-
Γεια σας
Ειμαι καινουριος/αρχαριος οδηγος κ ψαχνομαι για αγορα μεταχειρισμενου πρωτου αυτοκινητου με budget 9Κ-12Κ.Ειμαι 26χρονων
Κριτηρια
Εμφανιση(μουρη.Δεν ντρεπομαι που το λεω )
Αξιοπιστια
Οικονομια (συντηρηση,service,ανταλλακτικα,βενζινη)
Οδηγικη συμπεριφοραΧωροι κ επιδοσεις ερχονται σε δευτερη μοιρα (χωρις να σημαινει οτι δεν με νοιαζουν κιολας)
Μεχρι στιγμης εχω στο νου μου τα εξης
ΒΜW 316 E36/E46
Πολλοι μου λενε οτι ειναι αξιοπιστες,(ακομα κ με πολλα χιλιομετρα??),κυκλοφορουν κ φτηνα ανταλλακτικα(second hand/ημιτασιον),εχουν καλη μεταπωληση αλλα ακριβο service.Δεν εχω κατασταλαξει σε αμαξωμα(coupe,sendan,compact).E46 λιγο δυσκολο να βρω με τα λεφτα που διαθετω.(Υπαρχουν καποιες sedan βεβαια...)**Alfa romeo 147 **
Εμφανιση,Οδηγικη συμπεριφορα,δεν ξερω τι γινετε με την αξιοπιστια(εχω ακουσει πολλα) κ καταναλωνει πολυ βενζινηPeugeot 206cc
Ειναι cc κ μου αρεσει,φτηνα ανταλλακτικα,εχω γνωστο σε συνεργειο(δεν του εχω μιλησει βεβαια ακομη.Aπλα το αναφερω.Γνωστος του father) Mε την οροφη εχω ακουσει διαφορα περιεργα.(στεγανοτητα κτλ)Αυτα πανω κατω.Οι παραπανω σκεψεις ειναι απο οσο ξερω εγω αλλα κ απο συζητησεις με το περιβαλλον μου.
Α.Η αγορα προκειτε να γινει σε κανα 6-μηνο.
Περιμενω αποψεις αλλα κ προτασεις κ για καποιο αλλο μοντελο που ισως θα επρεπε να κοιταξωThanks
-
Γεια σας
Ειμαι καινουριος/αρχαριος οδηγος κ ψαχνομαι για αγορα μεταχειρισμενου πρωτου αυτοκινητου με budget 9Κ-12Κ.Ειμαι 26χρονων
Κριτηρια
Αξιοπιστια
Οδηγικη συμπεριφοραΧωροι κ επιδοσεις ερχονται σε δευτερη μοιρα (χωρις να σημαινει οτι δεν με νοιαζουν κιολας)
ΒΜW 316 E36/E46
Πολλοι μου λενε οτι ειναι αξιοπιστες,(ακομα κ με πολλα χιλιομετρα??),κυκλοφορουν κ φτηνα ανταλλακτικα(second hand/ημιτασιον),εχουν καλη μεταπωληση αλλα ακριβο service.Δεν εχω κατασταλαξει σε αμαξωμα(coupe,sendan,compact).E46 λιγο δυσκολο να βρω με τα λεφτα που διαθετω.(Υπαρχουν καποιες sedan βεβαια...)**Alfa romeo 147 **
Εμφανιση,Οδηγικη συμπεριφορα,δεν ξερω τι γινετε με την αξιοπιστια(εχω ακουσει πολλα) κ καταναλωνει πολυ βενζινηPeugeot 206cc
Ειναι cc κ μου αρεσει,φτηνα ανταλλακτικα,εχω γνωστο σε συνεργειο(δεν του εχω μιλησει βεβαια ακομη.Aπλα το αναφερω.Γνωστος του father) Mε την οροφη εχω ακουσει διαφορα περιεργα.(στεγανοτητα κτλ)Αυτα πανω κατω.Οι παραπανω σκεψεις ειναι απο οσο ξερω εγω αλλα κ απο συζητησεις με το περιβαλλον μου.
