Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    R
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 39
    • Best 0
    • Groups 0

resident-evil

@resident-evil

Please enter occupation - Please enter your interests

0
    Profile views
    39
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

resident-evil Unfollow Follow

Latest posts made by resident-evil

• RE: PEUGEOT FORUM

@fanis75 said in PEUGEOT FORUM:

@resident-evil said in PEUGEOT FORUM:

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κανείς και μπορεί να μου απαντήσει. Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός μεταχειρισμένου Peugeot e208. Ποιες είναι οι διαφορές στον εξοπλισμό ανάμεσα στις εκδόσεις Active Plus και Allure εκτός από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων που έχει η δεύτερη;

https://www.peugeot.gr/our-models/new-peugeot-208/electric.html

Εδώ νομίζω αφορά το νέο μοντέλο. Εγώ ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένο του 2020-21.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      R
      resident-evil
    • RE: PEUGEOT FORUM

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κανείς και μπορεί να μου απαντήσει. Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός μεταχειρισμένου Peugeot e208. Ποιες είναι οι διαφορές στον εξοπλισμό ανάμεσα στις εκδόσεις Active Plus και Allure εκτός από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων που έχει η δεύτερη;

R
      resident-evil
    • RE: Fiat Panda vs Hyundai i10 vs Ford Ka

Το πήρα τελικά!

Μετά από 1 έτος, 4 μήνες και 23 ημέρες αναζήτησης πήρα αυτοκίνητο (πρέπει να έσπασα ρεκόρ). Τελικά πήρα Fiat Panda 1.2 Dynamic μοντέλο του 2010 με 130000χλμ και σε γαλάζιο χρώμα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έγραψαν στο topic την άποψη τους και τις συμβουλές τους. Όσα γράφτηκαν βοήθησαν πολύ στο να καταλήξω σε αυτή την αγορά.

Thanks again!

R
      resident-evil
    • RE: Έμποροι μεταχειρισμένων

Πληροφορίες κανείς για τον έμπορο 'ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ' στην Βασ. Όλγας 241 (Θεσσαλονίκη); Σκέφτομαι σοβαρά για αυτό https://www.car.gr/classifieds/cars/view/24389760/

posted in Περί αυτοκίνησης
      R
      resident-evil

Έχει κανείς άποψη για τον έμπορο Auto Κάλτσιος (Θεσσαλονίκη) και για τα αυτοκίνητα που πουλά;

R
      resident-evil

Επανέρχομαι καθώς ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω αυτοκίνητο που θα με ικανοποιήσει (ήμουν και λίγο άτυχος γιατί κάποια που βρήκα για πολύ λίγο τα έχασα).

Αυτή την στιγμή είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στα δύο παρακάτω. Να πω ότι έχω αποφασίσει όμως ότι πριν την αγορά ο έλεγχος θα γίνει από την Spotmechanic καθώς φαίνεται ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά.

1. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/23632994/ Σήμερα έριξε την τιμή του από 4500€ σε 4000€ και έχω μιλήσει μαζί του την προηγούμενη εβδομάδα και φαίνεται πολύ συνεργάσιμος. Στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να στείλω την Spotmechanic να το ελέγξει πριν κατέβω εγώ (μένω Θεσσαλονίκη). Στα αρνητικά είναι ότι λόγω της απόστασης θα επιβαρυνθώ τα έξοδα πήγαινε-έλα (τα υπολογίζω σε 150-200€) και επιπλέον την ταλαιπωρία.

2. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/23683217/ Αυτό είναι πιο κοντά στη Θεσσαλονίκη (είναι Σέρρες) άρα και πιο λίγα τα έξοδα πήγαινε-έλα. Η τιμή είναι 4500€ (συζητήσιμη) και είναι λίγο πιο καινούριο. Το αρνητικό είναι ότι έχει ήδη 164.000χλμ τα οποία μου φαίνονται αρκετά. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του μου είπε ότι έχει συνεργείο και ότι το αμάξι ανήκει σε μια ξαδέρφη του. Δεν τον ρώτησα βέβαια αν προτίθεται να το κατεβάσει Θεσσαλονίκη για να ελεγχθεί από Spotmechanic.

Τι λέτε εσείς; Αξίζουν τα παραπάνω και αν ναι πιο θα προτιμούσατε;

R
      resident-evil

Τι γνώμη έχετε για Auto Value στην Μεταμόρφωση; Βρήκα το παρακάτω και θα ήθελα να μάθω πριν κατέβω από Θεσσαλονίκη

https://www.car.gr/24120089-fiat-panda-1-2-dynamic

R
      resident-evil

Από πότε η Spotawheel πουλάει μεταχειρισμένα εισαγωγής; Πήρα προχθές για ένα αυτοκίνητο τους και μου είπαν ότι είναι από Γερμανία!

R
      resident-evil

Καλησπέρα και πάλι.

Όπως ίσως να καταλάβατε μετά από 6 μήνες είμαι και πάλι στο σημείο που σας άφησα. Λόγω μια ζημιάς που μου έβγαλε το άλλο αμάξι της οικογενείας έχασα το αυτοκίνητο που σας περιέγραψα ότι είδα για να αγοράσω. Επίσης λόγω τρεχάματος με την δουλειά αλλά και με θέματα υγείας πολύ στενού μου οικογενειακού προσώπου (μπες-βγες νοσοκομεία) όλο αυτό το εξάμηνο το θέμα της αγοράς του αυτοκινήτου πάγωσε για τα καλά.

Τώρα είμαι και πάλι στο ψάξιμο με τις ίδιες πάλι προτεραιότητες. Βέβαια λόγω καλοκαιριού οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες και όσα μπορεσα να δω είτε με πρόλαβαν άλλοι είτε αποδείχθηκαν κατώτερα των περιστάσεων. Για το λόγο αυτό αρχισα να κοιτάω και άλλες μάρκες. Έχει κάποιος να μου πει ότιδήποτε είτε για το Suzuki Splash 1.0 ή 1.2 (μοντ. 2008-2010) είτε για το Renault Twingo 1.2 (μοντ. 2006-2009) που αρχίζω να κοιτάω ώστε να έχω περισσότερες επιλογές και να τελειώνω με το θέμα μου που (στην κυριολεξία) χρόνισε;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

R
      resident-evil

Το γνώμη έχετε για Spotawheel; Ενώ παλιά έβλεπα τσιμπημένες τις τιμές τους τώρα είδα 1-2 που με ενδιαφέρουν. Επίσης λένε δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη μένω). Ακόμα γράφει στην αγγελία τους ότι έχουν 10σελιδη πιστοποίηση από την Spotmechanic. Η ίδια εταιρεία δεν είναι; Μήπως αυτό είναι λίγο μούφα;

R
      resident-evil
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