-
εχω το fiesta 2 μηνες περιπου και οταν ειναι στο ρελαντι κανει ενα θορυβο μολις παταω συμπλεκτη σταματαει.πηγα αντιπροσωπια και μου παν οτι ειναι το ρουλεμαν που γυρναει και ακουγεται και οτι παντα θα το ακουω αυτο.ισχυει κατι τετοιο στα ford?επισης οταν ειναι τραχυς ο δρομος ακουγεται ενα βουητο.μου παν οτι ειναι απο τα λαστιχα και οτι δεν εχουν στρωσει αλλα ρε παιδια εχω κανει 2000 χιλιομετρα και ακομη ακουγεται το βουητο πανω απο 70 χιλιομετρα σε τραχυ δρομο.λετε να μην ακουγεται αυτος ο ηχος λογω ελαστικων αλλα απο κατι αλλο?
-
εχω το fiesta 2 μηνες περιπου και οταν ειναι στο ρελαντι κανει ενα θορυβο μολις παταω συμπλεκτη σταματαει.πηγα αντιπροσωπια και μου παν οτι ειναι το ρουλεμαν που γυρναει και ακουγεται και οτι παντα θα το ακουω αυτο.ισχυει κατι τετοιο στα ford?επισης οταν ειναι τραχυς ο δρομος ακουγεται ενα βουητο.μου παν οτι ειναι απο τα λαστιχα και οτι δεν εχουν στρωσει αλλα ρε παιδια εχω κανει 2000 χιλιομετρα και ακομη ακουγεται το βουητο πανω απο 70 χιλιομετρα σε τραχυ δρομο.λετε να μην ακουγεται αυτος ο ηχος λογω ελαστικων αλλα απο κατι αλλο?
-
-
Ο χρήστης karntasi έγραψε:
επισης οταν ειναι τραχυς ο δρομος ακουγεται ενα βουητο.μου παν οτι ειναι απο τα λαστιχα και οτι δεν εχουν στρωσει αλλα ρε παιδια εχω κανει 2000 χιλιομετρα και ακομη ακουγεται το βουητο πανω απο 70 χιλιομετρα σε τραχυ δρομο.λετε να μην ακουγεται αυτος ο ηχος λογω ελαστικων αλλα απο κατι αλλο?Εχεις ελενξει την πιεση των ελαστικων?
-
ναι ενταξει ειναι η πιεση των ελαστικων.οταν η ασφαλτος ειναι λεια δεν ακουγεται οταν ειναι ψηλοτραχια τοτε περναει ενα εκνευριστικο βουητο στην καμπινα.εχει ακριβως τα ιδια λαστιχα και ενα φιλαρακι μου σε ενα πολο και δεν ακουγεται τιποτα απο την πρωτη μερα που τα βαλε.γιαυτο σκεφτηκα μηπως παιζει τιποτα.το λαστιχο το πολυ σε 500 χιλιομετρα στρωνει.
-
ναι ενταξει ειναι η πιεση των ελαστικων.οταν η ασφαλτος ειναι λεια δεν ακουγεται οταν ειναι ψηλοτραχια τοτε περναει ενα εκνευριστικο βουητο στην καμπινα.εχει ακριβως τα ιδια λαστιχα και ενα φιλαρακι μου σε ενα πολο και δεν ακουγεται τιποτα απο την πρωτη μερα που τα βαλε.γιαυτο σκεφτηκα μηπως παιζει τιποτα.το λαστιχο το πολυ σε 500 χιλιομετρα στρωνει.Yeap... σορρυ που θα σε στεναχωρησω αλλα με το βουητο θα πρεπει να συνηθισεις να ζεις. Καλως ηρθες στην μικρη κατηγορια και τις τσιγγουνιες των κατασκευαστων... μια απο αυτες και η ηχομονωση στους θολους. Τωρα ο φιλός σου με το Polo... εεε γι αυτο το πληρωσε και παραπανω... εχει λιγοτερες τσιγγουνιες.
-
Αφού έχει πρόβλημα το ρουλεμάν να αλλάξουν δίσκο και να το φτιάξουν.
