Το yaris ήταν leasing που δεν ανανεώθηκε.
Σκέφτομαι να ξαναπάω για test drive και να κινηθώ πιο κεντρικά μήπως βγάλω καλύτερα συμπεράσματα για κατανάλωση.Γενικα πάντως η τιμή είναι θετικός παράγοντας για να προχωρήσω.Και λίγο off topic,αν και δεν είμαι φαν των μεταχειρισμένων,πόσο μάλλον τώρα που έχουν ακριβυνει και αυτα, renault clio edc θα σκεφτόταν κάποιος για αγορά αν είναι προσεγμένο κτλ;
Latest posts made by Armodios
-
RE: NISSAN FORUM
-
@lap said in NISSAN FORUM:
Sandero cvt?
Δεν μπαινει όμως δακτύλιοπαίζει και αυτό αν και εχω καποιους περιορισμους στο πλάτος.
Γενικά από οσα εχω δει μεχρι τώρα,renault clio expression 1.0 cvt περιπου 18200€, opel corsa 1.2 GSLine AT8(η διαφορα με την elegance αν θυμαμαι σωστα ήταν μόνο 600€) 20500€, citroen C3 EAT6 ειχε παράδοση σχετικά άμεσα αλλά ήταν St James 18900€ οπότε τα 16660€ του micra μου φαίνονται πολύ καλά! -
@iceman7 said in NISSAN FORUM:
@fanis75 said in NISSAN FORUM:
Και εγώ θέλω να το οδηγήσω και η τιμή ειναι καλή. Όμως με φρενάρουν τα εξής:
- Από τα πιο παλιά μοντέλα στην αγορά
- Οριακός κινητήρας, χωρίς τίποτα σύγχρονο, έστω mHEV σύστημα.
- Πιστεύω ότι θα καίει αρκετά, πάνω από 8αρια στην πόλη με το CVT.
@iceman7 said in NISSAN FORUM:
Με τη εξοπλισμό αυτή η τιμή;
Λογικά τον βασικό...έκδοση Energy. Εμένα μου είπαν για 17.200 (με μεταλλικό) για την Accenta στα ετοιμοπαράδοτα που έχουν έκπτωση €400.
Και βασικά και σε ρύπους θα είναι πάνω από 120 WLTP αρα δεν θα μπαίνει καθε μέρα δακτυλιο
16600 για Acenta λευκό cvt με δώρο αισθητήρες και ισως καποια ψιλολόγια ακόμα μαζι με την έκπτωση 400€.
Ειχα δει πρώτα το swift,πιο άνετο για τα κεφαλια πίσω αν και μου φαίνεται εχει πιο μικρο χωρο αποσκευών από το micra αλλά ήταν αποδεκτο συνολικά.Η κουβέντα σταμάτησε οταν μου ειπε ο πωλητης για παράδοση Ιούνιο+ του 22.
ό δακτύλιος δεν με απασχολεί,κινούμαι περιμετρικά.
Μετά από τρια χρονια συμβίωσης με υβριδικό yaris ψαχνω κάτι διαφορετικό.Να σημείώσω ότι το yaris είναι όντως οικονομικό,ευκολοδήγητο αλλά τουλαχιστον σε μενα τα οφέλη της υβριδικότητας ηταν πολύ μικρά γιατι κινούμαι Κηφισό και Α.Ο.Αν καποιος κινείται πιο κεντρικά και μάθει να ζυγίζει σωστά το γκάζι πετυχαινει καταναλώσεις καλύτερες από diesel.Ηταν η πρώτη φορά πάντως που οδήγησα μικρό turbo 1.0 βενζινης και μπροστά στο yaris μου φάνηκε πύραυλος!! -
καλησπέρα σε όλους,
Σε αναζήτηση μικρού αυτόματου όδηγησα το micra 1.0 92ps εκδοση Acenta το οποιο μου άφησε πολύ καλες εντυπωσεις,βέβαια ήταν η χειροκίνητη έκδοση.Ευκολοδήγητο,άνετο, απο χωρους με καλυπτει και ο κινητηρας αρκετά ζωηρός αν και στο ρελαντι έχει μερικους κραδασμους.
Κατανάλωση χωρίς να το μηδενίσω και test drive 30min περιπου σε όλες τις συνθηκες 8,4lt που θεωρώ ότί μπορεί να πεσει πιο χαμηλα.
Επειδή όμως θέλω αποκλειστικά αυτόματο υπάρχει κάποιος να μοιραστεί εντυπώσεις;
θετικα έχει μετρήσει και η παράδοση,τέλος Γενάρη και η τιμή 16600 τελικη για λευκό cvt.Είναι το πιο φτήνό αυτόματο που έχω βρει μέχρι στιγμής.