-
Η παρακάτω ιστορία συνέβηκε πριν απο 10 περιπου χρόνια λίγο μετά όταν είχα πρωτοέρθει Αμερική.
Συγκεκριμένα ήταν Νοέμβρης του 1995 Παρασκευή βράδυ. Τότε συνήθιζα να περνάω τις Παρασκευές μου στο σπίτι του εξαδέρφου μου όπου είχε σαν Hobby την ανακατασκευή του 67' Pontiac GTO. Θυμάμε την συγκεκριμένη νύχτα ήταν η πρώτη φορά με έβγαλε βόλτα θέλοντας να δοκιμάσει την αντλία για το υδραβλικό τιμόνι. Συγκεκριμένα οδηγούσαμε για 10 περιπου λεπτά 3-4 Towns πιο κάτω απο την κατοικία του και καθώς είμασταν σταματημένοι στο φανάρι ακριβός δίπλα μας έρχεται(απο το αριστερά) και σταματάει ένα Corvette του 1990-1993 και άρχισε να μαρσάρει. Ο εξάδερφος μου άρχισε να μαρσάρει και αυτός χαμογελώντας πονήρα και ξέρωντας οτι τα 5.7Λ της Corvette δεν είχαν καμία ελπίδα μπροστά στα 6+Λ του GTO.
Ξαφνικά απο το πουθενά πετάγεται ένα Ford Interceptor της τοπικής αστυνομίας και φρενάροντας 3-4 μέτρα σταματάει ακριβός μπροστά απο το Corvette ανοίγοντας τα φώτα της συρήνας. O μπάτσος πετάγεται έξω απο την πόρτα και φωνάζει...STOP RIGHT THERE κοιτάζοντας προς εμάς. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι ήταν ο γδούπος απο το πόδι του εξαδέρφου μου που πάτησε το γκάζι κολώντας το στο έδαφος ξυπνόντας τα 400 άλογα του GTO...εγώ είχα μείνει κόκαλλο κοιτάζοντας το πρόσωπο του μπάτσου που πήρε μια έκφραση τρόμου υποχωρόντας 2-3 βήματα για να μην βρεθεί στο δρόμο του GTO που με τα βίας απέφηγε την μούρη του Ford. Το GTO έκαψε λάστιχο για καμιά 60αρια μετρά και δεν θα ξεχάσω την εικόνα του ασπρου συννέφου πίσω απο το αυτοκίνητο το οποίο κάλυπτε τα πάντα και το μόνο που διάκρινες ήταν η αναλαμπές απο το φώς της συρήνας του περιπολίκού και το πράσινο φανάρι. Τελικά μετά απο 5-6 τετράγονα και έχοντας παραβεί του λάχιστον 1-2 κόκκινα φανάρια κόψαμε απο κάτι δρόμους και επιστέψαμε προς το σπίτι.
Το άλλο παράδοξο ήταν πως άρχισε να βγαίνει άσπρος καπνός απο τον χώρο της μηχανής και ορισμένοι αυτοκινητιστές μας έβλεπαν περίεργα καθώς το αμάξι κάπνιζε. Φτάνοντας στο σπίτι διαπιστώσαμε ότι ο σωλήνας του υδραβλικού τιμονίου δέν είχε πρεσαριστεί καλά με αποτέλεσμα το υγρό να στάζει πάνω στο χταπόδι εξαγωγής και να καίγεται. Έγώ ευχώμουνα να άνοιγε η γή να με καταπιεί μέσα σε όλη αυτή την εμπειρία.
Επίσης έμαθα οτι οι πινακίδες απο το GTO ήταν απο άλλο αμάξι που είχε παλιώτερα στην κατωχή του ο εξάδερφος μου και χωρίς ασφάλεια. Άμα μας πιάνανε θα περνούσαμε την νύχτα μας στο κρατητήριο στα σίγουρα.
Πάντος άμα ήμουνα εγώ μπορεί να έιχα σταματήσει...
Έχεις κανείς άλλος παρώμειες εμπειρίες....
-
Η παρακάτω ιστορία συνέβηκε πριν απο 10 περιπου χρόνια λίγο μετά όταν είχα πρωτοέρθει Αμερική.
Συγκεκριμένα ήταν Νοέμβρης του 1995 Παρασκευή βράδυ. Τότε συνήθιζα να περνάω τις Παρασκευές μου στο σπίτι του εξαδέρφου μου όπου είχε σαν Hobby την ανακατασκευή του 67' Pontiac GTO. Θυμάμε την συγκεκριμένη νύχτα ήταν η πρώτη φορά με έβγαλε βόλτα θέλοντας να δοκιμάσει την αντλία για το υδραβλικό τιμόνι. Συγκεκριμένα οδηγούσαμε για 10 περιπου λεπτά 3-4 Towns πιο κάτω απο την κατοικία του και καθώς είμασταν σταματημένοι στο φανάρι ακριβός δίπλα μας έρχεται(απο το αριστερά) και σταματάει ένα Corvette του 1990-1993 και άρχισε να μαρσάρει. Ο εξάδερφος μου άρχισε να μαρσάρει και αυτός χαμογελώντας πονήρα και ξέρωντας οτι τα 5.7Λ της Corvette δεν είχαν καμία ελπίδα μπροστά στα 6+Λ του GTO.
