-
08:15 πουρνό πουρνό. Το παλιό αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας σκάει απέναντι μου και μου κάνει αίτηση να έρθει προς το μέρος μου. Κάνω δεξιά και ανοίγω το παράθυρο. Καλημέρα σας μου λέει απορημένα ο συμπολίτης που προσλήφθηκε από το δήμο για να κάνει τον αστυνομικό με πολιτική περιβολή. Καλημέρα και σε σας απαντώ. Γιατί μπαίνετε στον μονόδρομο; του ερωτώ. Πάυση....αμηχανία και στο τέλος τα κατάφερε. Έχουμε το δικαίωμα όταν είμαστε σε υπηρεσία να μπαίνουμε όπου θέλουμε (και σε μονόδρομους αντιθέτα δηλ.), μου εκσφενδονίζει πεπεισμένος ότι με έχει βάλει στην θέση μου. Μυστική αποστολή με περιπολικό (χωρίς φάρους και κόρνες βέβαια), ο δημοτικός αστυνομικός . Τον αφήνω να περάσει και επιδεικτικά σκύβω το κεφάλι από το παράθυρο και απομνημονεύω τον αριθμό κυκλοφορίας. Εκτός από παραβάτης είσαι και ασχρός ψεύτης σκέφτομαι.
Ρε παιδιά ποιός τους προσλαμβάνει αυτούς; Με ποιά κριτήρια; Και τί παράδειγμα δίνουν στους συμπολίτες τους αυτοί οι Σέρλοκ Χόλμς; Τί είδους εκπαίδευση παίρνουν; Συμπεραίνω τις απαντήσεις και συνεχίζω.
Ο συν-Έλληνας δεν αλλάζει. Ωχαδερφισμός και πονηριά, και άντε να βολευτούμε σε μια θεσούλα να παίρνουμε το χιλιάρικο, αλλά η μαγκιά ατελείωτη. ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..... Αντί να γίνουμε εγωιστές στο να αριστοποιήσουμε την ζωή μας και κατ΄ επέκταση να βελτιώσουμε το μέλλον μας, (π.χ. να φτιάξουμε την οικονομία μας και να εξασφαλίσουμε ότι θα πάρουμε συντάξεις στο τέλος), ενδιαφερόμαστε για το πως θα πουλήσουμε τη μαγκιά μας, στον συνάνθρωπο, στον συμπολίτη. Διότι εμείς έχουμε και καβάντζα τη δουλειά μας και δεν μας κουνά κανείς, διότι είμαστε ο νόμος, διότι είμαστε η εφορία, διότι είμαστε το κράτος. Και η πλάκα είναι ότι όλοι αυτοί οι δημόσιοι είναι μεταξύ των γνώστων μας, των συγγενών μας κτλ. Και το κακό δεν είναι μόνο αυτοί, είναι και όλοι οι άλλοι που συμπεριφέρονται ηλίθια στο δρόμο, που παρκάρουν μπροστά στην πόρτα σου, που για μια μαγκιά παίρνουν το ρόλο του χάρου στο δρόμο. Και αυτοί που σε κλέβουν νοικιάζοντάς σου μιά τρύπα για μια περιουσία, και ο κάθενας που χρεώνει όσο γουστάρει το νερό, τον καφέ και το φαί διώχνωντας τον τουρίστα. Και οι ρασοφόροι που σε γδέρνουν σε γάμους, βαφτίσια και έξω απο δώ κηδείες. Και οι κτελατζήδες με τα συναρμολογούμεν λεωφορεία, και οι νταλικιέρηδες με τα λαστιχα κότζακ και οι ομάρ ταρίφ με τον καπνό να βγαίνει απο το καναρίνι τους σαν απο φουγάρο ποντοπόρου πλοίου. Και οι δόκτορες με τα φακελάκια, και οι λαδιάρηδες δ.υ. των εφοριών και πολεδομιών. Και οι βολευτές του γνωστού κτιρίου, και οι εργολάβοι και όλοι λοιποί. (Να με συγχωρούν που τους άφησα απέξω όσους δεν τους ανέφερα).Συμπέρασμα:
Αυτοί πάντα θα μπαίνουν όπου θέλουν για υπηρεσιακούς λόγους.
