-
μπορειτε να με διαφωτισετε λιγο? οχι ιδιαιτερα γρηγορο και οχι ιδιαιτερα ομορφο/τρεντυ. τι λετε για το daihatsu sirion steershift? 1300cc 102hp 4x4 ?
-
μπορειτε να με διαφωτισετε λιγο? οχι ιδιαιτερα γρηγορο και οχι ιδιαιτερα ομορφο/τρεντυ. τι λετε για το daihatsu sirion steershift? 1300cc 102hp 4x4 ?
-
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
μπορειτε να με διαφωτισετε λιγο? οχι ιδιαιτερα γρηγορο και οχι ιδιαιτερα ομορφο/τρεντυ. τι λετε για το daihatsu sirion steershift? 1300cc 102hp 4x4 ?Εμένα μου φαίνεται ιδιαίτερα άσχημο (γιαπωνέζικη αισθητική). Έχει και κάμποσα χρόνια στην αγορά. Στα χαρτιά πάντως δείχνει ενδιαφέρον. Ένα test drive πιστεύω θα βοηθήσει πολύ. Αν το κάνεις να μας πεις και τις εντυπώσεις σου.
-
Επειδή καθ' ένας έχει διαφορετικές ανάγκες να εξυπηρετήσει με την αγορά ενός αυτοκινήτου και επειδή πολλές γνώμες θα ακούσεις προτείνω να δοκιμάσεις όλα τα μικρά αυτοκίνητα της κατηγορίας χρημάτων που αναφέρεις.
Προσωπικά πέρυσι την ίδια περίοδο που έψαχνα και εγώ, από άλλο αυτοκίνητο ξεκίνησα να πάρω και σε άλλο κατέληξα.Η πρώτη μου επιλογή, πριν το δω στην αντιπροσωπεία, δεν με κάλυψε οπότε επισκέφτηκα και άλλες αντιπροσωπείες.Ελπίζω να βοήθησα.....
-
Εχω εδώ και ενάμισι χρόνο το VW Polo 1.4. Αν αγόραζα τώρα αυτοκίνητο, πάλι το ίδιο θα έπαιρνα. Πάντως πριν αποφασίσεις, να πας να δείς όσο το δυνατόν περισσότερα μπορείς, ακόμα και αυτά που τώρα θεωρείς ότι δεν σου αρέσουν. Μπορεί στην έκθεση να τα δεις αλλιώς.
-
δυσκολα θα βριες κανα ιδιοκτητη τετοιου...πρεπει να ναι καλο συνολο αλλα δεν ειναι του γουστου μου..
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
μπορειτε να με διαφωτισετε λιγο? οχι ιδιαιτερα γρηγορο και οχι ιδιαιτερα ομορφο/τρεντυ. τι λετε για το daihatsu sirion steershift? 1300cc 102hp 4x4 ?από τα καλύερα ημιαυτόματα κιβώτια, φοβερός κινητήρας, αλλά... (ναι το χω οδηγήσει)
ακριβό και η Daihatsu δεν έχει και την καλύτερη φήμη
-
αντικειμενικα ειναι λιγο ασχημουτσικο αλλα μαρεσει σαν επιλογη μονο και μονο λογο σπανιοτητας του
δυσκολο το βλεπω να βρεις κατοχους και να μαθεις γνωμες
παντως ειναι λιγο ακριβο(made in japan γαρ) , δεν εχει την ποιοτητα κυλισης των ευρωπαικων και το εσωτερικο δειχνει ξεπερασμενο -
Στην Αγγλία είχαν κυκλοφορήσει και κάποιες ελαφρά 'πειραγμένες' εκδόσεις (Rallye 2 & 4). Δεν ξέρω τι γίνεται εδώ.
Κάποιος εδώ στη γειτονιά έχει ένα σε λευκό χρώμα (το οποίο του πάει πολύ). Δεν είναι άσχημο, μόνο λίγο παρωχημένο το εσωτερικό.
Για αξιοπιστία προσωπκά δεν έχω ακούσει παράπονα από την Daihatsu.
ΑΓΟΡΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΧΡΙ 13.000 Ε