-
καλήμερα μετά από πολύ ψακσιμο αποφάσισα να προχωρήσω σε αγορά μικρού πετρελαιοκίνητου,εισαγωγής.έχω καταλήξει σε δυο μοντέλα με μπάτζετ τα 6.500Ε. το ένα είναι το Φορντ φιέστα 1.4tdci και το δεύτερο είναι το φιατ πουντο 1.3mjt. η αγορά είναι αποφασισμένη λόγο του ότι είναι κρίμα μια που ζω επαρχία να μην εκμεταλλευτώ την οικονομία που προσφερη ένα diesel και στο καύσιμο και στο σήμα έψαξα πολλά βενζινοκίνητα μικρά άλλα κατέληξα σε diesel. θα ήθελα γνώμες και παρατήρησης πανό στα συγκεκριμένα μοντέλα όλες οι γνώμες σεβαστές καθώς προτάσεις ευχαριστώ
-
καλήμερα μετά από πολύ ψακσιμο αποφάσισα να προχωρήσω σε αγορά μικρού πετρελαιοκίνητου,εισαγωγής.έχω καταλήξει σε δυο μοντέλα με μπάτζετ τα 6.500Ε. το ένα είναι το Φορντ φιέστα 1.4tdci και το δεύτερο είναι το φιατ πουντο 1.3mjt. η αγορά είναι αποφασισμένη λόγο του ότι είναι κρίμα μια που ζω επαρχία να μην εκμεταλλευτώ την οικονομία που προσφερη ένα diesel και στο καύσιμο και στο σήμα έψαξα πολλά βενζινοκίνητα μικρά άλλα κατέληξα σε diesel. θα ήθελα γνώμες και παρατήρησης πανό στα συγκεκριμένα μοντέλα όλες οι γνώμες σεβαστές καθώς προτάσεις ευχαριστώ
-
-
Fiesta μιλάμε για το προηγούμενης γενιάς να υποθέσω ε? Αν ναι, τότε είναι προτιμότερο το Grande Punto.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Fiesta μιλάμε για το προηγούμενης γενιάς να υποθέσω ε? Αν ναι, τότε είναι προτιμότερο το Grande Punto.Γιατί τι το αρνητικό έχει το προηγούμενο fiesta?Ισα ίσα αν είναι το facelift(2006-2008) είναι με το ποιοτικό μαλακό ταμπλό(πιο ποιοτικό από του gp),αρκετά ευρύχωρο και εργονομικό,και με πιο καλά χειριστήρια σε αισθηση(κιβώτιο-τιμόνι) αλλά και συμπεριφορά γενικότερα .Και το άλλο θα είναι το παλιό punto νομίζω.Ας μας πει ο φίλος για ποιας χρονολογίας μοντέλα αναφέρεται σε αυτά τα 2.
-
ευχαριστώ για της μέχρι τώρα απάντησης . 2007-2008 το Φορντ και και 2005-2006 για το φιατ. το γκραντε πουντο είναι αρκετά ακριβότερο βάση του μπάτζετ που έχω
-
Ο χρήστης karas77 έγραψε:
ευχαριστώ για της μέχρι τώρα απάντησης . 2007-2008 το Φορντ και και 2005-2006 για το φιατ. το γκραντε πουντο είναι αρκετά ακριβότερο βάση του μπάτζετ που έχωE τότε πας καρφί για το fiesta,αφού είναι και το facelift.Το μοτέρ το συγκεκριμένο δεν ξέρω τι λέει αλλά γενικά όλα τα φιέστα είναι αξιοπιστα και ευχάριστα στην οδήγηση.Προχώρα.
