Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    S
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 21
    • Best 0
    • Groups 0

suncity

@suncity

0
    Profile views
    21
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

suncity Unfollow Follow

Latest posts made by suncity

• RE: Νissan Qashqai J11 [2014-__]

Εχω μια ακρη με εναν φιλο και μπορω να βρω την εκδοση που γραφω. Κατα τα αλλα θα πηγαινα και σε connect μονο.

Συνεχιζεις να εισαι στο μυαλο μου.... απο toyota αυτο μου αρεσει αλλα το θελα με περισσοτερα αλογα και κυβισμο. Περιμενω ποσο καιρο να βγει σε 1600 diesel και τιποτα... Τον 1.4 τον εχουμε στο yaris και πεταει αλλα αντε μεχρι το auris δεν νομιζω για corolla κςι με το φορτωμα που θα ετρωγε.

Το qashqai αρεσει και στη γυναικα πολυ. Λογω πιο υπερυψωμενου αμαξωματος για ορεινες διακοπες.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      S
      suncity

Παντα μιλώντας για το 1.5 accenta premium πιστευετε για μια οικογένεια 3 - 4 ατομων αξιζει η επιλογη (σε συγκριση με ολα τα μικρομεσαια π.χ auris); ειναι ενα αξιοπιστο αυτοκινητο κοντα στα προτυπα της toyota και μακρυα απο τα γερμανικα; θα κανεισ ανετα ταξιδια σε καποια ορεινα μερη με αρκετες αποσκευες ( αποκλειουμε το 1.6 λογω κοστους);

S
      suncity

Iceman7 είναι φοβερό.... και εμεις yaris λευκο έχουμε και εγω παλιο toyota σε γκρι!

Μακαρι να είναι σωστη επιλογή τοτε το μαυρο. Για τον ιδιο λογο δεν περιμένω για λευκό και το γκρι θα κανει πάνω απο 3 μήνες. Λέμε να το παρουμε τωρα να το χαρουμε τα Χριστουγεννα. Έχω βρει μια ακυρωση απο άλλον πελατη και δεν εχω πολλες επιλογες στο τι μπορω να αφαιρεσω.

S
      suncity

Πάω για accenta premium. Εκτός από τις ζάντες είναι και το οικονομικό που θα ξεφύγει.

Για χρώμα μαύρο. Ελπίζω να μη το μετανιώσω .... Βλέπω πολλά άσπρα και δεν ξέρω αν και το γκρι σκούρο είναι πιο ασφαλής επιλογή.

Έκανα αίτηση και τίποτα.. 2 βδομάδες τώρα.

S
      suncity

Καλησπέρα σας.

Έτοιμος να το πάρω και εγω. Η γυναίκα εχει ευχαριστηθει το yaris diesel της κ θα παω και εγω για το 1.5.

Μοναδική δυσκολία η εκδοση: tecna ή acenta premium;

Θελω την ηλιοροφή, τις πλαινες καμερες κτλ αλλα δεν θελω τις 19αρες ζαντες. Με τιποτα δεν κανουν για τα εργοταξια που παω Αλλα ειναι και 300 ευρω παραπανω τα λαστιχα. Επισης, δεν ξερω εαν το καλοκαιρι θα εισερχεται θερμοτητα απο την οροφη και με κλειστό σκιαδιο.

Σκεφτομουν να αλλαξω κατ ευθειαν τις ζαντες αλλα βαλε κ αλλα έξοδα.

Μεγαλο δίλημμα...

S
      suncity
    • RE: Αγορά νέου diesel αυτοκινήτου

Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:

Το s-cross 1.6 diesel στην έκδοση GL+ έχει τιμή καταλόγου 21.720 με την απόσυρση και χωρίς μεταλλικό και έξοδα πινακίδων. Η suzuki κάνει έκπτωση 2 χιλιάρικα? Γιατί γράφεται συνέχεια μια τιμή 19.500-20.000 για αυτή την έκδοση.

Το γράφω συνέχεια γιατι τόσο το παρηγγειλα! Πέρα απο την απόσυρση υπαρχει έκπτωση αλλα 1400 και εξτρα εκπτωση που πήρα και κατέβηκα αισθητα απο τα 20000. Γι αυτο υπερθεματισω. Σε αυτα τα λεφτα ειναι οτι καλύτερο μπορείς να πάρεις, συνδυάζοντας δύναμη κινητήρα , οικονομία καυσίμου ,χώρους, εξοπλισμο οδική συμπεριφορά. Κατα την γνώμη μου και την έρευνα που εκανα.

Ειναι πολύ καλό και ώραιο να νιώθεις καλά με την επιλογή που έκανες. Αλλα μην το φτάσουμε και στο άλλο ακρο. Προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ή τους άλλους ότι αγόρασες πολύ καλό αυτοκίνητο? Δεν βλέπεις οτι το κούρασες?

Εχεις βγάλει όλα τα άλλα σκάρτα.

