
πάντα με μπέρδευαν αυτά -
Και ομως ειναι 5+2 , ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, απλα εμεις αγοραζουμε οτι μας συμφερει
-
Ο χρήστης gerasimos12 έγραψε:
Και ομως ειναι 5+2 , ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, απλα εμεις αγοραζουμε οτι μας συμφερεισε όλη την ευρώπη μιλάνε για 7 καθαρά χρόνια....
τελικά εδώ είναι 5+2?....
αρε.......αθάνατο ελλαδιστάν -
έχω μείνει. σίγουρα ρε παιδιά είναι έτσι; Δλδ σε ποιές μάρκες είναι έτσι οι εγγυήσεις;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
έχω μείνει. σίγουρα ρε παιδιά είναι έτσι; Δλδ σε ποιές μάρκες είναι έτσι οι εγγυήσεις;
δέν ξέρω τι να σου πώ.....
έχω χάσει την μπάλα πλέων.......
νομίζω και η toyota στο auris κάτι σε 3+3 λένε -
Στο ceed πάντως λένε η εγγύηση είναι εργοστασιακή και είναι η ίδια σε όλη την ευρώπη, δεν έχει να κάνει δηλαδή με την πολιτική της εκάστοτε αντιπροσωπείας.
-
Για το ceed ειναι....
Βασική Εγγύηση
Το νέο Kia cee’d διατίθεται με την καλύτερη εργοστασιακή εγγύηση στην Ευρώπη και καλύπτει 7 χρόνια ή 150.000χλμ. τα μηχανικά μέρη και 5 χρόνια ή 150.000χλμ. όλο το όχημα. Η 7ετής εγγύηση ισχύει για το Kia cee’d στις χώρες της Ε.Ε. (καθώς επίσης στην Νορβηγία, στην Ελβετία, στην Ισλανδία και στο Γιβραλτάρ δεν συμπεριλαμβάνονται η Ρουμανία και η Βουλγαρία) και είναι μεταβιβάσιμη στους επόμενους ιδιοκτήτες, με την προϋπόθεση ότι το αυτοκίνητο ακολουθεί το τακτικό πρόγραμμα συντήρησής του. -
Και ομως ειναι 5+2 , ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, απλα εμεις αγοραζουμε οτι μας συμφερει
σε όλη την ευρώπη μιλάνε για 7 καθαρά χρόνια....
τελικά εδώ είναι 5+2?....
αρε.......αθάνατο ελλαδιστάνΗ ΚΙΑ η ιδια δινει 5 χρονια ΟΛΙΚΗ εγγυηση στο Ceed... και +2 χρονια ακομα στον κινητηρα σε ολες τις χωρες.
-
το βασικότερο απ'όλα ειναι οτι είναι μεταβιβάσιμη....πολύ καλό
-
το ξαναλέω
δηλαδή τα βασικά είναι 3 και αν το αμάξι δέν βγάλει πρόβλημα μέσα στην 3ετία σου κάνει το δωράκι των έξτρα 2 χρόνων.
την επέκταση την περνεις μετά τα 3 χρονια ...... δέν σου την δίνει απο την αρχήΌχι δεν είναι έτσι!!! γιατί δεν περνάτε από την αντοπροσωπεία να ρωτήσετε;
Αγόρασα matrix το 2005 και πλήρωσα 450 ευρώ για επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια.
