-
Υπάρχει μοτοσικλέτα με τις ταχυτητες στο πόδι όπως τα μηχανάκια δλδ????????Δε με βολεύει ο συμπλέκτης.. και μη γελάτε δε ξέρω...οποια απάντηση σας με ενδιαφέρει! η εστω αν γινεται μετατροπη σε ποδοτάχυτη!
-
Υπάρχει μοτοσικλέτα με τις ταχυτητες στο πόδι όπως τα μηχανάκια δλδ????????Δε με βολεύει ο συμπλέκτης.. και μη γελάτε δε ξέρω...οποια απάντηση σας με ενδιαφέρει! η εστω αν γινεται μετατροπη σε ποδοτάχυτη!
-
-
O συμπλέκτης είναι συνήθεια και μετά θα σου την σπάνε τα παπιά.
-
λες ε? μπα οχι εγώ επιμένω!
-
Να μην επιμενεις.
-
http://www.kawasaki-bikers.gr/core/foru ... f=4&t=6431 για να τελειωνουμε
-
διαβασα το αρθρο αλλα για να καταλάβω υπάρχει? ξερει ή εχει κανει μηχανη με λεβιε στο πόδι? Έιμαι εθισμένος στις γρήγορες αλαγές και εχω κερδίσει πολλά λεφτά απο αυτο και τωρα που εγώ και οι φίλοι μου θελουμε να ανεβούμε επίπεδο οι αλοι επιμένουν σε συμπλέκτη ενω εγώ στο λεβιέ ποδιου!!ο καρπός μου ανοιγοκλίνει πολύ γρηγορα το γκάζι και έτσι στις αλλαγές δε χανο ουτε δευτερόλεπτο επιβράδυνσης και ουτε σμπαραλίαζω το σασμάν!!
-
Γιατι υπαρχουν τωρα μηχανες με ταχυτητες στο χερι???
-
Ο χρήστης PAKIS1887 έγραψε:
διαβασα το αρθρο αλλα για να καταλάβω υπάρχει? ξερει ή εχει κανει μηχανη με λεβιε στο πόδι? Έιμαι εθισμένος στις γρήγορες αλαγές και εχω κερδίσει πολλά λεφτά απο αυτο και τωρα που εγώ και οι φίλοι μου θελουμε να ανεβούμε επίπεδο οι αλοι επιμένουν σε συμπλέκτη ενω εγώ στο λεβιέ ποδιου!!ο καρπός μου ανοιγοκλίνει πολύ γρηγορα το γκάζι και έτσι στις αλλαγές δε χανο ουτε δευτερόλεπτο επιβράδυνσης και ουτε σμπαραλίαζω το σασμάν!!1ον)Βασικά πες μας αν ξέρεις μηχανή (χωρίς σειριακό) που να έχει λεβιέ στο χέρι...Εγώ πάντως (ειλικρινά) δεν ξέρω!
2ον)Μάλλον σε λάθος φόρουμ ψάχνεις...
3ον)http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=47018... Σεσημασμένος!Wrangler,Dacia Logan, 'γουρούνα' και τώρα επαγγελματίας κοντράκιας, που θέλει αναβάθμιση...E?!
-
οσον αφορα το πρωτο παραδεχομαι την αμάθεια μου...οσον αφορα το τρίτο ζηητω ειλικρινά συγγνωμη απο το φορουμ και ζητω να σβηστει το θέμα που ανοιξα!ευχαριστω για το χρόνο σας...
-
Ετοιμαζόμουν να απαντήσω σοβαρά, μέχρι που...
Ο χρήστης PAKIS1887 έγραψε:
διαβασα το αρθρο αλλα για να καταλάβω υπάρχει? ξερει ή εχει κανει μηχανη με λεβιε στο πόδι? Έιμαι εθισμένος στις γρήγορες αλαγές** και εχω κερδίσει πολλά λεφτά απο αυτο** και τωρα που εγώ και οι φίλοι μου θελουμε να ανεβούμε επίπεδο οι αλοι επιμένουν σε συμπλέκτη ενω εγώ στο λεβιέ ποδιου!!ο καρπός μου ανοιγοκλίνει πολύ γρηγορα το γκάζι και έτσι στις αλλαγές δε χανο ουτε δευτερόλεπτο επιβράδυνσης και ουτε σμπαραλίαζω το σασμάν!! -
1ον)Βασικά πες μας αν ξέρεις μηχανή (χωρίς σειριακό) που να έχει λεβιέ στο χέρι...Εγώ πάντως (ειλικρινά) δεν ξέρω!
Οι κλασικες Vespες εχουν τις ταχυτητες στο χερι. Δεν ειναι ακριβως λεβιες αλλα περιστρεφεται πανω-κατω το αριστερο γκριπ μαζι με τον συμπλεκτη. Πιστευω οτι πιανεται. Αλλα δεν μπορεις να φορτωσεις κρεβατι σε βεσπα.
-
Επίσης δεν μπορείς να πας σε κόντρα με Vespa Cosa...
Μόνο μπουρδελότσαρκα μπορείς να κάνεις με τη Vespa
PROTARHS ROTA: