Ο χρήστης meco έγραψε:
Από την άλλη όμως μου φαίνονται λίγο υπερβολικές οι αντιδράσεις όχι τόσο από τους mods όσο από τους απλούς χρήστες.
Nα πω για τον εαυτο μου...
Το διαφημιστικο banner δεν το ειδα γιατι εχω addblock. Ομως ακομα κι αν το βλεπα δεν θα εδινα σημασία, γιατι ας διαφημιστει όποιος θελει.
Το οτι διαφημιζε την λιονες (πριν γινει admin) στο τοπικ περι πυραμιδων, δεν με ενοχλησε, απλως με εκανε να τον καταταξω, οπως ομως εχω κανει με τους περισσότερους! (Θετικά, ουδετερα, αρνητικα και γτπ)
Με ενοχλησε όμως αφάνταστα το ότι μπηκαν, admin και τρισμπαναρισμενο μελος προαχθεν σε συντονιστη, και οι δύο με στολή της λιονες! (εννοω ότι ως avatar είχαν και οι δυο διοικούντες το σημα της εν λόγω πυραμιδας)
Σβηνονταν ποστς οχι ως προς το τι έγραφαν, αλλα διαγράφοντο πλήρως ώς μη γενόμενα! Διεγραφοντο εσπευσμένα και ραγδαίως παλαιότερα ποστς στο θεμα των πυραμίδων.
Ταυτοχρόνως ειδα (στρατευμενες κατα την γνώμη μου στην πλειοψηφια τους) φωνες «πραότητας» να προωθούν το «εμας δεν μας νοιάζει τι κανουν οι mods, γιατι είμαστε απλοί χρήστες»
Έκρινα λοιπόν ότι η συμπεριφορά αυτή απέναντί μου, αλλά και η συγκεκριμένη νοοτροπία του κανω ότι γουσταρω αλλα ταυτόχρόνως κανω κεφι και να στο δείχνω, με μειώνει βάναυσα ώς προσωπικότητα.
Και για τετοια θεματα δεν δινω συγχωροχάρτια, ακόμα κι αν αλλαξει ο Μανωλιός και βαλει τα ρουχα του αλλιώς!