nikond wrote:
Επίσης, τις τελευταίες μέρες πριν την επίσκεψη στο συνεργείο, εμφανίστηκε και 2ο μήνυμα 'Λειτουργία κλήσης ανάγκης περιορισμένη. Μεταβείτε σε συνεργείο', το οποίο απενεργοποιείται με σβήσιμο του κινητήρα. Και γι' αυτό το μήνυμα πήρα μια παρόμοια απάντηση 'αυτό μπορεί να στο ξαναβγάλει, παρακολούθησέ το...'.
Αυτο το τελευταιο το χει βγαλει και σε μενα 3-4 φορες. Την πρωτη φορα απο κει που το αγορασα το βαλανε στο διαγνωστικο ολα καλα ειπαν. Βεβαια το σφαλμα ειχε φυγει μονο του.
Τη δευτερη μου ειπαν θα σου κανουμε αναβαθμιση. Στο συνεργειο μεσα με φωναξε ο τεχνιτης και μου εδειξε το changelog της αναβαθμισης το οποιο δεν ειχε καμμια αναφορα στο προβλημα αυτο. Συμφωνησαμε οτι πιθανον η αναβαθμιση να μη βοηθησει σε κατι αλλα αναβαθμιση ειναι ασ την περασουμε.
Εν τω μεταξυ ειχα ψαξει και σε ξενα forum και ειδα οτι και αλλοι εχουν το ιδιο θεμα και τα διαφορα συνεργεια σε διαφορες χωρες ελεγαν ο καθενας τα δικα του. Επίσης ειχα βρει οτι στη Γερμανια ειχε βγει ανακληση.
Τελος οταν πηγα στον Κοιλακο για service και ανεφερα το προβλημα μου ειπαν οτι θα αντικαταστησουν μια πλακετα -εντος εγγυησης- αλλα θα επρεπε να περιμενω γινει παραγγελια και να ερθει ελλαδα. Οντω με πηραν τηλεφωνο το πηγα για 2 ωρες και την αλλαξαν. Τωρα τι ακριβως εφταιγε δεν εμαθα ποτε αλλα τουλαχιστον δε το ξαναβγαλε.
Ενα τετοιο σφαλμα ειναι πιθανο να το βγαλει αν δεν εχει καλη ληψη σηματος κινητης τηλεφωνιας απο την esim αλλα βεβαια στην δικια μου περιπτωση δε υπηρχε τετοιο θεμα