Πριν μια εβδομάδα αγόρασα το i30 και με ρώτησαν πάλι αν θέλω επέκταση εγγύησης πληρώνοντας φυσικά. Είπα όχι και έφυγα με τα 3 χρόνια.Εκτός αν παίζει αυτό που λέτε, τι να πω;
Σπύρος
-
Ο χρήστης mariadne έγραψε:
το ξαναλέω
την επέκταση την περνεις μετά τα 3 χρονια ...... δέν σου την δίνει απο την αρχήΌχι δεν είναι έτσι!!! γιατί δεν περνάτε από την αντοπροσωπεία να ρωτήσετε;
Πριν μια εβδομάδα αγόρασα το i30 και με ρώτησαν πάλι αν θέλω επέκταση εγγύησης πληρώνοντας φυσικά. Είπα όχι και έφυγα με τα 3 χρόνια.Εκτός αν παίζει αυτό που λέτε, τι να πω;
Σπύρος
andycar δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Για την επέκταση εγγύησης βγαίνει σχετικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο από την ασφαλιστική εταιρία που συνεργάζεται κάθε αντιπροσωπεία. Σε αυτό αναγράφονται ρητά τα στοιχεία του αυτοκινήτου (αριθμός κυκλοφορίας και αριθμός πλαισίου), ο κάτοχος, η αντιπροσωπεία (με την οποία γίνεται η συμφωνία επέκτασης εγγύησης) και η διάρκεια κάλυψης με συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης και λήξης (η οποία αφορά μετέπειτα διάστημα από την αρχική εργοστασιακή εγγύηση).
Άρα από τη στιγμή που υπάρχει πιστοποιητικό-ασφαλιστήριο για την κάλυψη της εγγύησης δεν μπορούν να σου πουν στα 3 χρόνια ότι δεν δικαιούσαι άλλα 2. Έχεις το ασφαλιστήριο στα χέρια σου!
Εκείνο που γίνεται υπό προϋποθέσεις και ίσως για αυτό έχεις μπερδευτεί, είναι αν αποφασίσεις να προχωρήσεις σε επέκταση εγγύησης ΜΕΤΑ την αγορά του αυτοκινήτου και ΠΡΙΝ λήξει η κανονική του εγγύηση. Οπότε σε αυτή την περίπτωση γίνεται μεν αλλά υπό κάποιους όρους και τότε ισχύει το να μην έχει εμφανίσει πολλά προβλήματα το αυτοκίνητο. Αλλά αν αποφασίσεις να κάνεις την επέκταση πριν την αγορά του αυτοκινήτου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και κανένα τέτοιο κώλυμα.
Σπύρο (mariadne) λάθος σου που δεν δέχτηκες την επέκταση εγγύησης. Είχες και μια πολύ ισχυρή δικαιολογία να απαιτήσεις να σου την κάνουν δώρο στο i30 (ότι θα κατέληγες σε ceed καθώς και ότι ήσουν ήδη κάτοχος Hyundai ). Επίσης μην ψαρώνετε από το κόστος που σας λένε. Αφήστε τους να σας προτείνουν να σας κάνουν δώρο πατάκια, ψευτοσυναγερμούς και αισθητήρες παρκαρίσματος κτλ και μόλις σας πουν ότι αυτά είναι δώρα αξίας 300-400 €+ πείτε τους : 'ok! θα κάνουμε μια συμφωνία. Δεν θα μου δώσεις αυτά τα δώρα που λες ότι αξίζουν τόσο, αλλά θα μου κάνεις δώρο την επέκταση εγγύησης' (συν κάτι άλλο που θέλετε και αντιστοιχεί σε αυτά τα χρήματα). Θα μείνει κάγκελο ο πωλητής και δεν θα μπορεί και να το αρνηθεί. Με τις υγείες τους!
-
εεεεεεε για το ceed μιλαμε και το ceed εχει 7 χρονια εργοστασιακοτατη εγγυηση που κανενας αλλος δεν εχει..
-
Ο χρήστης mariadne έγραψε:
το ξαναλέω
Σπύρος
εμμ όταν τα λέω...αμέσως να με διαψεύσουν.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
το ξαναλέω
Σπύρος
εμμ όταν τα λέω...αμέσως να με διαψεύσουν.
Δέν ξέρω τι έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό αλλα το δικό μου accent το αγόρασα τον Απρίλιο του 2002 μετρητοίς
και όχι με δόσεις, οπότε δέν έκανα κανέναν διακανονισμό μέ την ασφαλιστική
που συνεργάζεται η Hyundai (οπως λέει ο Vasgti).
Ενδεχομένως όταν αγοράζεις με δόσεις να αλλάζει και η πολιτική της εγγύησης.
Εγω τα 2 έξτρα χρόνια τα πήρα** χωρίς να δώσω δραχμή.**
Kia Cee'd 2007