Και εγώ αλλά και άλλοι θα συνεχίσουμε να κάνουμε όνειρα για την ζωή μας και των παιδιών μας. Αλλά η φωνή απο μέσα μας πάντα θα μας ρωτά... ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟ.......Υ.Γ.
Οχι δέν είμαι αναρχικός, αριστεριστής, κουμούνι ή άμυαλος να καταστρέφω περιουσίες άλλων που δεν μου φταίνε σε τίποτα, όπως θα πούν οι τυχόν εθνικόφρονες. Όυτε καπιταλιστής, δεξιός, αιμορουφήχτρα του λαού, όπως θα πούν οι απέναντι.
Ένας ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ είμαι που εργάζομαι σκληρά, πετυχαίνω καλές αμοιβές για την δουλειά που προσφέρω, προσπαθώ να 'εκμεταλεύομαι' την ελευθερία που μου δίνει το σύνταγμα, ώστε να είμαι ευτυχισμένος στην ζωή μου και να μην κάνω δυστυχισμένη την ζωή των συνανθρώπων μου. -
08:15 πουρνό πουρνό. Το παλιό αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας σκάει απέναντι μου και μου κάνει αίτηση να έρθει προς το μέρος μου. Κάνω δεξιά και ανοίγω το παράθυρο. Καλημέρα σας μου λέει απορημένα ο συμπολίτης που προσλήφθηκε από το δήμο για να κάνει τον αστυνομικό με πολιτική περιβολή. Καλημέρα και σε σας απαντώ. Γιατί μπαίνετε στον μονόδρομο; του ερωτώ. Πάυση....αμηχανία και στο τέλος τα κατάφερε. Έχουμε το δικαίωμα όταν είμαστε σε υπηρεσία να μπαίνουμε όπου θέλουμε (και σε μονόδρομους αντιθέτα δηλ.), μου εκσφενδονίζει πεπεισμένος ότι με έχει βάλει στην θέση μου. Μυστική αποστολή με περιπολικό (χωρίς φάρους και κόρνες βέβαια), ο δημοτικός αστυνομικός . Τον αφήνω να περάσει και επιδεικτικά σκύβω το κεφάλι από το παράθυρο και απομνημονεύω τον αριθμό κυκλοφορίας. Εκτός από παραβάτης είσαι και ασχρός ψεύτης σκέφτομαι.
Ρε παιδιά ποιός τους προσλαμβάνει αυτούς; Με ποιά κριτήρια; Και τί παράδειγμα δίνουν στους συμπολίτες τους αυτοί οι Σέρλοκ Χόλμς; Τί είδους εκπαίδευση παίρνουν; Συμπεραίνω τις απαντήσεις και συνεχίζω.
