Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    A
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 1
    • Posts 10
    • Best 4
    • Groups 0

arkas75

@arkas75

8
    Profile views
    10
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

arkas75 Unfollow Follow

Best posts made by arkas75

• RE: Αγορα 2ου αυτοκινήτου.

@yem Καπως ετσι το σκεφτομαι...να βρω κατι να με καλυψει εκει στα λεφτα που μπορω να δωσω και βαζω και μπαγαζιερα πανω στο Focus!. Χθες το βραδυ ενας φιλος μου αναφερε και το Terios! Δεν ξερω σαν επιλογη αν και ειναι τσιμπημενα παντως το εκθειαζε σκυλι!!! και χωρις προβληματα η για πιο σωστη τοποθετηση πιο διαχειρίσιμο.
      Matrix θυμαμαι το κοιταζα πριν γεννηθει ο γιος μου πριν 2011! αλλα εκει παει σε 1600 αν δεν κανω λαθος...!

ασε που το εφαγα το ford οχι οτι ειναι κακο! μια χαρα αμαξι ειναι ..... ειπα την σκεψη μου! χθες το απογευμα μολις εφυγα απο γραφειο καποιος καλος κυριος μου αφησε τον καθρέφτη να κρέμεται!!!!

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      A
      arkas75

@dublin Λιμνη τσιβλου κοντεψα να το κανω 4x4 και αγαπημενη διαδρομη οπως και πανω Καλαβρυτα μιας και το χωριο ειναι προς τα εκει.
      Πηρα την αποφαση να βαλω μπαγαζιερα....και κοιταζω για κατι μεσα στην πολη να κανω την δουλεια. Χθες μιλησα με εναν φιλο που ειναι μεσα στις αφαλειες πολλα χρονια και πολλα παρε δωσε με συνεργεια κλπ και ξερει καταστασεις μακρια απο Terios πολυ καλο αυτοκινητο τα εχει ολα αλλα και αυτο βγαζει ζημιες παρολο που ειναι Japan προβλημα με την αντιπροσωπεία Αρνητικος επισης οπως και εσεις για τις καροτσες τυπου bora που αναφερα περισσοτερο θα καινε! απλα εβαλε μια τριαδα! 1.Toyota Corrola 5 port 1.4 , 2. Citroen Xsara 1.4
      ( πληθωρα ανταλακτικων εχει πουλησει χιλιαδες δοκιμασμενο αυτοκινητο,3 Mitsubishi Carisma τιμιο αυτοκινητο δεν εχει εμπορικη αξια αλλα τιμιο σε ολα του.

A
      arkas75

@gatoz σημαντικότατη η παρατηρη σου , και μενω αναυδος!! δεν ειχα καν ιδεα ουτε ειχα ακουσει κατι τετοιο.
      Φιλοι δυστυχώς η ευτυχώς το badget μου θα φτασει οροφη 3000 , χρειαζομαι 2ο αυτοκινητο για λους πρακτικους κυριως για Αθηνα και καποια κοντινα μερη!
      Θα αφησουμε το Focus μονο για τις εκδρομες χωριο γιορτες κλπ... με την προσθηκη μπαγκαζιερας.
      Οικονομικο μικρο βολικο χωροι ξερω οτι ψαχνω βελονα στα αχυρα αλλα αυτα ειναι τα δεδομενα μου. Κατω απο αλλες περιστασεις θα κοιταζα για καινουργιο μικρο! ομως δεν μπορω...
      Με βαση τουλαχιστον αυτα κοιταζω το καλυτερο value for money χωρις να παω την επομενη ημερα σε συνεργειο η να μεινω ξαφνικα ενα ωραιο πρωι πριν παω στην δουλεια!!!
      Το terios ομολογω οτι το κοιταζα γλυκα με την εννοια οτι θα μπορουσα να παω στην θαλασσα να βαλω μεσα τον εξοπλισμο μου για dive τα παιδια ολα τα πραγματα τους και να μην πιεζομαι στον χωρο! οπως ειπα χθες με τον φιλο που μιλαγα που εχει παρε δωσε με συνεργεια ασφαλειες κλπ μου ειπε τι να αποφυγω και ποια ειναι πιο τιμια που μπορω να κινηθω σε αυτα τα λεφτα που αναφερα. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα...η δικη μου. Αν ηταν αλλιως θα εδινα και το focus και θα πηγαιναμε σε νεο μεγαλυτερο αλλα 1 και μονο αυτοκινητο πραγμα που δεν βολευει στην χρονικη στιγμη.

A
      arkas75

@gatoz το ειδα φιλε νωριτερα πολυ καλο....και θα το εβλεπα αμεσως! αλλα ειναι Κρητη...οχι απαγορευτικο βεβαια!!!
      παντως καλη περιπτωση

A
      arkas75

Latest posts made by arkas75

@gatoz το ειδα φιλε νωριτερα πολυ καλο....και θα το εβλεπα αμεσως! αλλα ειναι Κρητη...οχι απαγορευτικο βεβαια!!!
      παντως καλη περιπτωση

A
      arkas75

Αναμεσα σε citroen xsara και Carisma εσεις τι θα βλεπατε ? Επισης για 1.4 λεω οχι 1.6
      Τωρα οσο αφορα ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ειναι safe επιλογη οταν μιλαμε για παλια αυτοκινητα χρονικολογικα ?