Ξαφνικά απο το πουθενά πετάγεται ένα Ford Interceptor της τοπικής αστυνομίας και φρενάροντας 3-4 μέτρα σταματάει ακριβός μπροστά απο το Corvette ανοίγοντας τα φώτα της συρήνας. O μπάτσος πετάγεται έξω απο την πόρτα και φωνάζει...STOP RIGHT THERE κοιτάζοντας προς εμάς. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι ήταν ο γδούπος απο το πόδι του εξαδέρφου μου που πάτησε το γκάζι κολώντας το στο έδαφος ξυπνόντας τα 400 άλογα του GTO...εγώ είχα μείνει κόκαλλο κοιτάζοντας το πρόσωπο του μπάτσου που πήρε μια έκφραση τρόμου υποχωρόντας 2-3 βήματα για να μην βρεθεί στο δρόμο του GTO που με τα βίας απέφηγε την μούρη του Ford. Το GTO έκαψε λάστιχο για καμιά 60αρια μετρά και δεν θα ξεχάσω την εικόνα του ασπρου συννέφου πίσω απο το αυτοκίνητο το οποίο κάλυπτε τα πάντα και το μόνο που διάκρινες ήταν η αναλαμπές απο το φώς της συρήνας του περιπολίκού και το πράσινο φανάρι. Τελικά μετά απο 5-6 τετράγονα και έχοντας παραβεί του λάχιστον 1-2 κόκκινα φανάρια κόψαμε απο κάτι δρόμους και επιστέψαμε προς το σπίτι.
Το άλλο παράδοξο ήταν πως άρχισε να βγαίνει άσπρος καπνός απο τον χώρο της μηχανής και ορισμένοι αυτοκινητιστές μας έβλεπαν περίεργα καθώς το αμάξι κάπνιζε. Φτάνοντας στο σπίτι διαπιστώσαμε ότι ο σωλήνας του υδραβλικού τιμονίου δέν είχε πρεσαριστεί καλά με αποτέλεσμα το υγρό να στάζει πάνω στο χταπόδι εξαγωγής και να καίγεται. Έγώ ευχώμουνα να άνοιγε η γή να με καταπιεί μέσα σε όλη αυτή την εμπειρία.
Επίσης έμαθα οτι οι πινακίδες απο το GTO ήταν απο άλλο αμάξι που είχε παλιώτερα στην κατωχή του ο εξάδερφος μου και χωρίς ασφάλεια. Άμα μας πιάνανε θα περνούσαμε την νύχτα μας στο κρατητήριο στα σίγουρα.
-
-
Tωρά αυτό είναι παραδείγμα προς μίμηση ή προς αποφυγή αγαπητέ?
-
Αντιρίαντ,πούτ δέ κότς ντάουν λέμε.
-
Γέμισε το φόρουμ liberals.
-
Ουάο! Αυτό είναι ωραία ιστορία!
Στην Αθήνα πάντως είναι δύσκολο κάτι τέτοιο μιας και να ξεφύγεις αρκεί μόνο να πάρουν το νούμερο και να έχεις χοντρά προβλήματα.
Αν δεν έχεις πινακίδες όμως (ή αυτές είναι 'μούφα' όπως στην περίπτωσή σου) εγώ θα σκεφτόμουν κάτι τέτοιο! Αν ήμουν δε κοντά στον Υμητό (βουνό της Αθήνας) θα το...καλοσκεφτόμουν! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γέμισε το φόρουμ liberals.and hipies
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Ουάο! Αυτό είναι ωραία ιστορία!
Στην Αθήνα πάντως είναι δύσκολο κάτι τέτοιο μιας και να ξεφύγεις αρκεί μόνο να πάρουν το νούμερο και να έχεις χοντρά προβλήματα.
Αν δεν έχεις πινακίδες όμως (ή αυτές είναι 'μούφα' όπως στην περίπτωσή σου) εγώ θα σκεφτόμουν κάτι τέτοιο! Αν ήμουν δε κοντά στον Υμητό (βουνό της Αθήνας) θα το...καλοσκεφτόμουν!και ομως υπαρχουν ατομα που εχουν γλυτωσει απο καταδιωξη τροχαιας και ειχαν πανω και την πινακιδα...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
και ομως υπαρχουν ατομα που εχουν γλυτωσει απο καταδιωξη τροχαιας και ειχαν πανω και την πινακιδα...
