-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι να γλιτώσουν μωρέ; Ίσα πια με την σταυροφορία της ΚΙΑ, λες και μόνο αυτή ξέρει να φτιάχνει αμάξια και όλοι οι άλλοι κολλάνε μπρίκια.Μη ψαρωνεις,δεν ειπα κατι τετοιο αλλα οχι οτι τα Ιταλικα ειναι πιο αξιοπιστα απο καθε τι Γιαπωνοκορεατικο.Και κανεις δεν μιλησε για σταυροφορια της Kia.Πολυ ευχαριστως θα επερνα ενα suzuki,ενα Honda η ενα daihatsu ακομα.Ειναι παγκοσμιως γνωστο οτι ειναι τερατα αξιοπιστιας και για μενα και οχι μονο αλλα για πολυ πολυ ακομη κοσμο ειναι ενας ΜΕΓΑΛΟΣ λογος για την αγορα τους.Τι να την κανω την ομορφια αν γινω κολλητος με τον μαστορα;Με το μονο Ευρωπαικο που εμεινα ευχαριστημενος και που υπαρχει ακομη στην οικογενεια ειναι ενα peugeot 306 1.4 αγορασμενο το 96 καινουργιο.Δεν εχω κανενα προβλημα με το τι εχει ο καθενας.Αυτο του εκατσε,αυτο πηρε με γεια του με χαρα του.Στο κατω κατω εγω θα το εχω;Δεν μπορω ομως τα μεγαλοπρεπη να μην πω τιποτε αλλο σχολια οπως :Οδηγησα το ceed η το καθε ceed και κοντεψα να ξερασω.Ε μη χεσω τωρα.Δηλαδη αυτοι που πηραν το ceed η το καθε ceed ειναι ηλιθιοι και βλακες;Δεν σημαινει οτι επειδη δεν το αγορασαμε εμεις ειναι για τα σκουπιδια.Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει πχ το mazda το 3.Αυτοι ομως που τα πηρανε δεν σημαινει οτι δεν ξερουν τι τους γινεται.Οι καλες οι εποχες εχουν περασει και ο κοσμος δεν δινει τα λεφτα του για πεταμα.
-
Ωραία. Εφόσον εγώ οδήγησα το τάδε μοντέλο ας πούμε και μου φάνηκε χάλι , να μην το πω; Προσωπικά γούστα είναι. Δεν του έκατσε του άλλου το (τ)σιντ, και εκφράστηκε ίσως με λίγο άκομψο τρόπο. Από κει και πέρα, το να θεοποιούμε ένα μοντέλο όσον αφορά την αξιοπιστία του (με θετικό πρόσημο) που έχει ελάχιστο χρόνο στην αγορά είναι τόσο αστείο όσο το να λέμε ότι το τάδε χαλάει συνέχεια κτλ κτλ.
Αυτός που πήρε το σιντ δεν σημαίνει ότι είναι βλάκας, αλλά ότι του κάλυψε κάποιες συγκεκριμένες ανάγκες. Όπως αυτούς που έπαιρναν/παίρνουν άξεντ και ρίο. Αυτό δεν καθιστά εμάς ανίκανους να κρίνουμε ότι σε κάποιους τομείς ένα αμάξι είναι γτπ, έτσι; Α, και φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να πεις ότι το 3αρι χάτσμπακ το βλέπεις και ξερνάς. Χάλια είναι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωραία. Εφόσον εγώ οδήγησα το τάδε μοντέλο ας πούμε και μου φάνηκε χάλι , να μην το πω; Προσωπικά γούστα είναι. Δεν του έκατσε του άλλου το (τ)σιντ, και εκφράστηκε ίσως με λίγο άκομψο τρόπο. Από κει και πέρα, το να θεοποιούμε ένα μοντέλο όσον αφορά την αξιοπιστία του (με θετικό πρόσημο) που έχει ελάχιστο χρόνο στην αγορά είναι τόσο αστείο όσο το να λέμε ότι το τάδε χαλάει συνέχεια κτλ κτλ.Αυτός που πήρε το σιντ δεν σημαίνει ότι είναι βλάκας, αλλά ότι του κάλυψε κάποιες συγκεκριμένες ανάγκες. Όπως αυτούς που έπαιρναν/παίρνουν άξεντ και ρίο. Αυτό δεν καθιστά εμάς ανίκανους να κρίνουμε ότι σε κάποιους τομείς ένα αμάξι είναι γτπ, έτσι; Α, και φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να πεις ότι το 3αρι χάτσμπακ το βλέπεις και ξερνάς. Χάλια είναι.
