-
Έχω μια CBR 600F ατρακάριστη του 1998 χωρίς κανένα μηχανικό πρόβλημα (μόνο ένα μικρό σπάσιμο στο πίσω φτερό). Πόσο μπορώ να την πουλήσω στην Ελλάδα? Πια δηλαδή θα είναι μια δίκαιη τιμή για μένα και για τον αγοραστή.
-
Έχω μια CBR 600F ατρακάριστη του 1998 χωρίς κανένα μηχανικό πρόβλημα (μόνο ένα μικρό σπάσιμο στο πίσω φτερό). Πόσο μπορώ να την πουλήσω στην Ελλάδα? Πια δηλαδή θα είναι μια δίκαιη τιμή για μένα και για τον αγοραστή.
-
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Έχω μια CBR 600F ατρακάριστη του 1998 χωρίς κανένα μηχανικό πρόβλημα (μόνο ένα μικρό σπάσιμο στο πίσω φτερό). Πόσο μπορώ να την πουλήσω στην Ελλάδα? Πια δηλαδή θα είναι μια δίκαιη τιμή για μένα και για τον αγοραστή.3.500 με 4.500 Euro ????
-
Τόσο λίγο? Εγώ υπολόγιζα να την πουλήσω στην χειρότερη περίπτωση 4.500 χιλιάρικα.
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Τόσο λίγο? Εγώ υπολόγιζα να την πουλήσω στην χειρότερη περίπτωση 4.500 χιλιάρικα.8ετών μηχανή....
- ότι η αγορά μεταχειριμένων μοτό (& γενικά όλων των μοτό) έχει πέσει πάρα πολύ ....
Με 8.500 παίρνει κανείς ένα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μικρό αυτοκίνητο....
-
Ριξε μια ματια στο autotriti.gr και θα βρεις ποσο πωλουνται.
Πριν 4 μηνες εδωσα την δικη μου CBR600F Sport,μοντελο 2002 για 6300ευρω.
-
Ο χρήστης tifozif1 έγραψε:
Τις μηχανές τις συγκρίνεις με μηχανές όχι με αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Έχω μια CBR 600F ατρακάριστη του 1998 χωρίς κανένα μηχανικό πρόβλημα (μόνο ένα μικρό σπάσιμο στο πίσω φτερό). Πόσο μπορώ να την πουλήσω στην Ελλάδα? Πια δηλαδή θα είναι μια δίκαιη τιμή για μένα και για τον αγοραστή.Σε πολύ καλή κατάσταση πωλούνται περίπου 4000
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Τις μηχανές τις συγκρίνεις με μηχανές όχι με αυτοκίνητα.
Αν διαβάζεις τμηματικά το ποστ τότε διαβάζεις άλλα πράγματα... το πόστ έλεγε για την πτώση των τιμών και της ζήτησης των μεταχειρισμένων μηχανών...
-
Ectel σκέψου μόνο πως ήδη τα μοντέλα 99-2000 που διαφοροποιούνται αισθητά σε σχέση με τα μοντέλα 92-98, πωλούντε στο όριο των 5000Ε.
Νομίζω πως δύσκολα θα μπορέσεις να την δώσεις πάνω απο 4000Ε.
Το καλύτερο που σου προτείνω είναι να την αφήσεις βιτρίνα σε κάποιο (γνωστό σου αν είναι δυνατό) έμπορο μοτοσυκλετών. Παράλληλα εσύ βάζε την αγγελία.
Αναφορικά με τον Σαρακάκη πρέπει να σας πώ έχει αναθεωρήσει τις τιμές ανταλλακτικών.
-
Το καλοκαίρι ρώτησα πόσο θα μου την κρατούσε ένας έμπορος εάν αγόραζα την CBR600F 2002 μοντέλο (6,800 ευρώ) από αυτόν και όταν μου απάντησε 4,200 σηκώθηκα και έφυγα!!
CBR 600F