A
      arkas75

@gatoz σημαντικότατη η παρατηρη σου , και μενω αναυδος!! δεν ειχα καν ιδεα ουτε ειχα ακουσει κατι τετοιο.
      Φιλοι δυστυχώς η ευτυχώς το badget μου θα φτασει οροφη 3000 , χρειαζομαι 2ο αυτοκινητο για λους πρακτικους κυριως για Αθηνα και καποια κοντινα μερη!
      Θα αφησουμε το Focus μονο για τις εκδρομες χωριο γιορτες κλπ... με την προσθηκη μπαγκαζιερας.
      Οικονομικο μικρο βολικο χωροι ξερω οτι ψαχνω βελονα στα αχυρα αλλα αυτα ειναι τα δεδομενα μου. Κατω απο αλλες περιστασεις θα κοιταζα για καινουργιο μικρο! ομως δεν μπορω...
      Με βαση τουλαχιστον αυτα κοιταζω το καλυτερο value for money χωρις να παω την επομενη ημερα σε συνεργειο η να μεινω ξαφνικα ενα ωραιο πρωι πριν παω στην δουλεια!!!
      Το terios ομολογω οτι το κοιταζα γλυκα με την εννοια οτι θα μπορουσα να παω στην θαλασσα να βαλω μεσα τον εξοπλισμο μου για dive τα παιδια ολα τα πραγματα τους και να μην πιεζομαι στον χωρο! οπως ειπα χθες με τον φιλο που μιλαγα που εχει παρε δωσε με συνεργεια ασφαλειες κλπ μου ειπε τι να αποφυγω και ποια ειναι πιο τιμια που μπορω να κινηθω σε αυτα τα λεφτα που αναφερα. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα...η δικη μου. Αν ηταν αλλιως θα εδινα και το focus και θα πηγαιναμε σε νεο μεγαλυτερο αλλα 1 και μονο αυτοκινητο πραγμα που δεν βολευει στην χρονικη στιγμη.

A
      arkas75

@dublin Λιμνη τσιβλου κοντεψα να το κανω 4x4 και αγαπημενη διαδρομη οπως και πανω Καλαβρυτα μιας και το χωριο ειναι προς τα εκει.
      Πηρα την αποφαση να βαλω μπαγαζιερα....και κοιταζω για κατι μεσα στην πολη να κανω την δουλεια. Χθες μιλησα με εναν φιλο που ειναι μεσα στις αφαλειες πολλα χρονια και πολλα παρε δωσε με συνεργεια κλπ και ξερει καταστασεις μακρια απο Terios πολυ καλο αυτοκινητο τα εχει ολα αλλα και αυτο βγαζει ζημιες παρολο που ειναι Japan προβλημα με την αντιπροσωπεία Αρνητικος επισης οπως και εσεις για τις καροτσες τυπου bora που αναφερα περισσοτερο θα καινε! απλα εβαλε μια τριαδα! 1.Toyota Corrola 5 port 1.4 , 2. Citroen Xsara 1.4
      ( πληθωρα ανταλακτικων εχει πουλησει χιλιαδες δοκιμασμενο αυτοκινητο,3 Mitsubishi Carisma τιμιο αυτοκινητο δεν εχει εμπορικη αξια αλλα τιμιο σε ολα του.

A
      arkas75

@yem Καπως ετσι το σκεφτομαι...να βρω κατι να με καλυψει εκει στα λεφτα που μπορω να δωσω και βαζω και μπαγαζιερα πανω στο Focus!. Χθες το βραδυ ενας φιλος μου αναφερε και το Terios! Δεν ξερω σαν επιλογη αν και ειναι τσιμπημενα παντως το εκθειαζε σκυλι!!! και χωρις προβληματα η για πιο σωστη τοποθετηση πιο διαχειρίσιμο.
      Matrix θυμαμαι το κοιταζα πριν γεννηθει ο γιος μου πριν 2011! αλλα εκει παει σε 1600 αν δεν κανω λαθος...!

ασε που το εφαγα το ford οχι οτι ειναι κακο! μια χαρα αμαξι ειναι ..... ειπα την σκεψη μου! χθες το απογευμα μολις εφυγα απο γραφειο καποιος καλος κυριος μου αφησε τον καθρέφτη να κρέμεται!!!!