Δεν μπορω να κρινω κανεναν αν μπορει να κανει κριτικη η οχι αλλα ας την κανει οπως ειπες με εναν πιο κοσμιο τροπο.Κι ολα αυτα που προειπα για τα Ιταλικα θα μπορουσα να τα πω με ακομη πιο ομορφο τροπο αλλα παιδι ειμαι και γω (λεμε τωρα)και παρασυρθηκα.Οσο για το mazda 3 δεν ξερναω,απλα δεν μου αρεσει,μ'αφηνει αδιαφορο και δεν θα το επερνα ποτε.Αν πουμε να ξερναμε σε καθε αυτοκινητο που δεν μας αρεσει,το στομαχι μας θα ειχε γινει κομποσκοινι.
Παντα φιλικα χωρις να θελω να γινω εριστικος. -
Eνα εχω να πω οτι το ολο θεμα εχει ξεφυγει απο το αρχικο post
και εχει καταντήσει τουλαχιστον βαρετα για να μην πω τπτ αλλο
υπαρχει καποιος να το μαζεψει γιατι η ολη αυτη κοντρα δεν εχει
νοημα πια.
(πρωσοπικη μου αποψη παντα.) -
Δέν είπε κανείς να μη γράφετε τη γνώμη σας, αλλα αυτά που λέτε να τα αιτιολογείτε και
οχι να τα πετάτε έτσι στον αέρα μόνο και μόνο για να δημιουργείτε εντυπώσεις!!!
Δέν είπε κανείς οτι μόνο η κία και άλλη καμιά, απλώς λέμε οτι τελικά άλλοι έχουν το όνομα και
άλλοι την χάρη και το λέω αυτό γιατι οι γερμανοί κατα την εξέλιξη του FSI μας είχαν πρήξει
τα συκώτια (για να μη πω κάτι άλλο) για την υποτιθέμενη εξελιγμένη τεχνολογία,
για μεγαλύτερη οικονομία στα καυσιμα, για μεγαλύτερη ίπποδύναμη και ροπή
για.........για......για........για......και στο τέλος!!!!!!......παπάρια καλαβρέζικα..........
αυτά τα οποια υπόσχονταν οι γερμανοί το έκαναν πράξη οι κορεάτες χωρίς πολλά φρου φρού και αρώματα,
χωρίς καμία διαφήμιση, χωρίς κανένας να γνωρίζει τίποτα, ξαφνικά και απο το πουθενά
απάντησαν σκληρά στο φιάσκο FSI (κοροϊδία θα έλεγα) των γερμανών.
Το ρεζιλίκι των γερμανών είναι τεράστιο και έφτασαν στο σημείο με πολύ φτηνές δικαιολογίες
να σταματήσουν την παραγωγή τών 1,4 fsi γιατι απλούστατα........το πείραμα απέτυχε.
Θέλετε να πάμε και στα 1,6.......άντε να πάμε και εκεί........τα νούμερα τα δίνει το περιοδικό 4Τ,
δέν τα βγάζω απο το μυαλό μου.......πάμε λοιπόνFSI 1,6
115HP
15.8KGM
159CO2
0-100=11.5
τελική=189
κατανάλωση 5,8/7,3/9,8
EURO Ncap 5starsπάμε και στο ΚΙΑ 1,6
122HP
15.7KGM
152CO2
0-100=10.8
τελική=192
κατανάλωση 5,4/6,4/8,0
EURO Ncap 5starsΒλέπετε εσείς απο τα νούμερα αυτά να δικαιολογούνται τόσες χαμένες εργατοώρες εξέλιξης (και καλά)
του FSI απο τους γερμανούς?.... γιατι εγώ δέν βλέπω κάτι τέτοιο?
Που είναι η ιπποδύναμη?.....οεο?
Πού είναι η ροπή?.......οεο?
Που ειναι η λιγότερη κατανάλωση?......οεο?
Που είναι οι λιγότερες εκπομπές ρίπων?........οεο?
Και μην αρχίσετε πάλι να λέτε για τούρμπο και μαλακίες γιατι θα μας ακούσει κανας
μηχανικός της HONDA και το ρεζιλίκι δέν θα μαζεύεται με τίποτα, άσε που θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.
ξέρετε λοιπόν πώς λέγεται αυτό κύριοι?
Το απόλυτο ρεζιλίκι.........ξεφτίλα ολκής.......σας πουλάνε και καλά τεχνολογία αιχμής
ενω στην ουσία σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
σας πουλάνε ψεύτικες εξελίξεις ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν ακριβώς το ίδιο και καλύτερο,
χωρίς διατυμπανισμούς και ψεύτικες διαφημίσεις και χωρίς να κοκορεύονται με τα χέρια κάτω απ’τις μασχάλες.