Ο συν-Έλληνας δεν αλλάζει. Ωχαδερφισμός και πονηριά, και άντε να βολευτούμε σε μια θεσούλα να παίρνουμε το χιλιάρικο, αλλά η μαγκιά ατελείωτη. ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..... Αντί να γίνουμε εγωιστές στο να αριστοποιήσουμε την ζωή μας και κατ΄ επέκταση να βελτιώσουμε το μέλλον μας, (π.χ. να φτιάξουμε την οικονομία μας και να εξασφαλίσουμε ότι θα πάρουμε συντάξεις στο τέλος), ενδιαφερόμαστε για το πως θα πουλήσουμε τη μαγκιά μας, στον συνάνθρωπο, στον συμπολίτη. Διότι εμείς έχουμε και καβάντζα τη δουλειά μας και δεν μας κουνά κανείς, διότι είμαστε ο νόμος, διότι είμαστε η εφορία, διότι είμαστε το κράτος. Και η πλάκα είναι ότι όλοι αυτοί οι δημόσιοι είναι μεταξύ των γνώστων μας, των συγγενών μας κτλ. Και το κακό δεν είναι μόνο αυτοί, είναι και όλοι οι άλλοι που συμπεριφέρονται ηλίθια στο δρόμο, που παρκάρουν μπροστά στην πόρτα σου, που για μια μαγκιά παίρνουν το ρόλο του χάρου στο δρόμο. Και αυτοί που σε κλέβουν νοικιάζοντάς σου μιά τρύπα για μια περιουσία, και ο κάθενας που χρεώνει όσο γουστάρει το νερό, τον καφέ και το φαί διώχνωντας τον τουρίστα. Και οι ρασοφόροι που σε γδέρνουν σε γάμους, βαφτίσια και έξω απο δώ κηδείες. Και οι κτελατζήδες με τα συναρμολογούμεν λεωφορεία, και οι νταλικιέρηδες με τα λαστιχα κότζακ και οι ομάρ ταρίφ με τον καπνό να βγαίνει απο το καναρίνι τους σαν απο φουγάρο ποντοπόρου πλοίου. Και οι δόκτορες με τα φακελάκια, και οι λαδιάρηδες δ.υ. των εφοριών και πολεδομιών. Και οι βολευτές του γνωστού κτιρίου, και οι εργολάβοι και όλοι λοιποί. (Να με συγχωρούν που τους άφησα απέξω όσους δεν τους ανέφερα).Συμπέρασμα:
Και εγώ αλλά και άλλοι θα συνεχίσουμε να κάνουμε όνειρα για την ζωή μας και των παιδιών μας. Αλλά η φωνή απο μέσα μας πάντα θα μας ρωτά... ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟ.......Υ.Γ.
Οχι δέν είμαι αναρχικός, αριστεριστής, κουμούνι ή άμυαλος να καταστρέφω περιουσίες άλλων που δεν μου φταίνε σε τίποτα, όπως θα πούν οι τυχόν εθνικόφρονες. Όυτε καπιταλιστής, δεξιός, αιμορουφήχτρα του λαού, όπως θα πούν οι απέναντι.
Ένας ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ είμαι που εργάζομαι σκληρά, πετυχαίνω καλές αμοιβές για την δουλειά που προσφέρω, προσπαθώ να 'εκμεταλεύομαι' την ελευθερία που μου δίνει το σύνταγμα, ώστε να είμαι ευτυχισμένος στην ζωή μου και να μην κάνω δυστυχισμένη την ζωή των συνανθρώπων μου. -
πεστα χρυσοστομε!
-
Καλά όλα αυτά... αλλά κοίτα που ξεκίνησες και που έφτασες!!
Από τον τυπά που μπήκε ανάποδα έφτασες στο φακελάκι κ στο διεφθαρμένο πολιτικό!
Εξάλλου, κανείς δεν είναι τέλειος
Εσύ τι έχεις κάνει για να αλλάξεις την κατάσταση;
Του πήρες την πινακίδα; Έκανες καταγγελία;
Ή απλά κ συ σα συν-έλληνας, φωνάζεις, ξεσπάς και μετά λες και συ 'ώχου μωρέ αδερφέ, δε βαριέεεσαι, έχει και champions league αποψε', και δικαιολογείς τον εαυτό σου λέγοντας ότι 'άλλωστε τίποτα δε θα αλλάξει αρα δεν αξίζει να προσπαθήσω'.. -
Να σου πω...
το γεγονος οτι καθησε και το εγραψε στο φορουμ με ενα ωραιο ποστ ειναι μια καλη αντιδραση. Μοιραζει την γνωμη του με αρκετους ανθρωπους, και ισως πεισει και μερικους οτι κατι δεν παει καλα...απο την αλλη το να τον κατακρινεις που τα ειπε σωστα (ασχετα απο τις πραξεις του, που ουτε εγω ουτε εσυ γνωριζεις(, μαλλον δεν το βρισκω καλο
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Να σου πω...
