Τελικά τείνω να καταλήξω στο vitara στην δεύτερη έκδοση G+. Νομίζω πως είναι το μόνο πραγματικο suv από όλα αυτά και με δυνατό κινητήρα. Απλά δεν έχει αισθητήρες μπρος-πισω, αλλά έχει κάμερα οπισθοπορειας. Μένει το τεστ drive
Best posts made by barlog
-
RE: Επιλογή καινουργιου οικογενειακου έως 20000
-
Μιλάμε για τετραμελή οικογένεια. Το στονικ μου φαίνεται λίγο μικρό σε χώρους, αλλά εχει όλο τον βασικό εξοπλισμό με 18500 που είπε και ο φίλος από πανω και επίσης δίνει και 7 χρόνια εγγύηση+5 χρόνια σερβις. Το bayon νομίζω είναι καλή περιπτωση γιατί και χώρους εχει αλλά και όλο τον βασικό εξοπλισμό. Το βιταρα μου είναι οριακά μέσα στο μπάτζετ, είναι πιο ακριβό αλλά νομίζω με τα άλλα δεν έχει καμία σχέση. Αρνητικό βέβαια το 375 λίτρων πορτπαγκαζ του
-
RE: Hyundai Kona
Με μηχανικό κιβώτιο, δικινητο στην μεσαία έκδοση 20020. Ναι το αυτόματο παει 2000 πανω. Καίει και περισσοτερο όμως να ξέρεις το αυτόματο
Latest posts made by barlog
-
Πρόβλημα σε Ford Fiesta 06
Καλησπέρα
Προχτές σε μια μικρή ανηφόρα με στοπ πατωντας τον συμπλέκτη για να αλλάξω σε πρωτη από δευτερα το αυτοκίνητο άρχισε να τρέμει και να μην κουμπώνει καμιά ταχυτητα. Το προσπαθησα ξανά κ ξανά κ δεν έμπαινε καμιά ταχυτητα ενώ με σβηστο το αυτοκίνητο έμπαιναν κανονικά. Εν τέλει μπήκε μια δευτερα με δυσκολία κ κατορθωσα να το παρκάρω κάπως. Το άφησα εκεί για λίγο κ πηγα για μια δουλειά που είχα εκεί κοντά με σκοπό να γυρίσω μετά κ να καλέσω οδική βοήθεια. Όταν γυρισα πηγα μια να το βάλω μπροστά και πηρε κανονικά κ χωρίς να έχει κανένα προβλημα οδήγησα 2-3 χιλιόμετρα και το παρκαρα κοντά στο σπίτι. Να σημειώσω πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν το πολυκινω πλεον αλλά την συγκεκριμένη ημέρα το χρησιμοποίησα αρκετή ώρα. Όμως δεν υπήρξε κάποια άλλη ένδειξη βλάβης ουτε στην θερμοκρασία ούτε άναψε κάποιο λαμπάκι. Επίσης στην νεκρά δεν ακουγόταν κάτι.
Τι μπορεί να συμβαίνει ρε παιδιά;
-
Με μηχανικό κιβώτιο, δικινητο στην μεσαία έκδοση 20020. Ναι το αυτόματο παει 2000 πανω. Καίει και περισσοτερο όμως να ξέρεις το αυτόματο
-
Το Kona είναι φοβερό σχεδιαστικά αλλά χιλιαρι τουρμπο μην το σκεφτείς καν. Αν είναι να το παρεις παρτο 1.6 με 26000 όμως. Το Yaris Cross ναι όντως πολυ καλή και αξιόπιστη επιλογή από όλα αυτά της κατηγορίας με πολυ καλή κατανάλωση κ σε καλή τιμή (ακόμα). Βέβαια υπάρχει και το vitara hybrid που με 20000 τα βάζει κάτω όλα αυτά τα χιλιαρια stonic, captur,c4, ακόμα και Yaris Cross και Kona και με καλύτερη κατανάλωση
-
Τελικά τείνω να καταλήξω στο vitara στην δεύτερη έκδοση G+. Νομίζω πως είναι το μόνο πραγματικο suv από όλα αυτά και με δυνατό κινητήρα. Απλά δεν έχει αισθητήρες μπρος-πισω, αλλά έχει κάμερα οπισθοπορειας. Μένει το τεστ drive
-
@fanis75 said in Επιλογή καινουργιου οικογενειακου έως 20000:
@barlog said in Επιλογή καινουργιου οικογενειακου έως 20000:
Το bayon νομίζω είναι καλή περιπτωση γιατί και χώρους εχει αλλά και όλο τον βασικό εξοπλισμό
Αυτά τα έχει, αλλά ΔΕΝ βλέπεται....από πουθενά...και να θέλανε δύσκολα να το έκαναν πιο άσχημο. Ο αντικαταστάτης του μούλτιπλα σε ασχήμια!
Σκληρή αλήθεια
-
Μιλάμε για τετραμελή οικογένεια. Το στονικ μου φαίνεται λίγο μικρό σε χώρους, αλλά εχει όλο τον βασικό εξοπλισμό με 18500 που είπε και ο φίλος από πανω και επίσης δίνει και 7 χρόνια εγγύηση+5 χρόνια σερβις. Το bayon νομίζω είναι καλή περιπτωση γιατί και χώρους εχει αλλά και όλο τον βασικό εξοπλισμό. Το βιταρα μου είναι οριακά μέσα στο μπάτζετ, είναι πιο ακριβό αλλά νομίζω με τα άλλα δεν έχει καμία σχέση. Αρνητικό βέβαια το 375 λίτρων πορτπαγκαζ του
-
Επιλογή καινουργιου οικογενειακου έως 20000
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Μέχρι στιγμής είμαι ανάμεσα σε Kia stonic, Toyota Yaris Cross (που αυξησε σημερα τις τιμές απ ότι είδα), Hyundai bayon και Suzuki vitara.Το stonic και το bayon είναι από τα πιο πληρη σε εξοπλισμό και με καλή κατανάλωση στην βενζίνη που τα ψάχνω στις φτηνές εκδόσεις, αλλά 1000αρια 3κυλινδρα...Το cross πολυ ωραίο αλλά ενδέχεται να έρθει σε 12-14 μήνες και με λίγο μεγαλυτερη κατανάλωση Το vitara τώρα έχει κινητήρα θηρίο και βγαίνει και υβριδικό το οποίο το φοβάμαι λίγο λόγω κόστους της 48v σε περιπτωση που χαλάσει αλλά με πολυ καλή κατανάλωση και αρκετά καλό εξοπλισμό.