Πώς?
-
Nαι, για πες! Αυτό είναι ΠΟΛΥ ενδιαφέρον!!!
-
Βαγγέεεεληηηηηηηη έλα να μας πεις πως το έκανες.
Αυτό το θέμα γενικά τι θέλει να πεί;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αυτό το θέμα γενικά τι θέλει να πεί;Iστορίες και μαθήματα αντικοινωνικής συμπεριφοράς!
Ελπίζω να μην λογοκριθεί ε?
-
Με φωναξε ενας τροχαιος για να μου δωσει κληση ενω μιλαγα στο κινητο,και εγω εκανα και καλα οτι δεν τον είδα,αλλη δουλεια δεν ειχαμε τώρα να σταματαμε να παιρνουμε κλήσεις
Μια αλλη φορα πηγε να με σταματησει ενα μπλοκο αλλα δεν πρόλαβε ουτε να σηκώσει το χερι του,αυτος στην δεξιά εγώ στην αριστερη με 180+ και με αλλο αυτοκίνητο στην μεσαία,δεν υπηρχε περίπτωση να πλακωθω στα φρένα για να γεμίσει το μπλοκάκι του.
Δεν εχω ουτε αυτοκινητο με 400 αλογα ούτε μηχανη μεγαλου κυβισμου οποτε δεν θα ακουσετε ιστορίες τρόμου απο εμένα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μια αλλη φορα πηγε να με σταματησει ενα μπλοκο αλλα δεν πρόλαβε ουτε να σηκώσει το χερι του...Το εχω κανει και εγω 2 φορες...
Επισης, καποτε εκανα... ανωριμοτητες σε πλατεια της Κηφισιας.. Οταν βαρεθηκα και αποφασισα να φυγω ειδα περιπολικο να ερχεται απο την αντιθετη κατευθυνση (μαλλον ειχε κληθει απο τους κατοικους των γυρω σπιτιων) με αναμμενους φαρους. Χωρις να το σκεφτω πατησα γκαζι, περασα διπλα του τεζα και εξαφανιστηκα... Ευτυχως ηταν και το σπιτι μου κοντα οποτε εβαλα το αυτοκινητο στο γκαραζ...ΥΓ. Εννοειται πως δεν επικροτω τετοιες ενεργειες και σιγουρα εκανα μ@λ@κια λιωνοντας λαστιχα ενω οι ανθρωποι ξεκουραζονταν στα σπιτια τους...
-
Εγώ 2 φορές το έχω ¨σκασει¨ απο μπάτσους, η μια στο εξωτερικό και συγκεκριμενα σλοβακια. Πήγα πριν 3 χρόνια νοικιασα Φελιτσια 1.3 και αρχισα τα παιχνιδακια (18 χρονω παιδί σε ξένη χωρα!) Και πάω στο εμπορικό της πρωτευσας στην πλατεια και αρχιζω χειροφρενα και μπαπ σκαει μπατσικο μου αναβει σειρήνα και εγώ τρέχω μπαίνω στο υπόγειο παρκιν και σβηνω το αμαξι. Μπαίνουν και οι μπάτσοι μέσα και βλέπουν αλλα 200 Φελιτσια λευκά ίδια με το δικο μου οπότε την έκανα με ελαφρά σα κύριος.
Τη 2 φορά ανέβαινα πανόραμα και στο φανάρι στα ανατόλια βράδυ ηταν κιολας κόβω ελέγχω και την κάνω με κόκκινο και ξαφνικά βλέπω μπάτσο εξώ απο περιπολικο και δίπλα στο φανάρι!!! μου κάνει σήμα και εγώ σβηνω τα φωτα και χανομαι στα στενα...
Και στις 2 περιπτώσεις έτρεμα καθώς έφευγα...
-
Προτείνω μετονομασία του παρόντος σε Φίδια 2006.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Προτείνω μετονομασία του παρόντος σε Φίδια 2006.ή να συνεχίσουμε στο Δρακοφιδοθρεντ
-
Το ερώτημα είναι ένα και σημαντικό! Έστω ότι την κοπανάς αλλά ο αστυνομικός συγκρατήσει αριθμό κυκλοφορίας, ποια είναι τα ενδεχόμενα?
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Το ερώτημα είναι ένα και σημαντικό! Έστω ότι την κοπανάς αλλά ο αστυνομικός συγκρατήσει αριθμό κυκλοφορίας, ποια είναι τα ενδεχόμενα?Αντε να αποδείξει οτι οδηγούσες εσυ το αμάξι και όχι ο δύδιμος αδερφός σου
Την έχετε ποτέ κοπανήσει απο...την αστυνομία;