το γεγονος οτι καθησε και το εγραψε στο φορουμ με ενα ωραιο ποστ ειναι μια καλη αντιδραση. Μοιραζει την γνωμη του με αρκετους ανθρωπους, και ισως πεισει και μερικους οτι κατι δεν παει καλα...απο την αλλη το να τον κατακρινεις που τα ειπε σωστα (ασχετα απο τις πραξεις του, που ουτε εγω ουτε εσυ γνωριζεις(, μαλλον δεν το βρισκω καλο
Δεν τον κατακρίνω. Απλά μου τη δίνει η νοοτροπία 'φταίνε πάντα οι άλλοι εκτός από μένα'. Έπειτα, τον ρώτησα τι έκανε, αν έκανε καταγγελία κτλ. Δεν είδα πουθενά να έγραψα τι έκανε.
-
Πιστεύει κανένας πως, ακόμα και καταγγελία να έκανε θα γινόταν τίποτα;
-
Ο χρήστης luck έγραψε:
Πιστεύει κανένας πως, ακόμα και καταγγελία να έκανε θα γινόταν τίποτα;να την κανει και ας μην γινει και τιποτα! αν καθομασταν ολοι με τα χερια δεμενα...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Καλά όλα αυτά... αλλά κοίτα που ξεκίνησες και που έφτασες!!
Από τον τυπά που μπήκε ανάποδα έφτασες στο φακελάκι κ στο διεφθαρμένο πολιτικό!
Εξάλλου, κανείς δεν είναι τέλειος
Εσύ τι έχεις κάνει για να αλλάξεις την κατάσταση;
Του πήρες την πινακίδα; Έκανες καταγγελία;
Ή απλά κ συ σα συν-έλληνας, φωνάζεις, ξεσπάς και μετά λες και συ 'ώχου μωρέ αδερφέ, δε βαριέεεσαι, έχει και champions league αποψε', και δικαιολογείς τον εαυτό σου λέγοντας ότι 'άλλωστε τίποτα δε θα αλλάξει αρα δεν αξίζει να προσπαθήσω'..Έχω κρατήσει το νούμερο, και κάποια στιγμή θα τα πούμε στην δημαρχία (παρόλο που θα γίνω γραφικός). Επίσης θα περάσω το μήνυμα στον κύκλο μου (συγγενείς φίλοι κτλ.) και θα επιχειρηματολογήσω για τις θέσεις μου. Σε αυτούς δε τους γνωστούς και συγγενείς που είναι μεταξύ της 'κλίκας', θα προσπαθήσω να τους αλλάξω το νιονιό. Θα εκπαιδεύσω δε και το παιδί μου να σκέφτεται με ανάλογο τρόπο. ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ. Αν και δεν θα έπρεπε να με πάρεις από τα μούτρα.
Εσύ τί θα κάνεις για τα στραβά; Το πολεμάς το θέμα; -
Με παρεξήγησες. Δε σε πήρα από τα μούτρα. Ίσως το ύφος που τα έγραψα δεν έγινε κατανοητό, γι'αυτό μου την πέσατε δυο-τρεις εδώ μέσα.. απλά οι περισσότεροι σ'αυτή τη χώρα αυτό κάνουμε, δηλαδή ξεσπάμε αλλά δε δοκιμάζουμε να αλλάξουμε αυτό που μας ενοχλεί. Σου δίνω συγχαρητήρια αν τα κάνεις αυτά, πραγματικά σου βγάζω το καπέλο Εγώ για το συγκεκριμένο περιστατικό δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω και πολλά.
Και για να είμαι ειλικρινής, δυστυχώς, και στη θέση σου να ήμουν, δεν ξέρω τι θα έκανα και αν θα έκανα κάτι ... δυστυχώς. -
τραβα τον σε βιντεο και δωστο στον εξτρα.
-
Κάποτε είχα βγάλει φωτογραφίες και τις είχα στείλει στην τροχαία.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=4827&postdays=0&postorder=asc&start=0
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Κάποτε είχα βγάλει φωτογραφίες και τις είχα στείλει στην τροχαία.http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=4827&postdays=0&postorder=asc&start=0
ΡΕ ΕΣΥ ΜΕ ΚΑΡΦΩΣΕΣ????
ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟ Καρότο
-
Ο χρήστης KARAKIRIAKOS GEORGE έγραψε:
Έχουμε το δικαίωμα όταν είμαστε σε υπηρεσία να μπαίνουμε όπου θέλουμε (και σε μονόδρομους αντιθέτα δηλ.), μου εκσφενδονίζει πεπεισμένος ότι με έχει βάλει στην θέση μου.της θειας του. Σύμφωνα με τον ΚΟΚ ακόμα και τα περιπολικά ΔΕΝ μπορούν να παραβιάσουν το μονόδρομο. Που την είδε εξουσία το τσογλάνι.
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
Έχουμε το δικαίωμα όταν είμαστε σε υπηρεσία να μπαίνουμε όπου θέλουμε (και σε μονόδρομους αντιθέτα δηλ.), μου εκσφενδονίζει πεπεισμένος ότι με έχει βάλει στην θέση μου.
της θειας του. Σύμφωνα με τον ΚΟΚ ακόμα και τα περιπολικά ΔΕΝ μπορούν να παραβιάσουν το μονόδρομο. Που την είδε εξουσία το τσογλάνι.
Ακόμα και με ανοιχτό φάρο και σειρήνα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Έχουμε το δικαίωμα όταν είμαστε σε υπηρεσία να μπαίνουμε όπου θέλουμε (και σε μονόδρομους αντιθέτα δηλ.), μου εκσφενδονίζει πεπεισμένος ότι με έχει βάλει στην θέση μου.
της θειας του. Σύμφωνα με τον ΚΟΚ ακόμα και τα περιπολικά ΔΕΝ μπορούν να παραβιάσουν το μονόδρομο. Που την είδε εξουσία το τσογλάνι.
Ακόμα και με ανοιχτό φάρο και σειρήνα...
Ψάξε στο site του Εθνικού Τυπογραφείου. Το ΦΕΚ με τον ΚΟΚ δίδεται τζάμπα. Λέιε ότι τα οχήματα προτεραιότητας δεν δικαιούνται να παραβιάσουν τα σήματα του τροχονόμου και τον μονόδρομο.
-
Ειμαστε ετοιμοι να γίνουμε Φιλανδία?
Ρωτώ και προβληματίζομαι
Εκεί συλλαμβάνουν οδηγό αστυνομικό με 1 ποτήρι μπύρα και φεύγει από το σώμα? (δε λέω μπορεί και να είναι καλός αστυνομικός και το κρητήριο του 0,00 κάτι δε λεει κάτι για να φύγει από το σώμα)
Σημειώνω βέβαια ότι εμείς είμαστε στο άλλο άκρο.
Γενικά είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι γιατι παρακαλάμε και διαπραγματευόμαστε.,,,Με ρώτησε ένας Φιλανδός φίλος μου πως τους κλείνω φτηνότερα δωμάτια (μόνο για φίλους το κάνω) από αυτά που τους λένε στο τηλέφωνο και πως παίρνω και 2η φορά και 3η φορά και ρίχνω την τιμή....
Αυτοί λέει αμα σου πούν μία τιμή ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Δεν ξαναπαίρνουν να ζητησουν κάτι καλύτερο κλπ...
Το αναφέρω αυτό για να δείξω την νοοτροπία. Εμείς σε όλα λέμε ότι δεν είναι στο όριο αλλά ότι είναι εκεί γύρω....
Αλλα το λέμε για όλα, και τα περισσότερα από αυτά είναι τα άσχημα..
Περίπου ο νόμος, όχι για μένα κλπ.... -
Επίσης, οι δημοτικοί αστυνομικοί δεν είναι σαν τους κανονικούς αστυνομικούς του Υπ. Δημοσίας Τάξης.
Βαράτε τους, βρίστε τους.
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
Επίσης, οι δημοτικοί αστυνομικοί δεν είναι σαν τους κανονικούς αστυνομικούς του Υπ. Δημοσίας Τάξης.Βαράτε τους, βρίστε τους.
Δεν μας εξηγης .....γιατι να το κανουμε αυτο???
Επειδη γραφουν τους καφρους που παρκαρουν οπου θελουν????
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟ........