-
καλησπέρα,
ενδιαφερομαι να αγορασω ενα honda s 2000 μεταχειρισμένο
εχω διαβασει αρκετα για το αυτοκινητο στον ειδικο τυπο
αλλα εχω καποιους ενδιασμους οσον αφορα την ασφαλεια στην καθημερινη χρηση (θελει τοσο πολυ προσοχη?)
επισης αλλο ενα που με απασχολει ειναι η ποιοτητα κατασκευης των υλικων για ενα αυτοκινητο 30 με 35 χιλιαδες ευρω καπου διαβασα οτι οταν κλεινεις την πορτα νομιζεις οτι κλεινεις την πορτα απο το σιβικ σενταν του γειτονα
επισης τι διαφορες εχει το facelift με το προηγουμενο και αν αυξηθηκε τελικα ο κυβισμος σε 2200 οπως παλι ειχα διαβασει
Αξιζει??? εχετε καμια αλλη αντιστοιχη προταση? (εκτος mx-5)
Ευχαριστω συγνωμη αν σας ζαλισα.Υ.Γ
το Ζ4 και η boxster ειναι η καψουρα μου αλλα δυστυχως δεν φτανω
και παλι ευχαριστω για τον χρονο σαςΑποστολος
-
καλησπέρα,
αλλα εχω καποιους ενδιασμους οσον αφορα την ασφαλεια στην καθημερινη χρηση (θελει τοσο πολυ προσοχη?)
επισης αλλο ενα που με απασχολει ειναι η ποιοτητα κατασκευης των υλικων για ενα αυτοκινητο 30 με 35 χιλιαδες ευρω καπου διαβασα οτι οταν κλεινεις την πορτα νομιζεις οτι κλεινεις την πορτα απο το σιβικ σενταν του γειτονα
επισης τι διαφορες εχει το facelift με το προηγουμενο και αν αυξηθηκε τελικα ο κυβισμος σε 2200 οπως παλι ειχα διαβασει
-
καλησπέρα,
-
Ο χρήστης toliskkk έγραψε:
καλησπέρα,ενδιαφερομαι να αγορασω ενα honda s 2000 μεταχειρισμένο
Παρε ενα μεταχειρισμενο Ιμπρεζα WRX 2002 με 30000ευρω και ασε αλλον να βγαλει απο την δυσκολη θεση αυτον που την πατησε αγοραζοντας αυτο το αποτυχημενο μοντελο!
Παρε 6944313070 δινουν ενα καμπριο Μερσεντες CLK ΜΕ 192 ΑΛΟΓΑ με 33.000ευρω!! -
Καταρχην δεν εχεις χωρο αποσκευων,οτι κανεις θα ειναι σε ακτινα 100 χλμ λόγω και της μεγαλης κατανάλωσης.
Προσωπικα δεν εχω ακουσει κακα λογια για την ποιότητα.
Από εκει και πέρα ειναι πισωκίνητο με αφθονα αλογα,προφανως χρειαζεται προσοχή και χέρια εάν δεν σκοπεύεις να κινείσαι με 50-80 στην παραλιακή.
Το mx-5 ειναι σαφως πιο όμορφο και πρακτικό χωρίς να παύει να ειναι σπορ,το s2000 ειναι σκληροπυρηνικό αυτοκίνητο με οτι αυτο συνεπάγεται. -
epidei psaxnomai gia to sygkekrimeno autokinito:
h poiotita kataskeuis einai koryfaia. exei to pio akampto plaisio stin katigoria tou. kammia sxesi me civic.
8elei prosoxi stin metafora tou barous ka8os an px mpaineis me terma gkazi se mia strofi kai fobi8eis kai afiseis to gkazi, tote gyrnaei amesws...
gia tin eurwpi htan kai einai 2000cc. To facelit exei neous profylaktires kai fota mpros kai pisw, 17ares zantes kai ligo diaforetiko timoni mesa. episis enisximeno kibwtio taxytitwn kai diaforiko, pio argo timoni, kai nea ry8misi stin anartisi gia periorismo ths 3afnikis yperstrofis.
pare modelo 2002+, 3exorizoun giati exoun piso gialino tzami (pio palia exoun plastiko)
prosoxi polla pou poulounte stin Ellada exoun emplakei se atyximata kai meta ta exoun 3anaftia3ei..
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καταρχην δεν εχεις χωρο αποσκευων,οτι κανεις θα ειναι σε ακτινα 100 χλμ λόγω και της μεγαλης κατανάλωσης.
Προσωπικα δεν εχω ακουσει κακα λογια για την ποιότητα.
Από εκει και πέρα ειναι πισωκίνητο με αφθονα αλογα,προφανως χρειαζεται προσοχή και χέρια εάν δεν σκοπεύεις να κινείσαι με 50-80 στην παραλιακή.
Το mx-5 ειναι σαφως πιο όμορφο και πρακτικό χωρίς να παύει να ειναι σπορ,το s2000 ειναι σκληροπυρηνικό αυτοκίνητο με οτι αυτο συνεπάγεται.Diafono.
Kai xoro aposkeuwn exeis kai autonomia 400+km ana fuel tank exeis an perioristeis stis 3000 strofes.
