-
Μόλις τελειώσε η εκπομπή ρεπορτάζ χωρίς σύνορα,κάνω ζάπινκ και πέφτω στο CNN. Έχει ρεπορτάζ για τους business travelers. Πρώτο θέμα:οι επικίνδυνοι δρόμοι της Αθήνας! Αρχίκα κάποιες συμβουλές από το Βαζάκα στο Safetrack και μετά βόλτα στην Αθήνα με τα συνηθισμένα κολακευτικά σχόλια για τον Έλληνα οδηγό και το χάος. Κυρίως για υπερβολική ταχύτητα (στο κέντρο;) και για αλλαγές πορείας χωρίς flash κλπ.
Πάλι διεθνώς ρόμπα; Τα γνωστά!
Τα σχόλια δικά σας... -
Μόλις τελειώσε η εκπομπή ρεπορτάζ χωρίς σύνορα,κάνω ζάπινκ και πέφτω στο CNN. Έχει ρεπορτάζ για τους business travelers. Πρώτο θέμα:οι επικίνδυνοι δρόμοι της Αθήνας! Αρχίκα κάποιες συμβουλές από το Βαζάκα στο Safetrack και μετά βόλτα στην Αθήνα με τα συνηθισμένα κολακευτικά σχόλια για τον Έλληνα οδηγό και το χάος. Κυρίως για υπερβολική ταχύτητα (στο κέντρο;) και για αλλαγές πορείας χωρίς flash κλπ.
Τα σχόλια δικά σας... -
Τα σχόλια δικά σας... -
μα είναι πολύ απλό... στους αρμόδιους δεν τους καίγεται καρφάκι ότι κι αν λένε οι 'απέξω' ή εμείς,τουλάχιστον όπως τα λέμε τώρα.Σιγά,μήπως θα τρίξει η καρέκλα των μακαρίων; λοιπόν,για να ακούσω...
ΜΟΥΟΥΟΥΥΥΥ
πολύ σωστά.εμείς είμαστε η αγελάδα κι αυτοί ο τσομπάνης.Άντε να μας χαιρόμαστε!
-
Αν δουν οι ξενοι αυτα που ειδα εγω στην Αθηνα τον Σεπτ., σου εγγυομαι η εντυπωση τους για την πολη θα ειναι τουλαχιστον 100% αρνητικη.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Αν δουν οι ξενοι αυτα που ειδα εγω στην Αθηνα τον Σεπτ., σου εγγυομαι η εντυπωση τους για την πολη θα ειναι τουλαχιστον 100% αρνητικη.Εδώ είναι αρνητική σε μένα που τα βλέπω κάθε μέρα, στους απέξω δεν θα είναι;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν δουν οι ξενοι αυτα που ειδα εγω στην Αθηνα τον Σεπτ., σου εγγυομαι η εντυπωση τους για την πολη θα ειναι τουλαχιστον 100% αρνητικη.
Εδώ είναι αρνητική σε μένα που τα βλέπω κάθε μέρα, στους απέξω δεν θα είναι;
Έτσι και αφήσουν το αυτοκίνητο και πάρουν το μετρό θα είναι πολύ πολύ θετική η εντυπωσή τους. Γαβριήλ, το είδες; Εξάλλου πολλές πόλεις έχουν κυκλοφοριακό πρόβλημα. Επίσης η διαδρομή, πχ, Αθήνα-Τρίπολι θα τους ικανοποιήσει απόλυτα.
Εγώ προσωπικά δεν είχα πρόβλημα στην Αθήνα αφού κατάλαβα ότι πρέπει να ξεχάσω το παρκάρισμα στο κέντρο.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Εδώ είναι αρνητική σε μένα που τα βλέπω κάθε μέρα, στους απέξω δεν θα είναι;
Έτσι και αφήσουν το αυτοκίνητο και πάρουν το μετρό θα είναι πολύ πολύ θετική η εντυπωσή τους. Γαβριήλ, το είδες; Εξάλλου πολλές πόλεις έχουν κυκλοφοριακό πρόβλημα. Επίσης η διαδρομή, πχ, Αθήνα-Τρίπολι θα τους ικανοποιήσει απόλυτα.
Εγώ προσωπικά δεν είχα πρόβλημα στην Αθήνα αφού κατάλαβα ότι πρέπει να ξεχάσω το παρκάρισμα στο κέντρο.