Συγνώμη για τα εκτός θέματος σχόλια μου.

Παρεπιμπτόντος είναι καλό αυτοκίνητο.

Φίλε αν δεις τα ποσταρισματα μου εδω και εκει θα δεις οτι έχω μιλήσει για πολλα αμάξια με καλα λόγια, civic, qq, crv,, bmw συνεπως άκυρο το σχολιο σου οτι βγάζω ολα τα αλλα σκαρτα. Σε δικαιολογώ όμως αν παρακολουθήσες αυτο και μονο το νημα. Δεν διστάζω να μιλάω για καθε αμάξι που τοποθετούμε για τα καλα του που γνωριζω, ακόμα και εδω ποιο πάνω λεω για την αξία της bmw . Οπότε άτοπα τα λεγόμενα σου.

Ολα είναι δευτεροτριτα μπροστα στο δικό σου. Αυτο εισπράτω εγώ και έμμεσα στο λένε. Αμα δεν το καταλαβαινεις τι να σου πω...

S
      suncity

Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:

Το s-cross 1.6 diesel στην έκδοση GL+ έχει τιμή καταλόγου 21.720 με την απόσυρση και χωρίς μεταλλικό και έξοδα πινακίδων. Η suzuki κάνει έκπτωση 2 χιλιάρικα? Γιατί γράφεται συνέχεια μια τιμή 19.500-20.000 για αυτή την έκδοση.

Το γράφω συνέχεια γιατι τόσο το παρηγγειλα! Πέρα απο την απόσυρση υπαρχει έκπτωση αλλα 1400 και εξτρα εκπτωση που πήρα και κατέβηκα αισθητα απο τα 20000. Γι αυτο υπερθεματισω. Σε αυτα τα λεφτα ειναι οτι καλύτερο μπορείς να πάρεις, συνδυάζοντας δύναμη κινητήρα , οικονομία καυσίμου ,χώρους, εξοπλισμο οδική συμπεριφορά. Κατα την γνώμη μου και την έρευνα που εκανα.

Ειναι πολύ καλό και ώραιο να νιώθεις καλά με την επιλογή που έκανες. Αλλα μην το φτάσουμε και στο άλλο ακρο. Προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ή τους άλλους ότι αγόρασες πολύ καλό αυτοκίνητο? Δεν βλέπεις οτι το κούρασες?

Εχεις βγάλει όλα τα άλλα σκάρτα.

Συγνώμη για τα εκτός θέματος σχόλια μου.

Παρεπιμπτόντος είναι καλό αυτοκίνητο.

S
      suncity

Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
      Φίλε mark κατανοητά ολα που λες και ωραια διατυπωμένα. Δν βλέπω να σχολιάζεις καθόλου όμως το θέμα των 3000 διαφοράς μεταξυ των πλουσίων εκδόσεων των 2 αμαξιων.
      Επισης πες μου ,αν θες κουβέντα να γινεται Δλδ ,ενα αμάξι ως τα 19500-20000 που ειναι overall καλύτερο απο το scross για diesel πάντα οπως και ο τίτλος του θέματος.

Ελεος

Πολυ καλο αμάξι το scross αλλα ακόμα και αν ειναι το καλύτερο ο άνθρωπος ήδη επέλεξε το civic.

S
      suncity
    • RE: "Βύθιση" ήχου στο ραδιόφωνο / Radio volume decrease Yaris

Ο χρήστης GREY έγραψε:
      Είχα παρόμοιο πρόβλημα σε polo και είχα δοκιμασει τα πάντα.Ακομη και στην αντιπροσωπεία προσπάθησαν να το λύσουν χωρίς αποτέλεσμα.Οταν έπαιζε CD το έκανα πολύ σπάνια αλλα αυτο σήμαινε πως δε φταίει η κεραία.Τελικα λύθηκε όταν άλλαξα πηγή με μια εργοστασιακή πάλι αλλα διαφορετικη απο αυτη που είχα και δεν το ξαναεμφάνισε.Επειτα απο λίγο καιρό που είχα πλέον βεβαιωθεί ότι είχε πάψει πλέον το πρόβλημα αρχισα τα πειράματα με την προηγούμενη.Και τα 2 στην πίσω πλευρά έχουν επάνω τους μια ασφάλεια.Μολις εβαλα στο παλιό την ασφάλεια του καινούργιου,βουαλα.Τελειως ακυρο αλλα σίγουρα αυτο έφταιγε.

Ευχαριστώ πάρα πολύ, απλως θέλω να διευκρινίσω κάτι. Όταν λες πηγή, εννοείς την μπαταρία του αμαξιου? Οι ανθρωποι απο την αντιπροσωπεία μου αλλαξαν το ραδιοφωνο, αλλα το πρόβλημα συνεχιζεται σταθερά.

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      S
      suncity
    • RE: "Βύθιση" ήχου στο ραδιόφωνο / Radio volume decrease Yaris

Θα το ελέγξω! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      S
      suncity
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