-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
... Λέτε να περιμένω την 159? ...
Ο ναι, πιστεύω ότι η ώριμη κυρία με τον JTB δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από τις δυο (φοβερές) λολίτες
Οι 'λολίτες' ΜΑΜΑΝΕ ΑΛΗΤΙΚΑ!!!!!
Ναι αλλα πάνε με όλους + ότι στο μέλλον θα λοξοκοιτάξεις για την επόμενη (Clio 4 RS πχ) ενώ με την ντίβα ξέρεις ότι μπορείς να τη χαζεύεις για πάντα (άλλωστε η μεταπολιτική της αξία θα είναι τόσο κάτω που δεν θα θές να τη δώσεις ). Εν τέλη περί ορέξεως κολοκυθόπιτα μιας και κανείς μας δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στο (έστω και virtual) πορτοφόλι του άλλου
-
Αυτα ειναι λόγια που λένε οι παντρεμενοι μπροστα στις γυναίκες τους Αντρέα.
(μονογαμικός ε; )
-
Εμ είμαι μικρός για παντριά, ακόμα πτυχίο κυνηγάω και έχω και master μπροστα μου. Απλά δεν ξέρω πόσες φορές στη ζωή του μπορεί ο μέσος Έλληνας να δώσει 35.000
-
Μα εδω δεν προκειται να δωσουμε στα αλήθεια λεφτα.Μόνο να εκφρασουμε τις επιθυμίες μας.
Να βγαλουμε τα απωθημένα μας ρε αδερφε,μεσα σε ενα τόπικ.Να τη βρασω την κυριούλα που καθαριζει φασολάκια μπροστα στο νεροχυτη της
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
...Να τη βρασω την κυριούλα που καθαριζει φασολάκια μπροστα στο νεροχυτη της'with kinky underwear' όπως θα έλεγε και κάποιος Άγγλος αντικειμενικός δημοσιογράφος του BBC (Πάντως την έχω για γυναίκα καριέρας , άντε κανα λαζάνι να βράσει )
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
............Σαν πολλά μαύρα μαζευτήκαμε.....................
Once you go black, you never come back....
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Τι διαφορές έχει απ το RS ?Clio Renault F1 Team R27 rests on a Cup chassis. BeBop 17’’ Dark Anthracite wheels provide more
sensation and road-holding accuracy. Its base is lower than the Clio Renault Sport, efficiency is improved
by adjusted shock-absorbers and specific springs. This means more performance and extreme pleasure. -
Ευχαριστώ!Κ το πουλάνε αυτό εδώ ή όχι ακόμα?
-
Καινούργιο... MX-5 2.0 όπως κι έκανα
Ή σε μεταχειρισμένο Opel Speedster (Turbo αν έβγαινε η εξίσωση ακόμη και σε δεξιοτίμονο) ή Lotus Elise. -
Ευχαριστώ!Κ το πουλάνε αυτό εδώ ή όχι ακόμα?Όχι ακόμα. Τέλη Σεπτέμβρη θα έχουνε ενημέρωση από την εισαγωγική, Οκτώβρη ξεκινάνε οι παραγγελίες ( ) και Νοέμβρη οι πρώτες παραλαβές (μαζί με τα γενέθλια μου ).
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
........ και Νοέμβρη οι πρώτες παραλαβές (μαζί με τα γενέθλια μου ).Και τι θες;Να στο παρουμε δωρο?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
........ και Νοέμβρη οι πρώτες παραλαβές (μαζί με τα γενέθλια μου ).
Και τι θες;Να στο παρουμε δωρο?
Don't worry, φροντίζει άλλος γι αυτό.
(Κάνε Θεούλη μου να πάει καλά η εξεταστική μόνο, τίποτα άλλο δεν ζητώ..)
-
Άντε με το καλό να σου πούμε κ καλοτάξιδο
-
Άντε με το καλό να σου πούμε κ καλοτάξιδοΑπ το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Άντε με το καλό να σου πούμε κ καλοτάξιδο
Απ το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί..
Τα πλατάνια είναι κουφά.
-
Άντε με το καλό να σου πούμε κ καλοτάξιδοστα funniest
-
Civic typeR..

-
μεχρι 35000 θα επαιρνα (μαλλον )gti dsg η α3 s tronic full extra
μεχρι 30000 α3 1.8 s tronic
μεχρι 25.000 golf gt
μεχρι 40000 a3 tfsiq full extra
-
- GTI
- CUPRA
- ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!
-
αυτός ο VAGismos . έχει αρχίσει να γίνεται θρησκεία !!!!
35.000 Ευρώ προς αγορά αυτοκινήτου