Οχι να με κοροϊδεύουν κιόλας οι κολογερμαναράδες!!!
(ακου λέει....οι κινητήρες του μέλλοντος)....... δέν το σηκώνει το πετσί μου ρε........
θα τρίζουν τα κοκαλάκια του παππού μου που τους πολέμησε πρίν απο 65 χρόνια.
Βρε....ούστ...... σχιστομάτηδες και πάλι.....σχιστομάτηδες.
τίμια πράματα....οχι παίζουμε. -
Συγκρίνεις ένα μοτέρ 5ετίας με ένα εντελώς καινούριο. Ακόμη κι έτσι πάντως, είναι ικανοποιητικό το 1.6 FSi, απλά βγήκαν τα TSI και μας φαίνεται λίγο...
Η τεχνολογία FSi δεν είναι μόνον στους 1.4 , 1.6 και 2.0 (οι τελευταίοι παράγονται ακόμη κανονικότατα... ) αφορά πολλούς κινητήρες του group με πολλά κυβικά και κυλίνδρους!
Κινητήρες άμεσου ψεκασμού (τέτοιοι είναι οι FSi) βγάζουν κι άλλοι (πχ η Mitsubishi και n Alfa Romeo ενδεικτικά...) και θα συνεχίσουν απ' ότι φαίνεται να βγάζουν, καθώς έχουν μεγάλα πλεονεκτήματα στην κατανάλωση...
Ακόμη, θα έλεγα να μην συγκρίνεις αυτά που σε συμφέρουν! Αντί να συγκρίνεις το Cee'd 1.6 με το Golf 1.6 FSi, σύγκρινέ το με αυτό που προσφέρει σήμερα η VW. Θα δεις πως οι Γερμανοί είναι ακριβότεροι μεν, αλλά όχι πολύ και σίγουρα σε ένα βαθμό δικαιολογημένα...
Επίσης, δεν είδα κάποιο 7άρι DSG από Κορέα.
Είπαμε: έβγαλαν επιτέλους ένα καλό μικρομεσαίο οι κορεάτες, αλλά λίγη ψυχραιμία και χαμηλότεροι τόνοι, θα βοηθούσαν την κατάσταση... -
Ο χρήστης sakis_m έγραψε:
Δεν μπορω ομως τα μεγαλοπρεπη να μην πω τιποτε αλλο σχολια οπως :Οδηγησα το ceed η το καθε ceed και κοντεψα να ξερασω.Ε μη χεσω τωρα.Δηλαδη αυτοι που πηραν το ceed η το καθε ceed ειναι ηλιθιοι και βλακες;Δεν σημαινει οτι επειδη δεν το αγορασαμε εμεις ειναι για τα σκουπιδια.Φιλε μου συμφωνησα παραπανω με τον mak25 οτι αν θες ενα αυτοκινητο να σε παει στο Σκλαβενιτη χωρις πολλα πολλα και μια βολτα και..και...παρε τον κορεατη.. Αλλα μη μου λες οτι ειναι και φουλ αξιοπιστο και ομορφο,και στριβει και φρεναρει και επιταχυνει και..και..Παρτο αλλα για μενα το παιρνεις για να κανεις τη δουλεια σου..Και προς θεου δεν ειπα οτι οποιος το παιρνει ειναι βλακας.Απλα εμενα δε μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ..Ουτε καν εξωτερικα ουτε εσωτερικα,ουτε τα δηθεν 109 αλογα με μηδενικη ροπη που αλλοι λενε οτι τραβαει απο χαμηλα..ελεος. Και εγραψα στο χαρτι μετα το τεστ:ΕΛΕΟΣ,αντιγραφη σε ολα του.Αυτο,πες με μ@λ@κ@,αυτο εγραψα γιατι αυτο μου ηρθε να γραψω.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν μπορω ομως τα μεγαλοπρεπη να μην πω τιποτε αλλο σχολια οπως :Οδηγησα το ceed η το καθε ceed και κοντεψα να ξερασω.Ε μη χεσω τωρα.Δηλαδη αυτοι που πηραν το ceed η το καθε ceed ειναι ηλιθιοι και βλακες;Δεν σημαινει οτι επειδη δεν το αγορασαμε εμεις ειναι για τα σκουπιδια.
