-
κΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΕΜΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ MAZDA6 2ΛΙΤΡΟ ΜΚΙΙΙ ΚΑΙ ΦΟΡΑΩ 18'' ΖΑΝΤΑ ΜΕ 225/45/18 ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΩ 19'.ΕΣΕΙς ΤΙ ΛΕΤΕ???ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ???
-
κΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΕΜΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ MAZDA6 2ΛΙΤΡΟ ΜΚΙΙΙ ΚΑΙ ΦΟΡΑΩ 18'' ΖΑΝΤΑ ΜΕ 225/45/18 ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΩ 19'.ΕΣΕΙς ΤΙ ΛΕΤΕ???ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ???
-
-
20αρες βάλε.
Τόσα άλογα δύσκολα τα δαμάζεις...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
20αρες βάλε.Τόσα άλογα δύσκολα τα δαμάζεις...
Μαλλον φιλε μου,μου κανεις πλακα ετσι δεν ειναι?Τα αλογα ειναι ικανοποιητηκα γιατι δυναμομετριμενο μου ειχε βγαλει 152 αλογα και ειχα μονο 6700χλμ.Αστροτο ηταν ακομη.
-
Ο χρήστης pippis82 έγραψε:
Μαλλον φιλε μου,μου κανεις πλακα ετσι δεν ειναι?
Φάνηκε;
Ήδη οι 18αρες που έχει από το εργοστάσιο είναι υπερβολικές.
Μη χαλάς λεφτά χωρίς λόγο.
-
Γιάυτο ρωτησα.Σε πληροφορω οι 18αρες ειναι μια χαρα.
-
Κράτα τις 18ρες φίλε μου, μια χαρά είναι. Από εκεί και πάνω νομίζω πως είναι υπερβολή.
-
Ιδιαίτερες γνωσεις ελαστικών δεν έχω αλλά φαντάζομαι θα πρέπει να αλλάξει και το προφίλ του λάστιχου. Το 45άρι το βρίσκω οριακά καλό για την Ελλάδα! Μικρότερο θα ήταν υπερβολικό.
Εξάλλου και οι 18άρες ζάντες για το 6άρι δεν είναι και μικρές! -
Βάλε 17άρες ή 16άρες για νά χεις και άνεση...
19 για 150 άλογα...έλεος δηλαδή, δεν λυπάσαι το αυτοκίνητο και τα λεφτουδάκια σου;
-
Και πολυ ειναι η 18αρα απο το εργοστασιο..Με 19 και χαμηλοτερο προφιλ θα καναπονεις και την ανρτηση σου και αν εχεις σκοπο να το κρατησεις και καποια χρονια σιγουρα θα τη πληρωσεις πολυ πιο ακριβα απ οτι κανει τη 19αρα!!!
-
Τι θέμα σου δεν είναι θέμα θορύβου, ήδη με τη 18άρα έχεις αγγίξει τα όρια (μπορεί και να τα έχεις ξεπεράσει). Μήπως έχεις δει τί ζάντες φορούσε το καλό μοντέλο το mps;; 215/45 R 18 με 260 άλογα...
Αλήθεια έχεις αλλάξει λάστιχα στις 18άρες να δεις πόσο κοστίζει; Έχεις ρωτήσει πόσο κάνουν τα λάστιχα για 19άρες;;
Τα έχεις ζυγίσει τα ζαντολάστιχά σου; Γιατί έχει σημασία και σε διαβεβαιώνω ότι το αυτοκίνητο θα το νιώσεις πιο γρήγορο και θα είναι πραγματικά πιο γρήγορο αν βάλεις 17άρες ή 16άρες που μάλλον είναι η χρυσή τομή για τέτοιο αυτοκίνητο.
Αν φοβάσαι 2 φορές μην πάθουν τίποτα τα λάστιχα και οι ζάντες από τρύπες κλπ (δεν λέω μία, μία φοβάσαι με τις 17άρες!) με τις 19άρες θα φοβάσαι 3 και βάλε!
Φυσικά δικά σου τα λεφτά και τα γούστα σου αρκεί να έχεις σκεφτεί λίγο τι σε περιμένει. -
mk3 mazda 6 ποιο ειναι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
mk3 mazda 6 ποιο ειναι;Ναι, όντως Mk3 δεν υπάρχει. Μάλλον αναφέρεται στο τωρινό, 2ης γενιάς:
( Btw, το punxter.com έχει πέσει, δε βλέπουμε τη φωτό σου)
( edit, ξανανέβηκε!) -
Ο χρήστης pippis82 έγραψε:
20αρες βάλε.
Τόσα άλογα δύσκολα τα δαμάζεις...
Μαλλον φιλε μου,μου κανεις πλακα ετσι δεν ειναι?Τα αλογα ειναι ικανοποιητηκα γιατι δυναμομετριμενο μου ειχε βγαλει 152 αλογα και ειχα μονο 6700χλμ.Αστροτο ηταν ακομη.
για τόσα λίγα άλογα οι 18αρες με 225 είναι από υπερβολικές ως οριακές...
-
19'!!!
-
Εγω παντως παιδια δυσκολευομαι να καταλαβω τι σχεση εχει η υποδυναμη με την διαμετρο των ζαντων.
Δηλαδη εαν το αυτοκινητο του ειχε 300 αλογα θα ηθελε 22αρες?
Πια η λογικη?Ο μονος λογος για μεγαλες ζαντες (περα απο την εμφανιση) ειναι για μεγαλυτερα φρενα.
Κατα τα αλλα το αυτοκινητο με μεγαλυτερες ζαντες θα φρεναρει & επιταχυνει χειροτερα και θα εχει φυσικα χειροτερη ανεση.Εγω ειλικρηνα θα εκανα αυτο που ειπε ο harlek και θα εβαζα 16 αρες.
-
Ο χρήστης MAX POWER έγραψε:
Εγω παντως παιδια δυσκολευομαι να καταλαβω τι σχεση εχει η υποδυναμη με την διαμετρο των ζαντων.
Δηλαδη εαν το αυτοκινητο του ειχε 300 αλογα θα ηθελε 22αρες?
Ποια η λογικη?
...+++οο
κΑΤΑΛΛΗΛΗ ΖΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