-
Εγώ θα έπαιρνα το punto αν μπορούσα, αλλά αν το θες αποκλειστικά για την πόλη, και το Panda θα σε βολέψει. Γνωστοί μου με Panda, 500, corsa diesel και grande punto, ολοι ευχαριστημένοι, και μάλιστα το panda diesel ειναι και εκπαιδευτικό (έχει 3 pandaκια ο συγκεκριμένος) και είναι σκυλί από αποψη προβλημάτων αλλά και οικονομικά. Για το ford δεν έχω άποψη
-
Το punto σε σχεση με το fiesta ειναι ποιο ευρυχωρο και ποιο μεγαλο σε ογκο.Αν θες κατι ποιο μικρο και με καλη ποιοτητα πηγαινε στο fiesta αλλιως αν θες ενα αυτοκινητο ποιο ευρυχωρο και ποιο μεγαλο πας στο punto.
-
Αφού πας σε πιο νέο Fiesta μετράει. Βέβαια ο πετρελαιοκινητήρας του δεν ξέρω τι λέει! Νόμιζα μιλάς για grande punto!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Το punto σε σχεση με το fiesta ειναι ποιο ευρυχωρο και ποιο μεγαλο σε ογκο.Αν θες κατι ποιο μικρο και με καλη ποιοτητα πηγαινε στο fiesta αλλιως αν θες ενα αυτοκινητο ποιο ευρυχωρο και ποιο μεγαλο πας στο punto.O ανθρωπος αναφέρεται στο punto το παλιό,όχι το gr.punto .Και το προηγούμενο fiesta είναι από τα πλέον ευρύχωρο,ιδίως τα 5-θυρα.
-
Οκ καταλαβα λαθος.Φυσικα και θα πας στο fiesta τοτε.
-
καλήμερα μετά από πολύ ψακσιμο αποφάσισα να προχωρήσω σε αγορά μικρού πετρελαιοκίνητου,εισαγωγής.έχω καταλήξει σε δυο μοντέλα με μπάτζετ τα 6.500Ε. το ένα είναι το Φορντ φιέστα 1.4tdci και το δεύτερο είναι το φιατ πουντο 1.3mjt. η αγορά είναι αποφασισμένη λόγο του ότι είναι κρίμα μια που ζω επαρχία να μην εκμεταλλευτώ την οικονομία που προσφερη ένα diesel και στο καύσιμο και στο σήμα έψαξα πολλά βενζινοκίνητα μικρά άλλα κατέληξα σε diesel. θα ήθελα γνώμες και παρατήρησης πανό στα συγκεκριμένα μοντέλα όλες οι γνώμες σεβαστές καθώς προτάσεις ευχαριστώΔεν σε καλύπτει η ελληνική αγορά;
-
από Ελλάδα θα το αγοράσω από μάντρα η ιδιώτη. θα ήθελα οποίος ξέρει κατανάλωσης και τα λοιπά ας μου πει ευχαριστώ
-
το φιεστα ειναι 1.4λτ κ εχει αποδοση 60 αλογων.για να κινηθεις αξιοπρεπως θα καταναλωνεις οσο ενα νορμαλ μικρο βενζινοκινητο.οποτε ποιος ο λογος να πας σε αυτοματο?
το πουντο απο την αλλη εχει εκδοσεις με 60(νομιζω)-75-90 αλογων.ακομα κ ο 75 ειναι μια χαρα.
οποτε η προσωπικη μου αποψη ειναι πουντο.
υ.γ.
δλδ απο το εξωτερικο δεν θα το αγορασεις απο μαντρα η ιδιωτη?τι διαφορα εχει? -
@ C.L.A.B.
Έλα ντε!@ karas77
Δική μου προσωπική άποψη είναι πως τα αυτοκίνητα εισαγωγής είναι συνήθως ξεσκισμένα. -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1838321/ μαλών για το συγκεκριμένο θα πάω
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1838321/ μαλών για το συγκεκριμένο θα πάωΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Αυτο μου 'χτυπαει' ασχημα,ειναι και εισαγωγης με οτι συνεπαγεται αυτο για τα πραγματικα χλμ ,τα λαστιχα του ειναι φαγωμενα.
-
Σαν πολλά τα χιλιόμετρα Και μπορει να είναι και κατεβασμένα αφού είναι εισαγωγής .Ψαξε και για άλλο fiesta tdci θα βρεις.
Αγορά πετρελαιοκίνητου μικρού προτάσεις συμβουλές