A
      arkas75

@megane98hp said in Αγορα 2ου αυτοκινήτου.:

Εμένα η άποψή μου είναι, αφού υπάρχει μεγάλο αυτοκίνητο, να πας σε κάτι πραγματικά πόλεως. Ένα Panda για παράδειγμα είναι ιδανικό για το budget σου

Ειναι και το μοναδικο που δεν εχω δει! Κανω εναν ελεγχο και σε αυτη την περιπτωση

A
      arkas75

@andya3 καλησπερα και ευχαριστω. Τι θεωρειται μικρο! αναφορικα με κυβικα με χωρους....να το δω αυτο που λες...ισως η προσεγγιση μου ειναι λαθος!

A
      arkas75

@dublin Καλημερα. Ειμαι Αθηνα. Μενουμε Καλλιθεα το σχολειο ειναι Πειραια. Ειμαι στον χωρο της πληροφορικης και πολλες φορες εχω εξοπλισμο που πρεπει να εχω μαζι μου. Συμφωνω σε οσα ειπες. Το αυτοκινητο που εχουμε καλυτπει ολα αυτα εκτος ! των χωρων! Βεβαια οταν το πηραμε γεννηθηκε ο γιος μου και στην πορεια ηρθε και η μικρη. Ο λογος που αναφερα τα 2 μοντελα ειναι κυριως το θεμα χωρων και μετα ενα αυτοοκινητο αν γινοταν να ειναι λιγοτερο κοστοβορο απο πλευρας καυσιμου. Ειδα το Bora ναι εχεις δικιο οτι με λιγα λεφτα μπορω να παρω διαφορα υπαρχουτν επιλογες αλλα προσπαθω να δω την καλυτερη μιας και θα μπαινουν τα παιδια μεσα στο σχολειο και πισω γραφειο εγω. Επισης κανουμε 2-3 ταξιδια τον χρονο ορεινη Αχαια και μετα διακοπες καλοκαιρι ειτε Ακρατα η καπου που επιλεξουμε καπου αλλου. Οι χωροι του αυτοκινητου δεν !! με καταλαβαινεις δεν μπορω να βαλω τιποτα περισσοτερο και τωρα εχω και ενα μικρο σκυλακι. Σκεφτηκα οτι ισως με το bora ελυνα το θεμα κυριως οικογενειακο και χωρους για την ημερησια μεταφορα των παιδιων και οταν παραστει αναγκη για ενα ταξιδι οταν ειναι να μεινουν πανω απο 1-2 ημερες. Η τελευταια επιλογη θα ηταν να εδινα το focus και να κοιταζα ενα αλλο με αλλα δεδομενα πια αλλα εκει δεν θα εχω 2 μιας και θελω για την γυναικα! Ετσι εχω βρεθει σε επιλογες που για να ειμαι ειλικρινης εχω μπερδευτει τι θα ηταν καλυτερο!

A
      arkas75

Συμφωνω σε οσα λετε. Επειδη το βασικο θα το κινει η γυναικα χρειαζομαι ενα για τις δικες μου δουλειες και να πηγαινω τα παιδια στο σχολειο το πρωι και γενικα να μπορω να μεταφερω κατι ανετα μεσα. Επισης καναμε ταξιδι τωρα στην επαρχια γιορτες πολλα χιλιομετρα σε διαφορα μερη που γυριζαμε και ο καθε ενας ειχε μια βαλιτσα οχι μεγαλη και καταλαβα οτι το ford ειναι οκ γρηγορο καλο ναι μεν ρουφαει βενζινη αλλα αυτο με το πορτ παγκαζ ειναι το κατι αλλο. Η λογος που ειπα για το bora ειναι να μπορω ανετα να φυγω για καποιο πιο μακρινο ταξιδι. Ισως ειναι λαθος οπτικη που το βλεπω αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο! και επειδη το λεω οτι δεν ειχα σκοπο να αγορασω αλλα χρειαζομαι κατι να μπορω να κανω τις δουλειες μου.

A
      arkas75
    • Αγορα 2ου αυτοκινήτου.

Καλημερα στην παρεα και καλη χρονια με Υγεια να εχετε. Ειμαι κατοχος ενος Ford Focus 2011 1.600cc. Θελω να κοιταξω να παρω ενα αυτοκινητο κυριως για την πολη με γνωμονα οικονομια καυσιμου αλλα κυριως χωρους γιατι εχω 2 παιδια σχολειο τσαντες ψωνια κλπ.
      Τα λεφτα που θελω να δωσω ειναι καπου 2000-2800 μαξ!
      Κοιταζω κατα βαση για 1400 και κατω για χαμηλα τελη κυκλοφοριας και οικονομια. Εχω βρει 2 επιλογες και θα ηθελα να μου πειτε την γωμη σας.Το 1 ειναι vw bora 1.4 mod 2001 και το αλλο renault scenic απο το 2000 και μετα μιας και εχει μεγαλους χωρους. Οσους ρωτησα μου λενε κυριως μακρια απο γαλλικα γιατι βγαζουν ζημιες απο την αλλη vw λενε ναι πιο αξιοπιστα.
      Εχετε αποψη η καποια αλλη προταση ?

Σας ευχαριστω

A
      arkas75
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