-
Αγαπητοί συνφορουμίτες,
Αυτό είναι το τελευταίο μου post στο φόρουμ των 4Τροχών.
Για να προλάβω οποιαδήποτε εικασία, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα ή δυσαρέσκεια με κανέναν και τίποτα. Οι λόγοι για τους οποίους αποχωρώ είναι καθαρά προσωπικοί. Δεν πρόκειται να μεταβάλλω την απόφασή μου, γι'αυτό παρακαλώ αυτούς που θα το σκεφτούν να μην στείλουν pm, δεν πρόκειται να τα δω.
Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους για τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ειδικά σ'αυτούς με τους οποίους διαφώνησα κάποιες στιγμές έντονα και για τους οποίους τρέφω μάλλον και την μεγαλύτερη εκτίμηση. Στο φόρουμ αυτό υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι οι οποίοι ελπίζω να συνεχίσουν να καταθέτουν τις γνώσεις, τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους για όσο μπορούν και θέλουν!
Εύχομαι να ζήσετε όλοι σε ενδιαφέροντες καιρούς!
Βασίλης
-
Αγαπητοί συνφορουμίτες,
Για να προλάβω οποιαδήποτε εικασία, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα ή δυσαρέσκεια με κανέναν και τίποτα. Οι λόγοι για τους οποίους αποχωρώ είναι καθαρά προσωπικοί. Δεν πρόκειται να μεταβάλλω την απόφασή μου, γι'αυτό παρακαλώ αυτούς που θα το σκεφτούν να μην στείλουν pm, δεν πρόκειται να τα δω.
Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους για τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ειδικά σ'αυτούς με τους οποίους διαφώνησα κάποιες στιγμές έντονα και για τους οποίους τρέφω μάλλον και την μεγαλύτερη εκτίμηση. Στο φόρουμ αυτό υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι οι οποίοι ελπίζω να συνεχίσουν να καταθέτουν τις γνώσεις, τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους για όσο μπορούν και θέλουν!
Βασίλης
-
Αγαπητοί συνφορουμίτες,
Βασίλης
-
-
Τί έγινε βρέ;Τί είναι πάλι αυτό;
-
Vasilios διαφωνισαμε σχεδον σε ολα οσα συνομιλησαμε.Δεν ξερω τους λογους της αποχωρησης σου,αλλα διαφωνω ακομα μια φορα.
-
?
-
Μην απαντάτε,αφού δεν πρόκειται να τα διαβάσει..
Το θέμα είναι να βρούμε το λόγο της ανίας,που οδηγεί στην αποχώρηση
τόσα μέλη.. -
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ανίας. Ο Vasilios ήταν πολυγραφότατος και πολύ ενεργός. Δεν νομίζω ότι πρέπει να αναλωθούμε σε υποθέσεις. Πρέπει να σεβαστούμε τους προσωπικούς λόγους που επικαλείται.
Καλή αντάμωση φίλε.
Μόνο αυτό φτάνει. -
Να σαι καλά Βασίλη
-
-
Βασίλη,καλή επάνοδο όταν με το καλό ξεμπερδέψεις!!
-
Εύχομαι να εκλείψουν οι λόγοι της αποχώρησης και να επανέλθεις δριμύτερος. Άσχετα αν διαφωνούμε ή συμφωνούμε, απόλαυσα τις συζητήσεις μας. Ελπίζω να επαναλειφθούν με ενδιαφέροντα ή μη θέματα.
Καλή τύχη -
Λυπαμαι γιατι ηταν ενας απο τους πιο αξιολογους συνομιλητες.Ελπιζω να τα ξαναπουμε...
-
Ε?
Τι?
Πως?Τι να πω...
Εύχομαι μόνο να μην είναι σοβαροί οι λόγοι και να είναι απλά επιλογές
-
Βασίλη, οι συζητήσεις μαζί σου ήταν απολαυστικές. Καλή σου τύχη.
Αλήθεια, μήπως αποχωρείς ένεκα... γυναίκας;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Βασίλη, οι συζητήσεις μαζί σου ήταν απολαυστικές. Καλή σου τύχη.Αλήθεια, μήπως αποχωρείς ένεκα... γυναίκας;
Το post του Kouk σε αυτές τις σκέψεις βάζει και εμένα!!!
Anyway... -
Τώρα , αυτό τί ήταν
Έλλειψα απο το διαδύκτιο για 3 μέρες , επειδή πήγα να συναντήσω απο κοντά , για άλλη μία φορά , τους διαδυκτιακούς μου φίλους , τους forumάδες.
Και , στ' αλήθεια Βασίλη , αυτή την φορά , ήλπιζα να σε γνωρίσω κι' απο κοντά . Δέν έγινε .
Και γυρίζοντας πίσω στα Γιάννενα , διαβάζω ότι διαβάζουμε όλοιΣεβαστοί οι προσωπικοί σου λόγοι ,
αλλά θα μου επιτρέψεις να επιμείνω για προσωπική γνωριμία !!!Αποστόλης.
-
κρίμα, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, [θέμα υγείας η παρόμοιο] και να σε έχουμε πάλι κοντά μας...
η απουσία σου θα γίνει αισθητή -
Αν είναι λόγω γυναίκας, δε νομίζω να ξεμπλέξει εύκολα...
Το εύχομαι πάντως!Εις το επανιδείν!
Άντε... και καλή τύχη μάγκες!