-
Ο μπροστινος αριστερος τροχος υστερα μαλλον απο σπινιαρισμα, απεκτυσε σουβενιρ σε ολο το μηκος του, μικρα αλλα συνεχη κοψηματα/ γδαρσιματα και οπως μου ειπαν ατο συνεργειο χρειαζεται αντικατασταση. Το θεμα ειναι, μηπως πρεπει να αντικαταστησω και τον αλλα μπροστινο τροχο?
Και οι δυο εχουνε κανει περιπου 60000 χλμ.
Βοηθεια κανεις? -
Ο μπροστινος αριστερος τροχος υστερα μαλλον απο σπινιαρισμα, απεκτυσε σουβενιρ σε ολο το μηκος του, μικρα αλλα συνεχη κοψηματα/ γδαρσιματα και οπως μου ειπαν ατο συνεργειο χρειαζεται αντικατασταση. Το θεμα ειναι, μηπως πρεπει να αντικαταστησω και τον αλλα μπροστινο τροχο?
Βοηθεια κανεις? -
Βοηθεια κανεις? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Βοηθεια κανεις?Οπωσδήποτε πρέπει τα ελαστικά του ίδιου άξονα να είναι ίδιας 'ηλικίας' και φθοράς. Οπότε σίγουρα θέλουν αλλαγή και τα 2. Αλλά έτσι και αλλιώς, με 60000 χλμ. δεν θα ήθελαν αλλαγή ? Πόσων χρόνων είναι ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Βοηθεια κανεις?Οπωσδήποτε πρέπει τα ελαστικά του ίδιου άξονα να είναι ίδιας 'ηλικίας' και φθοράς. Οπότε σίγουρα θέλουν αλλαγή και τα 2. Αλλά έτσι και αλλιώς, με 60000 χλμ. δεν θα ήθελαν αλλαγή ? Πόσων χρόνων είναι ?
Το Μαρτιο κλεινουν 2 χρονια και τα ελαστικα και το αυτοκινητο.
Ναι ναι το ξερω, του εχω δωσει να καταλαβει!!! -
Μανώλη αλλαγή και τα τέσσερα θα σου έλεγα καλύτερα. Όπως και να το κάνεις είναι ταλαιπωρημένα και ας έχουν ακόμα τακούνι.
-
Επί της ευκαιρίας δεν κοιτάς λίγο στις μικρές αγγελίες του Forum μας. Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι οικονομικό που μπορεί να σε βοηθήσει από οικονομικής άποψης.
-
Από όσο ξέρω ο μέσος χρόνος ζωής ενός ελαστικού είναι 40.000 χλμ με νορμάλ οδήγηση. Αν εσύ του έχεις αλλάξει τα φώτα, μάλλον θέλουν άλλαγη και τα 4. Μην κάνεις τσιγκουνιές σε τέτοια θέματα.
Καλό λάστιχο = ασφάλεια παντού
Ένας γνωστός μου κατέστρεψε το αμάξι του και πήγε να σκοτωθεί επειδή είχε 3 χρόνια να αλλάξει λάστιχα και αυτά (φυσικά) δεν λέγαν να στρίψουν. Το αυτοκίνητο θέλει προσοχή και φροντίδα. Δεν είναι τηλεόραση που παίζει για 10 χρόνια χωρίς άλλα έξοδα -
60.000 χιλιόμετρα !
Υπάρχουν λάστιχα που διαρκούν τόσο πολύ;...
Γιατί εγώ τα άλλαξα στα 20.000 χλμ. και δεν τα άλλαξα καθόλου πρόωρα μιας και οι δείκτες φθοράς είχαν γίνει ένα με το πέλμα και η διαφορά στην απόδοσή τους ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή! -
Δηλαδη, ουτε λιγο ουτε πολυ μου λετε οτι τα energy (μαμα) που φορουσε ειναι πολυ καλα!!!
Ενταξει, παντως τα χιλιομετρα αυτα εχουν γινει στην συντρηπτικη πλειοψηφια τους στην εθνικη γιαυτο και εχουν αντεξει. Παντως 2-3 φορες που τα ζορισα προσφατα (κυριως σε στροφες), δεν εδειξαν να εχουν χασει απο το 'πατημα' τους. -
Άλλαξε τα όλα 60000 χλμ είναι πολλά...
Προτείνω πάλι Energy στην ίδια διάσταση. Τα καινούργια είναι παρα πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα και αν το χρησιμοποιείς κυρίως στην Εθνική σίγουρα είναι στο περιβάλλον τους. -
Μανωλη ,αν σκεφτεις οτι η μονη επαφη και του πιο τελειου αυτοκινητου με την ασφαλτο ειναι αυτα τα λιγα εκατοστα ελαστικου,κλεισε το PC και τραβα για λαστιχα.
Και μη σκεφτεις αν ειναι ακριβα .Με ποσο ποσο αποτιμας τη ζωη τη δικια σου και των επιβατων σου ? -
Κοίτα μόνο μην πας σε κανα Carrefour για λάστιχα
Άκου λάστιχα σε supermarket.
-
χεχε μαζί με μια τηλεόραση παίρνετε δώρο ένα ζευγάρι Pirelli P zero nero rosso ...
βοηθεια για ελαστικα!!