Είναι κάτι που διορθώνεται. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Yeap... σορρυ που θα σε στεναχωρησω αλλα με το βουητο θα πρεπει να συνηθισεις να ζεις. Καλως ηρθες στην μικρη κατηγορια και τις τσιγγουνιες των κατασκευαστων... μια απο αυτες και η ηχομονωση στους θολους. Τωρα ο φιλός σου με το Polo... εεε γι αυτο το πληρωσε και παραπανω... εχει λιγοτερες τσιγγουνιες.
Αν ισχύει αυτό που λες και το ξεπερασμένο polo έχει καλύτερη ηχομόνωση από το νέο βασιλιά της κατηγορίας.. θα χάσω πάσα ιδέα από τους δοκιμαστές του αυτοκινητιστικού τύπου.
-
μηπως παιζει ρολο το τι λαστιχα εχει ο ενας και ο αλλος??
καποια λαστιχα κανουν θορυβο -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καποια λαστιχα κανουν θορυβοΟχι. Συμφωνώ απολύτως με τον corsair. Εχω το προηγούμενο ibiza και μου κάνει τον ίδιο θόρυβο σε κατσαρό οδόστρωμα σε σχέση με ένα crossPolo. Λίγο η σκληρότερη ανάρτηση, λίγο η σχεδόν μηδενική ηχομόνωση στους θόλους...
-
Ο χρήστης mariost έγραψε:
καποια λαστιχα κανουν θορυβοΟχι. Συμφωνώ απολύτως με τον corsair. Εχω το προηγούμενο ibiza και μου κάνει τον ίδιο θόρυβο σε κατσαρό οδόστρωμα σε σχέση με ένα crossPolo. Λίγο η σκληρότερη ανάρτηση, λίγο η σχεδόν μηδενική ηχομόνωση στους θόλους...
+1000
Το προηγούμενο ειδικά Φιέστα δεν είχε σχεδόν καθόλου μονωτικό στους θόλους. Υπήρχε οδηγός στο fordnetwork.gr για το πως να περάσει αν θέλει κανείς μόνος του ηχομωνοτική βάτα στους πίσω θόλους και στον χώρο του πορτ μπαγκάζ. Τα λάστιχα επίσης παίζουν ρόλο. Τα Michelin Energy που είχα ήταν η μέρα με την νύχτα σε σχέση με τα Continental που έχω τώρα. Μου έκανε απίστευτη εντύπωση το πόσο πιο ήσυχο έγινε το αυτοκίνητο με τα Continental. -
δε νομιζω να φταιει η ηχομονωση του αυτοκινητου γιατι πριν ειχα ενα corsa μοντελο 99 και δεν εκανε θορυβο.δεν νομιζω να ειχε και καμια τρελη ηχομονωση το corsa.αυτο που στο ρελαντι ακουγεται κατι ενω οταν πατας συμπλεκτη σταματαει μου ειπε ο μηχανικος οτι ειναι το ρουλεμαν που γυρναει και οτι ολα τα ford το εχουν αυτο και ακουγεται.δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια αυτο που λεει γιατι σε οσα οσα αμαξια εχω ανεβει ιδιο ηχο ακους στο ρελαντι ειτε εχεις πατημενο το συμπλεκτη ειτε οχι
-
δε νομιζω να φταιει η ηχομονωση του αυτοκινητου γιατι πριν ειχα ενα corsa μοντελο 99 και δεν εκανε θορυβο.δεν νομιζω να ειχε και καμια τρελη ηχομονωση το corsa.αυτο που στο ρελαντι ακουγεται κατι ενω οταν πατας συμπλεκτη σταματαει μου ειπε ο μηχανικος οτι ειναι το ρουλεμαν που γυρναει και οτι ολα τα ford το εχουν αυτο και ακουγεται.δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια αυτο που λεει γιατι σε οσα οσα αμαξια εχω ανεβει ιδιο ηχο ακους στο ρελαντι ειτε εχεις πατημενο το συμπλεκτη ειτε οχιΔεν το πιστεύω...
Απλά προσπαθούν να αποφύγουν την επισκευή -
Καμία σχέση με ηχομόνωση και καμία σχέση με το 'να μάθεις να ζεις με αυτό'.
Το είχα και εγλω το πρόβλημα.
Είναι ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ και να απαιτήσεις άμεσα επισκευή!
FORD FIESTA 1.4