@dimitriscsd said in Toyota Corolla 2019:
@nikos1052 said in Toyota Corolla 2019:
Μόλις έκλεισα 1500χλμ με το ΗΒ 1.2/116. Ξέρω πως είμαι κάτι σαν αίρεση εδώ μέσα καθώς δε πήρα το υβριδικό μοντέλο. Στα 18,500 που το πήρα (Eco) ήταν πραγματικά vfm και το μοναδικό αυτοκίνητο της κατηγορίας του που έπαιζε σε αυτά τα λεφτά, τα Focus/Golf ήταν με τρικύλινδρα μοτέρ 2,000€ πάνω.
Το ότι είναι 3κύλινδρα τα μοτέρ το αναφέρεις ως αρνητικό; Διότι δεν έχει καμία σημασία... Του ford μάλιστα είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας και με τεράστια εγγύηση.
Η επιλογή που έκανες είναι εξαιρετική σε αυτά τα χρήματα. Δεν τίθεται θέμα "αίρεσης". Ο καθένας παίρνει ό,τι τον βολεύει και τον εξυπηρετεί. Αφού σου κάνει, εμας μας περισεύει! Είναι και το πρώτο όμορφο Corolla!
Σχετικά με αυτό που λες πως το κάθισμα πίσω από τον οδηγό είναι άχρηστο, τι ύψος έχεις αν επιτρέπεται; Θεωρείς πως καθισματάκι παιδιού πίσω από τον οδηγό δεν χωράει με τίποτα; Ρωτάω γιατί είναι ένα απο τα αυτοκίνητα που κοιτάμε και δεν υπάρχει στην έκθεση προς το παρόν να το δούμε από κοντά.
Οι αισθητήρες που σου βάλανε πίσω είναι μόνο με ήχο φαντάζομαι έτσι; Δεν συνεργάζονται με την οθόνη. Αν θέλεις να τους απενεργοποιήσεις για λίγο μπορείς; Κανονικά γίνεται μέσα από το μενού στο καντράν (στους εργοστασιακούς).
Άντε και στα 150000 χμ τώρα! 
Είμαι 1.85 και γενικά οδηγώ με αρκετά πίσω το κάθισμα γιατί αλλιώς βρισκουν τα πόδια μου στην κολώνα του τιμονιού. Δε ξέρω το παιδικό καθισματάκι αν χωράει, πάντως επιβάτης (λεπτή κοπέλα κιόλας) δε χωρούσε να κάτσει με τίποτα.
Αυτό όμως πρέπει να το δεις μόνος σου, άλλος οδηγεί πολύ πιο κοντά στο τιμόνι, ειδικά αν πάρεις το Hybrid και δεν έχεις πεντάλ συμπλέκτη. Είναι σημαντικό να σε βολεύει το κάθισμα, για να πάρω τέταρτο επιβάτη πρέπει να το βάλω σε στάση που δε με βολεύει. Αν ήταν να έχω σταθερά κάποιον απο πίσω μου, ακόμα και έναν μπόμπιρα, δε θα το έπαιρνα το Corolla.
Οι αισθητήρες μόνο ήχο έχουν, αλλά ενεργοποιούνται με την όπισθεν απ' όσο έχω καταλάβει. Πιο πολύ λειτουργούν συμπληρωματικά στην κάμερα, ιδιαίτερα για σημεία στα πλάγια που δεν έχεις ορατότητα ούτε με την κάμερα.