Φιλε μου συμφωνησα παραπανω με τον mak25 οτι αν θες ενα αυτοκινητο να σε παει στο Σκλαβενιτη χωρις πολλα πολλα και μια βολτα και..και...παρε τον κορεατη.. Αλλα μη μου λες οτι ειναι και φουλ αξιοπιστο και ομορφο,και στριβει και φρεναρει και επιταχυνει και..και..Παρτο αλλα για μενα το παιρνεις για να κανεις τη δουλεια σου..Και προς θεου δεν ειπα οτι οποιος το παιρνει ειναι βλακας.Απλα εμενα δε μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ..Ουτε καν εξωτερικα ουτε εσωτερικα,ουτε τα δηθεν 109 αλογα με μηδενικη ροπη που αλλοι λενε οτι τραβαει απο χαμηλα..ελεος. Και εγραψα στο χαρτι μετα το τεστ:ΕΛΕΟΣ,αντιγραφη σε ολα του.Αυτο,πες με μ@λ@κ@,αυτο εγραψα γιατι αυτο μου ηρθε να γραψω.
Δεν προκειται να σε πω μ@λ@κ@,ουτε χρειαζομαι κανεναν να με παρει απο το χερακι για να παω οπουδηποτε.Παω και το περνω μονος μου.Αν δεις παραπανω,πουθενα δεν ειπα οτι στριβει,φρεναρει κτλ που λες οτι τα ειπα εγω χωρις να σημαινει οτι δεν τα κανει κι ολας.Εγω μιλησα ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟγια την αξιοπιστια.Για να ξερουμε και τι λεμε.Δεν σου αρεσε ρε φιλε; Ε,δεν μπορω και δεν θελω να κανω και τιποτα γι αυτο.
-
Δεν μπορω ομως τα μεγαλοπρεπη να μην πω τιποτε αλλο σχολια οπως :Οδηγησα το ceed η το καθε ceed και κοντεψα να ξερασω.Ε μη χεσω τωρα.Δηλαδη αυτοι που πηραν το ceed η το καθε ceed ειναι ηλιθιοι και βλακες;Δεν σημαινει οτι επειδη δεν το αγορασαμε εμεις ειναι για τα σκουπιδια.
Φιλε μου συμφωνησα παραπανω με τον mak25 οτι αν θες ενα αυτοκινητο να σε παει στο Σκλαβενιτη χωρις πολλα πολλα και μια βολτα και..και...παρε τον κορεατη.. Αλλα μη μου λες οτι ειναι και φουλ αξιοπιστο και ομορφο,και στριβει και φρεναρει και επιταχυνει και..και..Παρτο αλλα για μενα το παιρνεις για να κανεις τη δουλεια σου..Και προς θεου δεν ειπα οτι οποιος το παιρνει ειναι βλακας.Απλα εμενα δε μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ..Ουτε καν εξωτερικα ουτε εσωτερικα,ουτε τα δηθεν 109 αλογα με μηδενικη ροπη που αλλοι λενε οτι τραβαει απο χαμηλα..ελεος. Και εγραψα στο χαρτι μετα το τεστ:ΕΛΕΟΣ,αντιγραφη σε ολα του.Αυτο,πες με μ@λ@κ@,αυτο εγραψα γιατι αυτο μου ηρθε να γραψω.
Δεν προκειται να σε πω μ@λ@κ@,ουτε χρειαζομαι κανεναν να με παρει απο το χερακι για να παω οπουδηποτε.Παω και το περνω μονος μου.Αν δεις παραπανω,πουθενα δεν ειπα οτι στριβει,φρεναρει κτλ που λες οτι τα ειπα εγω χωρις να σημαινει οτι δεν τα κανει κι ολας.**Εγω μιλησα ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟγια την αξιοπιστια.**Για να ξερουμε και τι λεμε.Δεν σου αρεσε ρε φιλε; Ε,δεν μπορω και δεν θελω να κανω και τιποτα γι αυτο.
Για την αξιοπιστία πάντως δεν θα μπορούσες να μιλήσεις, απλά να 'μαντέψεις'... Το αυτοκίνητο είναι μερικούς μήνες στην αγορά, άρα δείγματα αξιοπιστίας δεν έχεις...
Μπορείς πάντως ν' αναφέρεις την μεγάλη εργοστασιακή εγγύηση που σημαίνει ξένοιαστα χιλιόμετρα , δηλαδή πως και να συμβεί κάτι, δεν θα βάλεις το χέρι στην τσέπη... Η πιθανότητα πάντως να βγάλει ζημιές, υπάρχει, επειδή είναι άγνωστη ποσότητα. Αυτο ισχύει ΓΙΑ ΚΑΘΕ αυτοκίνητο, από όπου κι αν προέρχεται και όσο ακριβό ή φτηνό κι αν είναι! Μπορεί πχ μια σουπερ αξιόπιστη εταιρία, να βγάλει λεμόνι... Μπορεί η ζημιάρα να βγάλει λίρα εκατό, ποτέ δεν το ξέρεις αν δεν δοκιμαστεί. -
HF monday cars δε θα βγαλει.αυτα ειναι ευρωπαικο προνομιο.