Κι αν από το ξενοδοχείο τους απαιτείται λεωφορείο για να φτάσουν στο Μετρό;;;
Πάντως κάτι θετικό και καινούριο που είδα στα λεωφορεία είναι στην γραμμή 550 (ίσως και σε άλλες) σε ορισμένα λεωφορεία αναγγέλει την επόμενη στάση, καθώς και όταν είσαι στην στάση αναγγέλει τον επικείμενο ερχομό του λεωφορείου. Και είναι και πολύ αξιόπιστο. Κάτι τέτοιο ούτε στην Γερμανία, ούτε στην Ελβετία και φυσικά ούτε στην Ιταλία (βόρειο) έχω δει (εκεί που βρέθηκα τουλάχιστον). Ελπίζω να μπει παντού.
Μόνο μειονέκτημα: Τις ώρες αιχμής στην Κηφισίας όχι μόνο δεν ακούς ποιο λεωφορείο έρχεται, αλλά ούτε καν πως γίνεται κάποια αναγγελία...
-
Πάντως κάτι θετικό και καινούριο που είδα στα λεωφορεία είναι στην γραμμή 550 (ίσως και σε άλλες) σε ορισμένα λεωφορεία αναγγέλει την επόμενη στάση, καθώς και όταν είσαι στην στάση αναγγέλει τον επικείμενο ερχομό του λεωφορείου. Και είναι και πολύ αξιόπιστο. Κάτι τέτοιο ούτε στην Γερμανία, ούτε στην Ελβετία και φυσικά ούτε στην Ιταλία (βόρειο) έχω δει (εκεί που βρέθηκα τουλάχιστον). Ελπίζω να μπει παντού.
Το σύστημα εφαρμόζεται στις γραμμές 450 και 550 απ' όσο ξέρω και σε κάποια τρόλει. Το όχημα έχει GPS και επικοινωνεί με το κέντρο ώστε να είναι γνωστή η θέση του λεωφορείου και αντίστοιχα ρυθμίζονται οι αναγγελίες. Επίσης προβλέπεται να συνδεθεί και με τα φανάρια, ώστε όταν έρχεται το λεωφορείο να ανάβει πράσινο!
-
ας μην ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην μέση θα σας έλεγα εγώ πόσο θα ασχολιόταν το CNN με την Αθήνα...αν και ποτέ δεν ξέρουμε τι ακριβώς είδαν και κατέγραψαν σε αυτή τους την επίσκεψη, ποιος μας βεβαιώνει οτι δεν μοντάρισαν τα πλάνα έτσι όπως ακριβώς τους βόλευε
gavriil1, θελεις να μοιραστείς με τους υπόλοιπους αυτά που είδες στην Αθήνα? έτσι για να προσέχουμε κι εμείς και να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές...
-
το συστημα αυτο με τα λεωφορεια υπαρχει εδω και 3-4 χρονια στην αγγλια
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
gavriil1, θελεις να μοιραστείς με τους υπόλοιπους αυτά που είδες στην Αθήνα? έτσι για να προσέχουμε κι εμείς και να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές...
Το έχει κάνει ήδη. Δες το εδώ παρακάτω, μπορεί τώρα να έχει πέσει χαμηλά, στην 6η σελίδα, αλλά κάποτε είχε κάνει σάλο!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Οπως ειπε ο Γιωργος, ειδη εχω γραψει για αυτο:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... sc&start=0
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Οπως ειπε ο Γιωργος, ειδη εχω γραψει για αυτο:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... sc&start=0
Καλά, είμαι τελείως Ούφο...
Έψαξα το θέμα, βρήκα σε ποια σελίδα ήταν, και ξέχασα να δώσω link...
Γερνάει ο κόσμος πρώωρα τελικά...
Sorry! -
oκ ευχαριστώ για την πληροφορία...το διάβασα...γιατί δεν μου κάνουν όμως και πολύ εντύπωση αυτά που αναφέρει ο gavriil για την Αθήνα??? μήπως η παρατεταμένη διαμονή στο κλείνον άστυ προκαλεί αναισθησία σε τέτοια θέματα??? μήπως να αρχίσω να ανησυχώ
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
oκ ευχαριστώ για την πληροφορία...το διάβασα...γιατί δεν μου κάνουν όμως και πολύ εντύπωση αυτά που αναφέρει ο gavriil για την Αθήνα??? μήπως η παρατεταμένη διαμονή στο κλείνον άστυ προκαλεί αναισθησία σε τέτοια θέματα??? μήπως να αρχίσω να ανησυχώΗ απαντηση μου και στις 2 ερωτησεις σου ειναι 'Ναι'.
CNN-4T Safetrack-Athens