Ξέρετε κάποιον λαστιχά να εμπορεύεται hankook στα νότια προάστια(Από Αγιο Δημήτριο μέχρι και Βάρη)?
Latest posts made by wiowia
-
RE: Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]
-
@ggab said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
@wiowia said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
@realzeus said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Pirelli P Zero 4.
Θα προτιμούσα touring ελαστικό,συν του ότι αυτό πάει πάνω από τα 400€ και δεν ξέρω που υπάρχει διαθέσιμο.
Το Hankook. Εναλλακτική Falken 310
Το Hankook είναι όντως καλή επιλογή.
Θα πάω αύριο να τα δω και από κοντά. -
@realzeus said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Pirelli P Zero 4.
Θα προτιμούσα touring ελαστικό,συν του ότι αυτό πάει πάνω από τα 400€ και δεν ξέρω που υπάρχει διαθέσιμο.
-
Καλησπέρα,
Σε αναζητηση ελαστικών για το Delta μου με διάσταση 225/45/17.
Καμία πρόταση από τα παρακάτω:
Pirelli P7 C2
Michelin Primacy 4
Continental Premium Contact 6
Hankook Ventus Prime 3
GoodYear EfficientGrip 2
Τα έχω βάλει σε σειρά προτίμησης,όλα πάνω κατά κυμαίνονται στα ίδια χρήματα ~380€.
Άνεση και ασφάλεια ως προτεραιότητα για οδήγηση ως επι το πλείστον εντός της Αττικής. -
RE: Έμποροι μεταχειρισμένων
Χρόνια πολλά σε όλους...
Γι'αυτό εδώ τι λέτε??Ξέρουμε τίποτα για τον συγκεκριμένο μαντρά?
http://autoexpert.car.gr/cars/view/6049484/ -
RE: Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Δεν έκανα ρε παιδιά την αγορά.. Ήξερα σε τι τιμές κυμαίνονται τα ελαστικά μου αλλά δεν περίμενα ότι θα κάνανε τέτοια απατεωνιά..Τα συγκεκριμένα ελαστικά δεν είχαν ΠΟΤΕ 800Ε για να σου πουλάει κ έκπτωση ο άλλος..
Για δες τωρα φιλε μου ποσο εχουν σε παλιο καταλογο και μετα μου λες για απατεωνες .
Όταν λες παλιός τι εννοείς??
Δες κ εσυ πόσο έχουν εδώ κ χωρίς να αγοράσω κάποιο κουπόνι με 40% έκπτωση:
http://www.e-elastika.gr/p.Elastiko-Mic ... 58830.html
Κ δεν είναι το μόνο.. Είχα κάνει έρευνα αγοράς το φθινόπωρο σε όλες σχεδόν τις γνωστές εταιρίες κ οι τιμές ήταν πάνω κάτω οι ίδιες...Δεν μου είπαν πουθενά 800Ε ή μάλλον 880Ε για λάστιχα.. -
Δεν έκανα ρε παιδιά την αγορά.. Ήξερα σε τι τιμές κυμαίνονται τα ελαστικά μου αλλά δεν περίμενα ότι θα κάνανε τέτοια απατεωνιά..Τα συγκεκριμένα ελαστικά δεν είχαν ΠΟΤΕ 800Ε για να σου πουλάει κ έκπτωση ο άλλος..
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Έχει βγάλει το tsoonami προσφορά 40% σε καινούργια λάστιχα michelin ή bridgestone...
Ποιά λέτε να προτιμήσω για ένα civic με διαστάσεις 225/45/17??????Pilot exalto 2 με zr γιατι οχι...
Δεν βγαίνει στις διαστάσεις μου...Σε 225/45/17 βγαίνουν τα primacy hp,pilot sport κ pilot sport 3..
Απ'αυτές θεωρώ πως είναι καλύτερα τα primacy hp για τη χρήση που τα θέλω(καθημερινό λάστιχο για όλες τις δουλειές που θα ζεσταίνεται κ γρήγορα)...
Στα bribgestone είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα κ δεν μπορώ να βρω ποιό είναι το κατάλληλο λάστιχο για μένα ώστε να συγκρίνω..Αν κ νομίζω ότι το αντίστοιχο του primacy είναι το turanza er30..
Ανάμεσα απ'αυτά τα δυο ποιό προτείνετε??? Δεκτές κ απόψεις για άλλα ελαστικά(αποκλειστικά όμως μόνο αυτών των 2 εταιριών λόγω έκπτωσης)..Το er30,είναι παλιό ελαστικό, πρώτης τοποθέτησης.Αν θέλεις μεταξύ των δύο εταιρειών και μόνο,για τη δουλειά που το θέλεις,αξίζει να περιμένεις μερικές ημέρες για να βάλεις το νέο Primacy 3...
ΥΓ.Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φλεβάρη.Στη χώρα αυτή έχουμε να κάνουμε μόνο με κλέφτες κ απατεώνες..Ο τύπος μου έβγαλε κ τα primacy κ τα er30 πάνω από 800Ε κ με την έκπτωση λέει θα τα πάρω στα 520Ε..800Ε για λάστιχα που κοστίζουν κοντά στα 500 κ υποτίθεται ότι σου κάνει κ υπερπροσφορά με 40% έκπτωση????Δλδ μας δουλεύουν?? Έλεος,δεν τους ελέγχει κανείς??Κ όμως υπάρχουν άνθρωποι που θα πάνε σ'αυτούς να βάλουν λάστιχα..
Τεσπα,θα περιμένω να μαζέψω τα λεφτά να βάλω (μάλλον) τα assymetric 2 τελικά... -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Έχει βγάλει το tsoonami προσφορά 40% σε καινούργια λάστιχα michelin ή bridgestone...
Ποιά λέτε να προτιμήσω για ένα civic με διαστάσεις 225/45/17??????Pilot exalto 2 με zr γιατι οχι...
Δεν βγαίνει στις διαστάσεις μου...Σε 225/45/17 βγαίνουν τα primacy hp,pilot sport κ pilot sport 3..
Απ'αυτές θεωρώ πως είναι καλύτερα τα primacy hp για τη χρήση που τα θέλω(καθημερινό λάστιχο για όλες τις δουλειές που θα ζεσταίνεται κ γρήγορα)...
Στα bribgestone είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα κ δεν μπορώ να βρω ποιό είναι το κατάλληλο λάστιχο για μένα ώστε να συγκρίνω..Αν κ νομίζω ότι το αντίστοιχο του primacy είναι το turanza er30..
Ανάμεσα απ'αυτά τα δυο ποιό προτείνετε??? Δεκτές κ απόψεις για άλλα ελαστικά(αποκλειστικά όμως μόνο αυτών των 2 εταιριών λόγω έκπτωσης).. -
Ποιά λέτε να προτιμήσω για ένα civic με διαστάσεις 225/45/17??????