-
καλησπερα στην παρεα...ενα συγγενικο μου προσωπο ενδιαφερεται για την αγορα της νεας c class...υπαρχει καποιος ιδιοκτητης να μας πει εμπειριες.κυριως ενδιαφερεται για βενζινη αλλα δεν λεει οχι και για πετρελαιο αν ειναι καλο.οι βενζινης εχουν θεματα αξιοπιστιας 0 1.6 156 hp καιει λαδια κλπ?γενικα σαν αμαξι αξιζει τα λεφτα του.εριξα μια ματια σε ξενα φορα αλλα ψιλοαπoγοητευτηκα γτ αναφερουν πολλοι προβληματα ποιοτητας τριγμων κλπ.μια βοηθεια θα την εκτιμουσαμε παρα πολυ!ευχαριστω
-
καλησπερα στην παρεα...ενα συγγενικο μου προσωπο ενδιαφερεται για την αγορα της νεας c class...υπαρχει καποιος ιδιοκτητης να μας πει εμπειριες.κυριως ενδιαφερεται για βενζινη αλλα δεν λεει οχι και για πετρελαιο αν ειναι καλο.οι βενζινης εχουν θεματα αξιοπιστιας 0 1.6 156 hp καιει λαδια κλπ?γενικα σαν αμαξι αξιζει τα λεφτα του.εριξα μια ματια σε ξενα φορα αλλα ψιλοαπoγοητευτηκα γτ αναφερουν πολλοι προβληματα ποιοτητας τριγμων κλπ.μια βοηθεια θα την εκτιμουσαμε παρα πολυ!ευχαριστω
-
-
Το αμάξι δεν το ξέρω καλά (1 τεστ ντράιβ του έχω κάνει μόνο και εμένα προσωπικά δε μου άρεσε η οδήγησή του αλλά αυτά είναι γούστα), αλλά ο κινητήρας αυτός (τον έχει και ο πατέρας μου) φοριέται με ελάχιστες διαφοροποιήσεις εδώ και 7 χρόνια σε όλα τα μικρότερα μοντέλα της εταιρίας. Νομίζω ότι είναι άψογος! Δυνατός, γραμμικός και με ελάχιστη κατανάλωση (στο μέτρο του δυνατού, έτσι;). Από προβλήματα (για τον κινητήρα πάντα), δεν έχω ακούσει κάτι, ενώ σε 2 αυτοκίνητα του κύκλου που τον φοράνε (του πατέρα και ενός φίλου) έχει αποδειχθεί άθραυστος. Ξαναλέω όμως ότι η εμπειρία μου είναι πολύ περιορισμένη. Ίσως σου απαντήσει και κανένας άλλος.
-
Το βενζινοκίνητο πάει σαφώς καλύτερα από την λαδιέρα.
-
Τριγμοί ε; χαμός γίνεται από Tiguan, qq μέχρι και στη c class !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τριγμοί......????
Κάνε απλά ένα test drive και θα καταλάβεις αν υπάρχει περίπτωση αυτό το αυτοκίνητο να έχει τριγμούς..Επίσης, για εμένα ο συγκεκριμένος 1.6 της βενζίνης είναι ίσως ο καλύτερος 1600άρης της αγοράς. Είναι γραμμικός, έχει δύναμη από χαμηλά και η φυσική αίσθηση που σου δίνει είναι ότι είναι περίπου 180-190 ίπποι.
Επίσης, στην έκδοση avantgarde που το έχω εγώ είναι εκπληκτικό το στησιμό του (για mercedes και για το μεγεθός του). Πατάει καλά και στρίβει με όσα πάει. Στα 190-200 π.χ. έχει καλύτερη αίσθηση από τη jaguar ως προς τη σταθερότητα.
Η κατανάλωση από την άλλη είναι κάτι σαν ψέμα. Έχω κάνει 20.000 χλμ και έχω μέση 7.2 l/100χλμ. Όταν στο smart έχω 9.5 l/100χλμ και στην XF 18 l/100χλμ.
Κάτι που μπορεί να ενοχλήσει είναι ότι στα πλαίσια της εξοικονόμησης βάρους και τις εκτεταμένης χρίσης αλουμηνίου, η πόρτα όταν κλίνει δεν έχει αυτή την βαριά-solid αίσθηση που είχαν παλιότερα τα γερμανικά αυτοκίνητα (αλλά αυτό θεωρώ ότι είναι μικρολεπτομέρεια).
Ότι θέλεις με ρωτάς.
-
7.2 παντως ειναι πολυ καλη καταναλωση αν αναλογιστουμε οτι ειναι βαρυ σχετικα...απ οτι καταλαβα εισαι πολυ ευχαριστημενος απ το μοτερ...το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να εχει καλες ρεπριζ οταν θα ειναι σχτεικα φορτωμενος...
-
Ο χρήστης desperado32 έγραψε:
7.2 παντως ειναι πολυ καλη καταναλωση αν αναλογιστουμε οτι ειναι βαρυ σχετικα...απ οτι καταλαβα εισαι πολυ ευχαριστημενος απ το μοτερ...το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να εχει καλες ρεπριζ οταν θα ειναι σχτεικα φορτωμενος...Μια χαρά είναι. Δε θα έχει κανένα πρόβλημα.
αγορα c class w205