@alexandros-k said in TOYOTA FORUM:
@panixgr said in TOYOTA FORUM:
Χαιρετε
είμαστε κάτοχοι ενός yaris 2022, 1.5, βενζίνη, χειροκίνητο.
Καταρχάς να πώ οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος απο οδική συμπεριφορά και επιδόσεις, που είναι άκρως ικανοποιητικές.
Το πήραμε 2ο χέρι με λίγα χλμ και το έχουμε κανα μηνα συνολικά.
Το θέμα μας, κάποιες φορές πριν μιζάρουμε εμφανίζεται στο ταμπλώ το μνμ : "Αδύνατη Οδήγηση". Την 1η φορά που είδα το μνμ ήταν όταν εγκατέστησα την εφαρμογή MyToyota, οκ, προσωρινά ίδρωσα, γτ ούτε κάν έπαιρνε μπρος στην συγκεκριμένη φάση της εγκατάστασης και αρχικοποίησης του MyToyota. Ομως μετά πήρε μπρος κανονικά, παρά το εν λόγω μνμ το οποίο εμφανίστηκε ξανα πριν το μιζάρισμα. Μετά το μνμ δεν το ξαναείδαμε .. μέχρι πριν μερικές μέρες που το είδε η γυναίκα μου πάλι σποραδικά, καθότι ξανα εξαφανίστηκε μόνο του. Χθες πάλι το μνμ... παρατηρησα οτι το CEL ήταν αναμένο όπως και η πορτοκαλί ένδειξη - λυχνία του τιμονιού. Να επαναλάβω οτι εκτός απο μια φορά που δεν έπαιρνε μπρος, 99.99999% λόγω της εγκατάστασης του MyToyota, όλες τις άλλες φορές που εμφανίστηκε πριν το μιζάρισμα, το αυτοκίνητο δουλεύει κανονικά, απλά αναρωτιόμαστε αν όντως πρέπει να το πάμε σε συνεργείο να το δει. Ειμαι οδηγός Subaru για 21+ χρονια, οποτε ODB-II, προγράμματα, κτλ τα κατέχω, απλά ελεγα να μην αγκίξω το Yaris μην χάσουμε καμια εγγύηση ..Aφου εχετε εγγυηση, να το πατε σε εξουσιοδοτημενο να το δουνε αυτοι
Ευχαριστώ Αλέξανδρε! Υπάρχει και η εγγύηση!! (τόσα χρόνια με σουμπυ ξέχασα την λέξη! )