-
Παιδιά Καλησπέρα,
εδώ και 2 μήνες είμαι στην αναζήτηση κάποιου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και επειδή δεν είχα γνώσεις και εμπειρίες απο αυτοκίνητα ψαχτηκα πολύ σε φορουμς κτλ και σε φιλαρακια που ασχολουνται. Οι περισσοτεροι μου είπανε τα εξής: Μακριά απο Peugeot (ειδικά cabrio), μακριά απο Fiat απο Renault και να κοιτάω μόνο Opel, Volkswagen, Hyndai.. Θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας απόψεις.
Σας ευχαριστώ πολύ -
Παιδιά Καλησπέρα,
εδώ και 2 μήνες είμαι στην αναζήτηση κάποιου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και επειδή δεν είχα γνώσεις και εμπειρίες απο αυτοκίνητα ψαχτηκα πολύ σε φορουμς κτλ και σε φιλαρακια που ασχολουνται. Οι περισσοτεροι μου είπανε τα εξής: Μακριά απο Peugeot (ειδικά cabrio), μακριά απο Fiat απο Renault και να κοιτάω μόνο Opel, Volkswagen, Hyndai.. Θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας απόψεις.
Σας ευχαριστώ πολύ -
Παιδιά Καλησπέρα,
Σας ευχαριστώ πολύ -
Εσύ τι ακριβώς ψάχνεις;
-
Ψάχνω ενα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μέχρι 3500, με προτίμηση cabrio μέχρι 1600 κυβικά. Σε διαφορετική περίπτωση ( που δεν βρισκω cabrio) μέχρι 1400 κυβικά. Οικονομικό με τις καταναλώσεις και να μην τρέχω κάθε μέρα στα συνεργεία!
-
Eσένα σου έκανε κλικ κάποιο συγκεκριμένο?
-
Κοιτάω μόνο Opel, Volkswagen, Hyndai λόγω κάποιων φίλων που μου ειπανε να κοιτάω μόνο τα συγκεκριμένα (λόγω ποιότητας κτλ) οπότε μου εκανε κλικ απο τα Opel το bertone cabrio, απο VW τα Polo απο Hyndai to S-coupe και εκτός αυτών των εταιριών μου αρέσουνε τα Citroen C4 , Ford Focus, Peugeot CC και Renault cabrio.. Αλλά για τα 2 τελευταία έχω ακούσει τα χειρότερα..
Πραγματικά είμαι μπερδεμένος. Τώρα μαθαίνω οτι και τα SEAT και SKODA είναι όμιλος VW (άρα και ποιοτικά??) -
Οι φιλοι σου μεγαλοι γνωστες φαινονται...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Πραγματικα...
Παντως γενικα! τα CC και εστω και τα γαλλικα κι εγω θα τα απεφευγα -
Πείτε μου απόψεις! Μπορει να μην ξέρουν!
-
Θα σου ελεγα να σου πουν τα ιδια τα φιλαρακια σου τι να παρεις για να εχουν και την ευθυνη της επιλογης....
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάμπριο μέχρι 3500euro και να είναι και ποιοτικό; Χλωμό...
Αν δώσεις κάτι παραπάνω πας για OPEL TIGRA 1.4.
Μια χαρά αυτοκίνητο είναι. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Κάμπριο μέχρι 3500euro και να είναι και ποιοτικό; Χλωμό...Αν δώσεις κάτι παραπάνω πας για OPEL TIGRA 1.4.
Μια χαρά αυτοκίνητο είναι.To bertone πως το βλέπεις?
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Θα σου ελεγα να σου πουν τα ιδια τα φιλαρακια σου τι να παρεις για να εχουν και την ευθυνη της επιλογης....Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γ αυτό μπήκα σε αυτό το φόρουμ για να ακούσω κ αλλες απόψεις. Μπορείς να βοηθήσεις?
-
Ο χρήστης panpo έγραψε:
Επειδη διαβασα και την αγγελια ζητησης του εν λογω μοντελου η αποψη μου ειναι οτι προκειται για ενα χειροτερο astra g και μετριο αμαξι.. Καλυτερο το τελευταιο tigra που προταθηκε παραπανω αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει η δυνατοτητα στα χρηματα σου. Επισης αποκλειω συνοπτικα για τους χ,ψ λογους τα c3 pluriel, megane cc.
Για roadster το σκεφτεσαι ή θες τους χωρους? Κανα mazda mx5 nb?
-
Ο χρήστης panpo έγραψε:
Bertone; Εννοείς το ASTRA G Cabrio;
Αν εννοείς αυτό θα το έλεγα 'μαούνα'...
Πολύ μεγάλο, βαρύ και με τον κινητήρα 1600/16V δεν είναι για πολλά/πολλά.Εγώ θα προτιμούσα κάτι ποιο μαζεμένο.
-
Και θα ελεγα μακρια απο cc καθε μαρκας.... και θα κοιρουσα για renault megane I cabrio σαν αυτο.... http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5431355/
....αλλα οι φιλοι σου που ξερουν καλυτερα λενε μακρια απο τα ριμαδια τα renault....
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης panpo έγραψε:
Πείτε μου απόψεις! Μπορει να μην ξέρουν!Όχι μπορεί, σίγουρα δεν ξέρουν. Με 3500 χιλιάρικα δεν παίρνεις καλό cabrio. Όταν λέω καλό εννοώ να μην εμφανίσει κουσούρια. Τo bertone ίσως είναι μια καλή επιλογή αλλά μην περιμένεις και πολλά από αυτό όσον αφορα τη δύναμη του μοτέρ. Είναι για χαλαρές ξεσκέπαστες βόλτες.
-
Εγώ πάντως δεν θα έλεγα όχι σε ένα πάντα διαχρονικό MX5 και ας ήταν και 1.6...
Κάποια στιγμή που έκανα μία βολτίτσα με ένα παλιούτσικο, του 1995 που είχε φώτα που άνοιγαν προς τα πάνω, το βρήκα πολύ καλό, παρόλο που μας είχαν ρίξει κάτι τυρόπιτες στο κεφάλι από μία πολυκατοικία. Φρέσκες ήταν... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Επειδη διαβασα και την αγγελια ζητησης του εν λογω μοντελου η αποψη μου ειναι οτι προκειται για ενα χειροτερο astra g και μετριο αμαξι.. Καλυτερο το τελευταιο tigra που προταθηκε παραπανω αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει η δυνατοτητα στα χρηματα σου. Επισης αποκλειω συνοπτικα για τους χ,ψ λογους τα c3 pluriel, megane cc.
Για roadster το σκεφτεσαι ή θες τους χωρους? Κανα mazda mx5 nb?
Τα πάντα με ενδιαφέρουν! Δεν εχω θέμα με τους χώρους! Τι προτείνεις?
Μπερδεμένος με αγορά αυτοκινήτου