παντως το οτι δε 'φρεναρει' , δε 'στριβει' δεν ειναι drivers κλπ ειναι πολυ καλο γιατι ελαχιστοι ελαχιστοτατοι ειναι οι αυτοι που στιβουν ενα αμαξι , τα αλλα ειναι παραμυθια και μυθοι του φορουμ. και μπορει εδω να στεκει ως επιχειρημα το δεν στριβει δε ραβει γιατι ειμαστε και πολυ ραλιστες αλλα στην πραγματικη αγορα ΔΕΝ στεκει. αρα μια χαρα και η KIA ποτε δεν εβγαλε 'sportscar' ναουμε (οχι ακομα τουλαχιστον).
-
Δεν σου αρεσε ρε φιλε; Ε,δεν μπορω και δεν θελω να κανω και τιποτα γι αυτο.Σου ειπα βρε συ να κανεις κατι γι αυτο; Απλα ειπα οτι ΕΜΕΝΑ (δεν μπορω να στο πω διαφορετικα) ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.Σε τιποτα και με τιποτα δεν εδινα λεφτα για να το αγορασω.Μονο αν εκανε 5 χιλιαρικα για να το παρω στη γυναικα μου πχ..Αλλες πρωτεραιοτητες εχεις εσυ,αλλες εγω,αλλες ο γειτονας μου κλπ κλπ..Απλα τυχαινει να διαφωνουμε σε ενα σημειο.Και; Αυτο ειναι το νοημα της Δημοκρατιας.Και αν δε θες να ακους περι 'ξερασματων' και 'υπερβολες για να μην τρελαθουμε' δεν εχεις παρα να πας στον επομενο που γραφει και να με θεωρησεις ασχετο,ανιδεο ή οτιδηποτε αλλο..δικαιωμα σου ειναι.. Και ουτε με πειραζει φυσικα...
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
HF monday cars δε θα βγαλει.αυτα ειναι ευρωπαικο προνομιο.παντως το οτι δε 'φρεναρει' , δε 'στριβει' δεν ειναι drivers κλπ ειναι πολυ καλο γιατι ελαχιστοι ελαχιστοτατοι ειναι οι αυτοι που στιβουν ενα αμαξι , τα αλλα ειναι παραμυθια και μυθοι του φορουμ. και μπορει εδω να στεκει ως επιχειρημα το δεν στριβει δε ραβει γιατι ειμαστε και πολυ ραλιστες αλλα στην πραγματικη αγορα ΔΕΝ στεκει. αρα μια χαρα και η KIA ποτε δεν εβγαλε 'sportscar' ναουμε (οχι ακομα τουλαχιστον).
καλό... από παντού βγαίνουν monday cars.-
-
γιατι ειμαστε και πολυ ραλιστες
Αυτο ξαναπες το
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
καλό... από παντού βγαίνουν monday cars.-
οσον αφορα την αξιοπιστια εγω αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει , monday cars απο την ανατολη και ιδιαιτερα ιαπωνια αλλα και κορεα τα τελευταια χρονια ειναι πολυ δυσκολο να δεις. προβληματα αξιοπιστιας σιγουρα εχουν τιποτα δεν ειναι 100% τελειο. ομως αμαξι που απο πανω μεχρι κατω να ειναι σκουπιδι πολυ σπανια βρισκεις. αποψη μου.
-
Eγώ πάλι, επειδή γύρω μου έχω και γαλλικά, και ιταλικά, και γερμανικά, και κορεάτικα και ιαπωνικά λεμόνια, έχω άλλη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγώ πάλι, επειδή γύρω μου έχω και γαλλικά, και ιταλικά, και γερμανικά, και κορεάτικα και ιαπωνικά λεμόνια, έχω άλλη.Μαναβης εισαι?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eγώ πάλι, επειδή γύρω μου έχω και γαλλικά, και ιταλικά, και γερμανικά, και κορεάτικα και ιαπωνικά λεμόνια, έχω άλλη.
Μαναβης εισαι?
-
μεσβηνεις ειναι!!
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
μεσβηνεις ειναι!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μαναβης εισαι?
Αμέ, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνωωωω....
μεσβηνεις ειναι!!
Ακόμα και εκεί γουστάρετε ΚΙΑ;
Kia Cee'd 2007