-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
P.S. Το ηχοσύστημα με τα B & O ηχεία όλα τα λεφτά!
Εγώ γιατί παραμένω επιφυλακτικός παρά όλα τα θετικά σχόλια?
Πρέπει να το δοκιμάσω μου φαίνεται...
-
TECHNIK πέτυχες έναν γνωστό μου όπως επίσης και το προπορευόμενο car porsche η φωτογραφία είναι στην koningsalle στο Dusseldorf
θα του δείξω της φωτογραφία
http://www.autogespot.com/files/25_07_2 ... 1252_4.jpg -
Ένα σωστότερο τιμόνι, ένας καλύτερος επιλογέας με λιγότερο τζόγο και ένα μηχανικό χειρόφρενο και το αυτοκίνητο θα ήταν τέλειο.
Άριστη βάση για μεγάλα πράγματα η MLP, αλλά θέλουν δουλειά ακόμα διάφορα περιφερειακά.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ένα σωστότερο τιμόνι, ένας καλύτερος επιλογέας με λιγότερο τζόγο και ένα μηχανικό χειρόφρενο και το αυτοκίνητο θα ήταν τέλειο.Άριστη βάση για μεγάλα πράγματα η MLP, αλλά θέλουν δουλειά ακόμα διάφορα περιφερειακά.
Αλλοι μιλάνε για άριστη λειτουργία του επιλογέα
TECHNIK πέτυχες έναν γνωστό μου όπως επίσης και το προπορευόμενο car porsche η φωτογραφία είναι στην koningsalle στο Dusseldorf
θα του δείξω της φωτογραφία
http://www.autogespot.com/files/25_07_2 ... 1252_4.jpgΜπά, δεν ήμουν εγώ εκεί!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ένα σωστότερο τιμόνι, ένας καλύτερος επιλογέας με λιγότερο τζόγο και ένα μηχανικό χειρόφρενο και το αυτοκίνητο θα ήταν τέλειο.
Άριστη βάση για μεγάλα πράγματα η MLP, αλλά θέλουν δουλειά ακόμα διάφορα περιφερειακά.
Αλλοι μιλάνε για άριστη λειτουργία του επιλογέα
Ποιοί;
Αν έρθει στη Θεσσαλονίκη κανά S5, κλείσ' το για μια βόλτα- test drive να δεις πόσο άριστη είναι...
Κάτι έχει γίνει λάθος με τις ντίζες, δεν εξηγείται διαφορετικά τόσο τζόγος...
-
Σε στατική αλλαγή πάντως, ήταν μια χαρά! Σε φάση Α4, όχι κάτι ιδιαίτερα διαφορετικό.
-
Του Α4 είναι καλύτερος ο επιλογέας (άποψη, δεν θα τσακωθούμε για αυτό ).
Τώρα, αν αρχίσουμε να συγκρίνουμε και με 3άρες κ.λπ, η διαφορά θα γίνει ακόμα πιο εύγλωττη.
Είναι πραγματικά μέτριος ο επιλογέας του S5 (θυμίζει όμως 106 και αυτό είναι καλό ), πράγμα που πιθανόν να οφείλεται στις νέες θέσεις συμπλέκτη, κιβωτίου, κινητήρα... Κάτι δεν τους βγήκε καλά...
-
Του Α4 είναι καλύτερος ο επιλογέας (άποψη, δεν θα τσακωθούμε για αυτό ).Δεν ξέρω. Μια φορά έπαιξα με του 5, δεν μετράει.
-
Ένα σωστότερο τιμόνι, ένας καλύτερος επιλογέας με λιγότερο τζόγο και ένα **μηχανικό χειρόφρενο **και το αυτοκίνητο θα ήταν τέλειο.Αγγελε, γιατι σωνει και καλα μηχανικο το χειροφρενο?
Το ηλεκτρικο δεν την κανει τη δουλεια του?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ένα σωστότερο τιμόνι, ένας καλύτερος επιλογέας με λιγότερο τζόγο και ένα **μηχανικό χειρόφρενο **και το αυτοκίνητο θα ήταν τέλειο.
Αγγελε, γιατι σωνει και καλα μηχανικο το χειροφρενο?
Στο παρκάρισμα την κάνει άριστα...
Σε καμιά κατηφορική φουρκέτα όμως...;
Δικά μου κολλήματα Δημήτρη...
-
Ένα σωστότερο τιμόνι, ένας καλύτερος επιλογέας με λιγότερο τζόγο και ένα **μηχανικό χειρόφρενο **και το αυτοκίνητο θα ήταν τέλειο.
Στο παρκάρισμα την κάνει άριστα...
Σε καμιά κατηφορική φουρκέτα όμως...;
Δικά μου κολλήματα Δημήτρη...
Πολλά κολλήματα έχεις!
-
Φέρτε μου ένα και εμένα. Στον 1ο μένω
-
State of the art το Α5..
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εχει παρουσιασει αρκετα προβληματα,ειδικα στο Α6.Θυμαμαι οτι ηταν ενας απο
τους λογους,που δεν εβαλε η μερτσεντες ηλεκτρικο χειροφρενο στη νεα C.
Παντως το Α5 ετσι που το βλεπουμε συνεχεια στην εκδοση S,σε λιγο θα βλεπουμε τις απλες εκδοσεις και θα ξενερωνουμε...
Βεβαια ειδικα σε ασπρο το S5, ειναι απλα απιστευτο... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
State of the art το Α5..RS4 ή S5;;;
-
State of the art το Α5..
RS4 ή S5;;;
Εύκολο.. RS5.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
State of the art το Α5..
RS4 ή S5;;;
Εύκολο.. RS5.
Δεν υφίσταται (καιρό είχα να το βάλω αυτό )
-
State of the art το Α5..
RS4 ή S5;;;
Εύκολο.. RS5.
Δεν υφίσταται (καιρό είχα να το βάλω αυτό )
Ο καιρός γαρ εγγύς, 4.2L twin-turbo V8 FSi.
-
θα καίει 95άρα;;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
θα καίει 95άρα;;Με ρεύμα θα είναι. Στο FSI, όπου Ι, αντικαθιστάς τον νόμο του ohm (Ι=U/R)
Audi A5 & S5