-
Καλησπέρα, θέλω να φέρω μεταχειρισμενο diesel από Γερμανία. Θέλω μέχρι 2000cc γιατί μπορώ να το φέρω χωρίς δασμούς λόγω τριτεκνιας. Έχω εστιάσει σε γερμανικά μοντέλα όπως το audi a6 avant και το BMW 520 touring αλλά και το vw passat variant. Διαβάζω συχνά ότι τα γερμανικά δεν είναι και τόσο αξιοπιστα και ότι βγάζουν ζημιές. Θα ήθελα γνώμες και συμβουλές. Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα, θέλω να φέρω μεταχειρισμενο diesel από Γερμανία. Θέλω μέχρι 2000cc γιατί μπορώ να το φέρω χωρίς δασμούς λόγω τριτεκνιας. Έχω εστιάσει σε γερμανικά μοντέλα όπως το audi a6 avant και το BMW 520 touring αλλά και το vw passat variant. Διαβάζω συχνά ότι τα γερμανικά δεν είναι και τόσο αξιοπιστα και ότι βγάζουν ζημιές. Θα ήθελα γνώμες και συμβουλές. Ευχαριστώ
-
-
Οι άνθρωποι που αγοράζουν diesel s/w στη Γερμανία τα αγοράζουν γιατί τα χρησιμοποιούν με αποτέλεσμα να έχουν πάρα πολλά χιλιόμετρα. Οπότε ή θα βρεις κάτι πολύ ακριβό ή κάτι με πολλά χιλιόμετρα.
Γενικά μέχρι 10 έτη και 100'000 χλμ (ίσως και περισσότερα) τα αυτοκίνητα δεν παθαίνουν σημαντικές ζημιές. Είναι βέβαια και θέμα τύχης. Καλό είναι να κάνεις μία έρευνα στο διαδίκτυο ώστε να εντοπίσεις τις συνηθισμένες βλάβες στα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν καθώς και το κόστος επισκευής τους. -
Δεν εχεις άδικο, κοιτάω 2-3 χρόνων και μέχρι 70000-80000χλμ. Με βιβλίο service και έναν ιδιοκτήτη. Το θέμα μου βασικά είναι αν αξίζει να πάρω μια bmw ή ένα audi με αυτά τα χαρακτηριστικά. Θα είναι αξιοπιστα ή θα τρέχω στα συνεργεία;
-
Για ποιο λογο θελεις να φερεις μεταχειρισμενο απο Γερμανια? Μεταχειρο ντηζελ απο εξω και αξιοπιστο δεν νομιζω οτι πανε μαζι. Καταρχας πως θα το ελενξεις?
-
Μόνο αν φέρω αυτοκίνητο από εξωτερικό θα γλιτώσω το τελωνείο, αφού το δικαιούμαι σαν τριτεκνος. Εκτός αν το πάρω από εδώ καινούργιο αλλά δεν συμφέρει. Όσο για τον έλεγχο θα το κάνω σε συνεννόηση με τον μαντρα που θα αναλάβει να το φέρει
-
Ο χρήστης ΧΑΡΗΣ.Χ έγραψε:
Μόνο αν φέρω αυτοκίνητο από εξωτερικό θα γλιτώσω το τελωνείο, αφού το δικαιούμαι σαν τριτεκνος. Εκτός αν το πάρω από εδώ καινούργιο αλλά δεν συμφέρει. Όσο για τον έλεγχο θα το κάνω σε συνεννόηση με τον μαντρα που θα αναλάβει να το φέρειΈνας γνωστός μου, τρίτεκνος και αυτός, πήρε ένα Β class diesel που είχε τα πάντα (ηλιοροφή, δέρμα, κλιμά, αισθητήρες παρκαρίσματος νομίζω και navi) 17'000€ και στο τελωνείο δεν πλήρωσε τίποτα. Ανέβηκε ο ίδιος όμως και το βρήκε και ήταν σίγουρος για χλμ, service κ.λ.π.
Οπότε η λογική λέει πως η σκέψη σου είναι σωστή. Αν μπορείς να εμπιστευτείς το μαντρά που θα στο φέρει τότε όλα καλά. Σκέψου μόνο αν και κατά πόσο σου χρειάζεται το πετρέλαιο γιατί όπως και να το κάνουμε τα βενζινοκίνητα είναι λιγότερο επίφοβα. -
Δεν εχεις άδικο. Καλό φαίνεται και το υβριδικό passat αλλά ακόμη είναι ακριβό γιατί κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2016
-
Σα κάτοικος Γερμανίας θα σου έλεγα να προτιμήσεις γερμανό μαντρά ή ακόμα καλύτερα αντιπροσωπία. Τα αυτοκίνητα μέχρι 5τιας στις αντιπροσωπίες τα έχουν και με εγγυήσεις 2 ετών πανευρωπαικές. Αποφεύγεις μαντράδες με καταγωγή Ελλάδα, Τουρκία και ότι ειναι πρών ανατολικό μπλόκ.
Οτιδήποτε άλλη ερώτηση υπάρχει και μπορώ να απαντήσω είμαι εδώ -
Φίλε μου σ'ευχαριστω. Αν λύσω το πρόβλημα με τη μεταφορά χρημάτων θα πάω να το πάρω μόνος μου χωρίς να μεσολαβήσει Έλληνας μαντρας
-
Εγω εφερα πριν 3 μηνες το Renault grand scenic 1.6 dci ME 130 αλογα το επταθεσιο [είμαι πολύτεκνος]. Ο τυπος ηταν Τουρκος αλλα πολύ ενταξη ατομο ,πηγα και το εφερα οδικως γιατι το μεγαλυτερο μου πρόβλημα ηταν οι Ελληνες μεταφορεις και μαντραδες.Για να σας πω τι περασα θελω 10 σελιδες από το post θα πω μονο για τον τελευταιο που ηταν να μου φερει το αυτοκινητο και προσφερθηκε να το πληρωσει αυτος από γερμανια [γιατι ειχε εδρα? εκει και εδώ]και του κατεθεσα τα λεφτα σε λογαριασμο Ελληνικο και να τα πληρωσει αυτος από δικο του από Γερμανια.Με κοροδευε 1 μηνα ότι θα μου φερει το αυτοκινητο και αφου ακυρωθηκε η συμφωνια με την μαντρα δεν μου επιτρεφει τα λεφτα μου μεχρι σημερα. Εχω κινηθεί δικαστικα εναντιον του. Δεν μου είναι καθολου Αγαπητος αυτος ο ανθρωπος.Αν διαβασεται προσεκτικα και με μια αναζητηση θα βρειται για να αποφυγεται αυτή την εταιρια
-
Έδωσες λεφτά σε κάποιον χωρίς να έχεις δει καν το πακέτο;;;
-
2 αυτοκίνητα έχουμε φέρει από μάντρες Γερμανίας, μόνο σε φωτογραφίες τα είδαμε. Μπήκαν τα λεφτά και σε 1 μήνα ήταν εδώ, το ένα με μεταφορά και το άλλο οδικώς.
Και τα δύο ήταν όπως στις φωτογραφίες και την περιγραφή.Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
το αυτοκινητο το ειδε ενας φιλος και είναι αψογο ,μ΄αυτον που θα εκανε την μεταφορα είναι το πρόβλημα
Μεταχειρισμενο diesel από Γερμανία