To Mx-5 einai omorfo alla palio autokinito. Eida prosfata to Mx5 Mazdaspeed, oraio to eixan ftia3ei alla 8a to agoraza prin 10 xronia oxi tora. e3allou pws mporei na einai pio praktiko, afou einai safestata mikrotero?
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
epidei psaxnomai gia to sygkekrimeno autokinito:h poiotita kataskeuis einai koryfaia. exei to pio akampto plaisio stin katigoria tou. kammia sxesi me civic.
8elei prosoxi stin metafora tou barous ka8os an px mpaineis me terma gkazi se mia strofi kai fobi8eis kai afiseis to gkazi, tote gyrnaei amesws...
gia tin eurwpi htan kai einai 2000cc. To facelit exei neous profylaktires kai fota mpros kai pisw, 17ares zantes kai ligo diaforetiko timoni mesa. episis enisximeno kibwtio taxytitwn kai diaforiko, pio argo timoni, kai nea ry8misi stin anartisi gia periorismo ths 3afnikis yperstrofis.
pare modelo 2002+, 3exorizoun giati exoun piso gialino tzami (pio palia exoun plastiko)
prosoxi polla pou poulounte stin Ellada exoun emplakei se atyximata kai meta ta exoun 3anaftia3ei..
Sosta ola afta alla den pavi na ine ena Honda aftokinhto me dinato kinitira ke kalo gazi Kalitera na pari ena Z3 or ena TT or ena CLK cabrio giati o logs pu tha to pari oApostolos ine gia na poylhsi muri stus filus tu...me to S2000 den ehi ESP ara kindinevi stus ellinikus dromus to pedi!!!!
Apo Athens me agapi!!! -
iperodige
μαλλον γνωριζομαστε καλα
απο που συμπερανες οτι θελω να πουλαω μουρη?
απο την ερωτηση για την ποιοτητα των υλικων ή απο την ερωτηση αν για καθημερινη χρηση θελει τα ματια μου 14?
αν μπορειτε να με συμβουλευσετε επειδη ξερετε καλοδεχουμενη η συμβουλη
αν θες να με κανεις ψυχογραφιμα ας ερθω στο γραφειο σου με ραντεβου -
Υπαρχουν αρκετα θεματα, κυριως συγκριτικα, που εχουν γινει για το συγκεκριμενο αυτοκινητο, και διαφορα αλλα μοντελα. σιγουρα εχει γινει συγκριτικο με Boxter αλλα και με Z4 νομιζω. Αν ψαξεις λιγο σε παλαιοτερα θεματα θα βρεις πιο πολλες πληροφορειες.
-
To Z3 den exei ESP opote kai ekei 8a exei to problima tis 3afnikis yperstrofis. Mono ligotero, logo mikroteris ypodynamis. To Mx-5 episis exei to idio problima.
Palaiotera, 8ymamai mia 3adelfi epa8e to idio (dyo strofes gyrw apo ton eauto tou to autokinito) me mia 318ti ka8ws pigaine stin douleia ena proino. Ola ta pisokinita einai to idio.
An 8elei na min exei auto to problima tote Rx-8. Exei DSC kai douleuei kai kala, opws diapistosa sto test drive. Klineis to DSC kai exei api8ana pantilikia.
-
megane98 ευχαριστω εψαξα αλλα βρηκα στο φορουμ μονο ενα συγκριτικο με το ΤΤ, επισης ρωταω μηπως ξερει κανεις απο προσωπικη εμπειρια ή απο φιλου του
ευχαριστω
Αποστολος -
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
Παρε ενα μεταχειρισμενο Ιμπρεζα WRX 2002 με 30000ευρω και ασε αλλον να βγαλει απο την δυσκολη θεση αυτον που την πατησε αγοραζοντας αυτο το αποτυχημενο μοντελο!
Παρε 6944313070 δινουν ενα καμπριο Μερσεντες CLK ΜΕ 192 ΑΛΟΓΑ με 33.000ευρω!!Αποτυχημένο το S2000? Γιατί?
-
oriste to sygkritiko tou Car and Driver. Exei to 'apotiximeno' S2000 to opoio kai kerdizei ta Boxster, Z4, 350Z, TT klp.
http://www.caranddriver.com/article.asp?section_id=15&article_id=6846
-
............[moderator - cmarin]
-
Παλι επεσε λογοκρισια ε??
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Παρε 6944313070 δινουν ενα καμπριο Μερσεντες CLK ΜΕ 192 ΑΛΟΓΑ με 33.000ευρω!!Αποτυχημένο το S2000? Γιατί?
Μιλω για τον αριθμο πωλησεων (μικρος αριθμος πωλησεων και αν διαβασεις στα μεταχειρισμενα πολυ μεγαλος αυτων που ειναι για πωληση!)
Βεβαια οταν βλεπεις TO FAST TO FIURIOUS τοτε τρεχεις να το αγορασεις!! -
Τι άλλο θα διαβάσουμε
-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
καλησπέρα,
Παρε 6944313070 δινουν ενα καμπριο Μερσεντες CLK ΜΕ 192 ΑΛΟΓΑ με 33.000ευρω!!Καλά, ο φίλος μας είναι απίστευτος; Πώς μπορείτε και αφήνετε ασχολίαστο τέτοιο μήνυμα;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τι άλλο θα διαβάσουμεΜάλλον ο καθένας βγάζει τα απωθημένα του
S 2000