Περιμενω αποψεις αλλα κ προτασεις κ για καποιο αλλο μοντελο που ισως θα επρεπε να κοιταξωThanks
-
Γεια σας
Κριτηρια
Αξιοπιστια
ΒΜW 316 E36/E46
-
Με 12.000 δεν βρίσκεις Ε46.
Θα σου έλεγα να κοίταγες ανάμεσα σε 147 και Α3... -
Με τα κριτήρια που θέτεις, και τα χρήματα που διαθέτεις το σίγουρο είνια ότι πάς για σχετικά 'παλιό' μοντέλο. Τουλάχιστον 5ετίας. Ισως 147 να βρεις πιο καινούργια.
-
A-Class?A2??
Ουδεμία σχέση για οδηγική συμπεριφόρά αλλά να μην είναι και εκατονταετίες πίσω...Ψάχνομαι για παρόμοια λύση.
-
+1 στο Α3 .....
-
Ο χρήστης makr έγραψε:
Γεια σαςΕιμαι καινουριος/αρχαριος οδηγος κ ψαχνομαι για αγορα μεταχειρισμενου πρωτου αυτοκινητου με budget 9Κ-12Κ.Ειμαι 26χρονων
Κριτηρια
Αξιοπιστια
ΒΜW 316 E36/E46
Καταρχην εισαι πολυ μεγαλος στην ηλικια για νεος οδηγος..Γιατι αργησες τοσο να βγαλεις διπλωμα??
Δικη μου γνωμη δωσε αλλα 2 χιλιαρικα καντα 14κ και παρε το i 30 hyundai..θα εχεις καινοθργιο αμαξι και δεν θα δωσεις φραγκο για πολλα χρονια..Για τα υπολοιπα που λες χρειαζεσαι αλλο ενα 3χιλιαρο το ελαχιστο για να τα κανεις να περπατανε αξιοπρεπως, σερβις,λαστιχα,γρατζουνιες, αμορτισερ κλπ
-
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.
Οντως παω για παλιο μοντελο kyr80.Εξαλου το budget μου δεν μου αφηνει πολλα περιθωρια.Ε46 υπαρχουν.Αλλα οπως σας ειπα sedan.Σε E36 υπαρχουν πολλες επιλογες.
H A-class...Δεν ξερω...Θα κοιταξω λιγο τις τιμες.Σε εμφανιση δεν με τρελαινει (κυριως η 5d)κ μαλλον θα ειναι ακριβη σε service.
Το Α2 να πω την αληθεια ουτε που το ειχα σκεφτει.Απο κει κ περα ομως:Ειναι κατασκευασμενο απο αλουμινιο.Μιας κ ειμαι αρχαριος,ετσι κ κανω κ το γρατζουνισω/τρακαρω ή κατι αλλο μαλλον θα μου πιασουν τον κ ο στο συνεργειο...Δικιο δεν εχω??Δεν θα ειναι κομματι ακριβη η επισκευη αλουμινιου??
Στο Α3 με φοβιζει το κοστος συντηρησης....
-
Με ένα δεκαρικάκι, παίρνεις τέτοια σε καλή κατάσταση. Με 12, σε ΠΟΛΥ καλή.
-
Ο χρήστης makr έγραψε:
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.
Οντως παω για παλιο μοντελο kyr80.Εξαλου το budget μου δεν μου αφηνει πολλα περιθωρια.Ε46 υπαρχουν.Αλλα οπως σας ειπα sedan.Σε E36 υπαρχουν πολλες επιλογες.
H A-class...Δεν ξερω...Θα κοιταξω λιγο τις τιμες.Σε εμφανιση δεν με τρελαινει (κυριως η 5d)κ μαλλον θα ειναι ακριβη σε service.
Το Α2 να πω την αληθεια ουτε που το ειχα σκεφτει.Απο κει κ περα ομως:Ειναι κατασκευασμενο απο αλουμινιο.Μιας κ ειμαι αρχαριος,ετσι κ κανω κ το γρατζουνισω/τρακαρω ή κατι αλλο μαλλον θα μου πιασουν τον κ ο στο συνεργειο...Δικιο δεν εχω??Δεν θα ειναι κομματι ακριβη η επισκευη αλουμινιου??
Στο Α3 με φοβιζει το κοστος συντηρησης....
πΑΡΕ γερμανιικο και οταν θα σου πιασουν το γκωλο ελα να μου πεις μετα..Σε Α3 μην περιμενεις σερβις κατω απο 350Ε..Για δε μερκεντι αστο καλυτερα...
-
...και δώρο χρυσόμαυρες πινακίδες Ι. (Ιερά) Μ. (Μητρόπολη) + συμπληρώνεις την περιοχή σου...
Ε όχι 26 χρονων άνθρωπος αυτό...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Καταρχην εισαι πολυ μεγαλος στην ηλικια για νεος οδηγος..Γιατι αργησες τοσο να βγαλεις διπλωμα??
Διπλωμα εχω απο το 99.Για διαφορους ομως λογους (ειχα αλλες προταιρεοτητες) τωρα θα παρω αυτοκινητο.
Δικη μου γνωμη δωσε αλλα 2 χιλιαρικα καντα 14κ και παρε το i 30 hyundai..θα εχεις καινοθργιο αμαξι και δεν θα δωσεις φραγκο για πολλα χρονια..Για τα υπολοιπα που λες χρειαζεσαι αλλο ενα 3χιλιαρο το ελαχιστο για να τα κανεις να περπατανε αξιοπρεπως, σερβις,λαστιχα,γρατζουνιες, αμορτισερ κλπ
Δεν προσανατολιζομαι σε αγορα καινουριου.
Μεταχειρισμενο για να μαθω πανω του κ μετα απο καποια χρονια καινουριο.Το εχω αποφασισει.Προτιμο δλδ να το σκεφτω/ψαχτω λιγο παραπανω(οπως κ το κανω κ μεσω του forum)κ να παρω π.χ καποιο μεταχειρισμενο απο τα πιο πανω,παρα ενα hyundai -
- Το παλιο, ειναι παλιο και δεν ειναι 'μουρη' πλεον
- Θα συμφωνησω με Random. Ενα i30 θα ηταν εξαιρετικη λυση. Καινουργιο, σαφως καλυτερο αμαξι και με χαμηλοτερα κοστη συντηρησης. Και επειδη εισαι και νεος οδηγος, κανε μια μικτη ασφαλεια για τον πρωτο χρονο και εισαι κομπλε.
-
Mx-5
Ford Puma
Nissan 200SX
Honda Civic -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η απόλυτη επιλογή. Κι εγώ αυτό θα έπαιρνα ή θα ήταν σίγουρα μέσα στις επιλογές μου, αν όντως μιλάμε για μόνο 12 χιλιάρικα...
Έχεις κοιτάξει τι παίζει στην αγορά, σε τιμές και κατάσταση; -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
- Το παλιο, ειναι παλιο και δεν ειναι 'μουρη' πλεον
- Θα συμφωνησω με Random. Ενα i30 θα ηταν εξαιρετικη λυση. Καινουργιο, σαφως καλυτερο αμαξι και με χαμηλοτερα κοστη συντηρησης. Και επειδη εισαι και νεος οδηγος, κανε μια μικτη ασφαλεια για τον πρωτο χρονο και εισαι κομπλε.
Sorry αλλα προτιμω π.χ μεταχειρισμενη 147 απο i30.Χιλιες φορες.
Απο κει κ περα ξεκαθαριζω κ παλι οτι θα παω για μεταχειρισμενο.Mx-5 Καλο,αλλα δεν εχω γκαραζ(κουκουλα)κ θελω εστω +2 θεσεις
Ford Puma Δεν μου πολυαρεσει
Nissan 200SX Δεν ειναι για την ''κλαση'' μου.Ειμαι κ λιγο αρχαριος
Honda Civic.Αξιοπιστο αλλα δεν μου αρεσει εμφανησιακα.ή μηπως πρεπει να κανω υποχωρηση?? -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Η απόλυτη επιλογή. Κι εγώ αυτό θα έπαιρνα ή θα ήταν σίγουρα μέσα στις επιλογές μου, αν όντως μιλάμε για μόνο 12 χιλιάρικα...
Έχεις κοιτάξει τι παίζει στην αγορά, σε τιμές και κατάσταση;Ειμαι 26.Οχι 56
-
-
Αγορα μεταχειρισμενου.Βudget 9Κ-12Κ